Hanmer Springs, Nieuw-Zeeland

Hanmer Springs, Nieuw-Zeeland

Hanmer Springs Nieuw-Zeeland

Omringd door bergen en bossen, met frisse berglucht en natuurlijke thermische bronnen, is het dorp Hanmer Springs – te vinden op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland - een magische plek om te bezoeken. 

De beroemde thermische baden zijn het meest opvallende kenmerk van Hanmer Springs. Deze warme minerale bronnen bieden een ontspannende en verkwikkende ervaring. Het is de ideale plek om de vermoeidheid na een dag vol avonturen weg te laten smelten.

Doordat het dorp in een prachtig berglandschap ligt, is het een geweldige bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Er zijn verschillende wandel- en trekkingroutes die gevolgd kunnen worden, waaronder de Conical Hill Track en de Heritage Forest Walks. Voor avontuurlijke reizigers zijn er ook genoeg mogelijkheden om de omgeving te verkennen, zoals mountainbiken, raften, quadrijden en spannende jetboat-ervaringen.  ’s Winters verandert Hanmer Springs in een winterwonderland, met mogelijkheden om te skiën en snowboarden in de nabijgelegen bergen.

Van ontspanning tot avontuur, Hanmer Springs zal elke bezoeker betoveren met zijn charme en schoonheid. 

Aanbevolen luchthaven
Christchurch Intl (CHC)