Ontdek de parels van Florida: Naples en Marco Island
o.v.v. wijzigingen 2.693 €

Ontdek de parels van Florida: Naples en Marco Island

Autorondreis zelf samenstellen
Laatst gewijzigd op: dinsdag 27 augustus 2024 - Vertrek : dinsdag 4 maart 2025
Ref ID: 10126206
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.385 €
Laatst gewijzigd op: dinsdag 27 augustus 2024 - Vertrek : dinsdag 4 maart 2025
Bestemmingen: Orlando FL, Naples FL, Marco Island FL, Miami Beach, FL

Over de reis

04 mrt
Reizen van Amsterdam naar Orlando FL
Vertrek
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL91
12:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:05 - Orlando, Orlando Intl (MCO)
10uur 20min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL91
Reisklasse: Economy
04 mrt
Autoverhuur
Nissan Versa /AC/A/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Nissan Versa /AC/A/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 0,00 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
371.40 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Orlando International luchthaven (Desk at Airport) - 1 Jeff Fuqua Boulevard - Telefoonnummer:

1 Jeff Fuqua Boulevard, Orlando, FL 32827, U.S.A.

Terugbrengen

Miami International Airport (Shuttle to Miami Rental Car Center) - Telefoonnummer

3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142, U.S.A.

04 mrt
1. Orlando FL
Overnachten
Over de bestemming:

In het hart van Florida ligt de stad Orlando. Iedereen kent Orlando van de vele pretparken waar u zich geen minuut hoeft te vervelen. Maar er is meer dan alleen achtbanen.

De shopliefhebber zal het ook zeker genieten in Orlando. Naast de vele grote winkelcentra, zijn er ook een aantal outletcentra te vinden. Tevens kent Orlando een gezellig uitgaansleven, vele restaurants en sportfaciliteiten zoals mooie golfbanen.

Wie naar Orlando gaat, bezoekt uiteraard één of meerdere pretparken. Bezoek een van de 7 Disney parken of geniet van onvergetelijke avonturen in de waterparken Typhoon Lagoon en Blizzard Beach. Voor het entertainment en uitgaansleven gaat u naar Disney’s Boardwalk of Disneys Springs.

Naast de Disneyparken, heeft Universal ook nog twee grote themaparken. Wilt u weten hoe het op een echte filmset er aan toe gaat? Bezoek dan Universal Studios. De echte waaghalzen brengen een bezoek aan Island of Adventure. In dit park vindt u meest spectaculaire achtbanen van Amerika.

Meer informatie
04 mrt
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
08 mrt
Autoreis van 315 Kilometer - 3uur 44min
Orlando FL
Naples FL
08 mrt
2. Naples FL
Overnachten
Over de bestemming:

Aan de westkust van Florida ligt Naples. Ook wel de Paradise Coast genoemd vanwege haar 16 kilometer lange witte zandstrand. Naples is een gezellige plaats te bezoeken tijdens uw rondreis door Florida. Er is genoeg te doen en te ontdekken voor de hele familie.

In de historische binnenstad van Naples, Old Naples, vindt u de oude charme van Florida terug. Dwars door de stad loopt 5th Avenue. Een lange straat met gezellige winkels en de beste spareribs restaurants.

De echte shop liefhebber gaat naar Tin City. Dit overdekte winkelcentrum ligt in een oude vissersverf die allemaal zijn voorzien van tinnendaken. Hiervandaan vertrekken ook vele boottochten.

Breng ook een bezoek aan de Naples Pier. Het is een populaire plek om te genieten van het geweldige uitzicht en uiteraard te vissen. Gaat u wat later op de dag, geniet dan van de mooie zonsondergang. Vanaf de pier is het mogelijk om dolfijnen en zeeschildpadden te spotten. Er zijn leuke winkeltjes en vele gezellige restaurantjes. Een vis menu mag niet ontbreken deze avond.

Meer informatie
08 mrt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
10 mrt
Autoreis van 28 Kilometer - 34min
Naples FL
Marco Island FL
10 mrt
3. Marco Island FL
Overnachten
Over de bestemming: Ontsnap naar het rustige paradijs van Marco Island, gelegen aan de zuidwestelijke punt van de Golfkust van Florida in de Verenigde Staten. Bekend om zijn prachtige stranden, vredige omgeving en overvloedige dierenleven, is Marco Island de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een serene en verjongende vakantie. Begin uw reis op de ongerepte, witte zandstranden van het eiland. Hier kunt u genieten van de zon, een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water, of genieten van een schilderachtige zonsondergang wandeling. Het eiland is ook een toevluchtsoord voor schelpenverzamelaars, met zijn kusten versierd met een verscheidenheid aan unieke en mooie schelpen. Voor de avontuurlijken biedt Marco Island een scala aan buitenactiviteiten. Verken de ongerepte mangroven en estuaria van het eiland per kajak of paddleboard, waar u een bloeiend ecosysteem zult tegenkomen vol met vogels, dolfijnen en lamantijnen. Visliefhebbers zullen ook merken dat Marco Island een fantastische bestemming is, met mogelijkheden om tarpon, snook en roodbaars te vangen, onder anderen. Het eiland gaat niet alleen over stranden en watersporten, het is ook doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Bezoek het Marco Island Historical Museum om meer te leren over de rijke geschiedenis van het eiland, van zijn vroege inheemse Amerikaanse bewoners tot zijn ontwikkeling als toeristische bestemming. Verken de kunstscene van het eiland in de talrijke galerijen of woon een voorstelling bij in het Marco Players Theater. Dineren op Marco Island is een traktatie voor de zintuigen. Verse zeevruchten zijn een specialiteit, en veel restaurants bieden een prachtig uitzicht op het water. Van casual strandrestaurants tot chique eetgelegenheden, u vindt een breed scala aan culinaire opties om uw smaakpapillen tevreden te stellen. Accommodaties op Marco Island variëren van luxe resorts en vakantiewoningen tot schilderachtige bed & breakfasts, allemaal bieden ze een comfortabele basis voor uw verblijf. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Marco Island biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en warme gastvrijheid. Ervaar de charme van dit eilandparadijs tijdens uw volgende vakantie naar de Verenigde Staten.
Meer informatie
10 mrt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 mrt
Autoreis van 176 Kilometer - 2uur 34min
Marco Island FL
Miami Beach, FL
12 mrt
4. Miami Beach, FL
Overnachten
Over de bestemming:

Miami ligt in het zuiden van Florida. Miami is een grote stad dat bestaat uit vele verschillende wijken. De bekendste wijk is Miami Beach. Miami Beach ligt op een schiereiland, verbonden met bruggen naar het vaste land. Het schiereiland is weer onderverdeeld in 3 gedeeltes.

North Beach & Mid Beach waar het heerlijk ontspannen is, redelijk rustig en brede zandstranden. Het drukbezochtste gedeelte is al jaren het bekende Miami South Beach. Dit is “the place to be”. In Miami South Beach is het gezellig druk, bruisend en biedt vele trendy hotels. Huur een fiets en verken op deze manier het langgestrekte Miami Beach.

Volg een Art Deco-tour door Miami Beach om de kenmerkende architectuur van het gebied ten volle te waarderen. Het South Beach Art Deco District is een mooie verzameling van meer dan 800 architectonisch beschermde gebouwen in Miami Beach uit de jaren 1930 en 1940 - een absolute must see.

Ga zeker voor een wandeling langs het strand of naar Haulover Park om te vissen, fietsen, tennissen of golfen.

Meer informatie
14 mrt
Reizen van Miami Beach, FL naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL628
17:25 - Miami, Miami Intl (MIA)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 8uur 50min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL628
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.385 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Vlucht 2
Accommodaties 4
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen