Brand USA reis - Four Corners
o.v.v. wijzigingen 4.324 €

Brand USA reis - Four Corners

Autorondreis zelf samenstellen
Laatst gewijzigd op: donderdag 19 september 2024 - Vertrek : maandag 2 juni 2025
Ref ID: 12994072
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 8.648 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 19 september 2024 - Vertrek : maandag 2 juni 2025
Bestemmingen: Phoenix AZ, Scottsdale AZ, Grand Canyon, Monument Valley, Page AZ, Zion National Park, Bryce Canyon National Park, Moab UT, Mesa Verde CO, Albuquerque NM, Gallup NM, Chinle AZ, Petrified Forest National Park, Holbrook AZ, Phoenix AZ

Over de reis

02 jun
Reizen van Amsterdam naar Phoenix AZ
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:55 - Phoenix, Phoenix Sky Harbor Intl (PHX)
15uur 55min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 908
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:50 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Vervoer:  UA908
Reisklasse: Economy
3uur 15min - Aansluiting op het vliegveld Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Verander van terminal 5 naar 1
UA
UA United Airlines - UA 511
16:05 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
17:55 - Phoenix, Phoenix Sky Harbor Intl (PHX)
Vervoer:  UA511
Reisklasse: Economy
02 jun
Autoverhuur
Chevrolet Tahoe SUV /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 7 Personen
Chevrolet Tahoe SUV /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
363.47 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Phoenix Luchthaven (Desk at Airport) - 1805 E Sky Harbor Circle South - Telefoonnummer:

1805 E Sky Harbor Circle South , Phoenix, AZ 85034, U.S.A.

Terugbrengen

Phoenix Luchthaven (Desk at Airport) - 1805 E Sky Harbor Circle South - Telefoonnummer

1805 E Sky Harbor Circle South , Phoenix, AZ 85034, U.S.A.

02 jun
1. Phoenix AZ
Tussenstop
Over de bestemming:

Phoenix is een stad in Arizona die bekend staat om zijn prachtige landschappen en culturele bezienswaardigheden. De stad ligt in de heuvels van de Sonoran Desert, waar u wordt verwelkomd door heldere luchten, eindeloze zonnige dagen en prachtige zonsondergangen.

U kunt genieten van de vele culturele bezienswaardigheden in Phoenix, zoals het Heard Museum, dat een uitgebreide verzameling kunstwerken en kunstvoorwerpen uit de Zuidwestelijke stammen tentoonstelt. Voor een meer moderne ervaring kunnen bezoekers het Phoenix Art Museum bezoeken, waar ze kunstwerken kunnen bekijken van beroemde kunstenaars uit de hele wereld.

U kunt ook genieten van de vele buitenactiviteiten die Phoenix te bieden heeft. Er is een verscheidenheid aan stadsparken, zoals de South Mountain Park, waar bezoekers kunnen wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn ook veel golfbanen, zoals de Phoenix Country Club, waar u kunt golfen. In het centrum zijn vele bars, clubs en restaurants waar u kunt genieten van livemuziek, cocktails en lekkere maaltijden.

De stad heeft ook veel theaters, waar u kunt genieten van klassieke en moderne Broadway-voorstellingen. Of u nu komt om de culturele bezienswaardigheden te bekijken, de prachtige landschappen te genieten of de bruisende avondscène te ervaren, Phoenix is een stad die het bezoeken meer dan waard is.

Meer informatie
02 jun
Autoreis van 19 Kilometer - 25min
Phoenix AZ
Scottsdale AZ
02 jun
2. Scottsdale AZ
Overnachten
Over de bestemming:

Scottsdale is een stad in Arizona, Verenigde Staten, gelegen in de Salt River Valley – ook wel ‘Valley of the Sun’ genoemd - en staat bekend als het Beverly Hills van Phoenix. Met perfect weer, unieke buurten, luxe resorts, een bruisende cultuur en prachtige landschappen is Scottsdale het hele jaar door een chique vakantieoord.

Scottsdale is een welvarende voorstad met mooie golfbanen, huizen en parken. Er is iets voor iedereen. Geschiedenis-, voertuig-, natuur-, dieren- en avontuurliefhebbers zijn in Scottsdale zeker op de juiste plek. Leer meer over de geschiedenis van de spoorwegindustrie in het McCormick-Stillman Railroad Park, bewonder allerlei soorten vlinders in Butterfly Wonderland, beleef avonturen in de buitenlucht in het McDowell Sonoran Preserve, of bezoek een van de verschillende musea die zich in de stad bevinden.

In de binnenstad van Scottsdale hangt een ontspannen sfeer en bevinden zich leuke boetiekjes, cafés en terrassen die ook zeker het verkennen waard zijn.

Scottsdale is de perfecte plek om een lange rit te onderbreken. 

Meer informatie
02 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
04 jun
Autoreis van 384 Kilometer - 3uur 59min
Scottsdale AZ
Grand Canyon
04 jun
3. Grand Canyon
Overnachten
Over de bestemming:

Het icoon van de Verenigde Staten is natuurlijk een van de meest bezochte attracties: de Grand Canyon.

De Grand Canyon is gevormd door de Colorado River en is ongeveer 450 kilometer lang. Het bestaat uit een groot klovenstelsel die op sommige punten tweeduizend meter diep kan zijn. Per helikoptervlucht is goed te zien hoe gigantisch deze kloof is, maar met de auto kunt u dit nationale park ook goed verkennen. De Desert View Drive kunt u met de auto rijden, maar u kunt ook hiken bij Bright Angel Trail of South Kailab Trail.

De Grand Canyon bestaat uit twee delen: de North Rim en de South Rim, die beide beschikken over uitkijkpunten met prachtige vergezichten. Tijdens zonsondergang of zonsopkomst komen de kleuren van de canyon nog beter tot zijn recht! Tip: Yavapai Point is een fantastisch en breed uitkijkpunt om te bezoeken voor de zonsondergang. Vaak zijn hier weinig mensen te vinden, omdat de meeste mensen Mather Point of Bright Angel Point bezoeken.

Meer informatie
04 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
06 jun
Autoreis van 302 Kilometer - 4uur 2min
Grand Canyon
Monument Valley
06 jun
4. Monument Valley
Overnachten
Over de bestemming:

Monument Valley is een van de meest fotogenieke plekken in de Verenigde Staten. Het bestaat uit grote rode steenformaties die ineens opdoemen uit het woestijnlandschap waar u doorheen rijdt. Spectaculair om te mogen aanschouwen! De zonsondergang over de vallei met de rotsformaties is adembenemend. 

Monument Valley ligt op het land van de Navajo indianen waardoor het geen nationaal park is, maar een tribal park. Het landschap wordt gedomineerd door karmozijnrode mesa’s en enorme zandstenen torens. Sommige torens bereiken wel een hoogte van zo’n 300 voet. Een aantal rotsen hebben namen gekregen vanwege het feit dat ze opvallende vormen hebben. Kamelenrots, Totempaal en de Drie Zusters zijn een aantal van deze namen.

Monument Valley is een van de meest iconische landschappen van de Verenigde Staten. Het adembenemende gebied dient als een van de bekendste ‘filmdecors’ ter wereld en is zeker het bewonderen waard. 

Meer informatie
06 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
07 jun
Autoreis van 215 Kilometer - 2uur 48min
Monument Valley
Page AZ
07 jun
5. Page AZ
Overnachten
Over de bestemming:

De plaats Page ligt nog net in de staat Arizona op de grens van het Navajo Indian Reservation. Het is de perfecte uitvalsbasis voor Lake Powell, Horseshoe Bend en Antelope Canyon. 

Antelope Canyon is een van de mooiste bezienswaardigheden van Amerika. Elk stuk rots is uniek en fotogeniek. De steenformaties en golvende rotswanden zijn adembenemend om te zien. Wanneer de zon hierop schijnt is het uitzicht nog mooier!

Antelope Canyon bestaat uit twee delen: Upper en Lower Canyon. De Upper Canyon wordt het meest bezocht, omdat dat deze canyon meer lichtinval heeft en voor iedereen toegankelijk is, maar bij een bezoek aan de Lower Canyon wordt u ook zeker niet teleurgesteld. De meeste populaire tour is rond het middaguur, omdat het zonlicht in de canyon dan maximaal is.

Tip: boek uw tour een aantal maanden van tevoren om teleurstelling te voorkomen! Het is namelijk een populaire bezienswaardigheid.

Meer informatie
09 jun
Autoreis van 248 Kilometer - 2uur 52min
Page AZ
Zion National Park
09 jun
6. Zion National Park
Overnachten
Over de bestemming:

Zion National Park is een spectaculair nationaal park om te bezoeken! Het landschap varieert hier tussen adembenemende bergketens, ruige rotsformaties, diepe kloven en er loopt een rivier doorheen. Er zijn genoeg wandelpaden uitgezet in dit nationale park.

Een van de mooiste wandelingen is de Upper Emerald Pools Trail. Tijdens deze wandeling loopt u over rotsen, langs diepe kloven naar prachtige watervallen. Een andere populaire wandeling is die naar The Narrows. Hierbij wandelt u door het water van de Virgin River door een 600 meter diepe kloof. Beide zijn avontuurlijke wandelingen en prima te doen met het juiste schoeisel aan. Een iets uitdagendere wandeling is die naar Angels Landing.

Wanneer u helemaal niet van wandelen houdt, kunt u ook delen met de shuttlebus doen in Zion National Park. Wij raden aan om uw bezoek vanaf het bezoekerscentrum te starten. Vanaf hier vertrekken de shuttlebussen en kunt u zich laten informeren over het weer en eventuele overstromingen.

Wij raden aan om vroeg naar Zion National Park te gaan, zodat u kunt parkeren zonder problemen en de hele dag heeft om dit prachtige park te verkennen.

Meer informatie
09 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
10 jun
Autoreis van 233 Kilometer - 2uur 33min
Zion National Park
Bryce Canyon National Park
10 jun
7. Bryce Canyon National Park
Overnachten
Over de bestemming:

Bryce Canyon is een van de mooiste nationale parken van West-Amerika. U vindt in dit park steenformaties en bijzonder gevormde pilaren. Deze rotspilaren noemen ze ook wel de hoodoos. Een goed startpunt in Bryce Canyon is Rainbow Point. Dit punt is het hoogstgelegen in het nationale park waardoor u een fenomenaal uitzicht heeft.

U kunt in dit fantastische landschap verschillende wandelingen maken die variëren in duur, lengte en inspanning. De meeste mensen doen de bekende Queen’s Garden Trail of Navajo Loop, maar ook een zonsopgang (Sunrise Point) of een zonsondergang (Sunset Point) in dit nationale park is een onvergetelijke ervaring. Hier ziet u dan de felle kleuren van de stenen en rotsen in Bryce Canyon National Park. Een schitterend schouwspel om mee te maken!

Tip: In dit park kunt u gebruik maken van gratis shuttle bussen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken tussen twee punten zonder uw voertuig naderhand op te hoeven halen.

Meer informatie
10 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 jun
Autoreis van 446 Kilometer - 4uur 51min
Bryce Canyon National Park
Moab UT
12 jun
8. Moab UT
Overnachten
Over de bestemming:

Moab is een plaats met een klein centrum waar enkele winkels en restaurants te vinden zijn. Deze plaats is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan verschillende nationale parken, zoals het Canyonlands National Park, Arches National Park en Dead Horse Point State Park. Moab wordt door haar ligging gezien als de outdoor stad van West-Amerika en is daarom een fantastische plaats voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers.

Het Arches National Park staat bekend om zijn fantastische bogen, prachtige rode rotsen en vormen. Het park beschikt over meer dan 2000 ‘bruggen’ die door de natuur gevormd zijn! Delicate Arch is de meest beroemde boog. Via korte wandelingen zijn de bogen bij de Windows Section, die dicht bij elkaar liggen, ook goed te bereiken. De Landscape Arch, een boog van 80 meter lang, kunt u bereiken met een wandeling bij Devils Garden.

Dead Horse Point State Park ligt in het oosten van Utah. Vanuit Dead Horse Point Overlook heeft u een spectaculair uitzicht op de Colorado River. Deze rivier stroomt door diepe kloven door een prachtig canyonlandschap. Wandelend kunt u naar diverse uitkijkpunten gaan om dit mooie uitzicht te mogen aanschouwen.

Meer informatie
12 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
14 jun
Autoreis van 225 Kilometer - 2uur 43min
Moab UT
Mesa Verde CO
14 jun
9. Mesa Verde CO
Overnachten
Over de bestemming:

Mesa Verde National Park is een van de archeologische wonderen van Amerika en staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De geschiedenis gaat hier tot wel veertien eeuwen terug.

Tussen 450 en 1300 jaar na Christus migreerden Indianenvolken naar dit gebied en hun rotswoningen, of eigenlijk hele dorpen uitgehakt in het steen van rotswanden, zijn nu nog te bezoeken. Er zijn hier meer dan 1000 archeologische vindplaatsen.

Spruce Tree House is de best bewaarde woning, maar deze is door steenval alleen van afstand te bekijken. Ook de overblijfselen van Chapin Mesa, Wetherill Mesa, Cliff Palace en Balcony House zijn echter spectaculair om te bezoeken.

U krijgt een kijkje in hoe het leven hier was, voordat de Europeanen kwamen. TIP: Cliff Palace en Balcony House zijn alleen te bezoeken onder begeleiding en u dient hiervoor tevens goed ter been te zijn.

Meer informatie
16 jun
Autoreis van 427 Kilometer - 4uur 55min
Mesa Verde CO
Albuquerque NM
16 jun
10. Albuquerque NM
Overnachten
Over de bestemming:

Albuquerque is een stad in het zuidwesten van de Verenigde Staten, in de staat New Mexico, met een interessante mix van oude tradities en moderne flair. Deze stad heeft een diepe worteling in zowel het inheemse Amerikaanse als het Spaanse erfgoed. Dit is goed terug te zien in de architectuur, kunst en keuken.

Het historische oude stadsdeel van Albuquerque – ook wel bekend als Old Town – beschikt over adobe-gebouwen, geplaveide straten en gezellige pleinen. Het maken van een wandeling door dit deel van de stad is dan ook zeker een aanrader. Hier kan traditionele Zuidwestelijke kunst bewonderd worden, genoten worden van authentieke Zuidwestelijke gerechten in lokale restaurants en een bezoek gebracht worden aan ambachtelijke winkels.

Daarnaast is Albuquerque de thuisbasis van de jaarlijkse Internationale Ballonfiësta – ’s werelds grootste bijeenkomst van heteluchtballonnen. Als u tijdens dit evenement in de stad bent, kunt u de lucht zien oplichten met kleurrijke ballonnen die over de stad zweven.

Albuquerque is een bestemming waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan en waar de Zuidwest-Amerikaanse geest tot leven komt. 

Meer informatie
16 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
18 jun
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Albuquerque Hot Air Balloon Ride bij zonsopgang
Albuquerque Hot Air Balloon Ride bij zonsopgang
2 Ingangs ( Volwassenen van 13 tot 100 jaar: 2 )
4 uur 05:30 Zonsopgangervaring 2023-2024
Zie details
18 jun
Autoreis van 226 Kilometer - 2uur 12min
Albuquerque NM
Gallup NM
18 jun
11. Gallup NM
Overnachten
Over de bestemming:

Gallup is een stad in het westelijke deel van de Amerikaanse staat New Mexico aan de Route 66 en staat met name bekend om de rijke Indiaanse cultuur, adembenemende landschappen en buitenactiviteiten. Gallup wordt omringt door schilderachtige rode rotsplateaus, ravijnen en natuurlijke formaties, wat het een geweldige bestemming maakt om te voet of met een mountainbike te verkennen. 

Een echte must-visit is het Red Rock Park. Hier kan genoten worden van een prachtig uitzicht op de rode rotsformaties en mesa’s. Bezoekers kunnen wandelen, picknicken en kamperen, maar kunnen er ook voor kiezen om het nabijgelegen Zuni-gebergte verkennen.

Daarnaast beschikt Gallup over een levendige binnenstad met historische gebouwen, lokale winkels en restaurants. Om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van de lokale stammen, kan een bezoek gebracht worden aan het Gallup Cultural Center, waar traditionele kunst en sieraden te zien zijn en culturele optredens bijgewoond kunnen worden.

Kortom, een reis naar het zuidwesten is niet compleet zonder dit deel van New Mexico te ervaren. 

Meer informatie
19 jun
Autoreis van 146 Kilometer - 1uur 43min
Gallup NM
Chinle AZ
19 jun
12. Chinle AZ
Overnachten
Over de bestemming: Genesteld in het hart van de Navajo Nation, is Chinle, Arizona, een betoverende bestemming die een unieke mix van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en historische betekenis biedt. Het kroonjuweel van deze regio is ongetwijfeld het Canyon de Chelly National Monument, een adembenemend landschap van torenhoge rode rotsformaties, oude klifwoningen en weidse uitzichten. Of je nu een fervent wandelaar bent, een geschiedenisliefhebber, of gewoon iemand die van prachtige landschappen houdt, Chinle biedt een scala aan ervaringen die je in verwondering zullen achterlaten. Een van de meest iconische activiteiten in Chinle is het verkennen van Canyon de Chelly. Je kunt deelnemen aan een begeleide tour onder leiding van een Navajo-gids, die je niet alleen de opmerkelijke geologische kenmerken zal laten zien, maar ook de diepe culturele en spirituele betekenis van de canyon zal delen. Als je de voorkeur geeft aan een meer onafhankelijke avontuur, bieden de South Rim Drive en North Rim Drive talrijke uitkijkpunten, elk met een uniek perspectief op de grandeur van de canyon. Mis de White House Ruin Overlook niet, waar je oude Anasazi-ruïnes tegen de canyonwanden kunt zien. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een diepere duik in de Navajo-cultuur, is een bezoek aan de lokale markt in Chinle een must. Hier kun je authentieke Navajo-ambachten vinden, waaronder ingewikkelde sieraden, geweven tapijten en aardewerk. Ga in gesprek met de ambachtslieden en leer over de traditionele methoden en verhalen achter elk stuk. Overweeg ook om een lokaal cultureel evenement of powwow bij te wonen, waar je traditionele muziek, dans en verhalen kunt zien die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Accommodaties in Chinle variëren van gezellige lodges tot campings, zodat je de ervaring kunt kiezen die het beste bij je reisstijl past. Na een dag van verkenning, trakteer jezelf op een maaltijd in een van de lokale eetgelegenheden, waar je kunt genieten van Navajo-gerechten zoals fry bread, schapenvleesstoofpot en Navajo-taco's. Terwijl de zon ondergaat boven de canyon, reflecteer op de avonturen van de dag en de tijdloze schoonheid van deze opmerkelijke regio. Chinle is niet zomaar een bestemming; het is een ervaring die je verbindt met het land, de mensen en het rijke tapijt van geschiedenis dat dit buitengewone deel van Arizona definieert.
Meer informatie
19 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
20 jun
Autoreis van 183 Kilometer - 2uur 17min
Chinle AZ
Petrified Forest National Park
20 jun
13. Petrified Forest National Park
Tussenstop
Over de bestemming: Petrified Forest National Park is een nationaal park in het noordoosten van de staat Arizona, Verenigde Staten van Amerika. Het park heeft een oppervlakte van 88.500 hectare. Petrified Forest National Park is bekend door de vele versteende bomen, vooral van de soort Araucarioxylon Arizonicum, die zich in het park bevinden en opvallend gekleurd zijn. Maar er worden ook tal van andere fossielen gevonden, zowel van planten als dieren.
Meer informatie
20 jun
Autoreis van 48 Kilometer - 40min
Petrified Forest National Park
Holbrook AZ
20 jun
14. Holbrook AZ
Overnachten
Over de bestemming:

Holbrook is een stad in Arizona, Verenigde Staten.

De stad is de toegangspoort tot Petrified Forest National Park, een schilderachtig natuurlijk landschap met versteend hout en fossielen. Dit park is een hoog-woestijncentrum voor archeologie, paleontologie en geologie. Petrified Forest is een prachtige plek om te wandelen, fietsen, rond te rijden en een tour te volgen.

Een bezoek aan het Navajo Country Historical Museum mag ook zeker niet worden overgeslagen. In dit vrij grootte museum is antiek uit allerlei tijdperken te aanschouwen. Het museum beschikt onder andere over spullen uit de Navajo- en Apache-culturen, van cowboys en sheriffs en enkele fossielen van miljoenen jaren oud. Ook zijn er enkele items van de Route 66 te bewonderen.

Geniet tijdens een bezoek aan de stad van de diversiteit en gastvrijheid dat Holbrook te bieden heeft. 

Meer informatie
20 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
21 jun
Autoreis van 299 Kilometer - 3uur 23min
Holbrook AZ
Phoenix AZ
21 jun
15. Phoenix AZ
Overnachten
Over de bestemming:

Phoenix is een stad in Arizona die bekend staat om zijn prachtige landschappen en culturele bezienswaardigheden. De stad ligt in de heuvels van de Sonoran Desert, waar u wordt verwelkomd door heldere luchten, eindeloze zonnige dagen en prachtige zonsondergangen.

U kunt genieten van de vele culturele bezienswaardigheden in Phoenix, zoals het Heard Museum, dat een uitgebreide verzameling kunstwerken en kunstvoorwerpen uit de Zuidwestelijke stammen tentoonstelt. Voor een meer moderne ervaring kunnen bezoekers het Phoenix Art Museum bezoeken, waar ze kunstwerken kunnen bekijken van beroemde kunstenaars uit de hele wereld.

U kunt ook genieten van de vele buitenactiviteiten die Phoenix te bieden heeft. Er is een verscheidenheid aan stadsparken, zoals de South Mountain Park, waar bezoekers kunnen wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn ook veel golfbanen, zoals de Phoenix Country Club, waar u kunt golfen. In het centrum zijn vele bars, clubs en restaurants waar u kunt genieten van livemuziek, cocktails en lekkere maaltijden.

De stad heeft ook veel theaters, waar u kunt genieten van klassieke en moderne Broadway-voorstellingen. Of u nu komt om de culturele bezienswaardigheden te bekijken, de prachtige landschappen te genieten of de bruisende avondscène te ervaren, Phoenix is een stad die het bezoeken meer dan waard is.

Meer informatie
21 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
22 jun
Reizen van Phoenix AZ naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines
11:27 - Phoenix, Phoenix Sky Harbor Intl (PHX)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 12uur 53min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 2291
11:27 - Phoenix, Phoenix Sky Harbor Intl (PHX)
16:50 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Vervoer:  UA2291
Reisklasse: Economy
1uur 30min - Aansluiting op het vliegveld Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
UA
UA United Airlines - UA 909
18:20 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UA909
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 8.648 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 15
Vlucht 2
Accommodaties 13
Auto's 1
Activiteiten 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen