Ultimate Rockies of USA
o.v.v. wijzigingen 3.350 €

Ultimate Rockies of USA

autoreis
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : donderdag 9 mei 2024
Ref ID: 3402177
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.700 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : donderdag 9 mei 2024
Bestemmingen: Denver CO, Cheyenne WY, Custer SD, Deadwood SD, Billings MT, Great falls MT, Kalispell MT, Missoula, Yellowstone National Park, Jackson Hole WY, Salt Lake City UT, Moab UT, Grand Junction CO, Denver CO

Over de reis

09 mei
Reizen van Amsterdam naar Denver CO
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
07:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:57 - Denver, Denver Intl (DEN)
14uur 2min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6054
07:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:40 - Detroit, Detroit Metro Wayne Co (DTW)
Vervoer:  KL6054 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
2uur 9min - Aansluiting op het vliegveld Detroit, Detroit Metro Wayne Co (DTW)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 7236
12:49 - Detroit, Detroit Metro Wayne Co (DTW)
13:57 - Denver, Denver Intl (DEN)
Vervoer:  KL7236 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
09 mei
Autoverhuur
MAZDA 3 4 DOOR
Hertz
A/C 5 Personen
MAZDA 3 4 DOOR (ICAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als het huurvoertuig met minder brandstof ingeleverd is dan bij het ophalen, is er een tanktoeslag en kosten voor de ontbrekende brandstof.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
De klanten moeten bij terugkomst de bon van het tankstation laten zien, om te bevestigen dat ze de tank gevuld hebben. Als het voertuig niet met een volle tank ingeleverd is, zal de restitutie van het betaalde bedrag verminderd worden met de waarde van de ontbrekende liters brandstof (volgens de huidige benzineprijzen).
Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: Alle Categorieën 200.00 USD
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Verzekering cascoschade
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Huurauto ophalen

24890 E. 78TH AVE. - Telefoonnummer: 3033423800

24890 E. 78TH AVE., DENVER, CO

Openingsuren: 05:00 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Pendelbus naar locatie
Terugbrengen

24890 E. 78TH AVE. - Telefoonnummer 3033423800

24890 E. 78TH AVE., DENVER, CO

Openingsuren: 00:01 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Pendelbus naar locatie
09 mei
1. Denver CO
Overnachten
Over de bestemming:

De 'Mile High City' Denver ligt precies op één mijl hoogte, in de schaduw van de Rocky Mountains. Denver combineert de charme van een bedrijvige stad met het mysterie van het Wilde Westen.

De stad was ooit een nederzetting van goudzoekers, maar is nu een bloeiend handelscentrum. Lower Downtown Denver, LoDo voor ingewijden, heeft een aantal gezellige straten met historische gebouwen. Larimer Square is de plaats waar iedereen elkaar overdag ontmoet en waar men 's avonds uitgaat.

Centraal in de stad, in het Civic Center Park, ligt het State Capitol met zijn herkenbare gouden koepel, die de negentiende-eeuwse Colorado Gold Rush herdenkt. In de trap voor het gebouw ligt de ‘mile high step’, op precies één mijl hoogte. Vanuit het Capitol is het een korte wandeling naar verschillende Denver bezienswaardigheden, als het Denver Art Museum, het Molly Brown House Museum en de United States Mint. De 16th Street Mall is een lange winkelstraat met allerlei winkels en restaurants.

Meer informatie
10 mei
Autoreis van 164 Kilometer - 1uur 37min
Denver CO
Cheyenne WY
10 mei
2. Cheyenne WY
Overnachten
Over de bestemming:

Cheyenne is de hoofdstad van Wyoming, een staat met uitgestrekte prairies. Het is dan ook geen verrassing dat Cheyenne een authentieke cowboyuitstraling heeft. Cheyenne staat daarom ook wel bekend als de belichaming van de geest van het Oude Westen en wordt beschouwd als de rodeo- en spoorweghoofdstad van het land.

Eind juli staat heel Cheyenne in het teken van de Cheyenne Frontier Days, de grootste openlucht rodeo in de Verenigde Staten. Een week lang zijn er dagelijks rodeo’s, optredens van country- & westernartiesten, parades en shows.

De stad werd in 1867 gesticht tijdens de aanleg van de Union Pacific Railroad, de spoorlijn die de Verenigde Staten doorkruiste van oost naar west. De Union Pacific Depot, het Wyoming State Capitol en de Governer’s Mansion nemen u mee naar een tijd waarin Cheyenne een van de belangrijkste steden van het Wilde Westen was.

Met een verscheidenheid aan musea, herenhuizen, winkels en attracties met een westers thema is Cheyenne een iconische bestemming om te bezoeken.

Meer informatie
10 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
11 mei
Autoreis van 432 Kilometer - 4uur 28min
Cheyenne WY
Custer SD
11 mei
3. Custer SD
Overnachten
Over de bestemming:

Het Custer State Park, dat een onderdeel is van de Black Hills, staat bekend om zijn enorme kudde bizons. Deze kudde met zo’n 1300 bizons is een indrukwekkend schouwspel. Ieder jaar, rond 1 oktober, vindt de Buffalo Roundup plaats waarbij de bizons op traditionele wijze door cowboys te paard bij elkaar gedreven binnen omheiningen. Naast bizons komen er prairiehonden, ezels, berggeiten, herten, elanden en diverse katachtigen in het park voor.

U kunt het Custer State Park verkennen via een drietal prachtige routes. Op de Wildlife Loop Road heeft u een grote kans bizons te spotten op de uitgestrekte prairie, omringd door heuvels. De smalle Needles Highway leidt u door een gebied met granieten rotsformaties, de Needles. De schilderachtige Iron Mountain Road verbindt het Custer State Park met het Mount Rushmore Memorial. De weg is beroemd vanwege de ‘Pigtail Bridges’ waarbij de weg een krul maakt om zo in korte tijd snel een hoogteverschil te kunnen overbruggen.

In het park zijn een aantal wandelpaden aangelegd. Bij aankomst in het park ontvangt u een boekje waarin alle wandelingen worden beschreven.

Meer informatie
11 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
13 mei
Autoreis van 92 Kilometer - 1uur 12min
Custer SD
Deadwood SD
13 mei
4. Deadwood SD
Overnachten
Over de bestemming:

Deadwood is de hoofdstad van Lawrence County, gelegen in het Black Hills National Forest, in South Dakota, Verenigde Staten. In Deadwood wordt geschiedenis gecombineerd met het moderne leven en is nog veel van de Old West charme te zien. Dit maakt het een interessante bestemming om te bezoeken.

De Historic Main Street brengt de kleurrijke geschiedenis van de stad tot leven. Hier vinden bezoekers winkels, historische bezienswaardigheden en liveshows waar belangrijke momenten uit het verleden worden nagebootst. In het Adams Museum en het Historic Adams House kan meer geleerd worden over het leven in Deadwood tijdens de Black Hills Gold Rush.

Daarnaast mag een bezoek aan de spectaculaire bergachtige keten de Black Hills zeker niet worden overgeslagen. Het volgen van de 160 kilometer lange George S. Mickelson Trail is de ideale manier om dit natuurgebied te verkennen. Geniet van wandelen, wilde dieren spotten, paardrijden en relaxen op de spectaculaire stranden.

Deadwood is de ideale plek om de geschiedenis van het wilde westen te verkennen.

Meer informatie
13 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
14 mei
Autoreis van 469 Kilometer - 4uur 52min
Deadwood SD
Billings MT
14 mei
5. Billings MT
Overnachten
Over de bestemming:

Billings is de grootste stad van de Amerikaanse staat Montana en staat met name bekend als de ideale bestemming voor avonturen in de buitenlucht. Zowel overdag als ’s nachts zijn in Billings allerlei avonturen te beleven.

In Billings vinden bezoekers een diverse mix van activiteiten. Op minder dan twee uur rijden kan genoten worden van ongelofelijke landschappen. Volgens sommigen beschikt Montana zelfs over de beste buitenactiviteiten van het land. In Billings zelf kan genoten worden van een heerlijke eetcultuur, ontspannen cafécultuur en bruisend nachtleven. Ook kan de geschiedenis van de stad verkend worden in het Yellowstone County Museum, waar de grootste expositie van Indiaans kralenwerk van de omgeving te zien is.

Het volgen van de Billings Brew Trail – een route langs 6 brouwerijen, 2 distilleerderijen en een cider huis – en het bewonderen van de Rimrocks – geologische zandsteenformaties – wordt ook zeker aangeraden.

Billings is een snel ontwikkelende en opwindende bestemming met iets voor iedereen. 

Meer informatie
14 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
15 mei
Autoreis van 350 Kilometer - 3uur 53min
Billings MT
Great falls MT
15 mei
6. Great falls MT
Overnachten
Over de bestemming:

Great Falls is een stad in Montana, Verenigde Staten, die haar naam ontleent aan de vijf watervallen in de directe omgeving. De plaats staat met name bekend om haar rijke erfgoed en is de thuisbasis van de kortste rivier ter wereld en de grootste zoetwaterbron van het land.

Great Falls is een gemeenschap met een rijke geschiedenis, grootste tradities en allerlei recreatieve en culturele voorzieningen, om met het hele gezin van te genieten. Vandaar dat het ook wel Montana’s basiskamp voor kunst en avontuur wordt genoemd.

Geniet tijdens een bezoek aan de stad van de meer dan 57 mooie parken – waarvan Gibson Park het belangrijkste park is-, de gezellige bars, interessante musea, de perfecte mix van opwinding en charme en vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de mooie watervallen in de omgeving.

Great Falls heeft alles voor de outdoor-enthousiastelingen, maar is met de beste hedendaagse en westerse kunst van het land ook een perfecte plek voor kunst- en cultuurliefhebbers.

Meer informatie
15 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
16 mei
Autoreis van 374 Kilometer - 4uur 18min
Great falls MT
Kalispell MT
16 mei
7. Kalispell MT
Overnachten
Over de bestemming:

Gelegen in de Amerikaanse staat Montana, tegen de Canadese grens aan, is Kalispell de toegangspoort tot het Glacier National Park.

Het uitgestrekte, ongerepte ecosysteem bestaat uit dichte bossen, alpenweiden, toendra’s en watervallen en biedt bezoekers een adembenemend uitzicht op de ruige bergketens Lewis en Livingston. Een van de hoogtepunten in het park is de Going-to-the-Sun Road, een 80 kilometer lange weg die het park doorkruist en u langs de mooiste plekjes voert. Onder de vele dieren in het park bevinden zich grizzlyberen, maar ook zwarte beren, berggeiten, elanden en herten. Het park is tevens een walhalla voor vogelliefhebbers. Zo is het park het leefgebied van de havik, slechtvalk en de fameuze Amerikaanse zeearend.

Zomers wordt een bezoek aan Flathead Lake – het grootste meer van het land – erg aangeraden. Dit schitterende meer, dat wordt omringt door 6 staatsparken en indrukwekkende bergpieken, is een geweldige plek om te zwemmen, vissen, varen, of vanaf een autoroute te bewonderen.

Omringt door schitterende natuur is er in en rond Kalispell altijd wel een avontuur te beleven. 

Meer informatie
18 mei
Autoreis van 197 Kilometer - 2uur 14min
Kalispell MT
Missoula
18 mei
8. Missoula
Overnachten
Over de bestemming:

Missoula is een stad in de Amerikaanse staat Montana, dat vooral bekend staat als de meest hippe en levendige bestemming van de staat.

De drie grote rivieren van de stad maken het een perfecte bestemming voor wateractiviteiten. Bezoekers kunnen onder andere genieten vissen, kajakken en raften. Daarnaast zijn de omliggende bossen een perfecte plek om te wandelen, fietsen en klimmen.

Bezoekers die liever binnen blijven en wat meer willen leren, wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het historische museum van Fort Missoula, het Missoula Art Museum en het Children’s Missoula Museum. Daarnaast is het voor gezinnen leuk om een bezoek te brengen aan de Dragon Hallow Playground, een groot speelparadijs voor kinderen. 

Missoula is een leuke stad om te genieten van bezienswaardigheden, leuke winkels, trendy eetgelegenheden, een opwindende muziekscene en een bruisend nachtleven.

Meer informatie
19 mei
Autoreis van 505 Kilometer - 6uur 9min
Missoula
Yellowstone National Park
19 mei
9. Yellowstone National Park
Overnachten
Over de bestemming:

Een van de meest spectaculaire nationale parken van de Verenigde Staten is het Yellowstone National Park. Met haar ontelbare geisers, borrelende modderpoelen, helblauwe meren, felgekleurde warmwaterbronnen en diepe ravijnen is het park uw bezoek meer dan waard. Het park is ook het leefgebied van bizons, wapitiherten, grizzlyberen, wolven en elanden.

De belangrijkste route door het park is de 8-vormige Grand Loop Road. Deze route loopt onder andere langs de Old Faithful – de beroemdste geiser die ongeveer ieder anderhalf uur uitbarst -, de beroemde Morning Glory Pool en de Grand Prismatic Spring – de grootste en meest gefotografeerde heetwaterbron.

Aan de noordkant van het nationale park vindt u de Grand Canyon of the Yellowstone, een smalle canyon van 450 meter diep waar de Yellowstone river door heen raast. In de rivier zijn verschillende watervallen, waaronder de 33 meter hoge Upper Yellowstone Falls en de 94 meter hoge Lower Falls, die vanaf diverse uitzichtpunten te bewonderen zijn.

Meer informatie
19 mei
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
22 mei
Autoreis van 113 Kilometer - 1uur 43min
Yellowstone National Park
Jackson Hole WY
22 mei
10. Jackson Hole WY
Overnachten
Over de bestemming:

Het westernstadje Jackson is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Grand Teton National Park. Dit wonderschone stukje natuur biedt indrukwekkende berglandschappen en is ontzettend fotogeniek. Het brede dal, Jackson Hole, met sprankelende meren is omringd door dikke bossen en het leefgebied van vele wilde dieren.

Town Square, het hart van Jackson, is bijzonder vanwege de bogen van hertengeweien die op iedere hoek van het plein staan. Midden op het plein bevindt zich een monument voor de gevallen soldaten uit de regio. Rondom het plein vindt u diverse winkels, restaurants en galerijen. Een bezoek aan het National Museum of Wildlife Art, waar de relatie tussen mens en natuur centraal staat, mag ook niet worden overgeslagen. Het museum, dat is geïnspireerd op de ruïnes van het Slains Castle, staat op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over het National Elk Refuge.

Jackson Hole is een stuk kleiner dan grote broer Yellowstone, maar zeer zeker niet minder de moeite waard.

Meer informatie
23 mei
Autoreis van 454 Kilometer - 5uur 0min
Jackson Hole WY
Salt Lake City UT
23 mei
11. Salt Lake City UT
Overnachten
Over de bestemming:

Salt Lake City is de mormonenhoofdstad van de Verenigde Staten. De imposante Salt Lake City Temple in hartje centrum geeft aan hoe groot en belangrijk de Mormoonse gemeenschap in Salt Lake City is. De Salt Lake Temple is enkel toegankelijk voor mormonen, maar u kunt wel de Tabernacle met zijn enorme pijporgel met maar liefst 11.623 pijpen bezoeken.

Het meest interessante gebouw om te bezichtigen is het Joseph Smith Memorial Building. Dit voormalige hotel is nu een sociale ontmoetingsplek voor de mormonen. In het Roof Restaurant heeft u tijdens het eten een prachtig uitzicht over Temple Square. In het Beehive House vindt u een expositie over het leven van de mormonen leider Brigham Young.

Ten slotte is het mogelijk om op een van de vele computers van het Family Search Discovery Center uw familienaam in te toetsen. In het grootste bevolkingsregister van de wereld kunt u zo verre voorvaderen opsporen.

Meer informatie
23 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
24 mei
Autoreis van 376 Kilometer - 3uur 53min
Salt Lake City UT
Moab UT
24 mei
12. Moab UT
Overnachten
Over de bestemming:

Moab is een plaats met een klein centrum waar enkele winkels en restaurants te vinden zijn. Deze plaats is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan verschillende nationale parken, zoals het Canyonlands National Park, Arches National Park en Dead Horse Point State Park. Moab wordt door haar ligging gezien als de outdoor stad van West-Amerika en is daarom een fantastische plaats voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers.

Het Arches National Park staat bekend om zijn fantastische bogen, prachtige rode rotsen en vormen. Het park beschikt over meer dan 2000 ‘bruggen’ die door de natuur gevormd zijn! Delicate Arch is de meest beroemde boog. Via korte wandelingen zijn de bogen bij de Windows Section, die dicht bij elkaar liggen, ook goed te bereiken. De Landscape Arch, een boog van 80 meter lang, kunt u bereiken met een wandeling bij Devils Garden.

Dead Horse Point State Park ligt in het oosten van Utah. Vanuit Dead Horse Point Overlook heeft u een spectaculair uitzicht op de Colorado River. Deze rivier stroomt door diepe kloven door een prachtig canyonlandschap. Wandelend kunt u naar diverse uitkijkpunten gaan om dit mooie uitzicht te mogen aanschouwen.

Meer informatie
27 mei
Autoreis van 183 Kilometer - 1uur 48min
Moab UT
Grand Junction CO
27 mei
13. Grand Junction CO
Overnachten
Over de bestemming:

Grand Junction is een plaats in de staat Colorado, Verenigde Staten, dat met name bekend staat om haar natuurlijke schoonheid en dramatische rode rotslandschap.

Grand Junction is een perfecte bestemming voor avonturen in de buitenlucht. De plaats is ideaal voor het maken van een mooie wandeling of een middag mountainbiken. De Kokopelli Trail wordt hier vooral voor aangeraden. Reiziger die op zoek zijn naar een echte adrenaline kick wordt aangeraden om wildwaterraften te proberen. ’s Winters is de Grand Mesa – de grootste afgeplatte berg ter wereld – een populaire bestemming voor sneeuwschoenwandelen.

Daarnaast ligt Grand Junction in de county die ook wel de Wine County wordt genoemd. De perfecte weersomstandigheden zorgen ervoor dat er in de vallei stevige druiven geproduceerd worden. Vandaar dat de vallei de thuisbasis is geworden van meer dan 20 wijnhuizen. Op de hoek van elke straat is er in Grand Junction wel de mogelijkheid om wijn te proeven.

Grand Junction is het hele jaar door een prachtige bestemming om te bezoeken. 

Meer informatie
27 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
28 mei
Autoreis van 389 Kilometer - 3uur 57min
Grand Junction CO
Denver CO
28 mei
14. Denver CO
Overnachten
Over de bestemming:

De 'Mile High City' Denver ligt precies op één mijl hoogte, in de schaduw van de Rocky Mountains. Denver combineert de charme van een bedrijvige stad met het mysterie van het Wilde Westen.

De stad was ooit een nederzetting van goudzoekers, maar is nu een bloeiend handelscentrum. Lower Downtown Denver, LoDo voor ingewijden, heeft een aantal gezellige straten met historische gebouwen. Larimer Square is de plaats waar iedereen elkaar overdag ontmoet en waar men 's avonds uitgaat.

Centraal in de stad, in het Civic Center Park, ligt het State Capitol met zijn herkenbare gouden koepel, die de negentiende-eeuwse Colorado Gold Rush herdenkt. In de trap voor het gebouw ligt de ‘mile high step’, op precies één mijl hoogte. Vanuit het Capitol is het een korte wandeling naar verschillende Denver bezienswaardigheden, als het Denver Art Museum, het Molly Brown House Museum en de United States Mint. De 16th Street Mall is een lange winkelstraat met allerlei winkels en restaurants.

Meer informatie
29 mei
Reizen van Denver CO naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
15:15 - Denver, Denver Intl (DEN)
12:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 13uur 20min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 5755
15:15 - Denver, Denver Intl (DEN)
18:13 - Minneapolis, Minneapolis St Paul Intl (MSP)
Vervoer:  KL5755 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
2uur 57min - Aansluiting op het vliegveld Minneapolis, Minneapolis St Paul Intl (MSP)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6067
21:10 - Minneapolis, Minneapolis St Paul Intl (MSP)
12:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL6067 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.700 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vlucht 2
Accommodaties 14
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen