Ontdek de Highway 1 & Islandhopping Hawaii
o.v.v. wijzigingen 5.186 €

Ontdek de Highway 1 & Islandhopping Hawaii

combinatiereis
Laatst gewijzigd op: maandag 29 april 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Ref ID: 3731057
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 10.372 €
Laatst gewijzigd op: maandag 29 april 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Bestemmingen: San Francisco CA, Monterey CA, Pismo Beach CA, Santa Barbara, Los Angeles CA, Oahu, The Big Island HI, Maui

Over de reis

Van dag tot dag

08 okt
Reizen van Amsterdam naar San Francisco CA
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA969
14:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:55 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
11uur 5min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA969
Reisklasse: Economy
08 okt
1. San Francisco CA
Overnachten
Over de bestemming:

San Francisco, ook wel bekend als de ‘City by the Bay’, gelegen in de staat Californië, Verenigde Staten, is een van de meest historische steden ter wereld. San Francisco is een grote levendige stad dat geschiedenis en moderniteit feilloos combineert en wordt door velen gezien als de mooiste stad van Amerika.

De stad is met name bekend onder reizigers voor de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Transamerican Pyramid, Chinatown en het San Francisco cable car system. Een bezoek aan San Francisco is pas compleet na een bezoek aan deze beroemde kenmerken.

Om een goede indruk te krijgen van de stad is het leuk om een dag rond te fietsen. Vanaf Fishermans Wharf, waar de bekende zeeleeuwen bij Pier 39 liggen, kunnen bezoekers over de Golden Gate Bridge naar Sausolito fietsen. Proef ook de gezellige sfeer in San Francisco door te winkelen in een van de shopping malls, of ga naar Lombard Street en wandel door het beroemde straatje met de scherpe bochten.

San Francisco heeft alles voor een onvergetelijke ervaring en verdient zeker een plek op het verlanglijstje van elke reiziger. 

Meer informatie
08 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Andere hotel suggesties:
10 okt
Autoverhuur
TOYOTA COROLLA OR SIMILAR
San Francisco CA
340 O Farrell Street
09:00 - 10 okt 2024
Los Angeles Intl
9020 AVIATION BLVD
15:00 - 15 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Als klant heeft u de keuze hoe te betalen voor brandstof.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. De klant wordt anders doorbelast voor de ontbrekende brandstof, plus een toeslag voor het bijtanken.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
Prepaid brandstof - Bij het ophalen van de huurauto vooraf betalen voor een tank brandstof, volgens de tarieven van het verhuurstion.
Er wordt geen restitutie gegeven voor niet gebruikte brandstof.
Brandstof is niet bij het tarief inbegrepen bij alle Manhattan locaties.

Algemene betalingsvoorwaarden
De klant hoeft geen borgsom te betalen als de klant een creditcard overhandigt. De leverancier accepteert debetkaarten; in dit geval bedraagt de borgsom 25.00 USD per dag of 100.00 USD per week.(*) Debit/Check cards VISA, Mastercard® worden geaccepteerd op Corporate airport locaties in de Verenigde Staten en Canada. Om een Debit/Check card te kunnen gebruiken is bewijs van een bevestigd retour ticket (vliegtuig, cruise schip of trein) verplicht.De reisdata op het retourticket moeten overeenkomen met de huurdata. Zonder bewijs van een retour ticket worden debit of check cards are alleen geaccepteerd als betaalmiddel bij het inleveren van de auto. Bij one way huren moet een huurder bewijs van een bevestigd retour ticket tonen dat gelijk is de ophaal- en inleverlocatie (vliegtuig, cruise schip of trein).Geaccepteerde wijze van betaling: American Express creditcard,  Mastercard creditcard,  Visa creditcard, Mastercard debetkaarten (*), Visa debetkaarten (*) Niet geaccepteerde wijze van betaling: Cheques,  Con
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Verzekering cascoschade
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Huurauto ophalen

340 O Farrell Street - Telefoonnummer: 888 826 6890

340 O Farrell Street

Openingsuren: 08:00 - 17:00
Le comptoir Alamo est situé dans l'aéroport. Pour récuperer le véhicule le client doit se rendre sur le parking du loueur.
Terugbrengen

9020 AVIATION BLVD - Telefoonnummer 888 826 6890

9020 AVIATION BLVD

Openingsuren: 00:00 - 23:59
Volg de borden bagagehal. Neem de uitgang in de bagagehal en ga naar de halte van de shuttlebussen. Bij aankomst bij het verhuurstation, ga naar de balie voor het huurcontract en de sleutels.
Reizen van San Francisco CA naar Monterey CA
Op eigen gelegenheid
10 okt
2. Monterey CA
Overnachten
Over de bestemming:

Monterey een populaire plek vanwege de woeste stranden en fantastische kustlijn met klippen, heuvels en beekjes. Het is een van de mooiste kuststeden van Californië en staat onder andere bekend voor het aquarium van wereldklasse – het Monterey Bay Aquarium - en de vele romans van John Steinbeck die zich hier afspelen.

Volg vooral de 17-Mile Drive om te genieten van het adembenemende landschap van de omgeving, kies een van de wandelpaden in het Point Lobos State natuurreservaat om te genieten van prachtige stranden en onvergetelijke uitzichten, neem deel aan een excursies om walvissen te spotten, of ontdek de plaats tijdens een tour begeleidt door een local. Langs Cannery Row bevinden zich allerlei leuke winkels en restaurants die ook zeker het verkennen waard zijn.  

Tip: Monterey’s Fisherman’s Wharf heeft vele visrestaurants. Een echte visliefhebber kan hier zijn of haar hart zeker ophalen!

Meer informatie
10 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Andere hotel suggesties:
Reizen van Monterey CA naar Pismo Beach CA
Op eigen gelegenheid
11 okt
3. Pismo Beach CA
Overnachten
Over de bestemming:

Pismo Beach is een kustplaats in het Central Coast-gebied van Californië, Verenigde Staten. Het is de ideale uitvalsbasis voor de Highway 1. Pismo Beach staat bekend om de woeste kust, hoge kliffen en prachtige uitzichten. Tijdens zonsondergang en zonsopgang zijn deze uitzichten nog spectaculairder.

Er bestaat geen beter toevluchtoord voor liefhebbers van de oceaan dan Pismo Beach. De plaats beschikt over tal van activiteiten en bezienswaardigheden op het gebied van zand, zee en natuur. Geniet van de prachtige stranden en alle mogelijke waterattracties als surfen en bodyboarden. 

Daarnaast is Pismo Beach een populaire bestemming om te genieten van wandelingen door prachtige parken, heerlijk eten, wijn in fantastische wijnmakerijen, rijden door de duinen in een vierwielige ATV en paardrijden.

Pismo Beach is de perfecte plek voor zowel relax- als actieve vakanties. 

Meer informatie
11 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Andere hotel suggesties:
Reizen van Pismo Beach CA naar Santa Barbara
Op eigen gelegenheid
12 okt
4. Santa Barbara
Overnachten
Over de bestemming:

Santa Barbara staat ook wel bekend als 'The American Riviera' - het is er vaak zonnig. Hier ziet u glooiende heuvels en de prachtige kleuren van de oceaan. Het is mogelijk om deel te nemen aan wijnproeverijen bij een van de wijngaarden of een bezoek te brengen aan een van de zeven mooie stranden en baaien.

In de binnenstad van Santa Barbara is de Spaanse invloed van vroeger nog goed te zien. Vooral het Courthouse, wat gratis te bezoeken is, is een goed voorbeeld van de Spaanse geschiedenis en architectuur. Het gebouw stamt uit 1929 en binnen zijn onder andere muurschilderingen zien die de historie van de staat Californië vertellen.

Degenen die liever wat actiever bezig zijn, kunnen naar het Channel Islands National Park gaan. Dit park is per kajak te verkennen. Ook is het mogelijk om te snorkelen en zo de prachtige natuur onder het water te bewonderen.

Gelegen tussen het hoge Santa Ynez-gebergte en de Grote Oceaan is Santa Barbara een echte must-see tijdens een reis langs de Pacific Coast Highway.

Meer informatie
12 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Andere hotel suggesties:
Reizen van Santa Barbara naar Los Angeles CA
Op eigen gelegenheid
13 okt
5. Los Angeles CA
Overnachten
Over de bestemming:

De stad die bekend staat om de rich and famous, Hollywood, Beverly Hills en nog veel meer.

In Hollywood kunt u wandelen over de beroemde Walk of Fame met haar sterren, een bezoek brengen aan het Dolby Theatre of gewoon genieten van imposante figuren die er rondlopen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Santa Monica Pier. Hier kunt u genieten van de leuke sfeer, straatartiesten langs de boulevard en de typisch Amerikaanse kermis ‘Pacific Park’.

Vanaf hier kunt u ook een fiets huren en langs het strand richting Venice Beach fietsen. Het wijkje achter Venice Beach is echt een verborgen parel! Hier zijn allemaal kleine bruggetjes te vinden die aan Venetië doen denken. Even buiten het centrum kunt u een bezoek brengen aan de rijke buurt Beverly Hills, de museumwijk Wilshire, of de Farmers Market waar u heerlijk kunt eten bij een van de vele leuke eettentjes.

Tip: Vanaf het Griffith Observatory heeft u het mooiste uitzicht over de stad en ziet u het bekende Hollywood bord in de heuvels. 

Meer informatie
13 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Andere hotel suggesties:
15 okt
Reizen van Los Angeles CA naar Oahu
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA1158
08:35 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
11:16 - Honolulu, Honolulu Intl (HNL)
5uur 41min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA1158
Reisklasse: Economy
15 okt
6. Oahu
Overnachten
Over de bestemming:

Oahu is het hoofdeiland van Hawaii en biedt in die hoedanigheid vaak een eerste kennismaking met deze diverse eilandengroep.

Oahu bruist! U geniet hier van het heerlijke eten in de vele restaurants en bars en kunt het beroemde Waikiki Beach bezoeken. Honolulu, de hoofdstad van Hawaii, beschikt over het grootste openluchtwinkelcentrum ter wereld: Ala Moana Center.

Oahu heeft ook een zeer belangrijke rol in de geschiedenis gespeeld. De aanval van de Japanners op de beroemde marinebasis Pearl Harbor in 1941 leidde tot deelname van de Verenigde Staten aan de Tweede Wereldoorlog. Een bezoek aan het oorlogsmonument bij Pearl Harbor is zeer de moeite waard.

Naast het drukke Waikiki Beach beschikt Oahu uiteraard over meer stranden waar u zich direct in het vakantiegevoel kunt storten. Hanauma Bay, Waimea Bay en Kawela Bay bijvoorbeeld. Hier vindt u afwisselend blauw water, surfspektakel en plekken waar u kunt snorkelen met zeeschildpadden!

Meer informatie
15 okt
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
Andere hotel suggesties:
18 okt
Reizen van Oahu naar The Big Island HI
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines Hawaiian Airlines - HA278
11:50 - Honolulu, Honolulu Intl (HNL)
12:38 - Kona, Kona Intl At Keahole (KOA)
48min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  HA278
Reisklasse: Economy
18 okt
7. The Big Island HI
Overnachten
Over de bestemming:

Het eiland Hawaii wordt ook wel The Big Island genoemd. Dit eiland is ruimschoots het grootst van alle Hawaiiaanse eilanden. Naast ‘The Big Island’ wordt het ook wel ‘The Orchid Isle’ genoemd, door de hoeveelheid orchideeën die er te zien zijn.

Op Big Island vindt u het spectaculaire Volcanoes National Park. Dit park herbergt ’s werelds grootste vulkaan – Mauna – en de actieve Kilauea vulkaan, die in 2018 nog uitbarstte. Deze schildvulkaan is voortdurend actief en produceert een constante lavastroom. Een heel bijzonder natuurspektakel om met eigen ogen te aanschouwen.

Een bezoek aan een van de schitterende stranden mag ook zeker niet worden overgeslagen. The Big Island beschikt over witte zandstranden van wereldklasse, zwarte zandstranden van vulkanisch zand en zelfs een groen zandstrand.

Daarnaast biedt Big Island talloze ontspannende vakantieactiviteiten, zoals snorkelen, kajakken en golfen, waar ook zeker van genoten kan worden. 

Meer informatie
18 okt
Geselecteerd hotel:
5 Nachten
Andere hotel suggesties:
18 okt
Autoverhuur
Jeep Wrangler Unlimited SUV /AC/A/4dr
Kona Intl At Keahole
Kona Internat luchthaven (Shuttle Service) - 73-106 A`ulepe Street
14:00 - 18 okt 2024
Kona Intl At Keahole
Kona Internat luchthaven (Shuttle Service) - 73-106 A`ulepe Street
10:15 - 23 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
93.22 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Kona Internat luchthaven (Shuttle Service) - 73-106 A`ulepe Street - Telefoonnummer:

73-106 A`ulepe Street, Kailua-Kona, HI 96740, U.S.A.

Terugbrengen

Kona Internat luchthaven (Shuttle Service) - 73-106 A`ulepe Street - Telefoonnummer

73-106 A`ulepe Street, Kailua-Kona, HI 96740, U.S.A.

23 okt
Reizen van The Big Island HI naar Maui
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines Hawaiian Airlines - HA339
12:25 - Kona, Kona Intl At Keahole (KOA)
13:02 - Kahului, Kahului (OGG)
37min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  HA339
Reisklasse: Economy
23 okt
8. Maui
Overnachten
Over de bestemming:

Maui, 'The Valley Isle', is het op een na grootste eiland van de Hawaiiaanse eilanden en wordt gekenmerkt door de grote valleien tussen de vulkanen in het noordwesten en zuidoosten. Op Maui geniet u van het strandleven - bijvoorbeeld bij Wailea Beach en Makena Beach – en een kleurrijk onderwaterlandschap.

Op Maui vindt u ook de machtige Haleakala vulkaan. Vanaf de krater, op zo'n 3.000 meter hoogte, heeft u een fantastisch uitzicht op het 'maanlandschap' met zijn verschillende kleurschakeringen. Een heerlijke plek voor fotografen.

In het Haleakala National Park bevinden zich ook de Ohe'o Gulch Kipahulu, ook wel Seven Sacred Pools genoemd. Dit is een van de meest populaire attracties van het eiland.

Met een huurauto kunt u een prachtige dagtocht maken naar het stadje Hana. De Road to Hana is een begrip. 83 km lang wordt u via de kronkelende kustweg langs de mooiste plekken gevoerd. Een aanrader!

Meer informatie
23 okt
Geselecteerd hotel:
5 Nachten
Andere hotel suggesties:
23 okt
Autoverhuur
Jeep Wrangler Unlimited SUV /AC/A/4dr
Kahului
Kahului luchthaven (Shuttle Service) - 101 Airport Road
14:15 - 23 okt 2024
Kahului
Kahului luchthaven (Shuttle Service) - 101 Airport Road
20:45 - 28 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
93.22 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Kahului luchthaven (Shuttle Service) - 101 Airport Road - Telefoonnummer:

101 Airport Road, Kahului, HI 96732, U.S.A.

Terugbrengen

Kahului luchthaven (Shuttle Service) - 101 Airport Road - Telefoonnummer

101 Airport Road, Kahului, HI 96732, U.S.A.

28 okt
Reizen van Maui naar Amsterdam
Terug
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
22:45 - Kahului, Kahului (OGG)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+2 dagen 21uur 30min 1 PC 2 Tussenstoppen
LH
LH Lufthansa - LH 9205
22:45 - Kahului, Kahului (OGG)
06:45 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
Vervoer:  LH9205 Uitgevoerd door:  United Airlines
Reisklasse: Economy
1uur 45min - Aansluiting op het vliegveld San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
LH
LH Lufthansa - LH 7887
08:30 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
16:46 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Vervoer:  LH7887 Uitgevoerd door:  United Airlines
Reisklasse: Economy
1uur 59min - Aansluiting op het vliegveld Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
LH
LH Lufthansa - LH 7962
18:45 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  LH7962 Uitgevoerd door:  United Airlines
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 10.372 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Vlucht 5
Accommodaties 8
Auto's 3

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen