Kleurrijk Mauritius
o.v.v. wijzigingen 3.623 €

Kleurrijk Mauritius

autoreis
Laatst gewijzigd op: vrijdag 21 juli 2023 - Vertrek : maandag 1 april 2024
Ref ID: 4033754
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.246 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 21 juli 2023 - Vertrek : maandag 1 april 2024
Bestemmingen: Mahebourg, Grand River South East, Trou-aux-Biches, Black River, Flic en Flac, Mahebourg

Over de reis

01 apr
Reizen van Amsterdam naar Mahebourg
Vertrek
Air Mauritius
Air Mauritius Air Mauritius
14:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
07:20 - Plaisance, Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl (MRU)
+1 dag 14uur 50min 1 PC 1 tussenstop
MK
MK Air Mauritius - MK 9501
14:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:50 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Vervoer:  MK9501 Uitgevoerd door:  Air France
Reisklasse: Economy
2uur 20min - Aansluiting op het vliegveld Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Verander van terminal 2F naar 2E
MK
MK Air Mauritius - MK 933
18:10 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
07:20 - Plaisance, Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl (MRU)
Vervoer:  MK933 Uitgevoerd door:  Air France
Reisklasse: Economy
02 apr
Autoverhuur
Nissan Micra
SIXT
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 5 Personen
Nissan Micra (CDMR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Handgeschakeld
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Auto''s worden geleverd met een volle tank brandstof en moeten vol ingeleverd worden. Anders wordt de klant doorbelast voor de ontbrekende brandstof plus een tanktoeslag van 11.50 EUR, exclusief btw.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
Algemene betalingsvoorwaarden
De borgsommen bedragen: ECMR, ECAR, CDMR, CFMN, CLMR, CTMR, IDMR, IDAR, IFMR, SVMR 650.00 EUR
Een creditcard is nodig voor borg.De leverancier accepteert alle grote creditcards (bijv. Visa, MasterCard, American Express).Let op, betalingen met creditcard kunnen een pincode vereisen.Contant geld, Debet- en pre-paidkaarten worden niet geaccepteerd.Van toepassing op alle huren; creditcards moeten minimaal 1 maand geldig zijn vanaf de laatste huurdag.Tenzij anders aangegeven zijn alle kosten in deze voorwaarden onderhevig aan lokale belastingen en fees.
650,00 €
Bescherming tegen diefstal
650,00 €
Verzekering cascoschade
650,00 €
Huurauto ophalen

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP - Telefoonnummer: +230-52509999

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP

Openingsuren: 00:00 - 23:59

Terugbrengen

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP - Telefoonnummer +230-52509999

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP

Openingsuren: 00:00 - 23:59

02 apr
1. Mahebourg
Tussenstop
Over de bestemming:

Mahebourg is een kleine kustplaats aan de zuidoostkust van Mauritius. Het is dé plaats om het leven van de lokale bevolking te ervaren. Dagelijks trekken vissers er met hun houten boten op uit en er zijn diverse lokale eetgelegenheden en kraampjes die lekkernijen langs de straat aanbieden. Net buien Mahebourg bevindt zich de luchthaven van Mauritius.

Een van de iconische attracties van het eiland is de Mahebourg Waterfront. Dit is de ideale plek om te genieten van een wandeling met een uitzicht op een schitterende azuurblauwe zee. Bezoekers die graag het water ingaan, kunnen genieten van zwemmen en snorkelen. Ook zijn er mogelijkheden voor verschillende watersporten, zoals duiken en surfen.

Reizigers die graag wat meer leren over de geschiedenis van het land wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Mahebourg Historical Naval Museum. Hier kan geleerd worden over het koloniale verleden en hoe het land zich door de eeuwen heen ontwikkeld heeft. 

Daarnaast kunnen er verschillende uitstapjes gemaakt worden vanuit Mahebourg, bijvoorbeeld naar Ile aux Cerfs, of het Black River Gorges National Park.

De historische locaties en culturele bezienswaardigheden maken Mahebourg zeker een stop waard. 

Meer informatie
02 apr
Autoreis van 31 Kilometer - 46min
Mahebourg
Grand River South East
02 apr
2. Grand River South East
Overnachten
Over de bestemming:

Grand River South East is een historisch dorp aan de oostkust van Mauritius, gelegen aan de Indische Oceaan, waar voornamelijk van de visserij wordt geleefd. Vlak bij de monding, waar de stroom van de Grand River – de langster rivier van het land - het getij van de oceaan ontmoet, bevindt zich een spectaculaire waterval.

De Grand River South East Waterfall is een van de populairste attracties van de oostkust. Een bezoek aan deze schitterende plek per boot, of via een hike mag dus zeker niet worden overgeslagen. Grand River South East is ook de thuisbasis van een aantal indrukwekkende ravijnen die ook zeker het bewonderen waard zijn.

Daarnaast ligt Grand River South East vlak bij Île Aux Cerfs – een van kleine eilanden die bij Mauritius horen. Île Aux Cerfs staat bekend als een van de mooiste eilanden van het land en is de definitie van een tropisch paradijs. Hier kunnen bezoekers tot rust komen tussen de palmbomen rond de hagelwitte stranden met schitterend helder water. Echt een aanrader!

Met veel natuurlijke schoonheid en een tropisch paradijs voor de deur, is Grand River South East een geweldige uitvalsbasis voor onvergetelijke ervaringen. 

Meer informatie
02 apr
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
04 apr
Autoreis van 49 Kilometer - 1uur 18min
Grand River South East
Trou-aux-Biches
04 apr
3. Trou-aux-Biches
Overnachten
Over de bestemming:

Trou-aux-Biches is een klein stadje aan de noordkust van Mauritius, dat bekend staat als een geliefde bestemming voor een huwelijksreis. Het 2 kilometer lange hagelwitte zandstrand met prachtig turquoise blauw zeewater, dat wordt omringt door wuivende palmbomen maakt Trou-aux-Biches een ware droombestemming. In 2011 heeft het dorp zelfs de titel ‘World’s Leading Beach Destination’ gekregen bij de World Travel Awards.

Daarnaast staat Trou-aux-Biches bekend als de plek waar de mooiste zonsondergangen van het eiland bekeken kunnen worden. 

Vlak voor de kust van Trou-aux-Biches ligt een uniek koraalrif. Reizigers die dit schitterende koraal met kleurrijke vissen willen verkennen, wordt aangeraden een duikschool te kiezen en met een instructeur het water in te gaan.

Vanuit Trou-aux-Biches kunnen ook verschillende uitstapjes gemaakt worden. De plaats ligt op korte rijafstand van veel van Mauritius’ fenomenale historische en natuurlijke bezienswaardigheden. Ook ligt de bruisende hoofdstad, Port Louis, op slechts een half uur rijden.

Van relaxen op het strand en geweldige ervaringen in de buitenlucht, tot winkelen in leuke boetiekjes en eten in heerlijke restaurants. In Trou-aux-Biches kan het allemaal. 

Meer informatie
04 apr
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
08 apr
Autoreis van 49 Kilometer - 1uur 18min
Trou-aux-Biches
Black River
08 apr
4. Black River
Overnachten
Over de bestemming:

Black River is een van de negen districten van Mauritius en ligt aan de westkant van het eiland. Het district strekt zich uit van Pailles - net onder Port Louis – in het noorden tot Baie de Cap in het zuiden en staat bekend om haar natuurlijke schoonheid. Black River is het droogste district en is de thuisbasis van een van de mooiste stranden – Flic en Flac - van het eiland.

De titel ‘mooiste gebied van het eiland’ dankt Black River met name aan de aanwezigheid van het Black River Gorges National Park. Dit 6576 hectare groot paradijselijk park is de thuisbasis van verschillende natuurfenomenen - waaronder schitterende watervallen, de Seven Coloured Earths, de hoogste berg van het eiland en meer dan 150 verschillende plantensoorten. De beste manier om dit unieke landschap te verkennen en alle natuurspektakels te bewonderen, is door te wandelen.

Daarnaast zijn het spotten van walvissen en dolfijnen, bewonderen van de indrukwekkende Tamarin-watervallen en het relaxen op een van de prachtige tropische zandstranden erg populaire activiteiten in het Black River District, die ook zeker worden aangeraden.

Met haar prachtige natuur en vele toeristische activiteiten is het Black River District een populaire plek om vakantie te vieren. 

Meer informatie
12 apr
Autoreis van 15 Kilometer - 25min
Black River
Flic en Flac
12 apr
5. Flic en Flac
Overnachten
Over de bestemming:

Flic-en-Flac is een kustplaats met een luxe uitstraling aan de westkust van Mauritius, dat ook wel bekend staat als een van de mooiste badplaatsen aan deze kust. Het openbare parelwitte zandstrand met schitterend azuurblauw zeewater, dat wordt omringt door hoge palmbomen, is een van de langste stranden van het eiland.

Snorkel- en duikliefhebbers zijn in Flic-en-Flac zeker op de juiste plek. De vele vissoorten, het kleurrijke koraal en de diverse duikspots maken de onderwaterwereld voor de kust zeker het verkennen waard.  

Veel reizigers bezoeken het schitterende strand om te relaxen met een cocktail in de hand, maar voor degenen die niet goed stil kunnen zitten, is er ook genoeg te doen. Er zijn genoeg watersporten om te beoefenen, zoals jetskiën, parasailen en bananenboot varen.

Daarnaast kunnen bezoekers voor een leuke middag shoppen een bezoek brengen aan het Cascavelle Shopping Village – waar zich meer dan 50 winkels en horecazaken bevinden – en voor een hele dag aan avontuur en plezier een bezoek brengen aan Casela World of Adventures – een pretpark met verschillende wilde dieren.

Er is geen betere plek op Mauritius voor een ontspannende strandvakantie dan Flic-en-Flac. 

Meer informatie
15 apr
Autoreis van 53 Kilometer - 1uur 8min
Flic en Flac
Mahebourg
15 apr
6. Mahebourg
Tussenstop
Over de bestemming:

Mahebourg is een kleine kustplaats aan de zuidoostkust van Mauritius. Het is dé plaats om het leven van de lokale bevolking te ervaren. Dagelijks trekken vissers er met hun houten boten op uit en er zijn diverse lokale eetgelegenheden en kraampjes die lekkernijen langs de straat aanbieden. Net buien Mahebourg bevindt zich de luchthaven van Mauritius.

Een van de iconische attracties van het eiland is de Mahebourg Waterfront. Dit is de ideale plek om te genieten van een wandeling met een uitzicht op een schitterende azuurblauwe zee. Bezoekers die graag het water ingaan, kunnen genieten van zwemmen en snorkelen. Ook zijn er mogelijkheden voor verschillende watersporten, zoals duiken en surfen.

Reizigers die graag wat meer leren over de geschiedenis van het land wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Mahebourg Historical Naval Museum. Hier kan geleerd worden over het koloniale verleden en hoe het land zich door de eeuwen heen ontwikkeld heeft. 

Daarnaast kunnen er verschillende uitstapjes gemaakt worden vanuit Mahebourg, bijvoorbeeld naar Ile aux Cerfs, of het Black River Gorges National Park.

De historische locaties en culturele bezienswaardigheden maken Mahebourg zeker een stop waard. 

Meer informatie
15 apr
Reizen van Mahebourg naar Amsterdam
Terug
Air Mauritius
Air Mauritius Air Mauritius
22:50 - Plaisance, Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl (MRU)
13:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 16uur 20min 1 PC 1 tussenstop
MK
MK Air Mauritius - MK 14
22:50 - Plaisance, Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl (MRU)
08:35 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Vervoer:  MK14
Reisklasse: Economy
3uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Verander van terminal 2E naar 2F
MK
MK Air Mauritius - MK 9394
11:45 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
13:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  MK9394 Uitgevoerd door:  Air France
Reisklasse: Economy
opmerkingen:


 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.246 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 2
Accommodaties 4
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen