Hoogtepunten van Zuid-Afrika
o.v.v. wijzigingen 3.993 €

Hoogtepunten van Zuid-Afrika

autoreis
Laatst gewijzigd op: maandag 29 april 2024 - Vertrek : zaterdag 7 september 2024
Ref ID: 4063398
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.985 €
Laatst gewijzigd op: maandag 29 april 2024 - Vertrek : zaterdag 7 september 2024
Bestemmingen: Kaapstad, Stellenbosch, Montagu, Oudtshoorn, Plettenberg Bay, Nationaal park Addo Elephant, Port Elizabeth, Durban, Umhlanga, St. Lucia, Ezulwini, Hazyview, Kruger Nationaal Park, Johannesburg

Over de reis

Van dag tot dag

07 sep
Reizen van Amsterdam naar Kaapstad
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL597
10:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:25 - Cape Town, Cape Town Intl (CPT)
11uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL597
Reisklasse: Economy
07 sep
1. Kaapstad
Overnachten
Over de bestemming:

Kaapstad is de hoofdstad van de provincie West-Kaap en wetgevende hoofdstad van Zuid-Afrika. Het is een moderne en kosmopolitische stad, dat wordt ingesloten tussen bergen en de oceaan en staat bekend als een van de mooiste steden ter wereld.

Er zijn een paar activiteiten die echt niet mogen worden overgeslagen tijdens een bezoek aan Kaapstad. Het beklimmen van de 1085 meter hoge Tafelberg – een van de 7 natuurwonderen – is een echte must-do. Er zijn verschillende routes voor alle type wandelaars. Ook is er de mogelijkheid om met de kabelbaan omhoog en naar beneden te gaan. Het beklimmen van de 669 meter hoge Lion’s Head is ook zeker de moeite waard. Vanaf deze top kan genoten worden van een schitterend uitzicht op Kaapstad, de Tafelberg en de Indische Oceaan.

Daarnaast mag een bezoek aan Kaap de Goede Hoop, een wandeling door Bo Kaap – een van de oudste woonwijken van de stad -, het bewonderen van het eerbetoon aan 4 Zuid-Afrikaanse winnaars van de Nobelprijs voor de vrede op Nobel Square en het bekijken van pinguïns bij Boulders Beach, zeker niet worden vergeten.

Van geweldige stranden en schilderachtige bergketens, tot lekker eten met heerlijke wijn en vriendelijke mensen, Kaapstad heeft iets voor iedereen.

Meer informatie
07 sep
Autoverhuur
Toyota Urban Cruiser SUV /AC/A/4dr
Cape Town Intl
Cape Town International luchthaven (Desk at Airport) - Main Building Unit BG12, Central Boulevard 7625
21:30 - 7 sep 2024
Port Elizabeth Intl
Port Elizabeth Airport (Desk in arrival hall)
06:45 - 18 sep 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 23, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
195.08 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Cape Town International luchthaven (Desk at Airport) - Main Building Unit BG12, Central Boulevard 7625 - Telefoonnummer:

Main Building Unit BG12, Central Boulevard 7625, Cape Town, 8000, Zuid Afrika

Terugbrengen

Port Elizabeth Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Port Elizabeth, Zuid Afrika

Reizen van Kaapstad naar Stellenbosch
Op eigen gelegenheid
10 sep
2. Stellenbosch
Overnachten
Over de bestemming:

Op ongeveer 50 kilometer van Kaapstad ligt de schilderachtige plaats Stellenbosch – hét hart van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw. De stad wordt ook wel de ‘City of Oaks’ genoemd, vanwege het grote aantal eiken die de straten en boerderijen sieren.

De schilderachtige Dorpsstraat is een echte must-visit. In deze straat, dat tegenwoordig een nationaal monument is, zijn de meest indrukwekkende oude gebouwen te bewonderen. Van Victoriaanse en Gregoriaanse tot Kaap-Hollandse stijl, het is er allemaal te zien.

Als wijncentrum van het land, mag een bezoek aan een van de vele wijnhuizen zeker niet worden overgeslagen. Verscholen tussen de bergen bevindt zich misschien wel het mooiste wijnhuis van Stellenbosch: Hidden Valley Wines. Hier kan genoten worden van heerlijke wijnen, wandelingen door prachtige tuinen en geweldig eten.

Daarnaast zijn sportievelingen in Stellenbosch ook zeker op de juiste plek. In de natuurlijke omgeving van de stad kan onder andere genoten worden van wandelen, mountainbiken, golfen, paardrijden en vliegvissen.

Het historische centrum, de vele wijnhuizen en schitterende omgeving maken Stellenbosch een geweldige bestemming met iets voor iedereen. 

Meer informatie
Reizen van Stellenbosch naar Montagu
Op eigen gelegenheid
12 sep
3. Montagu
Overnachten
Over de bestemming:

Montagu is een dorp gelegen aan het begin van de bekende Route 62 in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap en dient als de toegangspoort tot de Karoo – een uniek landschap met gigantische vlaktes, indrukwekkende bergen en historische plaatsen.

De Longstreet neemt bezoekers terug in de tijd. In deze straat staan meer nationale monumenten dan waar dan ook in Zuid-Afrika. De historische gebouwen en goed bewaarde architectuur geven een inkijkje in het leven van vroeger – toen Montagu nog een eigen betaalmiddel had. In het Montagu Museum en Joubert House kan meer geleerd worden over deze interessante geschiedenis.

Voor de actievelingen en avonturiers is er rond Montagu ook genoeg te doen. In de omgeving van Montagu kan onder andere genoten worden van wandelen, mountainbiken en 4x4 rijden. De nabijgelegen rotsformaties – een van de belangrijkste rotsklimlocaties van Zuid-Afrika – maken rotsklimmen ook een erg populaire activiteit.

Van educatieve middagen in het centrum en proeven van heerlijke wijnen langs de populaire wijnroute, tot relaxen in warme thermale baden en beleven van spannende avonturen in de buitenlucht. In Montagu is het allemaal mogelijk!

Meer informatie
Reizen van Montagu naar Oudtshoorn
Op eigen gelegenheid
13 sep
4. Oudtshoorn
Overnachten
Over de bestemming:

Gelegen tussen de bergen van Swartberg en Outeniqua bevindt zich de stad Oudtshoorn. Te vinden in de provincie West-Kaap, met de meeste zonnedagen van Zuid-Afrika, is Oudtshoorn de thuisbasis van ’s werelds grootste struisvogelpopulatie en een aantal gespecialiseerde fokkerijen. Vandaar dat de stad ook wel de ‘struisvogelhoofdstad van de wereld’ wordt genoemd.

Een echte must-do in Oudtshoorn is dan ook een bezoek aan een van de vele struisvogelboerderijen. Hier kan meer geleerd worden over deze bijzondere vogels, geholpen worden bij het voeren en zelfs op hun eieren gestaan worden om te checken of ze sterk genoeg zijn. Veel van de oude ‘verenpaleizen’ behoren vandaag de dag ook tot de nationale monumenten van Zuid-Afrika.

Een andere echte must-visit zijn de Cango Caves. Deze 20 miljoen jaar oude kalksteengrotten bevinden zich 30 kilometer buiten Oudtshoorn en zijn een van Zuid-Afrika’s oudste attracties. Elke dag worden er rondleidingen georganiseerd. Er kan gekozen worden voor een standaard tour met een gids of een avontuurlijke tour.

Oudtshoorn is dé plek voor avonturen om nooit te vergeten!

Meer informatie
13 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Oudtshoorn naar Plettenberg Bay
Op eigen gelegenheid
14 sep
5. Plettenberg Bay
Overnachten
Over de bestemming:

Plettenberg Bay is een kleine luxe badplaats in de provincie West-Kaap, gelegen aan de Zuid-Afrikaanse Garden Route. Het is vooral een populaire bestemming onder natuurliefhebbers, strandgangers en avonturiers.

De eindeloze stranden met vele watersportmogelijkheden zijn een geweldige plek om te genieten van de zon en op zoek te gaan naar de bijzondere Pansy schelp. Tussen juli en december komen er grote aantallen van de bedreigde Southern Right Whales naar de baai om hun jongen ter wereld te brengen. Ook zijn er tijdens een boottocht Humpback en Blyde’s Whales en Humpback en Bottlenose dolfijnen te bewonderen.  

Reizigers die op zoek zijn naar een adrenaline kick kunnen deelnemen aan een Canopy tour in het Tsitsikamma Park, bungee jumpen van de Bloukransbrug, of een parachutesprong maken.

Daarnaast is Plettenberg Bay een geweldige uitvalsbasis voor een bezoek aan het Keurboom’s Nature Reserve, waar genoten van worden van wandelingen, kanoën, boottochten, zwemmen en picknicken.

Het perfecte weer, de gezellige sfeer en het prachtige natuurschoon maken Plettenberg Bay een echte must-stop tijdens een reis langs de Garden Route. 

Meer informatie
Reizen van Plettenberg Bay naar Nationaal park Addo Elephant
Op eigen gelegenheid
16 sep
6. Nationaal park Addo Elephant
Overnachten
Over de bestemming:

Het Addo Elephant National Park - het op 2 na grootste natuurpark van Zuid-Afrika - ligt 50km ten noordoosten van Port Elizabeth. Het omvat 145.000 hectare en strekt zich uit van de bergen – 100 km landinwaarts – tot aan de oceaan.

Het Addo Elephant National Park werd oorspronkelijk in 1931 gesticht om de 11 laatst overgebleven Kaapse olifanten te beschermen. Tegenwoordig is het park één van de mooiste gebieden van de Eastern Cape en leven er ruim 350 Kaapse olifanten. Ook leven er allerlei andere grote zoogdieren. Het is zelfs het enige park waar de ‘Big 7’ te bewonderen is (olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard, alsmede de walvis en de grote witte haai voor de kust).

Het park kan in de zomer het beste halverwege de ochtend bezocht worden, wanneer de olifanten samenkomen bij drinkplaatsen (in het centrale deel - toegankelijk met een gewone auto). In de winter is de vroege ochtend hét moment voor een bezoek. Na regenval zijn de olifanten veel moeilijker te zien, omdat ze zich dan verspreiden en de heuvels intrekken, welke alleen per 4WD toegankelijk zijn.

Voor een wildervaring om nooit te vergeten is het Addo Elephant National Park zeker een bezoek waard.

Meer informatie
16 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Nationaal park Addo Elephant naar Port Elizabeth
Op eigen gelegenheid
18 sep
7. Port Elizabeth
Tussenstop
Over de bestemming:

Halverwege tussen Kaapstad en Durban, in het Nelson Mandela Bay District, ligt de kustplaats Port Elizabeth, dat met de vriendelijkste mensen van het land ook wel de ‘Friendly City’ wordt genoemd.

Gelegen aan de Algoa-baai, met een 40 kilometer lang strand, is Port Elizabeth een geweldige plek voor wateractiviteiten. Geniet onder andere van zwemmen, surfen, duiken, snorkelen en zeilen. Om te genieten van een mooie wandeling, wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Donkin-reservaat.

Cultuur- en geschiedenisliefhebbers zijn in Port Elizabeth ook zeker op de juiste plek. Een bezoek aan Route 67 is vooral een aanrader. Hier bevinden zich 67 kunststukken, die verwijzen naar de jaren dat Nelson Mandela zich voor het openbare leven inzette.

Daarnaast kan voor urenlang vermaak een bezoek gebracht worden aan het Boardwalk Casino & Entertainment Complex en wordt voor een schitterend uitzicht over de stad aangeraden de 52 meter hoge Campanile Memorial toren te beklimmen.

Als goede uitvalsbasis voor de Garden Route en Route 62, met wildparken binnen handbereik, is Port Elizabeth zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
18 sep
Reizen van Port Elizabeth naar Durban
FlySafair
FlySafair FlySafair - FA422
16:05 - Port Elizabeth, Port Elizabeth Intl (PLZ)
17:25 - Durban, Durban Intl (DUR)
1uur 20min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  FA422
Reisklasse: Economy
18 sep
8. Durban
Tussenstop
Over de bestemming:

Durban is een opwindende en kosmopolitische stad in de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZulu-Natal, waar het hele jaar door genoten kan worden van prachtige zandstranden, culturele attracties en een zonnig klimaat.

Ook wel bekend als de ‘Surf City’ is Durban de ideale bestemming voor waterliefhebbers. De wilde golven bij de zwem- en surfstranden zorgen ervoor dat surfers zich als een vis in het water voelen. Langs het strand loopt een 6 kilometer lange promenade – ook wel de Golden Mile genoemd – waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden.

In het oude centrum van Durban bevinden zich meerdere musea die zeker de moeite waard zijn. Een paar meter naast het stadhuis - een van de mooiste koloniale stadhuizen van het Britse rijk - kan in het Natural Science Museum meer geleerd worden over verschillende Afrikaanse dieren. Kunstliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de Durban Art Gallary - waar de werken van lokale kunstenaars bewonderd kunnen worden - en voor degenen die meer willen leren over de Apartheid is er het Kwa Muhle Museum.

Het prachtige strand, de historische gebouwen, interessante musea en de fascinerende mix van Indiase, Europese en inheemse Zulu invloeden, maken Durban zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
18 sep
Autoverhuur
Toyota Urban Cruiser SUV /AC/A/4dr
Durban Intl
Durban Luchthaven (Desk at Airport)
09:45 - 18 sep 2024
Johannesburg Intl
Johannesburg intl Airport (Desk in arrival hall)
20:00 - 27 sep 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 23, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
195.08 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Durban Luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Durban La Mercy, Zuid Afrika

Terugbrengen

Johannesburg intl Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Johannesburg, Zuid Afrika

Reizen van Durban naar Umhlanga
Op eigen gelegenheid
18 sep
9. Umhlanga
Overnachten
Over de bestemming:

Umhlanga is een welvarende en gezellige badplaats aan de oostkust van Zuid-Afrika, met prachtige stranden en uitstekende zwemmogelijkheden. Dit maakt het één van de populairste strandbestemmingen van het land.

De goudkleurige stranden zijn de ideale plek om tot rust te komen, maar reiziger die niet van stil zitten houden kunnen in het warme water van de Indische oceaan ook allerlei avonturen beleven. Het water langs de kust van Umhlanga leent zich perfect voor boottochten, duiken, surfen en veilig zwemmen.

Tijdens een verblijf in Umhlanga mag een bezoek aan het Gateway Theatre of Shopping – het grootste shoppingcomplex van Afrika – en het maken van een wandeling langs de O’Connor promenade zeker niet worden overgeslagen. Deze promenade loopt van Durban View, langs de Umhlanga vuurtoren, naar het Umhlanga Lagoon Nature Reserve. Langs de route bevinden zich allerlei terrasjes en restaurants waar heerlijk gegeten kan worden.

Daarnaast beschikt de KwaZulu-Natal provincie, waarin Umhlanga zich bevindt, over tal van game reserves en nationale parken die vanuit de badplaats goed te bereiken zijn. Hierdoor kan in Umhlanga zon, zee en strand perfect gecombineerd worden met een trip naar het Afrikaanse wildlife. 

Meer informatie
18 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Umhlanga naar St. Lucia
Op eigen gelegenheid
19 sep
10. St. Lucia
Overnachten
Over de bestemming:

St Lucia is een gezellig dorpje in de provincie KwaZulu-Natal, Zuid-Afrika, dat met name bekend staat om de honderden nijlpaarden die ’s nachts rondlopen. In KwaZulu-Natal komen de Afrikaanse, Europese en Indiase culturen samen. Dit maakt het een leuk gebied om te verkennen.

Een echte must-visit is het iSimangaliso Wetland Park. Dit 332.000 hectare grote park ligt op slechts 5 minuten rijden van St Lucia en is ontzettend groen. Tijdens een rit door het park kan genoten worden van adembenemende uitzichtpunten en kunnen verschillende dieren gespot worden. Cape Vidal - een strand in het park – is een geweldige plek om te snorkelen. Tip: er mogen per dag maximaal 50 tot 100 auto’s naar binnen, dus vertrek zo vroeg mogelijk.

Aangezien St Lucia bekend staat om haar nijlpaarden, mag het deelnemen aan een Hippo & Croc Cruise zeker niet worden overgeslagen. Daarnaast kan tijdens een diner bij St Lucia Ski Boat Club aanschouwd worden hoe deze dieren rond zonsondergang langzaam uit het water kruipen en het dorp in gaan. Let op: ga ’s avonds niet lopend door het dorp!

St Lucia is een geweldige plek om te genieten van verschillende culturen, schitterende natuur en indrukwekkende dieren in het wild.

Meer informatie
19 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van St. Lucia naar Ezulwini
Op eigen gelegenheid
21 sep
11. Ezulwini
Overnachten
Over de bestemming:

De Ezulwini Valley ligt in de Hhohho-regio in het noordwesten van Swaziland en wordt ook wel ‘The Valley of Heaven’ genoemd. Deze 30 kilometer lange vallei wordt in het oosten begrensd door de Mdzimba-heuvels en in het westen geflankeerd door de ruige Luphohlo-bergen, met Lobamba – de historische hoofdstad van Swaziland – er tussenin.

In en rond de vallei zijn tal van activiteiten om uit te kiezen. Geniet bijvoorbeeld van wandelen, mountainbiken en paardrijden door de schilderachtige heuvels van de vallei, ga quad rijden bij The Devil’s Cauldron, verken het unieke grottenstelsel onder de Malagwane-heuvels, of kies voor een middag golfen op een van de meest indrukwekkende 18-holes golfbanen van zuidelijk Afrika.

De Ezulwini Craft Market – een van de grootste markten van Swaziland - heeft alles voor de perfecte Swazi-souvenir. De ongeveer 126 kraampjes bieden alles van houtsnijwerk, kralenwerk en borden tot textiel, traditionele kleding en sieraden.

Door de jaren heen is de Ezulwini Valley van een landschap vol zachtgroene heuvels en graaslandschappen uitgegroeid tot een populaire culturele bestemming met alle gemakken voorzien.

Meer informatie
21 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Ezulwini naar Hazyview
Op eigen gelegenheid
22 sep
12. Hazyview
Overnachten
Over de bestemming:

Vlak bij het populaire Kruger National Park, in het noorden van Zuid-Afrika, ligt het kleine boerendopje Hazyview. Bij Hazyview – dat vernoemd is naar de mysterieuze waas die tijdens de hitte van de zomer over de plaats kruipt – verandert de Zuid-Afrikaanse droogte in een bosrijke, bloeiende, groene omgeving.

Hazyview is een ideaal uitgangspunt om een van de mooiste wegen van het land – de Panoramaroute – te verkennen. Dit is dan ook een echte must-do. Langs de route vindt u het imposante uitkijkpunt God’s Window, de kolkgaten van Bourke’s Potholes, de indrukwekkende Three Rondavels, schitterende watervallen en het ultieme hoogtepunt van de route: de Blyde River Canyon.

Daarnaast is Hazyview een levendig dorp, vol leuke winkels en gezellige terrasjes, dat vooral bekend staat om haar tropische fruit. Breng zeker een bezoek aan een van de lokale markten om de heerlijke mango’s en citrusvruchten te proeven, of een praatje te maken met de vriendelijke marktkooplui.

Hazyview is de ideale plek om te genieten van de sfeer van een charmant dorp met prachtige natuurwonderen op een steenworp afstand. 

Meer informatie
Reizen van Hazyview naar Kruger Nationaal Park
Op eigen gelegenheid
24 sep
13. Kruger Nationaal Park
Overnachten
Over de bestemming:

Het Kruger National Park is een van de grootste en bekendste natuurreservaten ter wereld. Dankzij de grote variëteit aan wildlife, rijke fauna, uitgestrekte savannes en lange geschiedenis is het de meest bezochte attractie van Zuid-Afrika. De bijna 2 miljoen hectare is de thuisbasis van alle iconische safaridieren van Afrika – waaronder meer dan 12.000 olifanten, 2.800 leeuwen, 2.000 luipaarden, 27.000 Afrikaanse buffels, giraffen, nijlpaarden en neushoorns – en biedt een natuurervaring die tot de beste van Afrika behoord.

Elk seizoen brengt zijn eigen hoogtepunten met zich mee. Tijdens de Afrikaanse zomer kan genoten worden van volle waterpoelen, een weelderig bushveld en veel pasgeboren dieren. Tijdens de droge winter is het bushveld meer open, waardoor er beter zicht is op de wilde dieren.

Voor de ultieme beleving raden wij een verblijf aan in één van de vele privéwildreservaten – die elk de mogelijkheid bieden tot het spotten van veel wild, waaronder de Big Five - die ook bij het Kruger Park horen. Bekende privéwildreservaten zijn: Timbavati Game Reserve, Sabi Sand, Klaserie Nature Reserve en Mala Mala Game Reserve.

Tijdens een bezoek aan het Kruger National Park wordt het echte Afrika ervaren. Een beleving om nooit te vergeten!

Meer informatie
24 sep
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
Reizen van Kruger Nationaal Park naar Johannesburg
Op eigen gelegenheid
27 sep
14. Johannesburg
Tussenstop
Over de bestemming:

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika, gelegen in de provincie Gauteng en staat bekend als een kosmopolitische, levendige en eigenzinnige stad met vriendelijke mensen en schitterend weer. Johannesburg is de ideale plek om ontmoetingen met wilde dieren en avonturen in de buitenlucht te combineren met het bezoeken van historische bezienswaardigheden en shoppen in moderne winkelcentra.

Twee plekken die zeker bezocht moeten worden tijdens een verblijf in Johannesburg zijn het Apartheid Museum – een enorme tentoonstelling die bezoekers meeneemt op een reis door de geschiedenis van de Apartheid - en Soweto – een township met een interessante geschiedenis, waar bezoekers de harde realiteit van het leven van vroeger kunnen ontdekken. Soweto is eind 19e eeuw namelijk opgericht met het doel de blanke en zwarte bevolking van Zuid-Afrika gescheiden te houden.

Daarnaast zijn er in Johannesburg verschillende kunstgalerijen, gezellige markten, uitstekende restaurants en hippe bars en cafés te vinden. De mix van cultuur, geschiedenis en moderniteit maakt Johannesburg een geweldige bestemming om met plezier een paar dagen in door te brengen. 

Meer informatie
27 sep
Reizen van Johannesburg naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL592
23:15 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
10:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 11uur 5min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL592
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

 Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisagent naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.985 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vlucht 3
Accommodaties 11
Auto's 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen