Combinatiereis New York & Aruba
o.v.v. wijzigingen 2.120 €

Combinatiereis New York & Aruba

combinatiereis
Laatst gewijzigd op: donderdag 12 oktober 2023 - Vertrek : donderdag 16 mei 2024
Ref ID: 4873523
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.240 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 12 oktober 2023 - Vertrek : donderdag 16 mei 2024
Bestemmingen: New York City NY, Aruba

Over de reis

Van dag tot dag

16 mei
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL641
13:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:25 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
8uur 0min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL641
Reisklasse: Economy
16 mei
1. New York City NY
Overnachten
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
19 mei
Reizen van New York City NY naar Aruba
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL613
08:15 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
13:06 - Oranjestad, Reina Beatrix Intl (AUA)
4uur 51min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  DL613
Reisklasse: Economy
19 mei
2. Aruba
Overnachten
Over de bestemming:

Zoekt u een fijne plek om te genieten van zon, zee en een schitterend strand? Dan bent u op Aruba aan het goede adres. Lange poederzachte stranden witter dan wit en mooie kleine baaien tussen kalkstenen kliffen wisselen elkaar af. Het zeewater heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 29 graden Celsius en de onderwaterwereld is kleurrijk. Op het water zijn vele watersportactiviteiten te ondernemen.

Verken natuurwonderen zoals de Fontein grot en de Natural Pool, of het nationaal park Arikok. De overgang in dit nationale park van schitterend zandstrand naar ruig woestijnland met torenhoge groene cactussen en kalkstenen kliffen is uniek. 

Drink een vrolijke cocktail met de voetjes in het zand, geniet van het typisch Antilliaanse kaasgerecht Keshi Yena, of eet vis recht uit zee. Naast de Antilliaanse keuken vindt u ook de Spaanse, Afrikaanse en Aziatische keuken terug. Genoeg om uit te kiezen dus.  

Aruba bruist volop en biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Je vakantie vieren op Aruba is altijd een goed idee! 

Meer informatie
19 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
26 mei
Reizen van Aruba naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL767
19:20 - Oranjestad, Reina Beatrix Intl (AUA)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 11uur 20min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL767
Reisklasse: Economy
  • 70 minimale technische tussenstop in Flamingo International Airport (BON).
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.240 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 2
Vlucht 3
Accommodaties 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen