Ontdek de Oostkust van Australië vanuit Sydney
o.v.v. wijzigingen 6.043 €

Ontdek de Oostkust van Australië vanuit Sydney

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: dinsdag 19 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 17 september 2024
Ref ID: 6182648
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 12.086 €
Laatst gewijzigd op: dinsdag 19 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 17 september 2024
Bestemmingen: Sydney, Blue Mountains National Park, Hunter Valley, Port Macquarie, Coffs Harbour, Byron Bay, Gold Coast, Brisbane, Sunshine Coast, Hervey Bay, Fraser Island, Agnes Water, Capricorn Caves, Airlie Beach, Magnetic Island, Mission Beach, Cairns

Over de reis

Van dag tot dag

17 sep
Reizen van Amsterdam naar Sydney
Vertrek
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:55 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
+1 dag 21uur 40min 30 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 323
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
05:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ323
Reisklasse: Economy
1uur 20min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 241
07:15 - Singapore, Changi Intl (SIN)
16:55 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Vervoer:  SQ241
Reisklasse: Economy
18 sep
1. Sydney
Overnachten
Over de bestemming:

Sydney is de grootste en oudste stad in Australië en hoofdstad van de deelstaat New South Wales. De stad, die in 2000 de Olympische Zomerspelen organiseerde, staat bekend om zijn met jachten bezaaide haven, waar vandaag de dag het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge te vinden zijn. Deze twee iconische plaatsen zijn gezichtsbepalend voor de stad. Het is zeker een aanrader om met de monorail naar Darling Harbour te gaan, waar talloze leuke attracties, winkels, restaurants en bars wachten.

Sydney is door zijn veelzijdigheid een stad met iets voor iedereen. Geniet van de iconische bezienswaardigheden, prachtige gouden zandstranden, heldere oceanen en groene regenwouden. Ten westen van Sydney liggen de Blue Mountains - een prachtig berggebied vol eucalyptus bomen, dat ook zeker een bezoek waard is.

Sydney is een van de meest levendige steden ter wereld en met een eindeloze evenementenkalender begint om elke hoek een nieuw avontuur. De enige vraag is: where to first?

Meer informatie
21 sep
Autoverhuur
Mitsubishi ASX SUV /AC/A/4dr
Sydney, New South Wales
Sydney (City Office)
10:00 - 21 sep 2024
Cairns Intl
Cairns Airport (Desk in arrival hall)
15:30 - 14 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 74

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
121.94 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Sydney (City Office) - Telefoonnummer:

65 William Street, Sydney Darlinghurst, NS 2010, Australië

Terugbrengen

Cairns Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Airport Ave, Cairns, 4870, Australië

Reizen van Sydney naar Blue Mountains National Park
Op eigen gelegenheid
21 sep
2. Blue Mountains National Park
Overnachten
Over de bestemming:

De Blue Mountains is een bergachtig gebied en een bergketen in New South Wales, Australië. Het gebied dankt zijn naam van de dichte eucalyptusbossen die een blauwe gloed creëren. De Blue Mountains waren voorheen de grote natuurlijke barrière voor ontdekkingsreizigers op hun tocht naar het westen. Tegenwoordig staat het gebied op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De hoge toppen, diepe valleien, ruige zandstenen plateaus, watervallen, regenwouden, uitkijkposten en canyons vormen samen een dramatisch landschap.

Het Blue Mountains National Park is de thuisbasis van de beroemde Three Sisters, een bekende rotsformatie, in Katoomba. Een must-see! Vanaf het uitzichtpunt bij Echo Point kan genoten worden van een fantastisch uitzicht op de Three Sisters, Mount Solitary, de Ruined Castle rotsformatie en de uitgestrekte Jamison Valley.

In veel van de bergplaatsen beginnen wandelroutes door valleien en langs watervallen, rotsen en kliffen. Deze routes variëren van licht tot zwaar van 1 uur tot meerdaagse tochten. Geniet tijdens een bezoek van prachtige uitzichten, mountainbiken, avontuurlijke sporten, Aboriginal-cultuur en kamperen. 

Meer informatie
Reizen van Blue Mountains National Park naar Hunter Valley
Op eigen gelegenheid
23 sep
3. Hunter Valley
Overnachten
Over de bestemming:

De Hunter-regio, beter bekend als de Hunter Valley, is een regio in New South Wales, Australië. De Hunter Valley, gelegen op nog geen 2 uur rijden van Sydney, is een van de grootste rivierdalen aan de kust van New South Wales en heeft iedere reiziger iets te bieden.

De regio staat bekend als wijnwalhalla en paradijs voor fijnproevers. In de rivierenvallei bevinden zich namelijk meer dan 100 wijnmakerijen en een aantal zeer gewaardeerde restaurants met een breed scala aan lekkernijen. Geniet tijdens een bezoek aan de regio van rondleidingen en krijg de kans de, over de hele wereld bekende, wijnen te proeven.

Hunter Valley is prachtig om te beschouwen vanaf de grond, maar het uitzicht vanuit de lucht is nog vele malen mooier. Hunter Valley is een van de weinige plaatsen in de buurt van Sydney waar een vlucht in een heteluchtballon mogelijk is. Het uitzicht is er een om nooit te vergeten: een groene en oranje lappendeken, omringd door hoge eucalyptusbomen en mistige heuvels. 

Meer informatie
Reizen van Hunter Valley naar Port Macquarie
Op eigen gelegenheid
24 sep
4. Port Macquarie
Overnachten
Over de bestemming: De Billabong Zoo in Port Macquarie heeft zijn Afrika-tentoonstelling geopend, het thuis van de cheeta's 'Warrior' en 'Vongani' en nu ook nieuwe leeuwenwelpen. De dierentuin heeft een enorme transformatie ondergaan en is nu een van de beste regionale dierentuinen in NSW voor close-up, intieme ontmoetingen met dieren. Nog een wijn, zeg je? Waarom niet als de kinderen vermaakt worden. De wijnmakerijen van Port Macquarie zijn aantrekkelijk voor gezinnen met nieuwe attracties, evenementen en creatieve manieren om de kleintjes aan de kelderdeur te amuseren. Port Macquarie bevestigt zijn plaats als hotspot voor een romantisch uitje. Om je te helpen met plannen, kijk eens naar deze plekken om te eten, drinken, verblijven en spelen. Denk je dat je een beetje een visser bent - dan ben je in voor een traktatie! Port Macquarie biedt enkele van de beste visplekken aan de kust.
Meer informatie
Reizen van Port Macquarie naar Coffs Harbour
Op eigen gelegenheid
25 sep
5. Coffs Harbour
Overnachten
Over de bestemming:

Coffs Harbour is een kustplaats in het noorden van New South Wales en de thuisbasis van een bloeiende bananenindustrie. Bij deze plaats wordt het kustlandschap spectaculair: de oceaan en de witte stranden grenzen aan de bergen van de Great Dividing Range. Doordat het er wemelt van de geweldige attracties is het een populaire vakantiebestemming voor toeristen.

De mooiste stranden – zoals Park Beach, Korora en Jetty Beach, liggen ten noorden van het stadje en zijn erg in trek bij surfers. Coffs Harbour is een bekende surfplaats waar regionale surfwedstrijden plaatsvinden. Het gezelligste deel van Coffs Harbour is rondom de ‘jetty’ en de Coffs Promenade.

Daarnaast mag tijdens een verblijf in Coffs Harbour een bezoek aan het Solitary Islands Marine Park - een toevluchtsoord voor schildpadden, koralen en walvissen - zeker niet vergeten worden. Dit is een perfecte plek om te duiken!

Kortom, Coffs Harbour biedt een diverse mix van strandplezier, natuurlijke schoonheid en avontuurlijke activiteiten. 

Meer informatie
Reizen van Coffs Harbour naar Byron Bay
Op eigen gelegenheid
26 sep
6. Byron Bay
Overnachten
Over de bestemming:

Byron Bay is een klein kustplaatsje in het noordoosten van New South Wales. Het ligt op een landtong (Cape Byron) waarvan het uiterste puntje het meest oostelijk gelegen stukje land van Australië is. Byron Bay is een levendige stad die bekend staat om zijn spectaculaire stranden, festivals en unieke eet- en winkelgelegenheden.

Een bezoek aan de vuurtoren, die op het uiterste puntje van Cape Byron staat, is zeker de moeite waard. Deze vuurtoren werd in 1901 geopend en is de krachtigste van Australië. Bij de vuurtoren kan genoten worden van een prachtig uitzicht over de oceaan en de omgeving.

Daarnaast biedt Byron Bay 9 stranden die erg populair zijn onder surfers. Door zijn ligging is de stad ook een ideale plek om te duiken, snorkelen en boottrips te maken voor het bekijken van walvissen. Tussen juni en september is de kans groot dat deze dieren tijdens een whale watching tour gespot worden.

Alles is op fiets- of loopafstand te ontdekken, dus een auto is niet nodig. Deze iconische strandbestemming is het hele jaar door een perfecte vakantiebestemming. 

Meer informatie
26 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Byron Bay naar Gold Coast
Op eigen gelegenheid
27 sep
7. Gold Coast
Overnachten
Over de bestemming:

Gold Coast is een van de meest levendige en bruisende bestemmingen in Australië en bevindt zich aan de oostkust van de provincie Queensland.

De gouden zandstranden, die zich kilometers lang uitstrekken, zijn de ideale plek om te zonnebaden, te zwemmen, te surfen of simpelweg te ontspannen aan het water. Surfers Paradise is een van de meest beroemde stranden van Australië en trekt surfers van over de hele wereld aan.

Naast de prachtige stranden biedt Gold Coast ook een scala aan spannende attracties en activiteiten voor alle leeftijden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het themapark Warner Bros, Movie World, Dreamworld of Sea World. Verder kan vanuit Gold Coast een bezoek gebracht worden aan het Lamington National Park, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden.

Kortom, genoeg opties!

Meer informatie
Reizen van Gold Coast naar Brisbane
Op eigen gelegenheid
29 sep
8. Brisbane
Overnachten
Over de bestemming:

Brisbane is de bruisende hoofdstad van de Australische deelstaat Queensland. Gelegen aan de oostkust, langs de oevers van de rivier de Brisbane, biedt deze stad een levendige mix van cultuur, natuur en moderne levensstijl. Brisbane is vooral een populaire bestemming onder jonge toeristen, maar heeft iedereen iets te bieden.

De South Bank is een populaire plek langs de rivier om te bezoeken. Hier bevinden zich parken, promenades, restaurants en culturele instellingen. Bezoekers kunnen ontspannen in de prachtige tuinen, zwemmen bij het stadsstrand en genieten van evenementen in de openluchtlocaties. Brisbane is ook de thuisbasis van de Gallery of Modern Art - een van de meest gerespecteerde kunstgalerijen van Australië.

In Brisbane wacht een verrassing om elke hoek. De stad bruist van cultuur, kunst en goede eetgelegenheden. Daarnaast bevinden zich twee grote uitgaansgebieden in de stad, vol gezellige bars en clubs.

Geniet tijdens een bezoek aan Brisbane van de laid-back locals, het heerlijke weer en de echte ‘buitenvibe’ die de stad te biedt. 

Meer informatie
Reizen van Brisbane naar Sunshine Coast
Op eigen gelegenheid
30 sep
9. Sunshine Coast
Overnachten
Over de bestemming:

Sunshine Coast is een kustregio in Queensland, Australië, dat de thuisbasis is van enkele iconische stranden en spectaculaire natuurlijke landschappen.

De regio combineert schitterende witte zandstranden en ongerepte waterwegen met charmante dorpjes, groene regenwouden en beschermde nationale parken. Dit maakt de regio een geweldige bestemming voor natuur-, kust- en cultuurliefhebbers.

Het Kenilworth Forest Reserve, Glass House Mountains National Park en Kondalilla National Park bieden - met indrukwekkende bergen, schitterende watervallen en spectaculaire uitkijkpunten - de perfecte mogelijkheid om te genieten van de adembenemende natuur van de Sunshine Coast.

Vergeet ook zeker niet te genieten van alle heerlijke lokale producten. De Sunshine Coast heeft alles voor een geweldige culinaire ervaring - waaronder heerlijke lokale zeevruchten, prachtige wijnhuizen, vele brouwerijen en unieke eetervaringen.

De Sunshine Coast is met haar diversiteit een geweldige bestemming voor elke soort reiziger. 

Meer informatie
30 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Sunshine Coast naar Hervey Bay
Op eigen gelegenheid
01 okt
10. Hervey Bay
Overnachten
Over de bestemming:

Hervey Bay is een snelgroeiende stad in Queensland, Australië, gelegen op ongeveer 3,5 uur rijden van Brisbane. Het is een natuurlijke baai tussen het vasteland en ’s werelds grootste zandeiland, Fraser Island.

De stad staat bekend als de ‘Whale Watching Capital of the World’. Dit is dan ook een van de meest opvallende kenmerken van de stad. Elk jaar tussen juli en november migreren bultruggen naar de warme wateren van Hervey Bay om te kalveren en te paren. Dit biedt bezoekers de unieke kans om deze majestueuze zeedieren van dichtbij te bewonderen. Daarnaast biedt Hervey Bay prachtige gouden stranden die zich over ongeveer 14 kilometer langs de kustlijn uitstrekken. Dit biedt gezinnen een veilige haven om te zwemmen en relaxen..

Fraser Island is ook een must-visit. Dit Werelderfgoedgebied biedt prachtige landschappen, van dichte regenwouden tot kristalheldere meren en uitgestrekte stranden. Highlights van het eiland zijn Lake Mckenzie, Maheno Shipwreck en de zandduinen bij Lake Wabby.

Hervey Bay is het hele jaar door een populaire speeltuin voor bezoekers. 

Meer informatie
Reizen van Hervey Bay naar Fraser Island
Op eigen gelegenheid
02 okt
11. Fraser Island
Overnachten
Over de bestemming:

Voor de kust bij Hervey Bay ligt Fraser Island: het grootste zandeiland ter wereld. Dit eiland is onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook is het de enige plek ter wereld waar een regenwoud uit zand groeit! Fraser Island heeft het beste dat een eiland kan bieden: een 120 kilometer lang strand met enorme zandgolven om te beklimmen, koele regenwouden om doorheen te wandelen en meer dan 100 zoetwatermeren om in te zwemmen.

Het landschap is zeer afwisselend en heeft veel te bieden: tropische regenwouden, mangrovebossen, eucalyptusbossen en duinlandschappen. Langs de kust liggen verschillende scheepswrakken, waaronder het bekende Maheno wrak, die bezocht kunnen worden. De zoetwatermeren bieden de enige mogelijkheid om te zwemmen op het eiland, aangezien de zee een ‘no go area’ is, vanwege de zeer sterke stroming en de aanwezigheid van haaien.

Het bewandelen van de prachtige paden, zwemmen in de meren, vissen bij het oostelijke strand, kamperen, bewonderen van alle vogelsoorten, mountainbiken en het ontdekken van het eiland met een 4WD zijn allemaal aanraders.

Fraser Island is dé plek voor een onvergetelijk eco-avontuur!

Meer informatie
02 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Fraser Island naar Agnes Water
Op eigen gelegenheid
04 okt
12. Agnes Water
Overnachten
Over de bestemming:

Agnes Water is een kleine kustplaats in Queensland, Australië, dat met name bekend staat om zijn prachtige stranden en vissen. Het is ook het dichtstbijzijnde toegangspunt tot het zuidelijke Great Barrier Reef.

Agnes Water biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van ongerepte standen, deel te nemen aan allerlei unieke activiteiten en de overvloed aan inheemse dieren te bewonderen.

Acht kilometer ten noorden van Agnes Water ligt Town of 1770, dat is gebouwd op de plek waar James Cook en zijn bemanning voor de tweede keer aan land gingen in Australië in mei 1770. Tijdens een bezoek aan Town of 1770 kan meer geleerd worden over deze geschiedenis.

Andere aanraders zijn het bewonderen van de gigantische rotsachtige structuren van Red Rock en zwemmen in de nabijgelegen rotspoelen aan het einde van de Red Rock Trail, deelnemen aan een onvergetelijke zonsondergangtour per kajak met 1770 Liquid Adventures, en genieten van de schitterende natuur tijdens een bezoek aan de Paperbark Forest Boardwalk.

Agnes Waters heeft iets voor iedereen - jong en oud. 

Meer informatie
04 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Agnes Water naar Capricorn Caves
Op eigen gelegenheid
05 okt
13. Capricorn Caves
Overnachten
Over de bestemming:

De Capricorn Caves zijn kalksteengrotten in Queensland, Australië. De grotten zijn een van de grootste grottenstelsels in het land.

In de grotten zijn verschillende tours te volgen. Deze tours verschillen in moeilijkheid, zodat er voor iedereen iets is.

·        Cathedral Cave Tour

·        Capricorn Explorer

·        Capricorn Adventurer

Geniet van een wandeling door de grotten onder leiding van een lokale gids, of kies voor de avontuurlijkere optie en ontdek de meest afgelegen delen.

Tijdens een bezoek aan de grotten kunnen bezoekers ook rotsklimmen, abseilen en in bepaalde seizoenen vleermuizen spotten. Daarnaast is er een klimmuur en een touwhindernis op het terrein. 

Op welke manier u de Capricorn Caves ook verkent, een bezoek aan deze grotten zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Meer informatie
Reizen van Capricorn Caves naar Airlie Beach
Op eigen gelegenheid
06 okt
14. Airlie Beach
Overnachten
Over de bestemming:

Airlie Beach is één van de populairste badplaatsen langs de oostkust van Queensland en is een populaire uitvalsbasis van trips naar de Whitsundayeilanden en het Great Barrier Reef. Het dorp staat ook wel bekend als het hart van het Great Barrier Reef.

Airlie Beach is door zijn witte strand, azuurblauwe water en levendige barscene al jaren een magneet voor toeristen. Belangrijk om te weten is dat er van november tot mei veel zeekwallen voorkomen bij het strand, maar om bezoekers de kans te bieden om toch te kunnen zwemmen, is er een kunstmatig meertje aangelegd aan de kust.

Elk Pinksterweekend vieren de bewoners van Airlie Beach The Blessing of the Fleet. Er vindt dan een ceremonie plaats, waar gevierd wordt dat James Cook in 1770 door het gebied zeilde. Er wordt een speciale zegen gegeven aan alle boten en bemanningen vanaf de zeewering in Airlie Beach. Iedereen kan voorbijvaren, gezegend worden en vrolijk hun weg vervolgen. 

Kortom, Airlie Beach is een ideale plek om te genieten van het beste van de Australische kust en het Great Barrier Reef. 

Meer informatie
Reizen van Airlie Beach naar Magnetic Island
Op eigen gelegenheid
08 okt
15. Magnetic Island
Overnachten
Over de bestemming:

Magnetic Island – zo genoemd door Captain Cook, die problemen had met zijn kompas toen hij hier in 1770 langszeilde - is een bergachtig eiland in Queensland, Australië, gelegen voor de kust van Townsville. Het eiland staat bekend om zijn pittoreske landschap, met grote granieten rotsblokken, zandstranden en koraalriffen.

Het eiland bestaat voor meer dan de helft uit een nationaal park en vogelreservaat, waar vele wandelroutes te vinden zijn. Trek een paar wandelschoenen aan, ga op pad en geniet van een prachtig 360 graden panoramisch uitzicht op het eilandlandschap en de glinsterende baaien. Het eiland staat vol eucalyptus bomen, waardoor het er heerlijk ruikt.

Aan de noordzijde van het eiland ligt het idyllische Horseshoe Bay – een beschutte baai met een prachtig strand, waar bezoekers kunnen genieten van zonnebaden onder de bomen en zwemmen in de zee. Daarnaast leven er veel dieren – waaronder zeldzame vogelsoorten, vlinders, koala’s en rotswallabies - op het eiland, die in het wild gespot kunnen worden.

Magnetic Island is een ongerept stukje paradijs, dat de perfecte mix biedt van natuurlijke schoonheid, avontuur en ontspanning. 

Meer informatie
Reizen van Magnetic Island naar Mission Beach
Op eigen gelegenheid
10 okt
16. Mission Beach
Overnachten
Over de bestemming:

Mission Beach is een kleine stad in Queensland, Australië. Het is een ideale plek om rustig aan te doen.

Het strand van Mission Beach is een perfecte plek voor een mooie strandwandeling. Het prachtige gouden strand, aan de 14 kilometer lange kustlijn, wordt omringt door tropische palmen en diepblauw water. Het is hier zelden te druk. Dit maakt het een perfecte plek om te relaxen of een lange wandeling te maken.

De stad is ook de toegangspoort tot Dunk Island, een eiland dat grotendeels een nationaal park is met honingkleurige stranden, azuurblauw water en een dicht regenwoud. Daarnaast is Mission Beach de thuisbasis van vele soorten wilde dieren, zoals de kasuaris – een grote loopvogel die te vinden is in het regenwoud rondom Mission Beach.

Geniet tijdens een bezoek aan Mission Beach van het relaxte strandleven, of ga juist op zoek naar een adrenaline-kick en kies voor raften, duiken, of skydiven. Mission Beach heeft het allemaal. 

Meer informatie
10 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Mission Beach naar Cairns
Op eigen gelegenheid
12 okt
17. Cairns
Overnachten
Over de bestemming:

Cairns is een stad in het noordoosten van Queensland, Australië. Deze stad is, dankzij de luchthaven, een belangrijke toegangspoort tot het tropische noorden van Australië. Het is een stad met een ongedwongen en aantrekkelijke sfeer, waar het dagelijks leven zich – door het tropische klimaat – buiten afspeelt.

Cairns is de ideale uitvalsbasis om het prachtige gebied eromheen te ontdekken. Geniet hier van lange zandstranden met kraakhelder water en verken het Great Barrier Reef of het oudste regenwoud ter wereld.

Door het grote verschil van eb en vloed heeft Cairns geen mooi strand. Om bezoekers toch een mooie zwemervaring te bieden, is er aan de waterkant een groot zwembad - de Cairns Esplanade Lagoon – omringt door een groot grasveld met picknickplekken en barbecues, aangelegd.

Met een centrum vol goede restaurants, gezellige pubs en winkels, waar een ‘laid-back’ sfeertje hang, is Cairns de ideale plek voor het beginnen en eindigen van een rondreis.

Meer informatie
14 okt
Reizen van Cairns naar Amsterdam
Terug
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
18:15 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 21uur 0min 25 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 204
18:15 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
22:40 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ204
Reisklasse: Economy
1uur 15min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 324
23:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  SQ324
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 12.086 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 17
Vlucht 2
Accommodaties 17
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen