Coastal Drive Sydney - Melbourne incl. Tasmania
o.v.v. wijzigingen 5.130 €

Coastal Drive Sydney - Melbourne incl. Tasmania

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: woensdag 27 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Ref ID: 6183723
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 10.259 €
Laatst gewijzigd op: woensdag 27 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Bestemmingen: Sydney, Jervis Bay, Merimbula, New South Wales, Metung, Wilsons Promontory, Melbourne, Hobart, Port Arthur, Bicheno, St Helens, Launceston, Berg Cradle, Strahan, Hamilton, Hobart, Sydney

Over de reis

Van dag tot dag

08 okt
Reizen van Amsterdam naar Sydney
Vertrek
British Airways
British Airways British Airways
19:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
06:10 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
+2 dagen 25uur 50min 1 PC 1 tussenstop
BA
BA British Airways - BA 441
19:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:35 - London, Heathrow (LHR)
Vervoer:  BA441
Reisklasse: Economy
1uur 35min - Aansluiting op het vliegveld London, Heathrow (LHR)
BA
BA British Airways - BA 15
21:10 - London, Heathrow (LHR)
06:10 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
Vervoer:  BA15
Reisklasse: Economy
  • 100 minimale technische tussenstop in Changi Intl (SIN).
10 okt
1. Sydney
Overnachten
Over de bestemming:

Sydney is de grootste en oudste stad in Australië en hoofdstad van de deelstaat New South Wales. De stad, die in 2000 de Olympische Zomerspelen organiseerde, staat bekend om zijn met jachten bezaaide haven, waar vandaag de dag het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge te vinden zijn. Deze twee iconische plaatsen zijn gezichtsbepalend voor de stad. Het is zeker een aanrader om met de monorail naar Darling Harbour te gaan, waar talloze leuke attracties, winkels, restaurants en bars wachten.

Sydney is door zijn veelzijdigheid een stad met iets voor iedereen. Geniet van de iconische bezienswaardigheden, prachtige gouden zandstranden, heldere oceanen en groene regenwouden. Ten westen van Sydney liggen de Blue Mountains - een prachtig berggebied vol eucalyptus bomen, dat ook zeker een bezoek waard is.

Sydney is een van de meest levendige steden ter wereld en met een eindeloze evenementenkalender begint om elke hoek een nieuw avontuur. De enige vraag is: where to first?

Meer informatie
13 okt
Autoverhuur
Toyota Camry /AC/A/4dr
Sydney, New South Wales
Sydney (City Office)
09:30 - 13 okt 2024
Melbourne Intl
Melbourne Tullamarine Airport (Desk in parking lot in front of arrival hall)
15:00 - 19 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 74

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
121.94 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Sydney (City Office) - Telefoonnummer:

296 Coward St. Mascot, Sydney-Alexandria, NSW 2020, Australië

Terugbrengen

Melbourne Tullamarine Airport (Desk in parking lot in front of arrival hall) - Telefoonnummer

Centre Road, Melbourne, VI 3045, Australië

Reizen van Sydney naar Jervis Bay
Op eigen gelegenheid
13 okt
2. Jervis Bay
Overnachten
Over de bestemming:

Jervis Bay is een grote baai voor de kust van New South Wales, Australië, dat bekend staat om zijn witte zandstranden, kristalhelder water en nationale parken.

Jervis Bay is een populaire plek om dolfijnen en walvissen te spotten. Neem deel aan een Whale- of Dolphin Cruise met Jervis Bay Wild Cruises en bewonder deze dieren in hun natuurlijke habitat, of boek een snorkel of duik trip met Dive Jervis en zwem met walvissen en zeehonden.

Daarnaast wordt een bezoek aan Booderee National Park erg aangeraden. Dit park beschikt over schitterende stranden, ongerepte wateren, echte Australische bush en biedt bezoekers de mogelijkheid om kangoeroes in het wild te bewonderen.

Jervis Bay is een geweldige bestemming voor strandhoppen, genieten van de natuur en deelnemen aan allerlei wateractiviteiten. Dit maakt de baai een prachtige zomerbestemming voor reizigers van alle leeftijden. 

Meer informatie
Reizen van Jervis Bay naar Merimbula, New South Wales
Op eigen gelegenheid
14 okt
3. Merimbula, New South Wales
Overnachten
Over de bestemming:

Merimbula ligt aan de Sapphire Coast in New South Wales, Australië, en staat bekend om zijn adembenemende landschappen, witte zandstranden, kristalheldere wateren en ontspannen sfeer.

Het prachtige Merimbula Beach is een echte must-vist. Hier kan genoten worden van zwemmen, zonnebaden en verschillende watersporten, zoals surfen, kajakken en paddleboarden. Snorkel- en duikliefhebbers worden aangeraden het onderwaterleven bij het nabijgelegen Bar Beach en Middle Beach te verkennen.

Natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het BourndaNationaal Park, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden en genoten kan worden van de spectaculaire uitzichten over de oceaan en de omliggende bushlanden. Daarnaast zijn een bezoek aan het Merimbula Aquarium en het Merimbula Boardwalk aanraders.

Merimbula heeft voor elk wat wils en is de perfecte bestemming om te genieten van de rust en schoonheid van de Australische kustlijn. 

Meer informatie
14 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Merimbula, New South Wales naar Metung
Op eigen gelegenheid
15 okt
4. Metung
Overnachten
Over de bestemming:

Metung is een stad in de Gippsland Region in Victoria, Australië. Gelegen tussen grote steden, maar van de hoofdroute af, is Metung met haar ontspannen sfeer een populaire vakantiebestemming.

In Metung draait alles om boten. De schitterende beschutte binnenwateren van de Gippsland Lakes zijn de thuisbasis van prachtige vogels, vissen en dolfijnen. Het huren van een boot of kajak, of het deelnemen aan een cruise in dit prachtige gebied, wordt dan ook erg aangeraden.

Daarnaast is een bezoek aan het prachtige Ninety Mile Beach, of het volgen van een van de schitterende wandelpaden zeker de moeite waard. Geniet van een mooie wandeling in het Colquhoun Regional Park of volg de Gippsland Lakes Discovery Trail, Cantrills Lookout Walking Track, of Metung Boardwalk en bewonder alle indrukwekkende uitzichten.

Metung wordt ook wel gezien als een paradijs voor vaar- en jachtliefhebbers en is een geweldige bestemming om te genieten van de schoonheid van het water. 

Meer informatie
15 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Metung naar Wilsons Promontory
Op eigen gelegenheid
17 okt
5. Wilsons Promontory
Overnachten
Over de bestemming:

Wilsons Promontory is een schiereiland in Victoria en het meest zuidelijke deel van het Australische vasteland.

Het Wilsons Promontory National Park staat bekend als een van de meest spectaculaire plekken om te bezoeken in de deelstaat. Dit 50.500 hectare grote park bestaat uit ruige bergen, groene regenwouden en ongerepte stranden. Ook biedt het bezoekers de mogelijkheid een aantal inheemse dieren – waaronder kangoeroes, wombats en emoes – en prachtige wilde bloemen te bewonderen. Een bezoek aan dit indrukwekkende park is dus zeker de moeite waard.

Daarnaast wordt het bezoeken van het schitterende Squeaky Beach, beginnen van een wandeling bij de schilderachtige Tidal River Footbridge en deelnemen aan een Wilsons Promontory Wilderness Cruise zeker aangeraden.

Wilsons Promontory is een prachtige plek om te genieten van de schoonheid van de natuur in het zuiden van Australië.

Meer informatie
17 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Wilsons Promontory naar Melbourne
Op eigen gelegenheid
19 okt
6. Melbourne
Overnachten
Over de bestemming:

Melbourne is de hoofdstad van de staat Victoria, Australië en staat bekend als de trotse culturele hoofdstad van het land. Het centrum bestaat uit moderne hoge wolkenkrabbers en gebouwen in Victoriaanse stijl. De stad beschikt over een bruisend uitgaansleven, het beste eten van Australië, prachtige parken en een overvolle evenementenkalender.

Breng in Melbourne zeker een bezoek aan de Carlton Gardens – waar de Royal Exhibition Building en het Melbourne Museum zich bevinden -, de prachtige botanische tuinen, of de indrukwekkende St Paul’s Cathedral. Daarnaast mag een bezoek aan de Shrine of Remembrance - een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad - zeker niet worden overgeslagen.

De omgeving van Melbourne is ook zeker een bezoek waard. Bewonder hier de Twelve Apostles - een unieke en spectaculaire rotsformatie aan de kust.

Melbourne beschikt over een levendige en trendy sfeer, moderne skyline en wordt gezien als een echte culturele, sportieve en gastronomische stad. Het is de ideale plek om te genieten van de goede dingen des levens.

Meer informatie
21 okt
Reizen van Melbourne naar Hobart
Jetstar Airways
Jetstar Airways Jetstar Airways - JQ705
10:30 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
11:45 - Hobart, Hobart (HBA)
1uur 15min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  JQ705
Reisklasse: Economy
21 okt
7. Hobart
Overnachten
Over de bestemming:

Hobart is de hoofdstad van Tasmanië, Australië, die ook wel bekend staat als de kleinste en meest historische hoofdstad van het land. De stad beschikt over een rijke geschiedenis, culturele attracties, heerlijk vers eten en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Wellington Park biedt geweldige mogelijkheden om te genieten van deze schitterende natuur. De Mount Wellington Lookout biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving en de vele paden zijn ideaal voor bushwalking, paardrijden en fietsen.

Bezoekers die willen genieten van de geschiedenis en cultuur van Hobart, worden aangeraden een bezoek te brengen aan het MONA (Museum of Old and New Art) of deel te nemen aan een historische cruise over de Derwent River.

Een van de mooiste wijken van de stad - die ook zeker een bezoek waard is - is Battery Point. Hier vindt u herenhuizen uit 1830-1840, authentieke pubs en oude arbeiders- en vissershuisjes.

Hobart is een dynamische stad met iets voor iedere reiziger. Dit maakt het een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
21 okt
Autoverhuur
MG ZS SUV /AC/A/4dr
Hobart
Hobart luchthaven (Desk at Airport)
12:45 - 21 okt 2024
Hobart
Hobart luchthaven (Desk at Airport)
12:00 - 1 nov 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
121.94 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Hobart luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Terminal Building, Hobart, 7170, Australië

Terugbrengen

Hobart luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Terminal Building, Hobart, 7170, Australië

Reizen van Hobart naar Port Arthur
Op eigen gelegenheid
22 okt
8. Port Arthur
Overnachten
Over de bestemming:

Port Arthur is een historische plek op het Tasman-schiereiland van Tasmanië, Australië, dat vooral wordt bezocht vanwege zijn dramatische setting en historische betekenis.

De plaats was een 19e-eeuwse strafkolonie – vergelijkbaar met Alcatraz – en wordt tegenwoordig gezien als een van de best bewaarde monumenten van Australië.

Leer meer over de geschiedenis van de plaats en bezoek de ruïnes van de gevangenis, de eenzame opsluitingscellen in de Separate Prison en de door gevangenen gebouwde Convict Church.

Daarnaast biedt Port Arthur bezoekers de mogelijkheid te genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied. Neem deel aan een Wilderness Cruise en bewonder alle natuurlijke rotsformaties, zeegrotten, bogen en watervallen langs de kustlijn van Port Arthur en Eaglehawk Neck.

Port Arthur is met zijn prachtige ligging op het wilde Tasman-schiereiland een prachtige bestemming voor geschiedenis- en natuurliefhebbers. 

Meer informatie
Reizen van Port Arthur naar Bicheno
Op eigen gelegenheid
23 okt
9. Bicheno
Overnachten
Over de bestemming:

Bicheno is een pittoresk kustplaatsje aan de oostkust van Tasmanië en staat vooral bekend om zijn prachtige stranden, adembenemende natuurlijke landschappen en overvloed aan wilde dieren. Dit maakt het een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers en avontuurlijke reizigers. 

De schitterende stranden zijn een echte must-visit. Met hun heldere wateren en zachte zand is dit een ideale plek om te ontspannen, te zwemmen en te genieten van de zon. Redbill Beach is een echte aanrader!

Een andere opvallende attractie in Bicheno is de beroemde Blowhole. Hier zijn spectaculaire waterfonteinen, die omhoogschieten als de golven de kliffen raken, te bewonderen. Het is een indrukwekkend gezicht en een geweldige plek voor een fotomoment.

Verder worden natuurliefhebbers aangeraden een bezoek te brengen aan het nabijgelegen Douglas-Apsley National Park, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden.

Van ontspanning tot avontuur, Bicheno heeft voor elk wat wils.

Meer informatie
Reizen van Bicheno naar St Helens
Op eigen gelegenheid
25 okt
10. St Helens
Overnachten
Over de bestemming:

St Helens is een kuststad in Tasmanië, dat, met haar beroemde oesters, bekend staat als vishoofdstad van de staat.

De plaats dient als de toegangspoort tot de wereldberoemde Bay of Fires en Binalong Bay. De Bay of Fires beschikt over schitterende witte zandstanden, kristalhelder water en met mos bedekte rotsblokken. Ook bevindt zich hier de bekroonde Bay of Fires Walk - een van de acht Great Walks of Tasmania. Een bezoek aan deze baai mag dus zeker niet worden overgeslagen.

Een bezoek aan de St. Helens Conservation Area wordt ook erg aangeraden. Dit beschermde gebied biedt bezoekers de kans de speciale Peron Dunes en Beerbarrel Beach te bewonderen en te genieten van het uitzicht vanaf St. Helens Point – het meest oostelijke deel van het gebied.

Daarnaast kan vanuit St. Helens een bezoek gebracht worden aan het Mount William National Park, dat onder meer is aangelegd om de bedreigde grijze reuzenkangoeroe te beschermen.

St Helens is een prachtige diverse bestemming om te genieten van stranden, natuur en allerlei leuke activiteiten. 

Meer informatie
25 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van St Helens naar Launceston
Op eigen gelegenheid
26 okt
11. Launceston
Overnachten
Over de bestemming:

Launceston is de enige stad in het binnenland van Tasmanië, Australië en biedt een charmante mengeling van oude gebouwen, parken, tuinen en promenades. De stad - omgeven door prachtige eet- en wijngebieden - is in 2021 benoemd tot UNESCO-stad van de gastronomie en zit vol erfgoed, musea en kunstgalerijen.

Een echte must-visit is het Cataract Gorge Reserve, net ten westen van de stad. Dit natuurfenomeen biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van prachtige wandelingen en schitterende uitzichten, een duik te nemen in het zwembad, of een ritje te maken op de langste stoeltjeslift ter wereld. In de zomermaanden kan het hier bijzonder druk zijn!

Bewonder de natuur van het gebied, aanschouw hedendaagse en historische kunst in de Queen Victoria Museum & Gallery, neem deel aan een Tamar River Cruise, geniet van wine tastings en tours, of breng de dag door in het verrassende Launceston City Park.

Launceston is met zijn charme, historie, gastronomie en wildernis een prachtige bestemming voor elke soort reiziger.

Meer informatie
Reizen van Launceston naar Berg Cradle
Op eigen gelegenheid
27 okt
12. Berg Cradle
Overnachten
Over de bestemming:

Cradle Mountain is een berg in het Cradle Mountain-Lake St Clair National Park in Tasmanië, Australië. Een bezoek aan dit park is een van de meest populaire dingen om te doen in de staat.

Het bewonderen van de unieke vorm van de dramatische berg tijdens een wandeling langs de oevers van de vele meren, watervallen en rivierkloven, is een echte must-do tijdens een bezoek aan Cradle Mountain.

Naast wandelen biedt het park bezoekers de kans te genieten van allerlei andere geweldige activiteiten –waaronder mountainbiken, paardrijden, quad rijden en kajakken. Ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan een wildlife tour om alle wilde dieren – waaronder Tasmaanse duivels, vogelbekdieren, wombats en quolls– te bewonderen. Wildlife is in overvloed in Cradle Mountain, dus het aanschouwen hiervan is zeker de moeite waard.

Een helikopter tour over het park, om het schitterende landschap te bewonderen vanuit de lucht, biedt ook een echte onvergetelijke ervaring. 

Meer informatie
27 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Berg Cradle naar Strahan
Op eigen gelegenheid
29 okt
13. Strahan
Overnachten
Over de bestemming:

Strahan is een kleine historische plaats aan de westkust van Tasmanië, Australië, dat beschikt over een prachtig omliggend regenwoud en het beroemde Ocean Beach – het langste strand van Tasmanië.

De plaats dient als de toegangspoort tot het Franklin-Gordon Wild Rivers National Park. Dit bergachtige nationale park biedt bezoekers de kans te genieten van prachtige wildernis, rivierkloven, valleien en Aboriginal-historie.

Strahan is een prachtige plek om te genieten van de natuur. Aanschouw de Hogarth Falls, neem deel aan de beroemde Gordon River-cruise, of bewonder de ruige, maar prachtige, Tasmaanse wildernis tijdens een ritje over de historische West Coast Wilderness-Railway.

Daarnaast wordt ook zeker aangeraden een bezoek te brengen aan de 30 meter hoge Henty Dunes en de ruïnes op Sarah Island.

Reizigers die op zoek zijn naar een bestemming om te genieten van schitterende natuurlijke schoonheid en wildernis zijn in Strahan op de juiste plek.

Meer informatie
Reizen van Strahan naar Hamilton
Op eigen gelegenheid
31 okt
14. Hamilton
Tussenstop
Over de bestemming:

Hamilton is een pittoresk dorpje gelegen in Tasmanië, Australië. Hamilton wordt omgeven door een prachtig landschap en biedt een ontspannen en vredige sfeer voor bezoekers.

Hamilton ligt te midden van het prachtige Tasmanian Midlands-gebied, dat bekend staat om zijn glooiende groene heuvels, charmante boerderijen en historische dorpjes. Het is zeker de moeite waard om de omliggende regio, met zijn kronkelende landweggetjes, te verkennen en te genieten van het schilderachtige landschap. Niet ver van Hamilton bevindt zich ook Lake Meadowbank – een geweldige plek voor een picknick of een ontspannen wandeling.

Liefhebbers van kunst en ambacht zijn in Hamilton ook op de juiste plek. Het dorp is de thuisbasis van een aantal ambachtelijke winkels en kunstgalerijen, waar het werk van lokale kunstenaars en handwerk bewondert en gekocht kan worden. Daarnaast biedt Hamilton de ‘Hamilton Agricultural Show’, waar bezoekers kunnen genieten van lokale producten, ambachten en wedstrijden. 

Hamilton is de perfecte bestemming om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de rust en schoonheid van het Tasmanian platteland. 

Meer informatie
Reizen van Hamilton naar Hobart
Op eigen gelegenheid
31 okt
15. Hobart
Overnachten
Over de bestemming:

Hobart is de hoofdstad van Tasmanië, Australië, die ook wel bekend staat als de kleinste en meest historische hoofdstad van het land. De stad beschikt over een rijke geschiedenis, culturele attracties, heerlijk vers eten en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Wellington Park biedt geweldige mogelijkheden om te genieten van deze schitterende natuur. De Mount Wellington Lookout biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving en de vele paden zijn ideaal voor bushwalking, paardrijden en fietsen.

Bezoekers die willen genieten van de geschiedenis en cultuur van Hobart, worden aangeraden een bezoek te brengen aan het MONA (Museum of Old and New Art) of deel te nemen aan een historische cruise over de Derwent River.

Een van de mooiste wijken van de stad - die ook zeker een bezoek waard is - is Battery Point. Hier vindt u herenhuizen uit 1830-1840, authentieke pubs en oude arbeiders- en vissershuisjes.

Hobart is een dynamische stad met iets voor iedere reiziger. Dit maakt het een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
01 nov
Reizen van Hobart naar Sydney
Qantas
Qantas Qantas - QF994
12:05 - Hobart, Hobart (HBA)
14:00 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
1uur 55min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  QF994
Reisklasse: Economy
01 nov
16. Sydney
Tussenstop
Over de bestemming:

Sydney is de grootste en oudste stad in Australië en hoofdstad van de deelstaat New South Wales. De stad, die in 2000 de Olympische Zomerspelen organiseerde, staat bekend om zijn met jachten bezaaide haven, waar vandaag de dag het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge te vinden zijn. Deze twee iconische plaatsen zijn gezichtsbepalend voor de stad. Het is zeker een aanrader om met de monorail naar Darling Harbour te gaan, waar talloze leuke attracties, winkels, restaurants en bars wachten.

Sydney is door zijn veelzijdigheid een stad met iets voor iedereen. Geniet van de iconische bezienswaardigheden, prachtige gouden zandstranden, heldere oceanen en groene regenwouden. Ten westen van Sydney liggen de Blue Mountains - een prachtig berggebied vol eucalyptus bomen, dat ook zeker een bezoek waard is.

Sydney is een van de meest levendige steden ter wereld en met een eindeloze evenementenkalender begint om elke hoek een nieuw avontuur. De enige vraag is: where to first?

Meer informatie
01 nov
Reizen van Sydney naar Amsterdam
Terug
British Airways
British Airways British Airways
16:30 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
09:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 26uur 35min 1 PC 1 tussenstop
BA
BA British Airways - BA 16
16:30 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
05:25 - London, Heathrow (LHR)
Vervoer:  BA16
Reisklasse: Economy
  • 95 minimale technische tussenstop in Changi Intl (SIN).
1uur 15min - Aansluiting op het vliegveld London, Heathrow (LHR)
BA
BA British Airways - BA 428
06:40 - London, Heathrow (LHR)
09:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  BA428
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 10.259 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 16
Vlucht 4
Accommodaties 14
Auto's 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen