Tropical Coast of Queensland
o.v.v. wijzigingen 3.997 €

Tropical Coast of Queensland

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: dinsdag 26 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 14 januari 2025
Ref ID: 6184731
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.993 €
Laatst gewijzigd op: dinsdag 26 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 14 januari 2025
Bestemmingen: Brisbane, Noosa, Fraser Island, Agnes Water, Capricorn Caves, Airlie Beach, Townsville, Mission Beach, Port Douglas, Cape Tribulation, Cairns

Over de reis

Van dag tot dag

14 jan
Reizen van Amsterdam naar Brisbane
Vertrek
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:45 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
+1 dag 24uur 20min 30 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 323
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
05:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ323
Reisklasse: Economy
4uur 0min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 245
09:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
19:45 - Brisbane, Brisbane Intl (BNE)
Vervoer:  SQ245
Reisklasse: Economy
15 jan
1. Brisbane
Overnachten
Over de bestemming:

Brisbane is de bruisende hoofdstad van de Australische deelstaat Queensland. Gelegen aan de oostkust, langs de oevers van de rivier de Brisbane, biedt deze stad een levendige mix van cultuur, natuur en moderne levensstijl. Brisbane is vooral een populaire bestemming onder jonge toeristen, maar heeft iedereen iets te bieden.

De South Bank is een populaire plek langs de rivier om te bezoeken. Hier bevinden zich parken, promenades, restaurants en culturele instellingen. Bezoekers kunnen ontspannen in de prachtige tuinen, zwemmen bij het stadsstrand en genieten van evenementen in de openluchtlocaties. Brisbane is ook de thuisbasis van de Gallery of Modern Art - een van de meest gerespecteerde kunstgalerijen van Australië.

In Brisbane wacht een verrassing om elke hoek. De stad bruist van cultuur, kunst en goede eetgelegenheden. Daarnaast bevinden zich twee grote uitgaansgebieden in de stad, vol gezellige bars en clubs.

Geniet tijdens een bezoek aan Brisbane van de laid-back locals, het heerlijke weer en de echte ‘buitenvibe’ die de stad te biedt. 

Meer informatie
15 jan
Autoverhuur
Toyota Camry /AC/A/4dr
Brisbane Intl
Brisbane Luchthaven (Desk at Airport)
20:45 - 15 jan 2025
Cairns Intl
Cairns Airport (Desk in arrival hall)
16:00 - 29 jan 2025
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 74

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
121.94 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Brisbane Luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Airport Drive, Brisbane, 4007, Australië

Terugbrengen

Cairns Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Airport Ave, Cairns, 4870, Australië

Reizen van Brisbane naar Noosa
Op eigen gelegenheid
16 jan
2. Noosa
Overnachten
Over de bestemming:

Noosa is een kustplaats aan de Sunshine Coast in Queensland, Australië. De stad wordt ook wel ‘het Saint-Tropez van Australië’ genoemd. Noosa staat bekend als een paradijs voor surfers, vanwege het lange witte zandstrand met goede golven. Sinds 1992 vindt hier ook het Noosa Festival of Surfing plaats, waar elk jaar duizenden toeschouwers op afkomen. De maand waarin dit evenement plaatsvindt, wisselt ieder jaar.

Noosa wordt door velen gezien als een van de favoriete vakantiebestemmingen van Australië. Geniet tijdens een bezoek aan deze kustplaats van de chique boetiekjes, gezellige cafés en prachtige stranden, of besteed een dag in het groene Noosa National Park. 

Het Noosa National Park is een uitstekende plek om een van de meest beroemde dieren van Australië – de koala – in het wild te spotten. Dit nationale park, met 380 hectare aan kustgebied en veel beschutte baaien, ligt op loopafstand van het centrum van Noosa. Bezoekers kunnen hier prachtige wandelingen maken en genieten van mooie uitzichten op Noosa en de omgeving.

Kortom, Noosa is een prachtige bestemming die zeker een bezoek waard is. 

Meer informatie
16 jan
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Noosa naar Fraser Island
Op eigen gelegenheid
17 jan
3. Fraser Island
Overnachten
Over de bestemming:

Voor de kust bij Hervey Bay ligt Fraser Island: het grootste zandeiland ter wereld. Dit eiland is onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook is het de enige plek ter wereld waar een regenwoud uit zand groeit! Fraser Island heeft het beste dat een eiland kan bieden: een 120 kilometer lang strand met enorme zandgolven om te beklimmen, koele regenwouden om doorheen te wandelen en meer dan 100 zoetwatermeren om in te zwemmen.

Het landschap is zeer afwisselend en heeft veel te bieden: tropische regenwouden, mangrovebossen, eucalyptusbossen en duinlandschappen. Langs de kust liggen verschillende scheepswrakken, waaronder het bekende Maheno wrak, die bezocht kunnen worden. De zoetwatermeren bieden de enige mogelijkheid om te zwemmen op het eiland, aangezien de zee een ‘no go area’ is, vanwege de zeer sterke stroming en de aanwezigheid van haaien.

Het bewandelen van de prachtige paden, zwemmen in de meren, vissen bij het oostelijke strand, kamperen, bewonderen van alle vogelsoorten, mountainbiken en het ontdekken van het eiland met een 4WD zijn allemaal aanraders.

Fraser Island is dé plek voor een onvergetelijk eco-avontuur!

Meer informatie
17 jan
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Fraser Island naar Agnes Water
Op eigen gelegenheid
19 jan
4. Agnes Water
Overnachten
Over de bestemming:

Agnes Water is een kleine kustplaats in Queensland, Australië, dat met name bekend staat om zijn prachtige stranden en vissen. Het is ook het dichtstbijzijnde toegangspunt tot het zuidelijke Great Barrier Reef.

Agnes Water biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van ongerepte standen, deel te nemen aan allerlei unieke activiteiten en de overvloed aan inheemse dieren te bewonderen.

Acht kilometer ten noorden van Agnes Water ligt Town of 1770, dat is gebouwd op de plek waar James Cook en zijn bemanning voor de tweede keer aan land gingen in Australië in mei 1770. Tijdens een bezoek aan Town of 1770 kan meer geleerd worden over deze geschiedenis.

Andere aanraders zijn het bewonderen van de gigantische rotsachtige structuren van Red Rock en zwemmen in de nabijgelegen rotspoelen aan het einde van de Red Rock Trail, deelnemen aan een onvergetelijke zonsondergangtour per kajak met 1770 Liquid Adventures, en genieten van de schitterende natuur tijdens een bezoek aan de Paperbark Forest Boardwalk.

Agnes Waters heeft iets voor iedereen - jong en oud. 

Meer informatie
19 jan
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Agnes Water naar Capricorn Caves
Op eigen gelegenheid
20 jan
5. Capricorn Caves
Overnachten
Over de bestemming:

De Capricorn Caves zijn kalksteengrotten in Queensland, Australië. De grotten zijn een van de grootste grottenstelsels in het land.

In de grotten zijn verschillende tours te volgen. Deze tours verschillen in moeilijkheid, zodat er voor iedereen iets is.

·        Cathedral Cave Tour

·        Capricorn Explorer

·        Capricorn Adventurer

Geniet van een wandeling door de grotten onder leiding van een lokale gids, of kies voor de avontuurlijkere optie en ontdek de meest afgelegen delen.

Tijdens een bezoek aan de grotten kunnen bezoekers ook rotsklimmen, abseilen en in bepaalde seizoenen vleermuizen spotten. Daarnaast is er een klimmuur en een touwhindernis op het terrein. 

Op welke manier u de Capricorn Caves ook verkent, een bezoek aan deze grotten zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Meer informatie
Reizen van Capricorn Caves naar Airlie Beach
Op eigen gelegenheid
21 jan
6. Airlie Beach
Overnachten
Over de bestemming:

Airlie Beach is één van de populairste badplaatsen langs de oostkust van Queensland en is een populaire uitvalsbasis van trips naar de Whitsundayeilanden en het Great Barrier Reef. Het dorp staat ook wel bekend als het hart van het Great Barrier Reef.

Airlie Beach is door zijn witte strand, azuurblauwe water en levendige barscene al jaren een magneet voor toeristen. Belangrijk om te weten is dat er van november tot mei veel zeekwallen voorkomen bij het strand, maar om bezoekers de kans te bieden om toch te kunnen zwemmen, is er een kunstmatig meertje aangelegd aan de kust.

Elk Pinksterweekend vieren de bewoners van Airlie Beach The Blessing of the Fleet. Er vindt dan een ceremonie plaats, waar gevierd wordt dat James Cook in 1770 door het gebied zeilde. Er wordt een speciale zegen gegeven aan alle boten en bemanningen vanaf de zeewering in Airlie Beach. Iedereen kan voorbijvaren, gezegend worden en vrolijk hun weg vervolgen. 

Kortom, Airlie Beach is een ideale plek om te genieten van het beste van de Australische kust en het Great Barrier Reef. 

Meer informatie
Reizen van Airlie Beach naar Townsville
Op eigen gelegenheid
23 jan
7. Townsville
Overnachten
Over de bestemming:

Townsville is de grootste stad boven de Steenbokkeerkring en bevindt zich in de Australische deelstaat Queensland. Deze stad staat bekend als een geweldige plek om het leven van een local te ontdekken.

Een bezoek aan het lange tropische strand ‘The Strand’ is een must. Hier kunnen reizigers genieten van zonovergoten dagen en verfrissende duiken in het heldere water van de Coral Sea. The Strand biedt ook parken, cafés, restaurants en een waterpark voor kinderen.

Castle Hill – een prominente heuvel in het hart van de stad – is ook een must-visit. Hier kan genoten worden van een panoramisch uitzicht over de stad, de kustlijn en de nabijgelegen eilanden. Daarnaast is Townsville de thuisbasis van het Reef HQ Aquarium – ’s werelds grootste levende koraalaquarium - en een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Magnetic Island en het Great Barrier Reef. 

Kortom, Townsville biedt een gevarieerde en levendige reiservaring, met iets voor elke soort reiziger.

Meer informatie
Reizen van Townsville naar Mission Beach
Op eigen gelegenheid
24 jan
8. Mission Beach
Overnachten
Over de bestemming:

Mission Beach is een kleine stad in Queensland, Australië. Het is een ideale plek om rustig aan te doen.

Het strand van Mission Beach is een perfecte plek voor een mooie strandwandeling. Het prachtige gouden strand, aan de 14 kilometer lange kustlijn, wordt omringt door tropische palmen en diepblauw water. Het is hier zelden te druk. Dit maakt het een perfecte plek om te relaxen of een lange wandeling te maken.

De stad is ook de toegangspoort tot Dunk Island, een eiland dat grotendeels een nationaal park is met honingkleurige stranden, azuurblauw water en een dicht regenwoud. Daarnaast is Mission Beach de thuisbasis van vele soorten wilde dieren, zoals de kasuaris – een grote loopvogel die te vinden is in het regenwoud rondom Mission Beach.

Geniet tijdens een bezoek aan Mission Beach van het relaxte strandleven, of ga juist op zoek naar een adrenaline-kick en kies voor raften, duiken, of skydiven. Mission Beach heeft het allemaal. 

Meer informatie
24 jan
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Mission Beach naar Port Douglas
Op eigen gelegenheid
26 jan
9. Port Douglas
Overnachten
Over de bestemming:

Port Douglas is een relaxt tropisch dorp in Queensland, Australië, dat aan een van de meest pittoreske kustwegen van het land ligt. De plaats staat bekend als de toegangspoort tot twee natuurlijke wonderen die op de Werelderfgoedlijst staan: het Great Barrier Reef en het Daintree Rainforest.

Tijdens een dagtour naar het Daintree National Park kan genoten worden van een boottocht over de Daintree River, waar veel vogels en krokodillen te zien zijn. Het gebied staat ook bekend om zijn hoge kauri bomen, grotten met Aboriginal tekeningen en enorme termietenheuvels.

De gouden stranden van Port Douglas zijn ideaal om even te ontsnappen en tot rust te komen. Het prachtige landschap is ook vanuit de lucht te beschouwen per helikopter of watervliegtuig.

Geniet tijdens een bezoek aan Port Douglas ook zeker van het aanbod elegante restaurants, cafés, boetieks, galerieën en boekwinkels, of beleef fantastische avonturen door te snorkelen, waterskiën, jetskiën en kajakken.

Meer informatie
Reizen van Port Douglas naar Cape Tribulation
Op eigen gelegenheid
28 jan
10. Cape Tribulation
Overnachten
Over de bestemming:

Cape Tribulation is een kustplaats in Queensland, Australië. De plaats ligt in het Daintree National Park en het Wet Tropics Word Heritage-gebied en is een van de weinige plekken op aarde waar het regenwoud aan het witte strand en de heldere oceaan grenst.

Cape Tribulation is ook de enige plek op aarde waar twee Wereldergoedlocaties aan elkaar grenzen. Daarnaast is het regenwoud van Cape Tribulation een van de oudste regenwouden ter wereld. Een bezoek aan deze plaats is dus een erg speciale ervaring en een om nooit te vergeten. 

De plaats is ideaal voor het bezoeken van het Great Barrier Reef en het ontdekken van de prachtige flora en fauna van het regenwoud.

Het deelnemen aan een van de ‘night walks’ – een nachtelijke wandeling, onder begeleiding van een gids, door het Daintree regenwoud waar allerlei unieke nachtdieren gezien kunnen worden - die in de stad worden georganiseerd, is ook zeker een aanrader. 

Van avontuur tot ontspanning, Cape Tribulation biedt een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving.

Meer informatie
28 jan
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Cape Tribulation naar Cairns
Op eigen gelegenheid
29 jan
11. Cairns
Tussenstop
Over de bestemming:

Cairns is een stad in het noordoosten van Queensland, Australië. Deze stad is, dankzij de luchthaven, een belangrijke toegangspoort tot het tropische noorden van Australië. Het is een stad met een ongedwongen en aantrekkelijke sfeer, waar het dagelijks leven zich – door het tropische klimaat – buiten afspeelt.

Cairns is de ideale uitvalsbasis om het prachtige gebied eromheen te ontdekken. Geniet hier van lange zandstranden met kraakhelder water en verken het Great Barrier Reef of het oudste regenwoud ter wereld.

Door het grote verschil van eb en vloed heeft Cairns geen mooi strand. Om bezoekers toch een mooie zwemervaring te bieden, is er aan de waterkant een groot zwembad - de Cairns Esplanade Lagoon – omringt door een groot grasveld met picknickplekken en barbecues, aangelegd.

Met een centrum vol goede restaurants, gezellige pubs en winkels, waar een ‘laid-back’ sfeertje hang, is Cairns de ideale plek voor het beginnen en eindigen van een rondreis.

Meer informatie
29 jan
Reizen van Cairns naar Amsterdam
Terug
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
18:35 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 21uur 10min 25 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 204
18:35 - Cairns, Cairns Intl (CNS)
22:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ204
Reisklasse: Economy
1uur 0min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 324
23:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  SQ324
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.993 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 2
Accommodaties 10
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen