Dwars door het indrukwekkende Australië
o.v.v. wijzigingen 6.847 €

Dwars door het indrukwekkende Australië

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: maandag 22 april 2024 - Vertrek : donderdag 14 november 2024
Ref ID: 6185201
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 13.693 €
Laatst gewijzigd op: maandag 22 april 2024 - Vertrek : donderdag 14 november 2024
Bestemmingen: Melbourne, Apollo Bay, Warrnambool, Halls Gap, Mount Gambier, Robe, Barossa Valley, Adelaide, Alice Springs, Ayers Rock, Kings Canyon, Alice Springs, Darwin, Kakadu Nationaal Park, Katherine, Darwin

Over de reis

Van dag tot dag

14 nov
Reizen van Amsterdam naar Melbourne
Vertrek
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:10 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
+1 dag 21uur 45min 25 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 323
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
05:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ323
Reisklasse: Economy
1uur 50min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 207
07:45 - Singapore, Changi Intl (SIN)
18:10 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
Vervoer:  SQ207
Reisklasse: Economy
15 nov
1. Melbourne
Overnachten
Over de bestemming:

Melbourne is de hoofdstad van de staat Victoria, Australië en staat bekend als de trotse culturele hoofdstad van het land. Het centrum bestaat uit moderne hoge wolkenkrabbers en gebouwen in Victoriaanse stijl. De stad beschikt over een bruisend uitgaansleven, het beste eten van Australië, prachtige parken en een overvolle evenementenkalender.

Breng in Melbourne zeker een bezoek aan de Carlton Gardens – waar de Royal Exhibition Building en het Melbourne Museum zich bevinden -, de prachtige botanische tuinen, of de indrukwekkende St Paul’s Cathedral. Daarnaast mag een bezoek aan de Shrine of Remembrance - een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad - zeker niet worden overgeslagen.

De omgeving van Melbourne is ook zeker een bezoek waard. Bewonder hier de Twelve Apostles - een unieke en spectaculaire rotsformatie aan de kust.

Melbourne beschikt over een levendige en trendy sfeer, moderne skyline en wordt gezien als een echte culturele, sportieve en gastronomische stad. Het is de ideale plek om te genieten van de goede dingen des levens.

Meer informatie
18 nov
Autoverhuur
MG ZS SUV /AC/A/4dr
Melbourne Intl
Melbourne luchthaven (Desk at Airport) - Terminal Buildings
10:00 - 18 nov 2024
Adelaide Intl
Adelaide Airport (Desk in arrival hall)
10:00 - 30 nov 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
122.16 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Melbourne luchthaven (Desk at Airport) - Terminal Buildings - Telefoonnummer:

Terminal Buildings, Melbourne, 3045, Australië

Terugbrengen

Adelaide Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Terminal Building, Adelaide, 5950, Australië

Reizen van Melbourne naar Apollo Bay
Op eigen gelegenheid
18 nov
2. Apollo Bay
Overnachten
Over de bestemming:

Apollo Bay is een kustplaats in Victoria, Australië en ligt aan de schilderachtige Great Ocean Road. De plaats beschikt over prachtige natuur, schitterende zwem- en surfstranden, historische rijkdommen, dieren in het wild, een fenomenaal uitzicht op de oceaan en staat bekend om zijn heerlijke zeevruchten.

Bezoek de Marriners Lookout en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht over Apollo Bay, of ontdek meer over de plaats in het Bass Strait Shell Museum en Old Cable Station Museum.

Verken ook zeker de omgeving van Apollo Bay. Maak een wandeling door het prachtige Great Otway National Park, of bezoek het Cape Otway Lightstation - de oudste nog bestaande vuurtoren van Australië.

Het centrum van Apollo Bay beschikt over een goede selectie van restaurants en cafés. Het is aan te raden om in de weekenden een reservering te maken voor het diner.

In Apollo Bay is het hele jaar door iets te beleven. Breng een bezoek aan de stad en geniet van evenementen, relaxen op het strand, wandelen, sightseeing of walvis spotten. Apollo Bay heeft het allemaal. 

Meer informatie
18 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Apollo Bay naar Warrnambool
Op eigen gelegenheid
20 nov
3. Warrnambool
Overnachten
Over de bestemming:

Warrnambool is een kustplaats in het zuidwesten van Victoria, Australië, aan Lady Bay. Warrnambool staat bekend om zijn veilige stranden, groene parken en Logans Beach – waar jaarlijks tussen juni en september walvissen komen om te bevallen.

De stad beschikt over interessante historische gebouwen, aantrekkelijke straatbeelden, een overvloed aan entertainment en groot aanbod aan restaurants en cafés. Daarnaast is Warrnambool de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het indrukwekkende Tower Hill Wildlife Reserve – een van Victoria’s meest fascinerende geologische formaties, gelegen in een grote vulkanische krater, gevuld met de meest geliefde dieren in het wild van het land en goede wandelmogelijkheden.

Bewonder de historische vuurtoren en het scheepswrak van Loch Ard, kom tot rust op de schitterende stranden en in de prachtige parken, aanschouw adembenemende uitzichten en geniet van alle leuke avonturen die in de stad te beleven zijn. 

Kortom, Warrnambool is een leuke bestemming met iets voor iedereen. 

Meer informatie
20 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Warrnambool naar Halls Gap
Op eigen gelegenheid
21 nov
4. Halls Gap
Overnachten
Over de bestemming:

Halls Gap is een stad in Victoria, Australië, gelegen aan het Grampians National Park. Omringt door spectaculaire bergen, weelderige bossen, watervallen en wilde dieren is het een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Het Grampians National Park is een van de grootste trekpleisters. Dit park biedt een overvloed aan wandel- en trekkingspaden - waaronder de beroemde Pinnacle Walk - die verkent kunnen worden. Tijdens een wandeling wordt u beloont met prachtige panoramische uitzichten over de vallei en de omringende bergen. Het park is ook de thuisbasis van unieke flora en fauna, zoals inheemse kangoeroes, emoes en talloze vogelsoorten.

Avontuurlijke reizigers kunnen genieten van rotsklimmen, abseilen en canyoning. Daarnaast kunnen bezoekers van Halls Gap genieten van kanoën en vogels spotten op Lake Bellfield, Fyans, Lonsdale en Wartook, rondom de stad.

Een bezoek aan de Halls Gap Zoo wordt ook erg aangeraden. Hier zijn meer dan 160 inheemse wilde dieren – waaronder koala’s, giraffen en stokstaartjes - te bewonderen.

Kortom, Halls Gap is een prachtige bestemming om te genieten van het buitenleven.

Meer informatie
21 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Halls Gap naar Mount Gambier
Op eigen gelegenheid
23 nov
5. Mount Gambier
Overnachten
Over de bestemming:

Mount Gambier is een stad in Zuid-Australië, op de hellingen van de Mount Gambier vulkaan, dat bekend staat om zijn geografische kenmerken.

Tijdens een bezoek aan Mount Gambier mag het bewonderen van het oogverblindende saffierwater van Blue Lake niet worden overgeslagen. Dit schitterende meer, gelegen in de krater van een uitgedoofde vulkaan, wordt beschouwd als de parel van de stad. Bezoekers kunnen een rondje om het meer rijden en stoppen bij verschillende uitzichtplatforms.

Naast schitterende meren is Mount Gambier ook de thuisbasis van het Umpherston Sinkhole – een van de meest spectaculaire tuinen van de regio – en de perfecte uitvalsbasis om de Tantanoola Caves en Naracoorte Caves te verkennen. Daarnaast kunnen bezoekers vanaf de top van de Centenary Tower genieten van het mooiste uitzicht op het indrukwekkende landschap van de regio.

Mount Gambier is een prachtige bestemming om te genieten van vulkanen, grotten, meren, dieren in het wild, wijnmakerijen van wereldklasse en heerlijk eten. 

Meer informatie
Reizen van Mount Gambier naar Robe
Op eigen gelegenheid
24 nov
6. Robe
Overnachten
Over de bestemming:

Robe is een prachtig kustplaatsje gelegen aan de zuidelijke kust van Australië. Het is een charmante en historische bestemming, omringd door een schilderachtig landschap van zandduinen, kliffen en witte zandstranden.

Long Beach – een adembenemend uitgestrekt strand – is een must-visit tijdens een verblijf in Robe. Dit is een perfecte plek om te ontspannen, te zwemmen en te genieten van de zon. Bezoekers kunnen er ook prachtige strandwandelingen maken en de omringende duinen verkennen.

De regio rondom Robe staat ook bekend om zijn uitstekende vis- en watersportmogelijkheden. Bezoekers kunnen hier genieten van activiteiten als diepzeevissen, kajakken, windsurfen en boottochten. Het nabijgelegen Guichen Bay biedt beschutte wateren en is ideaal om te zwemmen en te snorkelen.

Het centrum van Robe biedt historische gebouwen, gezellige cafés, restaurants en boetiekjes die ook zeker het verkennen waard zijn.

Van ontspanning tot avontuur, Robe heeft voor elk wat wils. 

Meer informatie
24 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Robe naar Barossa Valley
Op eigen gelegenheid
25 nov
7. Barossa Valley
Overnachten
Over de bestemming:

De Barossa Valley is een wereldberoemde wijnregio gelegen in Zuid-Australië, Australië. De regio biedt uitgestrekte wijngaarden om te verkennen en een rijke culinaire scene om van te genieten. Het is een paradijs voor wijnliefhebbers, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor andere reizigers.

De Barossa Valley is een van de oudste wijnregio’s van Australië en heeft een lange geschiedenis van wijnproductie. De regio staat vooral bekend om zijn Shiraz-druiven, maar produceert ook Cabernet, Sauvignon en Grenache. Bezoekers kunnen de wijngaarden en wijnhuizen bezoeken om te genieten van rondleidingen en proeverijen, waarbij ze de kans krijgen om enkele van ’s werelds beste wijnen te proeven.

Naast wijn biedt de Barossa Valley een bruisende culinaire scene met tal van restaurants, boerderijwinkels en markten, waar genoten kan worden van lokaal geproduceerde gerechten en producten. Liefhebbers van geschiedenis en cultuur kunnen een van de historische dorpjes bezoeken en buitenliefhebbers kunnen genieten van fietsen, wandelen en ballonvaarten.

Kortom, de Barossa Valley heeft voor elk wat wils. 

Meer informatie
Reizen van Barossa Valley naar Adelaide
Op eigen gelegenheid
27 nov
8. Adelaide
Overnachten
Over de bestemming:

Adelaide is de hoofdstad van de deelstaat Zuid-Australië en staat bekend om zijn vele festivals, heerlijke wijn en prachtige kustlijn. 

De stad is de thuisbasis van een aantal uitzonderlijke stranden. Een bezoek aan het favoriete stadsstrand, Glenelg - die met een historische tram bereikt kan worden -, mag dan ook zeker niet worden overgeslagen. Wandel hier langs de waterkant, geniet van het heerlijke eten in een van de restaurants langs Jetty Road, zwem met dolfijnen, maak een cruise in de schemering, of aanschouw de zonsondergang vanaf de pier.

Daarnaast staat Adelaide bekend als de wijnhoofdstad van Australië. Bezoek de magische Adelaide Hills, proef heerlijke wijnen in een van de bekroonde wijnmakerijen en geniet van ongelofelijke lokale producten in restaurants van wereldklasse.

Het bezoeken van de Adelaide Central Market, Adelaide Zoo en het deelnemen aan de Adelaide Oval’s Roof Climb wordt ook zeker aangeraden.

Adelaide is een geweldige plek voor het beginnen van een Australisch avontuur. 

Meer informatie
30 nov
Reizen van Adelaide naar Alice Springs
Qantas
Qantas Qantas - QF1954 - Uitgevoerd door: **
06:25 - Adelaide, Adelaide Intl (ADL)
07:35 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
2uur 10min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  QF1954 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
30 nov
9. Alice Springs
Overnachten
Over de bestemming:

Alice Springs is een plaats in de Northern Territory, Australië. Het ligt centraal in het land, in het zogenaamde Red Centre.

Alle bezienswaardigheden liggen verspreid, maar wel op loopafstand. Het centrum, bestaande uit slechts 5 straten, is compact, maar heeft met goede restaurants en winkels een opvallend modern en plezierig karakter. In Alice Springs zelf is weinig te doen, maar de omgeving heeft veel te bieden.

De omgeving rond Alice Springs zit vol natuurlijke schoonheid en biedt bezoekers prachtige tuinen, schilderachtige wandelpaden – waaronder de Larapinta Trail - en veel historische gebouwen.

Daarnaast biedt Alice Springs bezoekers bijzondere mogelijkheden om een maaltijd te nuttigen. Geniet bijvoorbeeld van een diner in een oude trein of een champagneontbijt in een luchtballon. 

Alice Springs is de ideale plek om de geest van de Outback van Australië te ervaren en te genieten van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.


Meer informatie
30 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
30 nov
Autoverhuur
Mitsubishi ASX SUV /AC/A/4dr
Alice Springs Airport
Alice Springs luchthaven (Desk at Airport) - Santa Theresa Rd
08:45 - 30 nov 2024
Alice Springs Airport
Alice Springs luchthaven (Desk at Airport) - Santa Theresa Rd
05:00 - 5 dec 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 74

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
122.16 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Alice Springs luchthaven (Desk at Airport) - Santa Theresa Rd - Telefoonnummer:

Santa Theresa Rd, Alice Springs, 0870, Australië

Terugbrengen

Alice Springs luchthaven (Desk at Airport) - Santa Theresa Rd - Telefoonnummer

Santa Theresa Rd, Alice Springs, 0870, Australië

Reizen van Alice Springs naar Ayers Rock
Op eigen gelegenheid
01 dec
10. Ayers Rock
Overnachten
Over de bestemming:

Uluru (Engels: Ayers Rock) is een 550 miljoen jaar oude reusachtige rotsformatie in de Northern Territory, Australië. Het is een van de bekendste toeristische attracties van het land. Met een hoogte van 348 meter is het ook een van ’s werelds grootste monolieten. De rots is gelegen in het Nationaal Park Uluru-Kata Tjuta.

Voor de Aboriginals is de rots een belangrijke religieuze plaats. Ayers Rock is verbonden met hun mythologie, de Tjukurpa. Alle facetten van de rots hebben een bepaalde betekenis.

Tijdens zonsondergang veranderen de kleuren van Uluru. Gedurende de zon ondergaat, wordt het rotsblok steeds dieper rood en kleurt uiteindelijk grijs. Het aanschouwen van deze schitterende transitie is dan ook zeker een aanrader.

Maar er is meer te zien. Dertig kilometer ten westen van Ayers Rock liggen de Olga's (Kata Tjuta). Dit is een formatie van een dertigtal rotsen, waarvan de hoogste meer dan 500 meter hoog is. Ook deze formatie is het bewonderen waard!

Geniet van prachtige wandelingen, oude landschappen, spectaculaire kamelentochten, fascinerende cultuur, een diner onder de sterrenhemel, of ontdek de omgeving per segway tijdens een bezoek aan een van de grootste natuurlijke wonderen van de wereld. 

Meer informatie
Reizen van Ayers Rock naar Kings Canyon
Op eigen gelegenheid
03 dec
11. Kings Canyon
Overnachten
Over de bestemming:

Kings Canyon is een kloof in het Nationaal Park Watarrka in het Northern Territory, Australië. Bezoekers van het park kunnen genieten van prachtige wandelingen, culturele ervaringen en helikoptervluchten.

Met zijn kenmerkende rots uitstulpingen, diepe valleien en torenhogen bomen is Kings Canyon een paradijs voor wandelliefhebbers. Tussen de muren, van meer dan 300 meter hoog, kunnen 3 prachtige wandelingen gemaakt worden. Let er wel op: bij warm weer kan de toegang tot de wandelingen beperkt zijn.

·        Kings Creek Walk (2 km) – Duur: ongeveer 1 uur

·        Kings Canyon South Wall Return (4.8 km) – Duur: ongeveer 2 uur

·        Kings Canyon Rim Walk (6 km) – Duur: 3 tot 4 uur

Geniet tijdens de wandelingen van de prachtige uitzichten over de kloof en het landschap eromheen. Een deel van de kloof is een heilige Aboriginal-site, dus blijf wel op de wandelpaden. 

Meer informatie
03 dec
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Kings Canyon naar Alice Springs
Op eigen gelegenheid
04 dec
12. Alice Springs
Overnachten
Over de bestemming:

Alice Springs is een plaats in de Northern Territory, Australië. Het ligt centraal in het land, in het zogenaamde Red Centre.

Alle bezienswaardigheden liggen verspreid, maar wel op loopafstand. Het centrum, bestaande uit slechts 5 straten, is compact, maar heeft met goede restaurants en winkels een opvallend modern en plezierig karakter. In Alice Springs zelf is weinig te doen, maar de omgeving heeft veel te bieden.

De omgeving rond Alice Springs zit vol natuurlijke schoonheid en biedt bezoekers prachtige tuinen, schilderachtige wandelpaden – waaronder de Larapinta Trail - en veel historische gebouwen.

Daarnaast biedt Alice Springs bezoekers bijzondere mogelijkheden om een maaltijd te nuttigen. Geniet bijvoorbeeld van een diner in een oude trein of een champagneontbijt in een luchtballon. 

Alice Springs is de ideale plek om de geest van de Outback van Australië te ervaren en te genieten van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.


Meer informatie
04 dec
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
05 dec
Reizen van Alice Springs naar Darwin
Qantas
Qantas Qantas - QF1959 - Uitgevoerd door: **
09:20 - Alice Springs, Alice Springs Airport (ASP)
11:20 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
2uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  QF1959 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
05 dec
13. Darwin
Overnachten
Over de bestemming:

Darwin is de hoofdstad van de Northern Territory, Australië en is de meest multiculturele stad van het land.

De plaats is met zijn prachtige nationale parken, drukke evenementenkalender en levendig stadsbeeld een van de favoriete toeristensteden van het land en staat met name bekend om zijn multiculturele eten, attracties aan het water, openluchtmarkten en warme vakantiesfeer.

Darwin biedt talloze activiteiten en bezienswaardigheden om van te genieten. Zo kunnen reizigers een bezoek brengen aan de beroemde Mindil Beach Sunset Markets, zwemmen in de Darwin City Lagoon, deelnemen aan een spectaculaire Jumping Croc Cruise, duiken en zwemmen met krokodillen bij Crocosaurus Cove, of relaxen in de Wave Pool. Ook een bezoek aan Aquascene, waar zich dagelijks bij hoog water grote scholen vissen, die u uit uw hand kunt laten eten, verzamelen, is een aanrader.

Darwin is een geweldige bestemming voor alle soorten reizigers – van bezoekers die willen relaxen, tot degenen die op zoek zijn naar een adrenaline kick. Darwin heeft het allemaal. 

Meer informatie
05 dec
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
05 dec
Autoverhuur
Mitsubishi ASX SUV /AC/A/4dr
Darwin Intl
Darwin Luchthaven (Desk at Airport) - Mc Millan`s Road
12:15 - 5 dec 2024
Darwin Intl
Darwin Luchthaven (Desk at Airport) - Mc Millan`s Road
15:00 - 12 dec 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 74

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
122.16 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Darwin Luchthaven (Desk at Airport) - Mc Millan`s Road - Telefoonnummer:

Mc Millan`s Road, Darwin-Marrara, 0812, Australië

Terugbrengen

Darwin Luchthaven (Desk at Airport) - Mc Millan`s Road - Telefoonnummer

Mc Millan`s Road, Darwin-Marrara, 0812, Australië

Reizen van Darwin naar Kakadu Nationaal Park
Op eigen gelegenheid
07 dec
14. Kakadu Nationaal Park
Overnachten
Over de bestemming:

Kakadu National Park is een, 19.804 vierkante kilometer groot, beschermd gebied in de Northern Territory, Australië. Het park staat tweemaal vermeld op de Werelderfgoedlijst, voor zowel de culturele waarde als de rijke natuur.

Het park ligt in de Alligator Rivers-regio en is een paradijs van watervallen en natuurlijke zwembaden. Een bezoek aan de grootste waterval, Jim Jim Falls, is dan ook zeker de moeite waard.

Kakadu staat bekend als een van de grootste nationale parken van Australië en een van de grootste tropen ter wereld. Het park beschikt over savannebossen, moessonbossen, kustgebieden en mangroven. Dit maakt het een geweldige plek voor buitenactiviteiten.

Kakadu National Park is perfect voor bushwalking, rondvluchten, cruises, rondrijden met een 4WD, vogel spotten en zwemmen onder watervallen.

Dit ongelooflijke park is met zijn natuurlijke schoonheid een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. 

Meer informatie
Reizen van Kakadu Nationaal Park naar Katherine
Op eigen gelegenheid
09 dec
15. Katherine
Overnachten
Over de bestemming:

Katherine is een plaats in de Northern Territory, Australië, dat bekend staat als de toegangspoort tot de wildernis van deze provincie. Het is een perfecte bestemming voor buitenliefhebbers.

De Katherine-regio - gevuld met allerlei plantensoorten, inheemse dieren in het wild en prachtige natuurlijke landschappen - is een perfecte uitvalsbasis om het omliggende kloofland te verkennen en te leren over de lokale Aboriginal-cultuur.

Bezoek het Katherine Museum en leer meer over de geschiedenis van de regio, of bezoek een van de galerieën en bewonder de Aboriginal-kunst en kunstenaars. Het maken van een wandeling, cruise of kajak tour door de schitterende Katherine Gorge, mag ook zeker niet worden overgeslagen. Daarnaast wordt een bezoek aan het Cutta Cutta Caves Nature Park zeker aangeraden.

Katherine is een geweldige bestemming om te genieten van een echte inheemse ervaring in het achterland van Australië.

Meer informatie
Reizen van Katherine naar Darwin
Op eigen gelegenheid
11 dec
16. Darwin
Overnachten
Over de bestemming:

Darwin is de hoofdstad van de Northern Territory, Australië en is de meest multiculturele stad van het land.

De plaats is met zijn prachtige nationale parken, drukke evenementenkalender en levendig stadsbeeld een van de favoriete toeristensteden van het land en staat met name bekend om zijn multiculturele eten, attracties aan het water, openluchtmarkten en warme vakantiesfeer.

Darwin biedt talloze activiteiten en bezienswaardigheden om van te genieten. Zo kunnen reizigers een bezoek brengen aan de beroemde Mindil Beach Sunset Markets, zwemmen in de Darwin City Lagoon, deelnemen aan een spectaculaire Jumping Croc Cruise, duiken en zwemmen met krokodillen bij Crocosaurus Cove, of relaxen in de Wave Pool. Ook een bezoek aan Aquascene, waar zich dagelijks bij hoog water grote scholen vissen, die u uit uw hand kunt laten eten, verzamelen, is een aanrader.

Darwin is een geweldige bestemming voor alle soorten reizigers – van bezoekers die willen relaxen, tot degenen die op zoek zijn naar een adrenaline kick. Darwin heeft het allemaal. 

Meer informatie
12 dec
Reizen van Darwin naar Amsterdam
Terug
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
15:45 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 23uur 30min 30 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 252
15:45 - Darwin, Darwin Intl (DRW)
19:00 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ252
Reisklasse: Economy
4uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 324
23:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  SQ324
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 13.693 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 16
Vlucht 4
Accommodaties 16
Auto's 3

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen