Melbourne, Sydney en bijzonder Tasmanie
o.v.v. wijzigingen 4.543 €

Melbourne, Sydney en bijzonder Tasmanie

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: woensdag 27 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 14 januari 2025
Ref ID: 6192278
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 9.085 €
Laatst gewijzigd op: woensdag 27 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 14 januari 2025
Bestemmingen: Melbourne, Hobart, Strahan, Berg Cradle, Stanley, Launceston, Coles Bay, Port Arthur, Hobart, Sydney

Over de reis

Van dag tot dag

14 jan
Reizen van Amsterdam naar Melbourne
Vertrek
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:10 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
+1 dag 21uur 45min 25 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 323
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
05:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ323
Reisklasse: Economy
1uur 50min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 207
07:45 - Singapore, Changi Intl (SIN)
18:10 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
Vervoer:  SQ207
Reisklasse: Economy
15 jan
1. Melbourne
Overnachten
Over de bestemming:

Melbourne is de hoofdstad van de staat Victoria, Australië en staat bekend als de trotse culturele hoofdstad van het land. Het centrum bestaat uit moderne hoge wolkenkrabbers en gebouwen in Victoriaanse stijl. De stad beschikt over een bruisend uitgaansleven, het beste eten van Australië, prachtige parken en een overvolle evenementenkalender.

Breng in Melbourne zeker een bezoek aan de Carlton Gardens – waar de Royal Exhibition Building en het Melbourne Museum zich bevinden -, de prachtige botanische tuinen, of de indrukwekkende St Paul’s Cathedral. Daarnaast mag een bezoek aan de Shrine of Remembrance - een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad - zeker niet worden overgeslagen.

De omgeving van Melbourne is ook zeker een bezoek waard. Bewonder hier de Twelve Apostles - een unieke en spectaculaire rotsformatie aan de kust.

Melbourne beschikt over een levendige en trendy sfeer, moderne skyline en wordt gezien als een echte culturele, sportieve en gastronomische stad. Het is de ideale plek om te genieten van de goede dingen des levens.

Meer informatie
18 jan
Reizen van Melbourne naar Hobart
Jetstar Airways
Jetstar Airways Jetstar Airways - JQ709
13:40 - Melbourne, Melbourne Intl (MEL)
14:55 - Hobart, Hobart (HBA)
1uur 15min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  JQ709
Reisklasse: Economy
18 jan
2. Hobart
Overnachten
Over de bestemming:

Hobart is de hoofdstad van Tasmanië, Australië, die ook wel bekend staat als de kleinste en meest historische hoofdstad van het land. De stad beschikt over een rijke geschiedenis, culturele attracties, heerlijk vers eten en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Wellington Park biedt geweldige mogelijkheden om te genieten van deze schitterende natuur. De Mount Wellington Lookout biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving en de vele paden zijn ideaal voor bushwalking, paardrijden en fietsen.

Bezoekers die willen genieten van de geschiedenis en cultuur van Hobart, worden aangeraden een bezoek te brengen aan het MONA (Museum of Old and New Art) of deel te nemen aan een historische cruise over de Derwent River.

Een van de mooiste wijken van de stad - die ook zeker een bezoek waard is - is Battery Point. Hier vindt u herenhuizen uit 1830-1840, authentieke pubs en oude arbeiders- en vissershuisjes.

Hobart is een dynamische stad met iets voor iedere reiziger. Dit maakt het een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
18 jan
Autoverhuur
MG ZS CUV /AC/A/4dr
Hobart
Hobart luchthaven (Shuttle Service)
16:00 - 18 jan 2025
Hobart
Hobart luchthaven (Shuttle Service)
10:00 - 29 jan 2025
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
335.35 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Hobart luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

273 Kennedy Drive, Cambridge, 7170, Australië

Terugbrengen

Hobart luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer

273 Kennedy Drive, Cambridge, 7170, Australië

Reizen van Hobart naar Strahan
Op eigen gelegenheid
20 jan
3. Strahan
Overnachten
Over de bestemming:

Strahan is een kleine historische plaats aan de westkust van Tasmanië, Australië, dat beschikt over een prachtig omliggend regenwoud en het beroemde Ocean Beach – het langste strand van Tasmanië.

De plaats dient als de toegangspoort tot het Franklin-Gordon Wild Rivers National Park. Dit bergachtige nationale park biedt bezoekers de kans te genieten van prachtige wildernis, rivierkloven, valleien en Aboriginal-historie.

Strahan is een prachtige plek om te genieten van de natuur. Aanschouw de Hogarth Falls, neem deel aan de beroemde Gordon River-cruise, of bewonder de ruige, maar prachtige, Tasmaanse wildernis tijdens een ritje over de historische West Coast Wilderness-Railway.

Daarnaast wordt ook zeker aangeraden een bezoek te brengen aan de 30 meter hoge Henty Dunes en de ruïnes op Sarah Island.

Reizigers die op zoek zijn naar een bestemming om te genieten van schitterende natuurlijke schoonheid en wildernis zijn in Strahan op de juiste plek.

Meer informatie
Reizen van Strahan naar Berg Cradle
Op eigen gelegenheid
22 jan
4. Berg Cradle
Overnachten
Over de bestemming:

Cradle Mountain is een berg in het Cradle Mountain-Lake St Clair National Park in Tasmanië, Australië. Een bezoek aan dit park is een van de meest populaire dingen om te doen in de staat.

Het bewonderen van de unieke vorm van de dramatische berg tijdens een wandeling langs de oevers van de vele meren, watervallen en rivierkloven, is een echte must-do tijdens een bezoek aan Cradle Mountain.

Naast wandelen biedt het park bezoekers de kans te genieten van allerlei andere geweldige activiteiten –waaronder mountainbiken, paardrijden, quad rijden en kajakken. Ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan een wildlife tour om alle wilde dieren – waaronder Tasmaanse duivels, vogelbekdieren, wombats en quolls– te bewonderen. Wildlife is in overvloed in Cradle Mountain, dus het aanschouwen hiervan is zeker de moeite waard.

Een helikopter tour over het park, om het schitterende landschap te bewonderen vanuit de lucht, biedt ook een echte onvergetelijke ervaring. 

Meer informatie
22 jan
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Berg Cradle naar Stanley
Op eigen gelegenheid
24 jan
5. Stanley
Overnachten
Over de bestemming:

Stanley is een schilderachtig kustplaatsje, gelegen aan de noordwestkust van Tasmanië, dat vooral bekend staat om zijn charmante koloniale architectuur, prachtige natuurlijke omgeving en iconische geologische formatie genaamd ‘The Nut’.

The Nut is een oude vulkanische plug die uit de zee oprijst en een schitterend uitzicht biedt over de stad, de oceaan en het omliggende landschap. Het is een echte must-visit tijdens een bezoek aan Stanley. Bezoekers kunnen de steile wandelpaden beklimmen om de top van The Nut te bereiken, of de stoeltjeslift nemen voor een gemakkelijkere ervaring.

Stanley zelf heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de koloniale tijd. Veel van de historische gebouwen zijn goed bewaard gebleven en bieden bezoekers een glimp van het verleden van de stad. Het maken van een wandeling door de geplaveide straatjes om de architectuur te bewonderen, is zeker een aanrader.

Stanley is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een perfecte mix van geschiedenis, landschap en ontspanning. 

Meer informatie
Reizen van Stanley naar Launceston
Op eigen gelegenheid
25 jan
6. Launceston
Overnachten
Over de bestemming:

Launceston is de enige stad in het binnenland van Tasmanië, Australië en biedt een charmante mengeling van oude gebouwen, parken, tuinen en promenades. De stad - omgeven door prachtige eet- en wijngebieden - is in 2021 benoemd tot UNESCO-stad van de gastronomie en zit vol erfgoed, musea en kunstgalerijen.

Een echte must-visit is het Cataract Gorge Reserve, net ten westen van de stad. Dit natuurfenomeen biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van prachtige wandelingen en schitterende uitzichten, een duik te nemen in het zwembad, of een ritje te maken op de langste stoeltjeslift ter wereld. In de zomermaanden kan het hier bijzonder druk zijn!

Bewonder de natuur van het gebied, aanschouw hedendaagse en historische kunst in de Queen Victoria Museum & Gallery, neem deel aan een Tamar River Cruise, geniet van wine tastings en tours, of breng de dag door in het verrassende Launceston City Park.

Launceston is met zijn charme, historie, gastronomie en wildernis een prachtige bestemming voor elke soort reiziger.

Meer informatie
Reizen van Launceston naar Coles Bay
Op eigen gelegenheid
26 jan
7. Coles Bay
Overnachten
Over de bestemming:

Coles Bay is een prachtig kustplaatsje, gelegen aan de oostkust van Tasmanië, Australië, dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met dramatische granieten rotsen, kristalheldere wateren en spectaculaire uitzichten over het Freycinet National Park. 

Het absolute hoogtepunt van Coles Bay en de omgeving is het beroemde Wineglass Bay – een van de mooiste stranden ter wereld. De baai heeft de vorm van een wijnglas en het heldere turquoise water, omgeven door weelderige groene heuvels, maakt het een van de meest gefotografeerde plekken in Tasmanië.

Ook het nabijgelegen Freycinet National Park is een must-visit. Hier kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden naar adembenemende uitzichtpunten, zoals Cape Tourville en Honeymoon Bay. Daarnaast kunnen er wilde dieren gespot worden, zoals wallaby’s, wombats en verschillende vogels.

Kortom, Coles Bay is een geweldige plek om te genieten van de prachtige natuur van Tasmanië.

Meer informatie
Reizen van Coles Bay naar Port Arthur
Op eigen gelegenheid
28 jan
8. Port Arthur
Overnachten
Over de bestemming:

Port Arthur is een historische plek op het Tasman-schiereiland van Tasmanië, Australië, dat vooral wordt bezocht vanwege zijn dramatische setting en historische betekenis.

De plaats was een 19e-eeuwse strafkolonie – vergelijkbaar met Alcatraz – en wordt tegenwoordig gezien als een van de best bewaarde monumenten van Australië.

Leer meer over de geschiedenis van de plaats en bezoek de ruïnes van de gevangenis, de eenzame opsluitingscellen in de Separate Prison en de door gevangenen gebouwde Convict Church.

Daarnaast biedt Port Arthur bezoekers de mogelijkheid te genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied. Neem deel aan een Wilderness Cruise en bewonder alle natuurlijke rotsformaties, zeegrotten, bogen en watervallen langs de kustlijn van Port Arthur en Eaglehawk Neck.

Port Arthur is met zijn prachtige ligging op het wilde Tasman-schiereiland een prachtige bestemming voor geschiedenis- en natuurliefhebbers. 

Meer informatie
Reizen van Port Arthur naar Hobart
Op eigen gelegenheid
29 jan
9. Hobart
Tussenstop
Over de bestemming:

Hobart is de hoofdstad van Tasmanië, Australië, die ook wel bekend staat als de kleinste en meest historische hoofdstad van het land. De stad beschikt over een rijke geschiedenis, culturele attracties, heerlijk vers eten en adembenemende natuurlijke schoonheid.

Wellington Park biedt geweldige mogelijkheden om te genieten van deze schitterende natuur. De Mount Wellington Lookout biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving en de vele paden zijn ideaal voor bushwalking, paardrijden en fietsen.

Bezoekers die willen genieten van de geschiedenis en cultuur van Hobart, worden aangeraden een bezoek te brengen aan het MONA (Museum of Old and New Art) of deel te nemen aan een historische cruise over de Derwent River.

Een van de mooiste wijken van de stad - die ook zeker een bezoek waard is - is Battery Point. Hier vindt u herenhuizen uit 1830-1840, authentieke pubs en oude arbeiders- en vissershuisjes.

Hobart is een dynamische stad met iets voor iedere reiziger. Dit maakt het een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
29 jan
Reizen van Hobart naar Sydney
Jetstar Airways
Jetstar Airways Jetstar Airways - JQ720
14:30 - Hobart, Hobart (HBA)
16:20 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
1uur 50min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  JQ720
Reisklasse: Economy
29 jan
10. Sydney
Overnachten
Over de bestemming:

Sydney is de grootste en oudste stad in Australië en hoofdstad van de deelstaat New South Wales. De stad, die in 2000 de Olympische Zomerspelen organiseerde, staat bekend om zijn met jachten bezaaide haven, waar vandaag de dag het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge te vinden zijn. Deze twee iconische plaatsen zijn gezichtsbepalend voor de stad. Het is zeker een aanrader om met de monorail naar Darling Harbour te gaan, waar talloze leuke attracties, winkels, restaurants en bars wachten.

Sydney is door zijn veelzijdigheid een stad met iets voor iedereen. Geniet van de iconische bezienswaardigheden, prachtige gouden zandstranden, heldere oceanen en groene regenwouden. Ten westen van Sydney liggen de Blue Mountains - een prachtig berggebied vol eucalyptus bomen, dat ook zeker een bezoek waard is.

Sydney is een van de meest levendige steden ter wereld en met een eindeloze evenementenkalender begint om elke hoek een nieuw avontuur. De enige vraag is: where to first?

Meer informatie
01 feb
Reizen van Sydney naar Amsterdam
Terug
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
16:10 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 24uur 35min 25 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 222
16:10 - Sydney, Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD)
21:20 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ222
Reisklasse: Economy
2uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 324
23:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  SQ324
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 9.085 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 4
Accommodaties 9
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen