Maak kennis met Oost-Canada
o.v.v. wijzigingen 2.462 €

Maak kennis met Oost-Canada

autoreis
Laatst gewijzigd op: vrijdag 18 augustus 2023 - Vertrek : dinsdag 7 mei 2024
Ref ID: 6251775
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.924 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 18 augustus 2023 - Vertrek : dinsdag 7 mei 2024
Bestemmingen: Toronto, Kingston, Montreal, Quebec, Ottawa, Huntsville Canada, Niagara Falls, Toronto

Over de reis

07 mei
Reizen van Amsterdam naar Toronto
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:10 - Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ) Alternatieve luchthaven
10uur 40min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1409
16:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:45 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Vervoer:  KL1409
Reisklasse: Economy
1uur 10min - Aansluiting op het vliegveld Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Verander van terminal 2F naar 2E
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 2036
18:55 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
21:10 - Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ) Alternatieve luchthaven
Vervoer:  KL2036 Uitgevoerd door:  Air France
Reisklasse: Economy
07 mei
Autoverhuur
Kia Forte /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Kia Forte /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
68.91 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Toronto luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Toronto, ON L5P 1A2, Canada

Terugbrengen

Toronto luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Toronto, ON L5P 1A2, Canada

07 mei
1. Toronto
Overnachten
Over de bestemming:

Met glanzende wolkenkrabbers en Victoriaanse huizen is Toronto een prachtige mix van oud en nieuw. De stad ligt aan Lake Ontario en staat bekend om zijn kosmopolitische sfeer, culturele diversiteit, indrukwekkende skyline en rijke culturele scene.

Toronto's skyline wordt gedomineerd door de 553 meter hoge CN Tower. Vanaf het hoogste uitzichtpunt kan kilometers ver gekeken worden. Bezoek ook zeker het Royal Ontario Museum, waar de natuurlijke geschiedenis en wereldculturen centraal staan. Alleen al de buitenkant is de moeite waard.

Een leuke wijk in het gevarieerde Toronto is Kensington Market. Dit is een wat alternatieve wijk vol met eettentjes, koffiehuizen, restaurants, supermarktjes en permanente marktkraampjes. De bezoekers van deze wijk zijn een kleurrijke mix van kunststudenten, expats en locals.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het "middeleeuwse" kasteel Casa Loma en de moderne City Hall.

Toronto is een moderne stad vol bezienswaardigheden en leuke ervaringen. 

Meer informatie
07 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
09 mei
Autoreis van 262 Kilometer - 2uur 59min
Toronto
Kingston
09 mei
2. Kingston
Overnachten
Over de bestemming:

Kingston is een stad in Ontario, Canada, halverwege tussen Montreal en Toronto. Deze staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende culturele scene.

Kingston is een van de meest historische steden van Canada, met de hipste livemuziekscene van het land en is de thuisbasis van de oudste openbare markt van de provincie. De stad staat met haar bruisende nachtleven, muziekscene en vele buitenervaringen, ook wel bekend als een van de meest opwindende bestemmingen van Ontario.

Kingston beschikt over tal van historische bezienswaardigheden, waaronder kerken, 19e-eeuwse vestingwerken, musea en pittoreske buurten. Een bezoek aan deze historische plaatsen mag dan ook zeker niet worden overgeslagen.

Daarnaast is de stad de thuisbasis van 4 Rembrandt-schilderijen, twee filmfestivals en is het een geweldige uitvalsbasis voor uitstapjes naar Ottawa, Montreal en Toronto.

Kingston nodigt reizigers uit om een stap terug in de tijd te zetten en te genieten van de historische charme en cultuur dat het te bieden heeft. 

Meer informatie
10 mei
Autoreis van 289 Kilometer - 3uur 13min
Kingston
Montreal
10 mei
3. Montreal
Overnachten
Over de bestemming:

Montreal is een wereldstad in Quebec, Canada. Montreal wordt ook wel het ‘Parijs van Canada’ genoemd en wordt gezien als de culturele hoofdstad van de provincie.

Montreal is rijk aan cultuur en zit vol prachtige bezienswaardigheden en geweldige activiteiten. In elk deel van de stad is wel iets te doen. Bezoek Hochelaga-Maisonneuve en maak een wandeling door de prachtige Montreal Botanical Garden, of verken de Biodome of het Olympisch Stadion. Het bewonderen van de prachtige binnenkant van de Notre-Dame Basilica of Montreal is ook een echte must-do.

In de delen Plateau Mont-Royal, Quartier Latin, Little Italia en Mile-End bevinden zich allerlei heerlijke restaurants en uitstekende cafés. Daarnaast is Downtown het beste deel om te genieten van winkelen en uitgaan.

Montreal is, met haar diversiteit en rijke cultuur, een geweldige bestemming voor alle soorten reizigers. Het hele jaar door is de stad een perfecte bestemming voor familieplezier, romantiek en het bewonderen van bezienswaardigheden. Vervelen is onmogelijk in deze cultuur overstijgende wereldstad. 

Meer informatie
10 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 mei
Autoreis van 267 Kilometer - 2uur 49min
Montreal
Quebec
12 mei
4. Quebec
Overnachten
Over de bestemming:

Quebec is een stad in de gelijknamige provincie in Canada. De stad, gelegen aan de oevers van de St. Lawrence-rivier, staat bekend om haar prachtige uiterlijk en onmiskenbare Franse flair en is de bakermat van Frans Amerika.

Quebec, vol musea, sport, kunst en cultuur, is de enige stad in Noord-Amerika met originele stadsmuren. Haute-Ville, de oude bovenstad die omringd wordt door deze muur, is dan ook de belangrijkste bezienswaardigheid in Quebec.

Daarnaast wordt een bezoek aan de Citadelle, Queartier Petit Champlain, Terrasse Dufferin en het Museum of Civilization zeker aangeraden.

Een bezoek aan Quebec is pas compleet na het aanschouwen van een straatoptreden. Quebec viert haar artiesten en daarom vinden er regelmatig optredens plaats op het stadsplein en in de parken.

Quebec is een prachtige bestemming om te genieten van historische bezienswaardigheden, Europese charme en live-entertainment. 

Meer informatie
12 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
14 mei
Autoreis van 445 Kilometer - 4uur 43min
Quebec
Ottawa
14 mei
5. Ottawa
Overnachten
Over de bestemming:

Ottawa is de hoofdstad van Canada en ligt in de provincie Ontario. Ottawa staat bekend als de perfecte plek om een aantal van de beste attracties, smaken en feesten van Canada te ervaren.

Een bezoek aan Ottawa is pas echt compleet na een bezoek aan de parlementsgebouwen - een van de mooiste parlementsgebouwen ter wereld. Loop over het terrein en geniet van het prachtige uitzicht, of reserveer een 30-40 minuten durende tour (gratis) en ontdek de Senate (senaat) of House of Commons (tweede kamer).

Daarnaast wordt een bezoek aan de National Gallery of Canada en het Canadian Museum of Civilization zeker aangeraden. ’s Winters wordt aangeraden een kijkje te nemen bij het Rideau-kanaal, dat dan is omgetoverd tot enorme ijsbaan.

Ottawa is een gezellige, veelzijdige stad vol parken, musea, festivals, restaurants en winkels. Het biedt een unieke mix van landelijke en stedelijke schoonheid en is een geweldige bestemming om te bezoeken. 

Meer informatie
16 mei
Autoreis van 343 Kilometer - 4uur 18min
Ottawa
Huntsville Canada
16 mei
6. Huntsville Canada
Overnachten
Over de bestemming:

Huntsville is een stad in Ontario, Canada en de grootste stad in de Muskoka-regio. Huntsville is gelegen in een heuvelachtig gebied en beschikt over glinsterende meren, rotsachtige heuvels en een levendig centrum. Het is de ideale bestemming voor een bezoek aan het Algonquin Provincial Park.

Breng een bezoek aan de Muskoka Heritage Place, waar een kijkje genomen kan worden in het leven in Huntsville van vroeger. Dit erfgoed biedt vier toeristische attracties: een Pioneer Village, het Steam Museum, het Muskoka Museum en de kans om een ritje te maken in een volledig functionerende stoomtrein. Belangrijk om te weten, is dat de openingstijden het hele jaar door wisselen.

Huntsville is ook de toegangspoort tot het Algonquin Provincial Park, een van de beste parken van Ontario. Dit 7.653 vierkante kilometer grootte gebied zit vol bossen, bergen, meren en rivieren en heeft alles voor een ware wilderniservaring. De populairste bezigheden zijn wandelen, mountainbiken, kanoën en kamperen.

Huntsville is met haar natuurlijke omgeving een wereldwijd bekende toeristische bestemming. 

Meer informatie
16 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
18 mei
Autoreis van 331 Kilometer - 3uur 23min
Huntsville Canada
Niagara Falls
18 mei
7. Niagara Falls
Overnachten
Over de bestemming:

Niagara Falls is de benaming van de drie watervallen langs de grens tussen de Canadese provincie Ontario en de Amerikaanse staat New York. De watervallen in de Niagara-rivier vormen een indrukwekkend watergeweld en worden tot de zeven natuurlijke wereldwonderen gerekend.

Ongeveer 90% van het water stort via de hoefijzervormige Horseshoe Falls (ook wel Canadian Falls) naar beneden, de overige 10% via de American Falls en Bridal Veil Falls op Amerikaans grondgebied.

Aan zowel de Canadese als Amerikaanse zijde ligt een stad met de naam Niagara Falls. Een brug verbindt beide zijden met elkaar; die te voet of per auto/camper overgestoken kan worden. Aan beide kanten zijn voorzieningen, attracties en uitkijktorens. Een aanrader is een boottocht met de Maid of the Mist naar de voet van de watervallen. De boot vertrekt ieder kwartier vanaf beide kanten.

Een bezoek aan Niagara Falls verdient zeker een plek op de bucket-list van elke reiziger.

Meer informatie
20 mei
Autoreis van 126 Kilometer - 1uur 34min
Niagara Falls
Toronto
20 mei
8. Toronto
Tussenstop
Over de bestemming:

Met glanzende wolkenkrabbers en Victoriaanse huizen is Toronto een prachtige mix van oud en nieuw. De stad ligt aan Lake Ontario en staat bekend om zijn kosmopolitische sfeer, culturele diversiteit, indrukwekkende skyline en rijke culturele scene.

Toronto's skyline wordt gedomineerd door de 553 meter hoge CN Tower. Vanaf het hoogste uitzichtpunt kan kilometers ver gekeken worden. Bezoek ook zeker het Royal Ontario Museum, waar de natuurlijke geschiedenis en wereldculturen centraal staan. Alleen al de buitenkant is de moeite waard.

Een leuke wijk in het gevarieerde Toronto is Kensington Market. Dit is een wat alternatieve wijk vol met eettentjes, koffiehuizen, restaurants, supermarktjes en permanente marktkraampjes. De bezoekers van deze wijk zijn een kleurrijke mix van kunststudenten, expats en locals.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het "middeleeuwse" kasteel Casa Loma en de moderne City Hall.

Toronto is een moderne stad vol bezienswaardigheden en leuke ervaringen. 

Meer informatie
20 mei
Reizen van Toronto naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL696
22:45 - Toronto, Lester B Pearson Intl (YYZ) Alternatieve luchthaven
11:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 7uur 10min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL696
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.924 €
Deze reis aanpassen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Vlucht 2
Accommodaties 7
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen