De beren en walvissen van Vancouver Island
o.v.v. wijzigingen 3.960 €

De beren en walvissen van Vancouver Island

autoreis
Laatst gewijzigd op: woensdag 30 augustus 2023 - Vertrek : woensdag 22 mei 2024
Ref ID: 6389713
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.920 €
Laatst gewijzigd op: woensdag 30 augustus 2023 - Vertrek : woensdag 22 mei 2024
Bestemmingen: Vancouver, Tsawwassen, Swartz Bay, BC, Victoria, Tofino, Campbell River, Nanaimo, Horseshoe Bay, West Vancouver, Vancouver

Over de reis

Van dag tot dag

22 mei
Reizen van Amsterdam naar Vancouver
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL681
15:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:50 - Vancouver, Vancouver Intl (YVR)
9uur 30min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL681
Reisklasse: Economy
22 mei
1. Vancouver
Overnachten
Over de bestemming:

Eén van de leukste steden van Canada is Vancouver. De stad is prachtig gelegen aan de Grote Oceaan en wordt aan de andere kant begrensd door de Coast Mountains. In Vancouver vindt u bijzondere stadsparken, mooie baaien, een van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika en een gezellig centrum.

De oudste wijk van Vancouver is Gastown. Hier bevinden zich talloze boetiekjes, gezellige cafés, leuke eettentjes en mooi gerestaureerde panden. Vergeet niet om de unieke Steam Clock op de hoek van Cambie en Water Street te bewonderen. De klok werkt op stoom en produceert iedere 15 minuten een melodietje.

Vancouver is uitstekend per fiets te verkennen. Er is een fietsroute die helemaal langs de seawall loopt en fietsers langs alle leuke wijken van de stad en het prachtige Stanley Park voert. Bij Brockton Point zijn 9 totempalen te zien die allemaal een historisch verhaal vertellen. Op de terugweg mag het verkennen Granville Island – waar de grootste markt van Vancouver bezocht kan worden - niet worden overgeslagen.

Daarnaast is de Vancouver Lookout een echte must-visit. Een glazen lift aan de buitenkant van het gebouw brengt u naar een observatieplatform op circa 160 meter hoogte!

Meer informatie
22 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
22 mei
Autoverhuur
Kia Forte /AC/A/4dr
Vancouver Intl
Vancouver luchthaven (Desk at Airport)
17:00 - 22 mei 2024
Vancouver Intl
Vancouver luchthaven (Desk at Airport)
16:00 - 30 mei 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
68.91 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Vancouver luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Airport, Vancouver, BC V7B 1L8, Canada

Terugbrengen

Vancouver luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Airport, Vancouver, BC V7B 1L8, Canada

Reizen van Vancouver naar Tsawwassen
Op eigen gelegenheid
23 mei
2. Tsawwassen
Tussenstop
Over de bestemming:

Tsawwassen is een prachtige kustplaats in Brits-Columbia, Canada, gelegen ten zuiden van Vancouver. Deze plaats staat vooral bekend om zijn adembenemende landschappen, toegang tot veerboten en ontspannen levensstijl.

De nabijheid van de veerbootterminal is een van de belangrijkste kenmerken van Tsawwassen. Deze terminal biedt verbindingen naar de Gulf Islands en Vancouver Island. Dit maakt het een drukke doorgang voor reizigers die op weg zijn naar populaire bestemmingen als Swartz Bay en Duke Point.

Een bezoek aan het nabijgelegen Boundary Bay Regional Park is zeker de moeite waard. Dit natuurgebied is rijk aan vogelsoorten en wandelpaden, wat het een geweldige plek maakt voor vogel spotten en het bewonderen van de weelderige flora en fauna van de regio.

Daarnaast biedt Tsawwassen een winkelcentrum met een grote verscheidenheid aan winkels en eetgelegen. Hier kunnen bezoekers winkelen voor mode, accessoires, huisartikelen en meer.

Of u nu op doorreis bent naar de eilanden of de lokale schoonheid wilt verkennen., Tsawwassen heeft voor elk wat wils.

Meer informatie
23 mei
Reizen van Tsawwassen naar Swartz Bay, BC
BC Ferries
BC Ferries - BC Ferries
11:00 - Tsawwassen, Tsawwassen Ferry Terminal
12:35 - Swartz Bay, BC City Center
1uur 35min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

ferry overtocht Tsawassen - Swartz Bay incl. auto

23 mei
3. Swartz Bay, BC
Tussenstop
Over de bestemming:

Swartz Bay is een idyllische locatie op Vancouver Island in Brits-Columbia, Canada, dat vooral bekend is vanwege de veerbootterminal die het eiland verbindt met het vaste land van Brits-Columbia en het bruisende Vancouver.

De overtocht van Swartz Bay naar het vaste land van Brits-Columbia biedt reizigers een schilderachtige reis door de wateren van de Straat van Georgia, waar genoten kan worden van panoramische uitzichten op de kustlijn, eilanden en bergen.

Vanaf Swartz Bay kunnen reizigers ook gemakkelijk de Gulf Islands verkennen. Deze eilanden – Salt Spring Island, Galiano Island en Mayne Island – staan bekend om hun rustige sfeer, artistieke gemeenschappen, wandelpaden en prachtige natuur. Ze bieden de perfecte mogelijkheid om te ontspannen, te wandelen en te genieten van lokale boetiekjes en kunstgalerijen.

Kortom, of u nu onderweg bent naar de Gulf Islands of het lokale eiland verkent, Swartz Bay biedt een unieke en betoverende ervaring voor reizigers die willen genieten van de schoonheid van de kust van Brits-Columbia. 

Meer informatie
Reizen van Swartz Bay, BC naar Victoria
Op eigen gelegenheid
23 mei
4. Victoria
Overnachten
Over de bestemming:

Victoria is de hoofdstad van de Canadese provincie Brits-Columbia en kan met een veerboot in ongeveer 90 minuten bereikt worden vanaf Vancouver. Victoria is een charmante stad en staat bekend om de prachtige Victoriaanse gebouwen, levendige kunst- en cultuurscene en het prachtige natuurlijke landschap.

Het oude stadsdeel van Victoria staat vol gerestaureerde gebouwen en pleinen uit de 19e eeuw. Een goed voorbeeld hiervan is het Bastion Square. Ook Market Square is een goede plek om te bezoeken om mooie historische gebouwen te zien. Geschiedenisliefhebbers worden aangeraden een kijkje te nemen in het Royal British Columbia Museum.

Victoria draagt de bijnaam ‘City of Gardens’. Deze naam heeft de stad gekregen vanwege de vele verzorgde tuinen die verspreid door de stad te vinden zijn. Breng zeker een bezoek aan de Butchart Garden en Hatley Castle.

Vanuit Victoria is het ook mogelijk om met een excursie per zodiac of gesloten boot op zoek te gaan naar de orka's die hier van mei t/m oktober in de wateren rondzwemmen.

Als misschien wel een van de meest pittoreske steden van Canada, is Victoria zeker het verkennen waard. 

Meer informatie
24 mei
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Victoria - Whalewatching tour per zodiac
Victoria - Whalewatching tour per zodiac
2 Ingangs ( Volwassenen vanaf 12 jaar: 2 )
3 uurs 09:00 Victoria Whalewatching Zodiac
Zie details
Reizen van Victoria naar Tofino
Op eigen gelegenheid
25 mei
5. Tofino
Overnachten
Over de bestemming:

Tofino is prachtige bestemming in de Canadese provincie Brits-Columbia, gelegen aan de westkust van Vancouver Island. Het dorp staat vooral bekend om de spectaculaire landschappen en natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Vanuit Tofino kunnen verschillende wildlife tours gemaakt worden, bijvoorbeeld om op zoek te gaan naar zwarte beren. Bij eb struinen de beren de kustlijn af, op zoek naar rotskrabben. Dit biedt een geweldige mogelijkheid om deze beesten in hun natuurlijke habitat te bewonderen.

Daarnaast is Tofino een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Pacific Rim National Park, een smalle strook beschermde natuur met een weelderig gematigd regenwoud langs de westkust van Vancouver Island. Het noordelijke gedeelte van het park is toegankelijk voor auto’s. Bij het Kwisitis Visitor Centre op Wickaninnish Beach kan genoten worden van een prachtig uitzicht over Long Beach en kan gekozen worden uit verschillende korte trails om te wandelen. Aanraders zijn de twee Rain Forest Trails, A en B elk 1 kilometer, door het eeuwenoude regenwoud met sprookjesachtige begroeiing.

Tofino is een gezellig dorp met geweldige mogelijkheden voor ontspanning en avonturen in de buitenlucht.

Meer informatie
Reizen van Tofino naar Campbell River
Op eigen gelegenheid
27 mei
6. Campbell River
Overnachten
Over de bestemming:

Campbell River is een kleine stad, gelegen aan de oostkant van Vancouver Island, Canada. De stad wordt ook wel gezien als de zalmhoofdstad van de wereld. In het najaar zwemmen miljoenen volwassen zalmen stroomopwaarts, terug naar hun geboortegrond om te paaien. Een prachtig gezicht, maar de beren, adelaars en andere dieren die op de zalmen komen jagen maken van de zalmtrek een bijzonder spektakel.

Vanuit Campbell River worden Wildlife Tours aangeboden, waarbij u in een zodiac op zoek gaat naar orka’s, walvissen en beren. Aan de oostzijde van Vancouver Island is de zee over het algemeen kalm en is de kans dat orka’s te zien zijn erg groot. In het nabijgelegen Elk Falls Provincial Park, met de gelijknamige 25 meter hoge waterval, kunnen korte wandelingen gemaakt worden. Het volgen van de Canyon View Trail, met een hangbrug over de Campbell River, is vooral een aanrader.

Daarnaast wordt Campbell River elk jaar eind juni omgetoverd tot Chainsaw Carving Capiral of the World tijdens het Shoreline Arts Festival. Hier komen kettingzaagkunstenaars samen voor een vijfdaags festival, waar zij boomstammen omtoveren tot kunstwerken. De werken blijven vervolgens het hele jaar staan in het Frank James Park. Zeker een bezoek waard!

Meer informatie
27 mei
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Grizzly Bear and Wildlife Watching, Knight Inlet Lodge 3 dagen
Grizzly Bear and Wildlife Watching, Knight Inlet Lodge 3 dagen
2 Ingangs ( Volwassenen vanaf 16 jaar: 2 )
Grizzly Bear and Wildlife Watching Knight Inlet Lodge
Zie details
Reizen van Campbell River naar Nanaimo
Op eigen gelegenheid
29 mei
7. Nanaimo
Tussenstop
Over de bestemming:

Nanaimo is een bruisende stad in de Canadese provincie Brits-Columbia, gelegen aan de oostkust van Vancouver Island, die vooral bekend staat om de combinatie van interessante geschiedenis, bruisende cultuur en prachtige natuur.

Een van de belangrijkste highlights van Nanaimo is de schitterende kustlijn, waar genoten kan worden van tal van watersportmogelijkheden, zoals kajakken, duiken, zeilen en vissen. Ook is het mogelijk om te ontspannen en te genieten van prachtige zonsondergangen op een van de verschillende stranden. 

Daarnaast staat Downtown Nanaimo vol historische gebouwen, die zeker het bewonderen waard zijn. In de gezellige straatjes bevinden zich, tussen deze historische plekken, ook tal van restaurants, boetieks en kunstgalerijen. In de musea zijn overblijfselen uit het tijdperk van de steenkolenmijnen en First National te bekijken. Cultuurliefhebbers zijn in Nanaimo ook zeker op de juiste plek. In het Port Theatre kan een scala aan voorstellingen aanschouwd worden, waaronder concerten, toneelstukken en dansvoorstellingen.

Nanaimo is een levendige bestemming met tal van mogelijkheden voor ontspanning, cultuur en avontuur. 

Meer informatie
29 mei
Reizen van Nanaimo naar Horseshoe Bay, West Vancouver
BC Ferries
BC Ferries - BC Ferries
15:55 - Nanaimo City Center
17:35 - Horseshoe Bay (Harbour)
1uur 40min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

ferry overtocht Nanaimo - Horseshoe Bay incl. auto

29 mei
8. Horseshoe Bay, West Vancouver
Tussenstop
Over de bestemming:

Horseshoe Bay is een pittoresk kustdorpje gelegen in West Vancouver, Brits-Columbia, Canada. Het is een populaire bestemming, vanwege zijn schilderachtige schoonheid, haven en veerverbindingen naar de nabijgelegen eilanden.

De veerbootterminal – die diensten biedt naar verschillende eilanden en bestemmingen, waaronder Vancouver Island en de Sunshine Coast – is een van Horseshoe Bay’s bekendste kenmerken. Deze terminal maakt Horseshoe Bay een drukke doorvoerhub en een startpunt voor avonturen naar andere delen van de regio.

De haven van het dorp biedt een sfeervolle plek om te genieten van het water, de boten en een breed scala aan watersportactiviteiten. De promenade langs het water is perfect om te wandelen, te ontspannen en te genieten van de uitzichten.

Daarnaast biedt Horseshoe Bay een reeks restaurants en cafés, waar bezoekers kunnen genieten van lokale gerechten en vers gevangen vis en zeevruchten.

Of u nu op doorreis bent naar de eilanden of gewoon wilt genieten van de ontspannen kustsfeer, Horseshoe Bay heeft genoeg te bieden. Kom en ontdek de unieke en gastvrije gemeenschap van dit mooie dorp in West Vancouver. 

Meer informatie
Reizen van Horseshoe Bay, West Vancouver naar Vancouver
Op eigen gelegenheid
29 mei
9. Vancouver
Overnachten
Over de bestemming:

Eén van de leukste steden van Canada is Vancouver. De stad is prachtig gelegen aan de Grote Oceaan en wordt aan de andere kant begrensd door de Coast Mountains. In Vancouver vindt u bijzondere stadsparken, mooie baaien, een van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika en een gezellig centrum.

De oudste wijk van Vancouver is Gastown. Hier bevinden zich talloze boetiekjes, gezellige cafés, leuke eettentjes en mooi gerestaureerde panden. Vergeet niet om de unieke Steam Clock op de hoek van Cambie en Water Street te bewonderen. De klok werkt op stoom en produceert iedere 15 minuten een melodietje.

Vancouver is uitstekend per fiets te verkennen. Er is een fietsroute die helemaal langs de seawall loopt en fietsers langs alle leuke wijken van de stad en het prachtige Stanley Park voert. Bij Brockton Point zijn 9 totempalen te zien die allemaal een historisch verhaal vertellen. Op de terugweg mag het verkennen Granville Island – waar de grootste markt van Vancouver bezocht kan worden - niet worden overgeslagen.

Daarnaast is de Vancouver Lookout een echte must-visit. Een glazen lift aan de buitenkant van het gebouw brengt u naar een observatieplatform op circa 160 meter hoogte!

Meer informatie
29 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
30 mei
Reizen van Vancouver naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL682
17:45 - Vancouver, Vancouver Intl (YVR)
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL682
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.920 €
Deze reis aanpassen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 9
Hotelovernachtingen 6
Vlucht 4
Accommodaties 4
Auto's 1
Activiteiten 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen