Magisch West-Australie en het Ningaloo Reef
o.v.v. wijzigingen 4.899 €

Magisch West-Australie en het Ningaloo Reef

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: dinsdag 23 april 2024 - Vertrek : dinsdag 5 november 2024
Ref ID: 6863886
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 9.797 €
Laatst gewijzigd op: dinsdag 23 april 2024 - Vertrek : dinsdag 5 november 2024
Bestemmingen: Perth, Bremer Bay, Albany, Pemberton, Margaret River, Bunbury, Mandurah, Cervantes, Geraldton, Kalbarri, Monkey Mia, Carnarvon, Exmouth, Perth

Over de reis

Van dag tot dag

05 nov
Reizen van Amsterdam naar Perth
Vertrek
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:35 - Perth, Perth Intl (PER)
+1 dag 19uur 10min 25 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 323
10:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
05:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ323
Reisklasse: Economy
1uur 25min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 213
07:20 - Singapore, Changi Intl (SIN)
12:35 - Perth, Perth Intl (PER)
Vervoer:  SQ213
Reisklasse: Economy
06 nov
1. Perth
Overnachten
Over de bestemming:

Perth is de bruisende hoofdstad van de Australische deelstaat West-Australië. Het is een moderne stad met een ontspannen levensstijl, prachtige stranden, culturele attracties en een overvloed aan buitenactiviteiten.

In 2021 zijn verschillende attracties van de stad erkend door Tripadvisor voor hun populariteit. Dit waren de Perth Mint, Perth Bell Tower, Swan River en Elizabeth Quay. Een bezoek aan een van deze bezienswaardigheden mag dan ook zeker niet worden overgeslagen tijdens een verblijf in Perth.

Daarnaast zijn wilde dieren nooit ver weg in Perth. Het maken van een wandeling door een van de prachtige parken, om alle vogels die er te zien zijn te bewonderen, wordt zeker aangeraden. Om kangoeroes, pinguïns, dolfijnen, pijlstaartroggen en quokkka’s te zien, kan een bezoek gebracht worden aan een van de omliggende eilanden.

Perth biedt het beste van twee werelden: schitterende zachte zandstranden en prachtige parken gecombineerd met een bloeiende wereldstad met gezellige bars, een rijke inheemse geschiedenis, heerlijke restaurants en prachtige straatkunst. 

Meer informatie
06 nov
Autoverhuur
MG ZS SUV /AC/A/4dr
Perth Intl
Perth/AU Terminal 3 +4 Domestic luchthaven (Desk at Airport)
13:30 - 6 nov 2024
Learmonth
Learmonth/Exmouth Airport (Meet & Greet Service)
13:30 - 27 nov 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
122.16 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Perth/AU Terminal 3 +4 Domestic luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Perth, 6105, Australië

Terugbrengen

Learmonth/Exmouth Airport (Meet & Greet Service) - Telefoonnummer

Learmonth / Exmouth Airport, Exmouth, 6707, Australië

Reizen van Perth naar Bremer Bay
Op eigen gelegenheid
07 nov
2. Bremer Bay
Overnachten
Over de bestemming: Bremer Bay is een kustplaats gelegen aan de zuidkust van West-Australië in de regio Great Southern tussen Albany en Esperance, aan de monding van de Bremer-rivier. Bremer Bay ligt 515 kilometer (320 mijl) ten zuidoosten van de hoofdstad van de staat, Perth, en 180 kilometer (112 mijl) ten oosten van Albany. De baai werd vernoemd door John Septimus Roe, die het gebied in 1831 bezocht, naar Sir James Bremer, kapitein van de HMS Tamar, onder wie hij diende als luitenant van 1824 tot 1827. Het gebied werd oorspronkelijk in de jaren 1850 bewoond met de eerste boerderij, de Wellstead boerderij, gebouwd in 1857 en het eerste telegraafstation gebouwd in 1875. Een tweede telegraafstation van steen werd in 1896 gebouwd ter vervanging van het eerste. De stad was oorspronkelijk opgenomen in de gemeente Wellstead totdat een lokale petitie in 1951 een verandering naar de huidige naam bepleitte, die werd goedgekeurd en in 1962 werd gepubliceerd. Bremer Bay staat bekend om zijn prachtige stranden; het hoofdstrand ligt op slechts 10 minuten lopen van de stad. Een jachthaven bij Fishery Beach biedt volledige bootfaciliteiten. Het Bremer Marine Park ligt voor de kust. Elektriciteit wordt opgewekt door een wind-diesel hybride systeem.
Meer informatie
Reizen van Bremer Bay naar Albany
Op eigen gelegenheid
09 nov
3. Albany
Overnachten
Over de bestemming:

Albany is een historische havenstad in West-Australië, die wordt omgeven door prachtige oude landschappen.

De stad wordt, met zijn schitterende zandstranden, ruige kustlijn en mooie natuurpaden, gezien als een echt juweeltje en is een geweldige bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur.

Aangeraden wordt om een bezoek te brengen aan het Torndirrup National Park, om The Gap en The Natural Brigde te aanschouwen. Geschiedenis- en cultuurliefhebbers wordt aangeraden het National Anzac Centre te bezoeken, waar meer geleerd kan worden over de ANZAC (Australian and New Zealand Army Corps) en hun rol tijdens de Eerste Wereldoorlog. 

Daarnaast biedt Little Beach de perfecte mogelijkheid om te relaxen en te genieten van schitterend wit zand met blauw water, omringt door prachtige bergen.

Kortom, Albany is een geweldige plek om te genieten van sightseeing en de sfeer van een moderne stad. 

Meer informatie
Reizen van Albany naar Pemberton
Op eigen gelegenheid
10 nov
4. Pemberton
Overnachten
Over de bestemming:

Pemberton is een stad in West-Australië, vol natuurlijke schoonheid. Omgeven door majestueuze bossen en glooiende heuvels, biedt Pemberton een unieke reiservaring voor liefhebbers van natuur, avontuur en rust.

Een van de populairste activiteiten in Pemberton, is het nabijgelegen Gloucester National Park. In dit park bevinden zich drie - meer dan 60 meter hoge - beklimbare karri-bomen. Dit park geeft bezoekers de kans deze bomen, met behulp van metalen sporten, te beklimmen om vervolgens een geweldig uitkijkpunt bovenaan te bereiken.

Daarnaast is het maken van een 75 minuten durende rit over de historische Pemberton-spoorlijn, met een tussenstop bij de Cascades (een indrukwekkende reeks watervallen), zeker een aanrader.

Pemberton is, met zijn vele nationale parken, de ideale bestemming om schitterende natuur te bewonderen door te wandelen, kanoën, rond te rijden in een 4WD, of te genieten van een rustgevende riviercruise. 

Meer informatie
10 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Pemberton naar Margaret River
Op eigen gelegenheid
12 nov
5. Margaret River
Overnachten
Over de bestemming:

Margaret River is een plaats in West-Australië, gelegen in een van de beroemdste wijn- en gastronomie-regio’s van de deelstaat. Het is een bestemming die de zintuigen prikkelt en reizigers van over de hele wereld aantrekt. 

De plaats heeft alles voor een geweldige gastronomische ervaring. Neem deel aan een tour door de wijnmakerijen en geniet van hun allerbeste producten, proef lokale bieren in de boetiekbrouwerijen en vergeet ook zeker niet te genieten van de handgemaakte kazen, verse kreeft, lokale truffels en heerlijke lokale zelfgemaakte chocolaatjes.

Naast prachtige wijngaarden is Margaret River ook de thuisbasis van torenhoge bossen en schitterende kustpanorama’s, waar ook zeker van genoten moet worden.

Daarnaast is de plaats een geweldige uitvalsbasis om het zuidwesten van West-Australië te verkennen. Met spectaculaire stranden om te relaxen, zwemmen, surfen en snorkelen en indrukwekkende grotten om te verkennen op enkele uren afstand, is Margaret River een geweldige bestemming voor elke soort reiziger. 

Meer informatie
Reizen van Margaret River naar Bunbury
Op eigen gelegenheid
14 nov
6. Bunbury
Overnachten
Over de bestemming: Vanwege de nabijheid van Perth is Bunbury en de Geographe-regio een ideale plek voor een welverdiende vakantie. Bunbury is het centrale knooppunt van de regio en als de derde grootste stad van West-Australië, biedt het tal van mogelijkheden om uit eten te gaan, te winkelen, te zwemmen en accommodatie te vinden. Bunbury is het meest bekend om de groepen wilde tuimelaars die regelmatig de kusten van Koombana Bay bezoeken, waardoor bezoekers de kans krijgen om met hen te waden, te cruisen of te zwemmen.
Meer informatie
Reizen van Bunbury naar Mandurah
Op eigen gelegenheid
15 nov
7. Mandurah
Overnachten
Over de bestemming: Mandurah is de op een na grootste stad in West-Australië, gelegen op ongeveer 72 kilometer ten zuiden van de hoofdstad van de staat, Perth. De stad trekt een groot aantal toeristen, waaronder veel internationale bezoekers. [Citation needed] De stadscentrum kustlijn is de thuisbasis van een verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder dolfijnen, pelikanen, aalscholvers en een overvloed aan zeeleven, waaronder de blauwe manna krab die synoniem is geworden met het gebied. De stad staat ook bekend om zijn beschermde waterwegen, stranden en activiteiten zoals varen en vissen. [2]
Meer informatie
Reizen van Mandurah naar Cervantes
Op eigen gelegenheid
16 nov
8. Cervantes
Overnachten
Over de bestemming:

Cervantes is een stad in West-Australië, Australië, ongeveer 198 kilometer ten noordwesten van Perth. De stad is vernoemd naar het schip dat in de buurt verging.

Cervantes is de toegangspoort tot de Pinnacles Desert - een van de meest fascinerende natuurlijke attracties van de deelstaat. Een bezoek aan dit gebied, vol kolomachtige kalkstenen pilaren die uit het zand oprijzen, mag zeker niet worden overgeslagen.

Daarnaast is Cervantes de thuisbasis van schitterende witte zandstranden en turquoise wateren vol zeeleven. De stad is daarom een populaire bestemming om te zwemmen, vissen en te genieten van smakelijke verse zeevruchten.

Verder wordt aangeraden een bezoek te brengen aan Lake Thetis - een meer dat stromatolieten bevat, die voor een interessant landschap zorgen.  

Van het verkennen van natuurlijke wonderen tot het genieten van de kust en proeven van verse zeevruchten, Cervantes biedt een bijzondere reiservaring met iets voor elke soort reiziger.

Meer informatie
Reizen van Cervantes naar Geraldton
Op eigen gelegenheid
18 nov
9. Geraldton
Overnachten
Over de bestemming:

Geraldton is een kustplaats in West-Australië, Australië. De stad staat bekend als een trendy strandbestemming en een geweldige bestemming voor buitenliefhebbers.

Van november tot februari is Geraldton - door de sterke zeebries - een populaire plek voor windsurfen en kitesurfen en in september, oktober en mei is – door de warmte en droogte - bushwalking erg populair. Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Museum of Geraldton, HMAS Sydney II Memorial en Pink Lake.

Neem ook zeker deel aan een tour naar de Abrolhos Islands - 122 ongerepte koraaleilanden ongeveer 60 kilometer ten westen van Geraldton. Deze eilanden bieden mogelijkheden voor allerlei activiteiten, zoals vissen, zwemmen, duiken, snorkelen, vogels kijken en zee- en wilde dieren (dolfijnen, zeeleeuwen, wallaby’s en hagedissen) spotten.

Geraldton is een levendige kuststad dat iedereen iets te bieden heeft. 

Meer informatie
18 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Geraldton naar Kalbarri
Op eigen gelegenheid
19 nov
10. Kalbarri
Overnachten
Over de bestemming:

Kalbarri is een kustplaats in West-Australië, Australië. Deze stad is, met meer dan 183.000 hectare aan nationaal park, torenhoge kliffen en prachtige witte zandstranden, een perfecte bestemming voor buitenliefhebbers.

Het Kalbarri National Park is de populairste bezienswaardigheid. Een bezoek aan dit prachtige park mag dan ook zeker niet worden overgeslagen. Geniet van een wandeling en bezoek de Z Bend – een geografisch en geologisch fenomeen – en ‘Nature’s Window’ – een adembenemende rotsformatie met een uitzicht op de Murchison River.

Daarnaast wordt een bezoek aan de Rainbow Jungle – een park vol exotische vogelsoorten in hun oorspronkelijke habitat – en Red Bluff – dramatische kliffen langs de kust – zeker aangeraden.

Kalbarri is een rustige, maar mooie stad die elke bezoeker uitnodigt om te genieten van de prachtige natuurlijke landschappen, buitenactiviteiten en ontspannen sfeer. Of u nu op zoek bent naar avontuur of simpelweg wilt genieten van het buitenleven, Kalbarri is dé plek voor een onvergetelijke reiservaring.

Meer informatie
Reizen van Kalbarri naar Monkey Mia
Op eigen gelegenheid
21 nov
11. Monkey Mia
Overnachten
Over de bestemming:

Monkey Mia is een populaire bestemming voor toeristen in West-Australië, Australië. Gelegen aan de kust van Shark Bay, is Monkey Mia een paradijs voor natuurliefhebbers en avontuurlijke reizigers.

De plaats is beroemd om zijn wilde dolfijnenervaring. Al meer dan 60 jaar zwemmen er dolfijnen, bijna elke dag, dicht naar de kust, waar bezoekers de kans krijgen deze wilde dieren te voeren. De tijden van de dolfijnenervaringen hangen af van of en wanneer de dolfijnen naar het strand zwemmen. De voeringen vinden plaats tijdens de eerste drie bezoeken tussen 7.45 en 12.00 uur. Aangeraden wordt om vroeg te komen.

Daarnaast wordt Monkey Mia omringd door prachtige witte zandstranden, rode zandduinen en schitterend blauw water. Naast dolfijnen zijn er ook allerlei andere wilde dieren - zoals haaien, roggen, schildpadden en allerlei soorten vissen - in het water te bewonderen. Bezoekers kunnen kajakken, zeilen en genieten van boottochten om de prachtige kustlijn en het rijke mariene leven te verkennen.

Monkey Mia is een perfecte plek om dieren in het wild te aanschouwen.

Meer informatie
21 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Monkey Mia naar Carnarvon
Op eigen gelegenheid
23 nov
12. Carnarvon
Overnachten
Over de bestemming:

Carnarvon is een kustplaats in West-Australië, Australië. De plaats wordt ook wel de ‘fruitschaal van West-Australië’ genoemd.

Carnarvon is een prachtige bestemming voor fijnproevers. Door het mooie tropische weer, het grootste deel van het jaar, produceert de stad veel groenten, fruit en zeevruchten. Bezoekers die op zoek zijn naar een smaakavontuur, zijn in Carnarvon op de juiste plek.

Daarnaast ligt de plaats tussen twee gebieden die op de Werelderfgoedlijst staan: Shark Bay en het Ningaloo-rif. Carnarvon is daarom de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze wonderen.

Carnarvon zit ook vol cultuur, geschiedenis en erfgoed. De plaats beschikt over een aantal opvallende historische gebouwen. Breng een bezoek aan het Heritage Precint en leer van alles over deze gebouwen en de rijke geschiedenis van de stad.

Carnarvon is een perfecte bestemming om te genieten van heerlijk vers eten, rijke geschiedenis en een prachtige omgeving.

Meer informatie
23 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Carnarvon naar Exmouth
Op eigen gelegenheid
24 nov
13. Exmouth
Overnachten
Over de bestemming:

Exmouth is een prachtige kustplaats aan de noordwestelijke kust van Australië, die vooral bekend staat om zijn ongerepte witte zandstranden, kristalheldere wateren en levendige mariene leven. Dit maakt het een geweldige bestemming voor strandliefhebbers, duikers, snorkelaars en natuurliefhebbers.

Het Ningaloo Reef – een Werelderfgoedlocatie die bekend staat om zijn ongelooflijke biodiversiteit en de mogelijkheid om te zwemmen met majestueuze walvishaaien, mantaroggen en verschillende soorten zeeschildpadden – is een van de meest iconische attracties van Exmouth. Bezoekers kunnen snorkelen en duiken in het heldere water en kleurrijke koraalriffen en talloze vissensoorten van dichtbij bekijken.

Andere aanraders zijn een bezoek aan het Cape Range National Park – waar genoten kan worden van prachtige wandelingen door unieke landschappen – en het ontspannen op het witte zand van de stranden van Turquoise Bay.

Kortom, Exmouth biedt een onvergetelijke ervaring die bezoekers diep in de natuur en het mariene leven van Australië onderdompelt. 

Meer informatie
27 nov
Reizen van Exmouth naar Perth
Qantas
Qantas Qantas - QF1603 - Uitgevoerd door: **
15:40 - Learmonth, Learmonth (LEA)
17:25 - Perth, Perth Intl (PER)
1uur 45min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  QF1603 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
27 nov
14. Perth
Overnachten
Over de bestemming:

Perth is de bruisende hoofdstad van de Australische deelstaat West-Australië. Het is een moderne stad met een ontspannen levensstijl, prachtige stranden, culturele attracties en een overvloed aan buitenactiviteiten.

In 2021 zijn verschillende attracties van de stad erkend door Tripadvisor voor hun populariteit. Dit waren de Perth Mint, Perth Bell Tower, Swan River en Elizabeth Quay. Een bezoek aan een van deze bezienswaardigheden mag dan ook zeker niet worden overgeslagen tijdens een verblijf in Perth.

Daarnaast zijn wilde dieren nooit ver weg in Perth. Het maken van een wandeling door een van de prachtige parken, om alle vogels die er te zien zijn te bewonderen, wordt zeker aangeraden. Om kangoeroes, pinguïns, dolfijnen, pijlstaartroggen en quokkka’s te zien, kan een bezoek gebracht worden aan een van de omliggende eilanden.

Perth biedt het beste van twee werelden: schitterende zachte zandstranden en prachtige parken gecombineerd met een bloeiende wereldstad met gezellige bars, een rijke inheemse geschiedenis, heerlijke restaurants en prachtige straatkunst. 

Meer informatie
28 nov
Reizen van Perth naar Amsterdam
Terug
Singapore Airlines
Singapore Airlines Singapore Airlines
17:30 - Perth, Perth Intl (PER)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 20uur 15min 25 KG 1 tussenstop
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 214
17:30 - Perth, Perth Intl (PER)
22:40 - Singapore, Changi Intl (SIN)
Vervoer:  SQ214
Reisklasse: Economy
1uur 15min - Aansluiting op het vliegveld Singapore, Changi Intl (SIN)
Verander van terminal 0 naar 3
SQ
SQ Singapore Airlines - SQ 324
23:55 - Singapore, Changi Intl (SIN)
06:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  SQ324
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 9.797 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vlucht 3
Accommodaties 14
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen