Namibie Compleet
o.v.v. wijzigingen 3.946 €

Namibie Compleet

autoreis
Laatst gewijzigd op: maandag 29 januari 2024 - Vertrek : maandag 27 mei 2024
Ref ID: 6899426
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.892 €
Laatst gewijzigd op: maandag 29 januari 2024 - Vertrek : maandag 27 mei 2024
Bestemmingen: Johannesburg, Windhoek, Mariental, Fish River Canyon, Aus, Sesriem Naukluft, Swakopmund, Twyfelfontein, Etosha National Park, Etosha National Park, Khomas (Region), Namibia, Windhoek
Thema

Over de reis

Van dag tot dag

27 mei
Reizen van Amsterdam naar Johannesburg
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL591
10:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
21:20 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
10uur 45min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL591
Reisklasse: Economy
27 mei
1. Johannesburg
Overnachten
Over de bestemming:

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika, gelegen in de provincie Gauteng en staat bekend als een kosmopolitische, levendige en eigenzinnige stad met vriendelijke mensen en schitterend weer. Johannesburg is de ideale plek om ontmoetingen met wilde dieren en avonturen in de buitenlucht te combineren met het bezoeken van historische bezienswaardigheden en shoppen in moderne winkelcentra.

Twee plekken die zeker bezocht moeten worden tijdens een verblijf in Johannesburg zijn het Apartheid Museum – een enorme tentoonstelling die bezoekers meeneemt op een reis door de geschiedenis van de Apartheid - en Soweto – een township met een interessante geschiedenis, waar bezoekers de harde realiteit van het leven van vroeger kunnen ontdekken. Soweto is eind 19e eeuw namelijk opgericht met het doel de blanke en zwarte bevolking van Zuid-Afrika gescheiden te houden.

Daarnaast zijn er in Johannesburg verschillende kunstgalerijen, gezellige markten, uitstekende restaurants en hippe bars en cafés te vinden. De mix van cultuur, geschiedenis en moderniteit maakt Johannesburg een geweldige bestemming om met plezier een paar dagen in door te brengen. 

Meer informatie
27 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
28 mei
Reizen van Johannesburg naar Windhoek
Airlink (SAA)
Airlink (SAA) Airlink (SAA) - 4Z124
10:40 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
12:55 - Windhoek, Windhoek Hosea Kutako International Airport (WDH)
2uur 15min 20 KG Rechtstreeks
Vervoer:  4Z124
Reisklasse: Economy
28 mei
2. Windhoek
Overnachten
Over de bestemming:

Windhoek is de hoofdstad en grootste stad van Namibië. In de haast naar de duinen en wildparken van het land wordt Windhoek door veel reizigers over het hoofd gezien, maar deze levendige stad is ook zeker het verkennen waard.

Windhoek ligt in het hart van Namibië en biedt een unieke mix van Afrikaanse en Europese invloeden, een levendige cultuur en een prachtige natuurlijke omgeving. Van geschiedenis, kunst en cultuur tot avontuurlijke activiteiten, Windhoek heeft voor elk wat wils. Een goede plek om de verkenning van de stad te beginnen, is Independence Avenue – de belangrijkste straat van de stad. Deze straat beschikt over een mix van historische monumenten, moderne gebouwen en levendige markten.

Om meer te leren over de geschiedenis van Namibië kan een bezoek gebracht worden aan het Onafhankelijkheidsmuseum. Voor kunst- en cultuurliefhebbers zijn er ook verschillende galerijen en musea om te bezoeken – waaronder de National Art Gallery of Namibia. Daarnaast mag het bewonderen van de Christuskirche niet worden overgeslagen.

In Windhoek is het moderne en traditionele naast elkaar te zien. Het is een smeltkroes van culturen en de unieke charme zal elke bezoeker betoveren. 

Meer informatie
28 mei
Autoverhuur
Toyota Fortuner 5pax SUV /AC/A/4WD/4dr
Windhoek Hosea Kutako International Airport
Windhoek Hosea Kutako Intl. luchthaven (Desk at Airport)
14:00 - 28 mei 2024
Windhoek Hosea Kutako International Airport
Windhoek Hosea Kutako Intl. luchthaven (Desk at Airport)
15:00 - 13 jun 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
73.38 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Windhoek Hosea Kutako Intl. luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Hosea Kutako International Airport, Windhoek, Namibië

Terugbrengen

Windhoek Hosea Kutako Intl. luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

Hosea Kutako International Airport, Windhoek, Namibië

Reizen van Windhoek naar Mariental
Op eigen gelegenheid
29 mei
3. Mariental
Overnachten
Over de bestemming:

Mariental, gelegen in het zuiden van het centrum van Namibië, is een bestemming die de ruige schoonheid van de Namibische woestijn combineert met de warme gastvrijheid van de lokale gemeenschap.

De omliggende Kalahari-woestijn is een van de meest opmerkelijke kenmerken van Mariental. Deze woestijn biedt een fascinerende omgeving voor natuurverkenningen. Het wordt zeker aangeraden om een woestijnwandeling te maken om de unieke flora en fauna te ontdekken. De zonsondergangen in de Namibische woestijn behoren tot de meest indrukwekkende ter wereld en dus mag het bewonderen van de zonsondergang ook niet worden overgeslagen.

Daarnaast dient Mariental als de toegangspoort tot het Hardap Dam – een schilderachtig stuwmeer omgeven door vogelrijke wetlands. Bezoekers kunnen hier ontspannen aan het water, vogels spotten en varen om het meer.

Mariental zelf biedt ook een aantal bezienswaardigheden, waaronder de Nederduitse Gereformeerde Kerk en lokale markten. 

Kortom, Mariental is een bestemming waar natuurliefhebbers en avonturiers hun hart kunnen ophalen. 

Meer informatie
Reizen van Mariental naar Fish River Canyon
Op eigen gelegenheid
30 mei
4. Fish River Canyon
Overnachten
Over de bestemming:

De Fish River Canyon is, na de Grand Canyon in de Verenigde Staten, de grootste kloof ter wereld. Over een afstand van ruim 160 km heeft de Fish River zich gedurende miljoenen jaren een weg gebaand door de rotsen van de Kalahari Woestijn, waardoor een indrukwekkende canyon is ontstaan in het zuiden van Namibië.

Een bezoek aan de Fish River Canyon is een onvergetelijke ervaring vol natuurlijke schoonheid en adembenemende uitzichten. Er zijn verschillende uitkijkpunten langs de rand van de kloof, waar bezoekers kunnen genieten van panoramische vergezichten over diepe kloven, steile rotswanden en een eindeloos betoverend landschap.

De Fish River Canyon Trail – een 5 daagse wandeling – is een van de meest uitdagende wandelroutes ter wereld. Deze route leidt wandelaars door het ruige terrein van de kloof, langs de kronkelende rivier, over zandduinen en langs spectaculaire uitzichtpunten. Een andere manier om de kloof te bewonderen, is door een helikoptervlucht over de canyon te maken. Ook zeker een aanrader!

Kortom, de ongeëvenaarde schoonheid en het majestueuze landschap van de Fish River Canyon zal elke bezoeker betoveren. 

Meer informatie
Reizen van Fish River Canyon naar Aus
Op eigen gelegenheid
01 jun
5. Aus
Overnachten
Over de bestemming:

Aus is een charmant en vredig stadje, gelegen in de prachtige woestijnlandschappen van Namibië. Veel meer dan een handvol historische gebouwen, een hotel, treinstation, winkel en een garage is er niet. Hoewel het erg klein is, heeft het wel veel te bieden aan reizigers die op zoek zijn naar een unieke ervaring.

In de omgeving van Aus bevinden zich drie verschillende ecosystemen - de Karoo, de woestijn en de Nama Karoo - met hun bijbehorende flora en fauna. Door deze samenkomst groeien er ruim 500 plantensoorten. In de omgeving van Aus leven ook veel wilde paarden, die door de toenmalige Duitse Schultztruppe zijn achtergelaten. Bij de waterplaats nabij Aus komen de paarden vaak drinken en hebben reizigers een grote kans ze te zien.

Een andere aanrader is om vanuit Aus een bezoek te brengen aan het spookstadje Kolmanskop. Deze stad diende begin 20e eeuw als een belangrijke diamantmijnstad, maar is sinds 1950 helemaal verlaten en ten prooi gevallen aan de woestijn. Reizigers kunnen de stad bezoeken en zien hoe de woestijn tot in de huizen is doorgedrongen. Erg indrukwekkend!

Van avonturen in de woestijn en het spotten van wilde dieren tot het genieten van de serene schoonheid van Namibië, Aus is een bijzondere plek om te bezoeken. 

Meer informatie
Reizen van Aus naar Sesriem Naukluft
Op eigen gelegenheid
03 jun
6. Sesriem Naukluft
Overnachten
Over de bestemming:

Sesriem is een betoverend deel van Namibië, dat bekend staat om zijn majestueuze zandduinen en ongerepte woestijnlandschappen. Sesriem is de toegangspoort tot de wereldberoemde Sossusvlei-duinen in het Namib-Naukluft National Park.

De aanwezigheid van de zandduinen van Sossusvlei is de grootste highlight van Sesriem. Deze duinen, waaronder Dune 45 en Big Daddy, stijgen hoog op uit de uitgestrekte zandvlaktes en bieden een adembenemend schouwspel bij zonsopkomst en zonsondergang. Het klimmen naar de top van de duinen, om te genieten van panoramische uitzichten over de woestijn, is zeker een aanrader.

De ongerepte natuur van het Naukluft National Park biedt geweldige mogelijkheden voor wandeltochten, variërend van korte wandelingen tot meerdaagse trektochten. De ruige kloven en verborgen watervallen maken het een paradijs voor natuurliefhebbers.

Daarnaast biedt Sesriem mogelijkheden voor avontuurlijke verkenningen, zoals mountainbiken en quadrijden in de woestijn.

Sesriem is een bestemming waar avontuur wacht om ontdekt te worden en waar de majestueuze zandduinen elke bezoeker zullen betoveren. 

Meer informatie
Reizen van Sesriem Naukluft naar Swakopmund
Op eigen gelegenheid
05 jun
7. Swakopmund
Overnachten
Over de bestemming:

Met palmbonen omzoomde straten, boulevards en een aangenaam zomerklimaat is Swakopmund het belangrijkste vakantieoord van Namibië. Na een verblijf in de hitte van de Namib-woestijn is de koele oceaanlucht in Swakopmund een verademing.

Door de jaren heen is Swakopmund uitgegroeid tot de belangrijkste adrenalinebestemming van het land, met een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Zo kunnen avonturiers kiezen uit activiteiten als sandboarden, quadrijden, duinkarten en parachutespringen. Reizigers die het liever wat rustiger aandoen kunnen een bezoek brengen aan een van de kunstgalerijen, het Swakopmund Museum of het aquarium. Het bewonderen van de architectuur en genieten van het algemene gevoel van Swakopmund is ook zeker een aanrader.

Daarnaast is een wandeling over de Swakopmund-steiger - het meest iconische symbool van de stad –, een bezoek aan de Cape Cross Seal Colony en het volgen van de Welwitschia-rit zeker de moeite waard.

Swakopmund wordt ook wel gezien als een van de mooiste en interessantste steden van het land en mag daarom zeker niet worden overgeslagen tijdens een reis door Namibië.

Meer informatie
Reizen van Swakopmund naar Twyfelfontein
Op eigen gelegenheid
07 jun
8. Twyfelfontein
Overnachten
Over de bestemming:

Twyfelfontein is een indrukwekkende archeologische vindplaats en UNESCO-Werelderfgoedlocatie in Namibië. De site staat wereldwijd bekend om de overvloed aan rotsgravures en petroglyfen – gemaakt door de San-bevolking – en bevindt zich in de regio Kunene.

Bezoekers kunnen rondleidingen volgen door het gebied om de indrukwekkende rotstekeningen te bewonderen. De gedetailleerde afbeeldingen van dieren, jagers en verschillende symbolen van duizenden jaren oud zijn erg indrukwekkend om te bekijken. Een lokale gids zal uitleg geven over de betekenis van de tekeningen, waardoor bezoekers een dieper begrip krijgen van de cultuur, geschiedenis en levenswijze van de San-bevolking.

Daarnaast biedt Twyfelfontein een prachtig landschap om van te genieten, met indrukwekkende zandsteenformaties en ruige kliffen. Het maken van een wandeling door het gebied is zeker een aanrader. Ook een bezoek aan de Organ Pipes mag niet worden overgeslagen.

Kortom, Twyfelfontein is een echte must-visit. Dit is de plek waar geschiedenis, cultuur en natuur samenkomen.

Meer informatie
Reizen van Twyfelfontein naar Etosha National Park
Op eigen gelegenheid
09 jun
9. Etosha National Park
Overnachten
Over de bestemming:

Etosha National Park is het op een na grootste park van Namibië en staat bekend als een van de meest iconische en spectaculaire wildreservaten van Afrika. Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 22.270 km2 en staat vooral bekend om de overvloed aan dieren in het wild, adembenemende landschappen en unieke zoutpan.

Een kenmerk van het park is de grote hoeveelheid wild die bezoekers kunnen spotten. Het park herbergt een breed scala aan diersoorten, waaronder olifanten, zebra’s, leeuwen, neushoorns, giraffen, springbokken, luipaarden en meer dan 300 soorten vogels. ’s Nachts worden de waterpoelen verlicht en kunnen bezoekers zien hoe de dieren naar beneden komen om te drinken, flirten en af en toe vechten.

Het Etosha NP is op verschillende manieren te verkennen. Game drives zijn de meest populaire manier. Zo kunnen bezoekers met een ervaren gids genieten van close-up ontmoetingen met de dieren. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een nachtsafari om de nachtelijke activiteiten – zoals jachtscènes – te aanschouwen.

Etosha biedt een onvergetelijke safari-ervaring en is het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming om te bezoeken. 

Meer informatie
09 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
11 jun
10. Etosha National Park
Overnachten
Over de bestemming:

Etosha National Park is het op een na grootste park van Namibië en staat bekend als een van de meest iconische en spectaculaire wildreservaten van Afrika. Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 22.270 km2 en staat vooral bekend om de overvloed aan dieren in het wild, adembenemende landschappen en unieke zoutpan.

Een kenmerk van het park is de grote hoeveelheid wild die bezoekers kunnen spotten. Het park herbergt een breed scala aan diersoorten, waaronder olifanten, zebra’s, leeuwen, neushoorns, giraffen, springbokken, luipaarden en meer dan 300 soorten vogels. ’s Nachts worden de waterpoelen verlicht en kunnen bezoekers zien hoe de dieren naar beneden komen om te drinken, flirten en af en toe vechten.

Het Etosha NP is op verschillende manieren te verkennen. Game drives zijn de meest populaire manier. Zo kunnen bezoekers met een ervaren gids genieten van close-up ontmoetingen met de dieren. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een nachtsafari om de nachtelijke activiteiten – zoals jachtscènes – te aanschouwen.

Etosha biedt een onvergetelijke safari-ervaring en is het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming om te bezoeken. 

Meer informatie
Reizen van Etosha National Park naar Khomas (Region), Namibia
Op eigen gelegenheid
12 jun
11. Khomas (Region), Namibia
Overnachten
Over de bestemming:

Khomas is een van de veertien regio’s van Namibië. Deze regio is de thuisbasis van de betoverende hoofdstad Windhoek en biedt een rijkdom aan natuurlijke schoonheid en culturele diversiteit. Het is een prachtige bestemming voor zowel avontuurlijke reizigers als liefhebbers van geschiedenis en cultuur.

Windhoek is de grootste highlight van Khomas. Deze charmante stad biedt een scala aan culturele en historische bezienswaardigheden - waaronder Independence Avenue, het Onafhankelijkheidsmuseum en de Christuskirche.

Khomas biedt ook diverse mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, mountainbiken en vogels spotten. In de omliggende heuvels en kloven kunnen avontuurlijke reizigers ook genieten van off-road rijden en andere avontuurlijke ervaringen.

Daarnaast draagt de gastvrije bevolking bij aan de charme van de regio. Bezoekers worden vaak begroet met een glimlach en vriendelijke woorden.

Kortom, Khomas is een bestemming waar moderne stedelijkheid samengaat met de wilde schoonheid van het land. 

Meer informatie
Reizen van Khomas (Region), Namibia naar Windhoek
Op eigen gelegenheid
13 jun
12. Windhoek
Tussenstop
Over de bestemming:

Windhoek is de hoofdstad en grootste stad van Namibië. In de haast naar de duinen en wildparken van het land wordt Windhoek door veel reizigers over het hoofd gezien, maar deze levendige stad is ook zeker het verkennen waard.

Windhoek ligt in het hart van Namibië en biedt een unieke mix van Afrikaanse en Europese invloeden, een levendige cultuur en een prachtige natuurlijke omgeving. Van geschiedenis, kunst en cultuur tot avontuurlijke activiteiten, Windhoek heeft voor elk wat wils. Een goede plek om de verkenning van de stad te beginnen, is Independence Avenue – de belangrijkste straat van de stad. Deze straat beschikt over een mix van historische monumenten, moderne gebouwen en levendige markten.

Om meer te leren over de geschiedenis van Namibië kan een bezoek gebracht worden aan het Onafhankelijkheidsmuseum. Voor kunst- en cultuurliefhebbers zijn er ook verschillende galerijen en musea om te bezoeken – waaronder de National Art Gallery of Namibia. Daarnaast mag het bewonderen van de Christuskirche niet worden overgeslagen.

In Windhoek is het moderne en traditionele naast elkaar te zien. Het is een smeltkroes van culturen en de unieke charme zal elke bezoeker betoveren. 

Meer informatie
13 jun
Reizen van Windhoek naar Amsterdam
Terug
South African Airways
KLM Royal Dutch Airlines
Meerdere luchtvaartmaatschappijen Meerdere luchtvaartmaatschappijen
17:45 - Windhoek, Windhoek Hosea Kutako International Airport (WDH)
10:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 16uur 35min 1 PC 1 tussenstop
SA
SA South African Airways - SA 77
17:45 - Windhoek, Windhoek Hosea Kutako International Airport (WDH)
19:30 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
Vervoer:  SA77
Reisklasse: Economy
3uur 45min - Aansluiting op het vliegveld Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
Verander van terminal A naar B
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 592
23:15 - Johannesburg, Johannesburg Intl (JNB)
10:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL592
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.892 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 12
Hotelovernachtingen 15
Vlucht 3
Accommodaties 10
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen