Hoogtepunten van Bali
o.v.v. wijzigingen 2.969 €

Hoogtepunten van Bali

combinatiereizen
Laatst gewijzigd op: vrijdag 12 januari 2024 - Vertrek : dinsdag 11 juni 2024
Ref ID: 7370338
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.937 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 12 januari 2024 - Vertrek : dinsdag 11 juni 2024
Bestemmingen: Sanur, Bali, Ubud, Bali, Sidemen, Lovina, Bali, Pemuteran, Munduk, Canggu, Denpasar
Thema

Over de reis

Van dag tot dag

11 jun
Reizen van Amsterdam naar Sanur, Bali
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL835
20:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
+1 dag 16uur 35min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL835
Reisklasse: Economy
  • 80 minimale technische tussenstop in Changi Intl (SIN).
12 jun
1. Sanur, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Sanur is een prachtige kustplaats, gelegen aan de zuidoostkust van het Indonesische eiland Bali, op ongeveer 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Denpasar. Sanur is vooral een populaire bestemming vanwege de rustige sfeer, prachtige stranden en het rijke culturele erfgoed. Het is de ideale plek voor ontspanning, watersportactiviteiten en het verkennen van de lokale cultuur.

Het strand, met fijn wit zand en kalme wateren, dat zich kilometers lang uitstrekt, is een echte must-visit. Dit is de perfecte plek om te zonnebaden, te zwemmen en te genieten van de zonsondergang. Ook is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen, zoals snorkelen, duiken, kajakken en stand-up paddleboarden.

Daarnaast is Sanur een geweldige uitvalsbasis om de omliggende plaatsen te ontdekken. Zo kan een bezoek gebracht worden aan Serangan, een schilderachtig vissersdorpje dat bekend staat om zijn schildpaddenopvang en surfmogelijkheden. Verder kunnen er excursies gemaakt worden naar Ubud, Kuta en Seminyak.

Degenen die tijdens hun reis even tot rust willen komen, zijn in Sanur zeker op de juiste plek. 

Meer informatie
12 jun
Transfer
Transfer van Bali Ngurah Rai (DPS) naar Griya Santrian a Beach Resort & Spa

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
12 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
14 jun
Reizen van Sanur, Bali naar Ubud, Bali
Your Bali Trekking Tour
Your Bali Trekking Tour - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Sanur, Bali City Center
13:00 - Denpasar, Bali Ngurah Rai
1uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Sanur and drive you to Ngurah Rai International Airport, Tuban - Bali.


Please wait for our English-speaking driver/guide at the hotel lobby with Vio Travel Identification and a signboard displaying the client's surname.

14 jun
2. Ubud, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Ubud is een schilderachtige stad op het Indonesische eiland Bali, dat met name bekend staat om haar prachtige rijstvelden, traditionele ambachten en tempels. Het is de ideale plek voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke ervaring. Ubud biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden is het Monkey Forest, waar bezoekers oog in oog komen te staan met de speelse makaken die het gebied bewonen. Ook een bezoek aan een van de prachtige tempels en heiligdommen – waaronder de Pura Taman Saraswati tempel en de Goa Gajah-tempel - mag niet worden overgeslagen.

Daarnaast beschikt Ubud over een levendige kunst- en ambachtscene met tal van galerijen en winkels die traditionele Balinese kunstwerken en handwerk verkopen. Op de Ubud markt – ook wel bekend als ‘Pasar Seni Ubud’ – staan veel kraampjes waar souvenirs, zoals gekleurde kleding, sjaals, tassen en sieraden, gekocht kunnen worden.

Ubud is de ideale plek om u volledig onder te dompelen in de Balinese cultuur en te genieten van een rustige en natuurlijke omgeving. 

Meer informatie
16 jun
Reizen van Ubud, Bali naar Sidemen
VIO Travel
VIO Travel - Baliku Tour & Travel100
12:00 - Ubud, Bali City Center
14:30 - Sidemen City Center
2uur 30min 4 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Ubud and drive you to Sidemen.

16 jun
3. Sidemen
Overnachten
Over de bestemming:

Sidemen is een betoverende bestemming, gelegen in Oost-Bali, dat bekend staat om zijn weelderige rijstterrassen, rustige dorpen en prachtige uitzichten op de heilige berg Agung. Het is een ideale bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van adembenemende natuurlijke schoonheid en de traditionele Balinese cultuur.

Een van de belangrijke kenmerken van Sidemen is het landschap dat wordt gedomineerd door terrasvormige rijstvelden die zich uitstrekken tot aan de horizon. Deze rijssterrassen zijn niet alleen adembenemend om te bekijken, maar ook van vitaal belang voor de Balinese gemeenschap. Bezoekers kunnen door de terrassen wandelen of fietsen en genieten van het serene landschap.

De omgeving van Sidemen herbergt ook een aantal prachtige tempels die bezocht kunnen worden. De nabijgelegen Besakih-tempel – die bekend staat als de ‘Moedertempel’ van Bali – is zeker een bezoek waard.

Sidemen is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust van het platteland. 

Meer informatie
16 jun
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
18 jun
Reizen van Sidemen naar Lovina, Bali
VIO travel
VIO travel - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Sidemen City Center
15:30 - Lovina, Lovina City Center
3uur 30min 4 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Sidemen and drive you to your hotel in Lovina.

18 jun
4. Lovina, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Lovina is een rustig kustplaatsje, gelegen aan de noordkust van het Indonesische eiland Bali, dat bekend staat om zijn serene sfeer, zwarte zandstranden en de kans om dolfijnen in hun natuurlijke habitat te spotten.

De mogelijkheid om dolfijnen te zien, is een van de grootste attracties van Lovina. Het maken van een vroege ochtendboottocht is een aanrader. Terwijl de zon opkomt, kan genoten worden van het spektakel van dolfijnen die rond de boten springen en spelen.

Het ontspannen op een van de prachtige zwarte zandstranden is ook een must. De stranden van Lovina zijn minder druk dan die in het zuiden van Bali, wat het een geweldige plek maakt om volledig tot rust te komen en te genieten van de kalme zee.

Daarnaast biedt de omgeving van Lovina een aantal natuurlijke bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Gitgit-watervallen of de boeddhistische tempel Brahmavihara Arama.

Kortom, Lovina biedt een ontsnapping aan de drukte van het zuidelijke Bali en zal elke bezoeker betoveren met zijn charme en rust. 

Meer informatie
19 jun
Reizen van Lovina, Bali naar Pemuteran
VIO travel
VIO travel - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Lovina, Bali City Center
13:00 - Pemuteran , Pemuteran City Center
1uur 0min 4 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Lovina and drive you to your hotel in Pemuteran.

19 jun
5. Pemuteran
Overnachten
Over de bestemming:

Pemuteran is een rustig en idyllisch kustplaatsje aan de noordwestkust van het Indonesische eiland Bali, die vooral bekend staat om zijn prachtige koraalriffen, kristalheldere water en vriendelijke sfeer.

Het indrukwekkende onderwaterleven is een de grootste trekpleisters van Pemuteran. De stad biedt enkele van de beste snorkel- en duikmogelijkheden op Bali. Reizigers kunnen de kleurrijke koraaltuinen verkennen, exotische vissen bewonderen en soms zelfs een zeeschildpad rustig voorbij zien zwemmen.

Ook een bezoek aan het nabijgelegen West-Bali National Park is een aanrader. Tijdens een trektocht door het park kan de diverse flora en fauna bewonderd worden.

Andere aanraders zijn een bezoek aan een van de prachtige stranden – die ideaal zijn om te relaxen en te genieten van de zonsondergang over de zee – en de Pulaki-tempel – die prachtig gelegen is aan de zee en omringd wordt door brutale apen.

Pemuteran biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, duikavonturen en ontspanning op het strand. Het is een geweldige bestemming om de authentieke sfeer van Bali te ervaren. 

Meer informatie
21 jun
Reizen van Pemuteran naar Munduk
VIO
VIO - Baliku Tour & Travel100
12:00 - Pemuteran , Pemuteran City Center
14:30 - Munduk City Center
2uur 30min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Pemuteran and drive you to Munduk.

21 jun
6. Munduk
Overnachten
Over de bestemming:

Munduk is een schilderachtig bergdorp in het noorden van Bali, Indonesië. Munduk staat vooral bekend om zijn weelderige natuurlijke schoonheid, frisse berglucht en prachtige rijstterrassen.

Een bezoek aan de adembenemende rijstterrassen en weelderige heuvels, die het landschap van Munduk sieren, is een must-do. De rijstterrassen van Munduk behoren tot de mooiste van Bali. Bezoekers kunnen wandelingen maken door de velden en genieten van panoramische uitzichten op het bergachtige landschap.

Daarnaast ligt Munduk dicht bij enkele van de mooiste watervallen van Bali, waaronder de Munduk-waterval en de Melanting-waterval. Ook het serene Bratan-meer – dat wordt omgeven door weelderige tuinen en de iconische Ulun Banu Bratan-tempel – is een bezoek waard.

Het dorp zelf heeft een ontspannen en vriendelijke uitstraling, met traditionele huizen en lokale winkels. Bezoekers kunnen lokale ambachten ontdekken en genieten van heerlijke Balinese gerechten.

Munduk is een ideale plek voor reizigers die op zoek zijn naar rust, natuur en avontuur. 

Meer informatie
23 jun
Reizen van Munduk naar Canggu
VIO Travel
VIO Travel - Your Bali Trekking Tour100
07:00 - Munduk City Center
12:00 - Bali, Matahari Terbit Port
5uur 0min 3 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Munduk and drive you to New Matahari Terbit Pier Sanur.

23 jun
7. Canggu
Overnachten
Over de bestemming:

Canggu is een trendy kustplaatsje op het Indonesische eiland Bali. Het is een populaire bestemming onder reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen sfeer, prachtige stranden, hippe cafés en een levendige surfscene. Canggu biedt namelijk een perfecte mix van strandplezier, cultuur en moderniteit.

De prachtige stranden zijn een must-visit. Batu Bolong Beach, Echo Beach en Pererenan Beach zijn ideaal voor zowel surfers als strandliefhebbers. Bezoekers kunnen hier genieten van prachtige zonsondergangen, surflessen nemen, relaxen op het zand en deelnemen aan verschillende strandactiviteiten.

Daarnaast biedt Canggu tal van boetiekjes, kunstgaleries, restaurants en cafés om te verkennen. De hoofdstraat – Jalan Pantai Batu Bolong – is bezaaid met gezellige eetgelegenheden en winkeltjes, waar lokale handgemaakte producten, kleding en surfartikelen gekocht kunnen worden. ’s Avonds kan genoten worden van livemuziek, dj’s en cocktails bij de strandbars, lounges en clubs.

Canggu is een geweldige bestemming voor een onvergetelijke ervaring op het betoverende eiland Bali. 

Meer informatie
26 jun
Reizen van Canggu naar Denpasar
VIO travel
VIO travel - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Tanah Lot City Center
14:00 - Sanur, Bali City Center
2uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Tanah Lot and drive you to Sanur.

26 jun
8. Denpasar
Tussenstop
Over de bestemming:

Denpasar is de bruisende hoofdstad van het Indonesische eiland Bali. Deze stad biedt een mix van moderne stadsdelen, historische bezienswaardigheden en traditionele Balinese cultuur.

Een bezoek aan het Bajra Sandhi-monument is een echte must tijdens een verblijf in Denpasar. Dit is een indrukwekkend monument ter ere van de Balinese onafhankelijkheidsstrijd, waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis van Bali en genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

Denpasar heeft een levendige cultuur en traditionele ambachtsmarkten, waar lokale producten, handwerk en souvenirs gekocht kunnen worden. De Pasar Badung-markt is een van de grootste markten van Bali.

Een andere aanrader is om te zwemmen, zonnebaden en genieten van prachtige zonsondergangen bij Sanur Beach, dat zich op korte afstand van Denpasar bevindt.

Kortom, Denpasar is meer dan alleen een doorreisstad. Het is de perfecte bestemming om de diversiteit van Bali te ontdekken en te genieten van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft. 

Meer informatie
26 jun
Reizen van Denpasar naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL836
20:45 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
08:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 17uur 20min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL836
Reisklasse: Economy
  • 90 minimale technische tussenstop in Changi Intl (SIN).
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.937 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Vlucht 9
Accommodaties 7
Transfers 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen