Stedentrip Washington DC
o.v.v. wijzigingen 1.014 €
Washington DC, Verenigde Staten

Stedentrip Washington DC

Vervoer + Hotel
Laatst gewijzigd op: donderdag 21 maart 2024 - Vertrek : zaterdag 5 oktober 2024
Ref ID: 8633652
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.027 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 21 maart 2024 - Vertrek : zaterdag 5 oktober 2024

Over de reis

Over de bestemming

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten en absoluut een bezoek waard. Groene parken, sfeervolle woonwijken, veel cultuur en vermaak bevinden zich op loopafstand van elkaar. 

Het bekendste gebouw is ongetwijfeld The White House, de ambtswoning van de Amerikaanse president. In de directe omgeving daarvan bevinden zich veel bekende gebouwen, musea en monumenten. In The National Mall bevinden zich The State Capitol, het Washington Monument, Capitol Hill en het Lincoln Memorial.

Wanneer u meer van de sfeer in de stad wilt proeven kunt u ook door de straten wandelen van de historische wijk Georgetown, een sfeervol stukje Washington waar allerlei leuke boetieks en restaurants te vinden zijn.

Even buiten Washington ligt een van de best beveiligde plekken op de wereld, het Pentagon, met daarnaast begraafplaats Arlington, waar het graf van de Kennedy's wordt gemarkeerd door een altijd brandende vlam. 

U kunt de dag heerlijk afsluiten op een terras in The Wharf, een moderne wijk aan de Potomac River, met tal van restaurants en bars.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

05 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA947
12:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:15 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Alternatieve luchthaven
1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA947
Reisklasse: Economy
05 okt
Geselecteerd hotel:
4 Nachten
Nabij National Mall
Capitol Hill Hotel 8,8 Heel goed
Washington - Op 2,6 km van het centrumALLEEN KAMER200 C St SE, Washington 20003 1 queen bed
Capitol Hill Hotel ligt in het hart van Washington, op 5 min. rijden van National Mall en National Air and Space Museum. Dit hotel ligt op 1,6 km van Nationals Park en op 2,6 km van Capital One Arena.Profiteer van fitnessfaciliteiten of maak gebruik van conciërgeservices of een open haard in de lobby.Doe of je thuis bent in één van de 153 kamers met kitchenettes, inclusief een koelkast en een magnetron. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een bureau.Haal iets lekkers bij de snackbar/deli of blijf gewoon op je kamer en profiteer van de roomservice (beperkte tijden) van dit hotel. Er wordt op weekdagen van 06.00 uur tot 10.00 uur een continentaal ontbijt geserveerd.Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Dit hotel beschikt over 4 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
06 okt
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Washington DC Capital Sites-fietstour
Washington DC Capital Sites-fietstour
2 Ingangs ( Volwassenen van 13 tot 100 jaar: 2 )
2 uur 10:00 Fietstocht van 2 uur, gewone fiets
Zie details
09 okt
Retour transport
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA946
18:00 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Alternatieve luchthaven
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA946
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.027 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Activiteiten 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen