Strandvakantie Aruba
o.v.v. wijzigingen 1.609 €
Aruba, Aruba

Strandvakantie Aruba

Vervoer + Hotel
Laatst gewijzigd op: donderdag 21 maart 2024 - Vertrek : donderdag 12 september 2024
Ref ID: 8634300
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.218 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 21 maart 2024 - Vertrek : donderdag 12 september 2024

Over de reis

Over de bestemming

Zoekt u een fijne plek om te genieten van zon, zee en een schitterend strand? Dan bent u op Aruba aan het goede adres. Lange poederzachte stranden witter dan wit en mooie kleine baaien tussen kalkstenen kliffen wisselen elkaar af. Het zeewater heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 29 graden Celsius en de onderwaterwereld is kleurrijk. Op het water zijn vele watersportactiviteiten te ondernemen.

Verken natuurwonderen zoals de Fontein grot en de Natural Pool, of het nationaal park Arikok. De overgang in dit nationale park van schitterend zandstrand naar ruig woestijnland met torenhoge groene cactussen en kalkstenen kliffen is uniek. 

Drink een vrolijke cocktail met de voetjes in het zand, geniet van het typisch Antilliaanse kaasgerecht Keshi Yena, of eet vis recht uit zee. Naast de Antilliaanse keuken vindt u ook de Spaanse, Afrikaanse en Aziatische keuken terug. Genoeg om uit te kiezen dus.  

Aruba bruist volop en biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Je vakantie vieren op Aruba is altijd een goed idee! 

Meer informatie

Inbegrepen diensten

12 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL765
14:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:55 - Oranjestad, Reina Beatrix Intl (AUA)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL765
Reisklasse: Economy
12 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
in Paradera
Paradera Park Aruba 9,8 Grandioos
Paradera - Op 3,0 km van het centrumALLEEN KAMERParadera 203, Paradera Studio - de luxe
Met een verblijf bij Paradera Park Aruba bevind je je in het hart van Paradera. Rotsformaties Casibari en Rotsformaties Ayo liggen op 5 min. rijden. Dit hotel voor families ligt op 5,8 km van Surfside Bea-strand en op 6,4 km van Chapel of Alto Vista.Loop vooral de recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en fietsenverhuur niet mis. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 17 klimaatgeregelde kamers met keukens, inclusief een koelkast en een kookplaat. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. Wifi en kabelinternet zijn gratis, terwijl de lcd-televisie van 32 inch met kabelzenders voor het kijkplezier zorgt. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een kluis, een bureau en een telefoon met gratis lokale gesprekken.Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker continentaal ontbijt, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 09.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een snelle incheckservice, een snelle uitcheckservice en gratis kranten in de lobby. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is op verzoek tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
19 sep
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL765
19:15 - Oranjestad, Reina Beatrix Intl (AUA)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL765
Reisklasse: Economy
  • 76 minimale technische tussenstop in Flamingo International Airport (BON).
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.218 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen