Strandvakantie Curaçao
o.v.v. wijzigingen 1.390 €
Curaçao, Curaçao

Strandvakantie Curaçao

Vervoer + Hotel
Laatst gewijzigd op: donderdag 25 april 2024 - Vertrek : woensdag 11 september 2024
Ref ID: 8634360
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.779 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 25 april 2024 - Vertrek : woensdag 11 september 2024

Over de reis

Over de bestemming

Voor velen is Curaçao de ideale bestemming voor een verre strandvakantie. Curaçao kent het gehele jaar een heerlijk klimaat wat veel vakantiegangers doet besluiten jaar na jaar terug te keren.

Het is prima toeven op de heerlijke stranden, variërend van witte zandstranden met toeristische faciliteiten tot rustige strandjes die tussen de rotsen en baaien verborgen liggen. Curaçao heeft meer dan 35 stranden, de meeste zijn gelegen aan de zuidwestkust.  

Een bezoek aan de hoofdstad Willemstad mag zeker niet worden overgeslagen. Hier vindt u een rijke historie, mooie gerestaureerde huizen en een mengeling van Nederlandse en tropische kenmerken. Curaçao leent zich uitstekend om zelf te verkennen: per huurauto zijn de bezienswaardigheden makkelijk te bereiken.

Na zonsondergang is het ‘party time’ op Curaçao. Het eiland kent vele goede lokale en internationale restaurants en eetgelegenheden. Geniet vooral van de vele livemuziek en gezellige happy hours die dagelijks wel ergens te vinden zijn.  

Meer informatie

Inbegrepen diensten

11 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL735
14:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:40 - Willemstad, Hato (CUR)
1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL735
Reisklasse: Economy
11 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
bij Jan Thiel strand
Livingstone Jan Thiel Resort 7,9 Goed
Jan Thiel - Op 7,7 km van het centrumALLEEN KAMERJan Thiel Baai z/n, Jan Thiel Livingstone promo room
Wanneer je verblijft bij Livingstone Jan Thiel Resort in Jan Thiel bevind je je in de uitgaansbuurt, op een kwartiertje lopen van Strand van Jan Thiel en Caracasbaai. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 8,4 km van Mambo Beach en op 9,1 km van Curaçao Sea Aquarium.Ontspan op het privéstrand of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en een spabad. Andere voorzieningen in dit hotel in koloniale stijl zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Je bezoekje aan nabije bezienswaardigheden wordt dankzij de lokale shuttlebus (toeslag) een fluitje van een cent.Overnacht in één van de 250 kamers met een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben terrassen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. Badkamers hebben een bad/douchecombinatie en haardrogers.Stil je honger met internationale gerechten bij Don's Restaurant, een restaurant met een bar/lounge waar je kunt genieten van een drankje en het uitzicht op de tuin, of waar je in de openlucht kunt dineren. Maak kennis met andere gasten tijdens een gratis receptie, dagelijks aangeboden. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker continentaal ontbijt, dat geserveerd wordt van 07.30 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een stomerij/wasserijservice en meertalig personeel. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
18 sep
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL736
20:25 - Willemstad, Hato (CUR)
11:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL736
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.779 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen