Zonvakantie Bonaire
o.v.v. wijzigingen 1.421 €
Bonaire, Nederlandse Antillen

Zonvakantie Bonaire

Vervoer + Hotel
Laatst gewijzigd op: donderdag 21 maart 2024 - Vertrek : donderdag 12 september 2024
Ref ID: 8634396
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.842 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 21 maart 2024 - Vertrek : donderdag 12 september 2024

Over de reis

Over de bestemming

Bonaire beschikt over meer dan 22 kleine baaien en strandjes. Sommige stranden zijn van wit en fijn zand, de meeste stranden zijn echter een stuk grover en donkerder gekleurd door het hoge gehalte van gemalen schelpen en oud-koraal. Daar staat dan weer tegenover dat er direct voor de kust spectaculaire riffen liggen.

Vanaf een van de vele strandjes kunt u dit rif eenvoudig ontdekken. Al snorkelend of uiteraard als duiker. Andere activiteiten die u op Bonaire kunt ondernemen zijn bijvoorbeeld wandelen, zeilen, suppen, vissen, windsurfen en het bezoeken van Klein Bonaire (met flamingo’s).

De hoofdstad van het eiland – Kralendijk – is een levendige en kleurrijke plaats. De hoofdstraat Kaya Grandi beschikt over verschillende winkels, die zeker het verkennen waard zijn. Ook vindt u in sommige periodes een lokale markt op het Wilhelminaplein. Tot slot telt Kralendijk vele leuke restaurantjes om te lunchen of te dineren.

In het noorden van Bonaire vindt u het schitterende Washington Slagbaai Nationaal Park. Rijd tijdens een bezoek zeker naar Pos Mangel of Put Bronswinkel om de flamingo’s te bewonderen. Ook vindt u hier prachtige plekken om te snorkelen en duiken. Een wandeling naar het hoogste punt van het park (Brandaris) wordt ook erg aangeraden. 

Meer informatie

Inbegrepen diensten

12 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL765
14:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:59 - Kralendijk, Flamingo International Airport (BON)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL765
Reisklasse: Economy
  • 80 minimale technische tussenstop in Reina Beatrix Intl (AUA).
12 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
in Belnem
Belnem House Bonaire 9,3 Grandioos
Kralendijk - Op 2,8 km van het centrumALLEEN KAMEREEG Boulevard 7, Kralendijk Deluxe studio suite, 1 slaapkamer
Belnem House Bonaire ligt in Kralendijk vlak bij de luchthaven, op 4 min. lopen van Bachelor's Beach en op 5 min. lopen van Donkey Beach. Dit resort met chique voorzieningen ligt op 1,1 km van Te Amo Beach en op 4,5 km van Bonaire Museum.Plezier gegarandeerd dankzij een buitenzwembad of geniet van het uitzicht vanuit een terras en een tuin. Extra voorzieningen van dit resort zijn gratis wifi en conciërgeservices.Doe of je thuis bent in één van de 31 klimaatgeregelde kamers met keukens, inclusief een koelkast en een oven. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon of terras. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. Bij de voorzieningen horen een kluis en een waterkoker en de kamers worden wekelijks schoongemaakt.Heb je dorst? Bestel een lekker drankje in een bar/lounge, een strandbar of een poolbar.Enkele van de voorzieningen zijn een bagageopslagruimte, een wasserij en een waterkoeler. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
19 sep
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL765
21:15 - Kralendijk, Flamingo International Airport (BON)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL765
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.842 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen