Stedentrip Reykjavik
o.v.v. wijzigingen 829 €
Reykjavik, Ijsland

Stedentrip Reykjavik

Vervoer + Hotel
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Ref ID: 8651465
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.657 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024

Over de reis

Over de bestemming

Reykjavik is geen typische hoofdstad. Gelegen net ten zuiden van de poolcirkel is het de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en wordt beschouwd als een van de schoonste, veiligste en groenste steden ter wereld.

Reykjavik ligt aan de rand van de Atlantische Oceaan - tussen twee fjorden - en wordt omringt door een adembenemend maanvulkanisch landschap. Het is de ideale plek voor buiten- en natuurliefhebbers. In en om Reykjavik kan genoten worden van wandelen, fietsen, paardrijden, zeilen, vissen en walvis spotten. Verspreid door de stad zijn ook 7 gemeenschappelijke geothermische baden te vinden, waar u helemaal tot rust kunt komen.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan de imposante Hallgrimskirkja kerk, deel te nemen aan een gletsjertocht, meer te leren over de fascinerende geschiedenis van IJsland in een van de vele musea en te genieten van de lokale keuken.

Reykjavik is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie!

Meer informatie

Inbegrepen diensten

08 okt
Vertrek vervoer
Vertrek
Icelandair
Icelandair Icelandair - FI501
14:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:25 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  FI501
Reisklasse: Economy
08 okt
Geselecteerd hotel:
5 Nachten
Reykjavik Natura - Berjaya Iceland Hotels 8,1 Heel goed
Reykjavik - Op 0,3 km van het centrumALLEEN KAMERNautholsvegur 52, Reykjavik 101 Superior double room
Met een verblijf bij Reykjavik Natura - Berjaya Iceland Hotels in Reykjavik, bevind je je vlak bij de luchthaven, op 10 min. rijden van Haven van Reykjavík en Universiteit van Reykjavik. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 1,9 km van Hallgrimskirkja (kerk) en op 2,4 km van Stadhuis van Reykjavík. Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer een healthclub, een spabad en een sauna. Andere kenmerken van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken. Doe of je thuis bent in één van de 220 kamers met een koelkast. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een bad of douche hebben designer toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een bureau en een koffiezetapparaat/waterkoker.
13 okt
Retour transport
Terug
Icelandair
Icelandair Icelandair - FI506
07:20 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
12:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  FI506
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 1.657 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen