Strandvakantie Cancun
o.v.v. wijzigingen 1.439 €
Cancun, Mexico

Strandvakantie Cancun

Vervoer + Hotel
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : woensdag 4 september 2024
Ref ID: 8651583
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.877 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : woensdag 4 september 2024

Over de reis

Over de bestemming

Stel je voor... eindeloze witte zandstranden die zachtjes overgaan in het azuurblauwe water van de Caribische Zee, weelderige palmbomen die zachtjes wiegen in de zwoele bries en een bruisende sfeer die doordrenkt is met cultuur, luxe en opwinding. Dat is Cancun, een wereldberoemde vakantiebestemming die een perfecte mix biedt van paradijselijke stranden, avontuurlijke activiteiten en een levendig nachtleven.

Gelegen aan de prachtige kust van Mexico, verwelkomt Cancun reizigers met zijn verleidelijke tropische charme. De uitgestrekte strook witte zandstranden, grenzend aan de glinsterende Caribische wateren, is slechts het begin van wat deze bestemming te bieden heeft.

Of je nu verlangt naar ontspanning onder de zon, opwindende watersporten zoals duiken in het opmerkelijke koraalrif van de regio, de rijke geschiedenis van de Maya-cultuur wilt verkennen in nabijgelegen ruïnes zoals Chichén Itzá en Tulum, of wilt genieten van een bruisend nachtleven met trendy clubs en restaurants, Cancun biedt voor elk wat wils.

Geniet van de luxe resorts die langs de kust liggen en gasten verwennen met eersteklas voorzieningen en adembenemende uitzichten. Ontdek de smaken van de Mexicaanse keuken in de diverse eetgelegenheden, variërend van lokale lekkernijen tot internationale gerechten.

Kortom, Cancun is niet alleen een bestemming, het is een onvergetelijke ervaring die belooft te betoveren, te inspireren en een blijvende indruk achter te laten op iedereen die zijn betoverende kusten bezoekt. Welkom in het betoverende Cancun, waar elke dag een nieuwe ontdekking is en ontspanning hand in hand gaat met avontuur.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

04 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:20 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 21
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:40 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
Vervoer:  UA21
Reisklasse: Economy
2uur 23min - Aansluiting op het vliegveld Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
UA
UA United Airlines - UA 1020
17:03 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
19:20 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
Vervoer:  UA1020
Reisklasse: Economy
04 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Occidental Costa Cancún All Inclusive 7,9 Goed
Cancun - Op 1,7 km van het centrumALLES INBEGREPEN Blvd. Kukulcan Km 4.5Zona Hotelera, Cancun 77500 Standard room 2ad
Met een verblijf bij Occidental Costa Cancún All Inclusive in Cancún, in de buurt Zona Hotelera, bevind je je op 4 min. lopen van Torre Escenica en op 3 min. rijden van Winkelcentrum Puerto Cancún Marina Town Center. Dit aparthotel met alles inbegrepen ligt op 5,5 km van Markt 28 en op 6,2 km van Parroquia La Sagrada Familia. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Als je op zoek bent naar activiteiten, dan vind je een buitenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten vast wel leuk. Enkele voorzieningen van dit aparthotel zijn wifi (toeslag), conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Doe of je thuis bent in één van de 358 kamers met gratis minibars en een plasmatelevisie. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en een koffiezetapparaat/waterkoker.
11 sep
Retour transport
Terug
Air Canada
Air Canada Air Canada
15:00 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 1 PC 1 tussenstop
AC
AC Air Canada - AC 1883
15:00 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
20:25 - Montreal, Pierre Elliott Trudeau Intl (YUL)
Vervoer:  AC1883 Uitgevoerd door:  **
Reisklasse: Economy
1uur 50min - Aansluiting op het vliegveld Montreal, Pierre Elliott Trudeau Intl (YUL)
AC
AC Air Canada - AC 900
22:15 - Montreal, Pierre Elliott Trudeau Intl (YUL)
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  AC900
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.877 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen