Vakantie Dubai
o.v.v. wijzigingen 1.019 €
Dubai, United Arab Emirates

Vakantie Dubai

Vervoer + Hotel
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : woensdag 25 september 2024
Ref ID: 8652584
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.037 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : woensdag 25 september 2024

Over de reis

Over de bestemming

Dubai is een stad en emiraat in de Verenigde Arabische Emiraten, dat de thuisbasis is van het hoogste gebouw ter wereld, het enige 7-sterrenhotel ter wereld, geweldige stranden en luxe winkelcentra. Hoewel het een moderne stad is, heeft het toch de oude tradities en cultuur weten te behouden.

In het hart van de oude binnenstad, in de wijk Bastakiya, kan het traditionele Dubai ervaren worden. Hier bevinden zich verschillende traditionele huizen, musea, galerijen, bruisende souks en het enige overgebleven stuk stadsmuur.

Daarnaast beschikt Dubai over een aantal must-visit locaties. De 828 meter hoge Burj Khalifa is zeker een van deze plekken. Het bekijken van het gebouw vanaf de grond is al indrukwekkend, maar het bewonderen van het schitterende uitzicht vanaf het observatiedek op de 124e verdieping is helemaal fantastisch. Aan de voet van het gebouw bevindt zich een van 's werelds grootste fonteinshows - ook zeker het bekijken waard!

Ten slotte mag het deelnemen aan een woestijnsafari en het bekijken van alle highlights vanuit de lucht tijdens een skydive met Skydive Dubai, ook niet ontbreken.

Voor een echte bucketlist ervaring is Dubai the place to be!

Meer informatie

Inbegrepen diensten

25 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
Emirates
Emirates Emirates - EK146
11:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
20:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
25 KG Rechtstreeks
Vervoer:  EK146
Reisklasse: Economy
25 sep
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Travel Time Deal
Howard Johnson Plaza By Wyndham Dubai Deira 7 Aardig
Dubai - Op 3,2 km van het centrumALLEEN KAMERAl Rigga Street, Dubai,, Dubai 1 king bed deluxe room non-smoking
Met een verblijf bij Howard Johnson Plaza By Wyndham Dubai Deira bevind je je centraal in Dubai, op 5 min. rijden van Goud-souk en Al Ghurair-centrum. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 7,7 km van Dubai World Trade Centre en op 8,8 km van Dubai Cruise Terminal.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag).Doe of je thuis bent in één van de 200 kamers met een minibar en een smart-tv. Je bed met traagschuim matras komt met donzen dekbedden en lakens van Egyptisch katoen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben een regendouche en bidets.Gasten van Howard Johnson Plaza By Wyndham Dubai Deira kunnen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of iets halen bij de snackbar/deli. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 10.30 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een 24-uurs businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
02 okt
Retour transport
Terug
Emirates
Emirates Emirates - EK145
04:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
25 KG Rechtstreeks
Vervoer:  EK145
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 2.037 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen