Indrukwekkend Texas
o.v.v. wijzigingen 3.494 €

Indrukwekkend Texas

Autorondreis zelf samenstellen
Laatst gewijzigd op: donderdag 18 april 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Ref ID: 9001990
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.988 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 18 april 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Bestemmingen: Austin TX, Fredericksburg TX, Bandera TX, San Antonio TX, Del Rio TX, Terlingua TX, Alpine TX, Midland TX, Lubbock TX, Graham TX, Dallas TX, Waco TX, Austin TX

Over de reis

08 okt
Reizen van Amsterdam naar Austin TX
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
09:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:40 - Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
16uur 50min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 601
09:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:50 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
Vervoer:  KL601
Reisklasse: Economy
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
Verander van terminal B naar 3
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6816
14:45 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
19:40 - Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
Vervoer:  KL6816 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
08 okt
Autoverhuur
Nissan Versa /AC/A/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Nissan Versa /AC/A/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
93.22 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Austin Luchthaven (Desk at Airport) - 3819 Presidential Blvd - Telefoonnummer:

3819 Presidential Blvd, Austin, TX 78719, U.S.A.

Terugbrengen

Austin Luchthaven (Desk at Airport) - 3819 Presidential Blvd - Telefoonnummer

3819 Presidential Blvd, Austin, TX 78719, U.S.A.

08 okt
1. Austin TX
Overnachten
Over de bestemming:

Austin is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Texas, dat ook wel als een van Amerika’s meest unieke en interessante bestemmingen wordt gezien. Van geweldige restaurants met het beste eten in de VS en live muziekoptredens, tot opmerkelijke bezienswaardigheden en prachtige natuur, Austin heeft het allemaal.

Austin wordt ook wel de ‘Live Music Capital of the World’ genoemd. Een bezoek aan Austin is dan ook pas compleet na het genieten van verschillende optredens van de muzikanten die door de hele stad livemuziek maken.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Capitool – een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van de stad -, de verschillende monumenten van boeren, muzikanten en helden van de burgeroorlog te bekijken, te winkelen en dineren in ‘SoCo’, de lokale kunstscene te verkennen en te kajakken op Lady Bird Lake.

Austin is een kosmopolitische stad met de sfeer van een kleine plaats, waar iedereen een geweldige tijd zal beleven. 

Meer informatie
08 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
10 okt
Autoreis van 127 Kilometer - 1uur 37min
Austin TX
Fredericksburg TX
10 okt
2. Fredericksburg TX
Overnachten
Over de bestemming:

Fredericksburg is een charmant stadje, gelegen in de Texas Hill Country in de Verenigde Staten, die vooral bekend staat om zijn rijke Duitse erfgoed, prachtige landschappen, wijngaarden en unieke winkels.

De Duitse invloed is nog overal in de stad te zien. Het historische centrum van Fredericksburg is gevuld met Duitse vakwerkhuizen, antiekwinkels, bakkerijen en restaurants die heerlijke Duitse gerechten serveren. Reizigers kunnen ook genieten van bierproeverijen in lokale brouwerijen of een bezoek brengen aan een van de Duitse festivals die het hele jaar door plaatsvinden.

Daarnaast kunnen bezoekers meer leren over de geschiedenis en cultuur van de regio in een van de vele musea, genieten van wijnproeverijen en rondleidingen bij een van de vele wijngaarden en deelnemen aan tal van buitenactiviteiten in het Enchanted Rock State Natural Area of Pedernales Falls State Park.

Fredericksburg biedt een prachtige combinatie van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. 

Meer informatie
10 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
12 okt
Autoreis van 80 Kilometer - 59min
Fredericksburg TX
Bandera TX
12 okt
3. Bandera TX
Tussenstop
Over de bestemming:

Bandera – ook bekend als de ‘cowboyhoofdstad van de wereld’ – bevindt zich in het hart van de Texas Hill County in de Verenigde Staten. Bandera is een unieke bestemming, die bekend staat om zijn rijke cowboy-erfgoed, prachtige landschappen en avontuurlijke activiteiten.  

De stad weerspiegelt de cowboytradities en is bezaaid met historische gebouwen, rodeoarena’s en westernsaloons. Reizigers kunnen genieten van live muziekoptredens, rodeo’s bijwonen en deelnemen aan paardrijtochten om de authentieke westernsfeer te ervaren.  

Andere aanraders zijn het Frontier Times Museum – waar meer geleerd kan worden over de pioniersgeschiedenis en de cowboycultuur van de regio - en het nabijgelegen Hill Country State Natural Area – waar bezoekers kunnen genieten van wandelingen, fietstochten, paardrijtochten, vissen, kanoën en kamperen. Daarnaast beschikt het centrum van Bandera over tal van winkels, boetieks en antiekwinkels om te verkennen. 

Bandera houdt de geest van het Wilde Westen levend en is daarom de ideale bestemming om een authentieke Texas-ervaring op te doen. 

Meer informatie
12 okt
Autoreis van 82 Kilometer - 1uur 5min
Bandera TX
San Antonio TX
12 okt
4. San Antonio TX
Overnachten
Over de bestemming:

San Antonio is de oudste stad van de Amerikaanse staat Texas en staat bekend als de ultieme bestemming voor avonturen van Texas-formaat. San Antonio beschikt over een rijke geschiedenis, verschillende moderne bezienswaardigheden en themaparken van wereldklasse.

De beste manier om San Antonio te zien, is door een wandeling te maken langs de River Walk of Paseo del Rio. Deze route slingert door het centrum van de stad, langs de grote attracties en oevers van de San Antonio-rivier. Langs de route bevinden zich tientallen restaurants en terrasjes met kleurrijke parasols en spelen straatartiesten mariachi-muziek.

Daarnaast kunnen geschiedenisliefhebbers een bezoek te brengen aan de Alamo, het San Antonio Missions National Historical Park en Spanish Governor’s Palace. Buitenliefhebbers kunnen genieten van wandelingen en fietstochten door de spectaculaire parken, tuinen en buitenruimtes. Ten slotte wordt een bezoek aan een van de geweldige themaparken – zoals SeaWorld San Antonio en Six Flags Fiesta Texas – ook erg aangeraden.

Meer informatie
12 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
14 okt
Autoreis van 255 Kilometer - 2uur 56min
San Antonio TX
Del Rio TX
14 okt
5. Del Rio TX
Overnachten
Over de bestemming:

Het charmante Del Rio is een plek waar het oude en het nieuwe samenkomen en waar reizigers kunnen genieten van avontuurlijke activiteiten en de warme Texaanse gastvrijheid.

Een van de opvallende kenmerken van Del Rio is de ligging aan de oevers van de Rio Grande-rivier. Deze rivier biedt tal van recreatiemogelijkheden, waaronder vissen, kajakken, kanoën en boottochten. Dit zijn geweldige manieren om te genieten van het buitenleven.

Andere interessante plekken om te bezoeken, zijn het Whitehead Memorial Museum – waar meer geleerd kan worden over de pioniersgeschiedenis en de Indiaanse cultuur van de regio – en de Val Verde Winery - waar genoten kan worden van wijntours en proeverijen.

Natuurliefhebbers worden aangeraden een bezoek te brengen aan de nabijgelegen Amistad National Recreation Area, waar genoten kan worden van wandelen, varen, vissen en het bewonderen van adembenemende uitzichten.

Kortom, Del Rio heeft voor ieder wat wils. 

Meer informatie
15 okt
Autoreis van 439 Kilometer - 5uur 7min
Del Rio TX
Terlingua TX
15 okt
6. Terlingua TX
Overnachten
Over de bestemming:

Terlingua is een afgelegen en unieke bestemming gelegen in West-Texas, Verenigde Staten. Het is een kleine gemeenschap in de buurt van het Big Bend National Park, dat bekend staat om zijn ruige woestijnlandschappen, rijke mijnbouwgeschiedenis en eigenzinnige sfeer.

Het Big Bend National Park – waar bezoekers kunnen wandelen, wilde dieren spotten en kamperen onder een adembenemende sterrenhemel - is een van de grootste trekpleisters van Terlingua. Daarnaast kunnen avontuurlijke reizigers in de omgeving van Terlingua genieten van mountainbiken en rivieravonturen op de Rio Grande.

Terlingua zelf is een plek met een unieke mix van kunstenaars, vrije geesten en liefhebbers van natuur. Verspreid door de stad staan charmante en kleurrijke gebouwen die een nostalgische charme uitstralen. Vergeet ook niet om te genieten van de lokale kunst en ambachten, heerlijke Texaanse gerechten te proeven in restaurants en cafés en deel te nemen aan de lokale gemeenschapsevenementen.

Terlingua is een geweldige bestemming om een onvergetelijk avontuur te beleven in een prachtige en afgelegen omgeving. 

Meer informatie
18 okt
Autoreis van 138 Kilometer - 1uur 57min
Terlingua TX
Alpine TX
18 okt
7. Alpine TX
Overnachten
Over de bestemming:

Het schilderachtige stadje Alpine bevindt zich in de bergen van West-Texas en staat vooral bekend om zijn prachtige landschap, vriendelijke gemeenschap en unieke mix van cultuur en geschiedenis.

Een van de belangrijkste trekpleisters van Alpine is de nabijheid van het Big Bend National Park. Dit is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Bezoekers kunnen genieten van spectaculaire woestijnlandschappen, bergen, canyons en de majestueuze Rio Grande-rivier. Populaire activiteiten zijn wandelen, vogels spotten, sterren kijken en kamperen.

Daarnaast heeft Alpine zelf ook veel te bieden. Het historische centrum beschikt over tal van charmante winkels, kunstgaleries en restaurants om te ontdekken. Hier vindt u lokale ambachten, kunstwerken en handgemaakte souvenirs die het unieke karakter van de regio weerspiegelen.

Kortom, in Alpine is het mogelijk om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving en de charme van een kleine stad. 

Meer informatie
19 okt
Autoreis van 276 Kilometer - 3uur 2min
Alpine TX
Midland TX
19 okt
8. Midland TX
Overnachten
Over de bestemming: Midland is een stad in en de provinciehoofdstad van Midland County, Texas, Verenigde Staten, op de zuidelijke vlaktes van het westelijke deel van de staat. Een klein deel van de stad strekt zich uit tot in Martin County. Midland werd opgericht als het halverwege punt tussen Fort Worth en El Paso op de Texas en Pacific Railroad in 1881. Het is de geboorteplaats van voormalig First Lady Laura Bush, en de voormalige woonplaats van voormalige presidenten George H. W. Bush en George W. Bush, en voormalig First Lady Barbara Bush. Bijgenaamd "The Tall City", staat Midland al lang bekend om zijn skyline in het centrum. De meeste grote kantoorgebouwen in het centrum van Midland werden gebouwd tijdens een periode van grote olie- en gasontdekkingen in het Permian Basin. De stijging van de energieprijzen in het midden van de jaren '80 zorgde voor een bouwboom in het centrum van Midland. Jarenlang was het 22 verdiepingen tellende Wilco-gebouw in het centrum van Midland het hoogste gebouw tussen Fort Worth en Phoenix. Vandaag de dag is het hoogste gebouw het 24 verdiepingen tellende Bank of America-gebouw, dat een hoogte heeft van 101 meter. Vier gebouwen van meer dan 150 meter hoog waren gepland in de jaren '80, waaronder een ontworpen door architect I.M. Pei. De grote oliecrisis van midden jaren '80 maakte een einde aan plannen voor toekomstige wolkenkrabbers. Een particuliere ontwikkelingsgroep was van plan om de Energy Tower te bouwen in het City Center, die naar verwachting 870 voet hoog zou zijn met 59 verdiepingen (6 verdiepingen ondergronds en 53 erboven). Als het was gebouwd, zou het het 6e hoogste gebouw van Texas zijn geweest.
Meer informatie
20 okt
Autoreis van 191 Kilometer - 1uur 57min
Midland TX
Lubbock TX
20 okt
9. Lubbock TX
Overnachten
Over de bestemming: Lubbock is een stad in en de provinciehoofdstad van Lubbock County, Texas, Verenigde Staten. De stad is gelegen in het noordwestelijke deel van de staat, een regio die historisch en geografisch bekend staat als de Estacado Llano en ecologisch deel uitmaakt van het zuidelijke einde van de Highlands. De bijnaam van Lubbock, "Shaft City", is afgeleid van het feit dat het de multiculturele economische, educatieve en gezondheidszorgcentrum van de regio is, ten noorden van het Permian Basin en ten zuiden van de Texas Panhandle, algemeen bekend als de zuidelijke vlaktes. Het gebied is de grootste aaneengesloten katoenregio ter wereld en is in grote mate afhankelijk van het water dat uit de Ogallala Aquifer wordt gewonnen voor irrigatie. Lubbock werd door CNNMoney.com geselecteerd als de 12e beste plek om een klein bedrijf te starten. CNN noemde de traditionele zakelijke omgeving van de stad: lage huur voor commerciële ruimtes, centrale locatie en coöperatieve stadsregering. Lubbock is de thuisbasis van Texas Tech University, de zesde grootste universiteit qua inschrijving in de staat. Lubbock High School is drie jaar op rij door Newsweek erkend als een van de beste middelbare scholen in de Verenigde Staten op basis van haar internationale baccalaureaatprogramma.
Meer informatie
21 okt
Autoreis van 349 Kilometer - 3uur 44min
Lubbock TX
Graham TX
21 okt
10. Graham TX
Overnachten
Over de bestemming: Ontdek de charme en allure van Graham, Texas, genesteld in het hart van de Verenigde Staten. Deze pittoreske locatie biedt een overvloed aan activiteiten en ervaringen die u onvergetelijke herinneringen zullen bezorgen. Graham, doordrenkt van geschiedenis, is een plek waar je een stap terug in de tijd kunt doen om het authentieke Amerikaanse Westen te ervaren. Begin je reis bij het Old Post Office Museum and Art Center, waar je de lokale geschiedenis kunt verkennen en prachtige kunstwerken kunt bewonderen. Voor liefhebbers van het buitenleven stelt Graham niet teleur. Bezoek het adembenemende Possum Kingdom Lake, een lokale oase die bekend staat om zijn helderblauwe water, ideaal om te varen, vissen en watersporten. Maak een wandeling in het Lake Mineral Wells State Park, waar u de ruige Texaanse wildernis kunt verkennen, of ga op jacht, een geliefd tijdverdrijf in Graham. Zorg ervoor dat je de Young County Arena ervaart, een hotspot voor rodeo's, concerten en lokale festivals. Paardensportliefhebbers zullen blij zijn met de aanblik van cowboys en cowgirls die hun vaardigheden in deze arena laten zien. Wandel in het centrum van Graham door de historische Oak Street, waar 19e-eeuwse architectuur samenkomt met moderne boetieks, antiekwinkels en schilderachtige eetgelegenheden. Proef de smaak van Texas in een van de vele lokale restaurants, waar u alles kunt proberen, van authentieke Texas BBQ tot Mexicaanse gerechten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Food Truck Championship of Texas dat jaarlijks in Graham wordt gehouden. Dit evenement trekt fijnproevers uit het hele land aan om een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes te proeven, van gastronomische gegrilde kaas tot exotische internationale gerechten. In Graham vind je de charme van het leven in een kleine stad gecombineerd met de opwinding van buitenavonturen en culturele rijkdom. Het is een plek waar zuidelijke gastvrijheid en een westerse geest elkaar ontmoeten. Of je nu een geschiedenisfanaat bent, een liefhebber van het buitenleven, een fijnproever of gewoon op zoek bent naar een ontspannen uitje, Graham, Texas, is een bestemming die een onvergetelijke ervaring belooft. Dus pak je koffers en laat je avontuur in Graham, Texas beginnen!
Meer informatie
23 okt
Autoreis van 196 Kilometer - 2uur 13min
Graham TX
Dallas TX
23 okt
11. Dallas TX
Overnachten
Over de bestemming:

Dallas is een bruisend metropool in de staat Texas, dat met name bekend staat om haar grote aanbod aan restaurants en winkelcentra. Met het grootste kunstdistrict van het land, een verrukkelijke keuken, live-entertainment, groene ruimten en buitenpaden is in Dallas een nieuw avontuur nooit ver weg.

De bekendste bezienswaardigheden van Dallas zijn de Reunion Tower – waar genoten kan worden van verschillende activiteiten en een heerlijk diner op de top van de toren -, Fair Park – de thuisbasis van musea, tuinen en de State Fair – en de Dallas Arboretum – een van de beste botanische tuinen ter wereld.

Daarnaast is Dallas de plaats van de moord op John F. Kennedy. In het Sixth Floor Museum wordt het leven en de moord op JFK beschreven. Ook kunnen bezoekers in het raam staan waar Lee Harvey Oswald zijn geweer afvuurde. Dealy Plaza is tegenwoordig een nationaal historisch monument. Hier staat ook een ‘X’ op de plaats waar het schot de president trof.

Met tal van activiteiten en oneindige mogelijkheden voor avontuur is Dallas een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
23 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
25 okt
Autoreis van 153 Kilometer - 1uur 25min
Dallas TX
Waco TX
25 okt
12. Waco TX
Tussenstop
25 okt
Autoreis van 162 Kilometer - 1uur 36min
Waco TX
Austin TX
25 okt
13. Austin TX
Overnachten
Over de bestemming:

Austin is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Texas, dat ook wel als een van Amerika’s meest unieke en interessante bestemmingen wordt gezien. Van geweldige restaurants met het beste eten in de VS en live muziekoptredens, tot opmerkelijke bezienswaardigheden en prachtige natuur, Austin heeft het allemaal.

Austin wordt ook wel de ‘Live Music Capital of the World’ genoemd. Een bezoek aan Austin is dan ook pas compleet na het genieten van verschillende optredens van de muzikanten die door de hele stad livemuziek maken.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Capitool – een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van de stad -, de verschillende monumenten van boeren, muzikanten en helden van de burgeroorlog te bekijken, te winkelen en dineren in ‘SoCo’, de lokale kunstscene te verkennen en te kajakken op Lady Bird Lake.

Austin is een kosmopolitische stad met de sfeer van een kleine plaats, waar iedereen een geweldige tijd zal beleven. 

Meer informatie
25 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
26 okt
Reizen van Austin TX naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL668
18:00 - Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
09:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 30min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL668
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.988 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 13
Vlucht 2
Accommodaties 11
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen