Ontdek New England
o.v.v. wijzigingen 2.452 €

Ontdek New England

autoreis
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : maandag 13 mei 2024
Ref ID: 3422429
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.903 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : maandag 13 mei 2024
Bestemmingen: Boston MA, Kennebunkport ME, Bar Harbor ME, Jackson NH, Stowe, Killington VT, Stockbridge MA, Newport RI, Cape Cod, Boston MA

Over de reis

13 mei
Reizen van Amsterdam naar Boston MA
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:37 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
11uur 22min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 71
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:30 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Vervoer:  UA71
Reisklasse: Economy
1uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Verander van terminal B naar C
UA
UA United Airlines - UA 1994
13:25 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
14:37 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
Vervoer:  UA1994
Reisklasse: Economy
13 mei
Autoverhuur
CHEVROLET MALIBU
Hertz
A/C 5 Personen
CHEVROLET MALIBU (FCAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als het huurvoertuig met minder brandstof ingeleverd is dan bij het ophalen, is er een tanktoeslag en kosten voor de ontbrekende brandstof.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
De klanten moeten bij terugkomst de bon van het tankstation laten zien, om te bevestigen dat ze de tank gevuld hebben. Als het voertuig niet met een volle tank ingeleverd is, zal de restitutie van het betaalde bedrag verminderd worden met de waarde van de ontbrekende liters brandstof (volgens de huidige benzineprijzen).
Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: Alle Categorieën 200.00 USD
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Verzekering cascoschade
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Huurauto ophalen

156 TOMAHAWK DRIVE 42A - Telefoonnummer: 6175685200

156 TOMAHAWK DRIVE 42A, EAST BOSTON, MA

Openingsuren: 00:01 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Pendelbus naar locatie
Terugbrengen

156 TOMAHAWK DRIVE 42A - Telefoonnummer 6175685200

156 TOMAHAWK DRIVE 42A, EAST BOSTON, MA

Openingsuren: 00:01 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Pendelbus naar locatie
13 mei
1. Boston MA
Overnachten
Over de bestemming:

Boston is de hoofdstad van de staat Massachusetts. In deze oude stad, met een rijke geschiedenis, is genoeg te ontdekken. Boston beschikt over meerdere bezienswaardigheden, musea, historische locaties en diverse wijken met elk een eigen karakter.

Een fantastische manier om deze stad te ontdekken is door het wandelen van de ‘Freedom Trail’. Deze wandelroute van vier kilometer brengt u langs 16 historische hoogtepunten uit de tijd van de Onafhankelijkheidsoorlog. De route begint bij de Boston Common en loopt via het Old State House - waar de Boston Massacre plaatsvond - naar de USS Constitution. Ook ziet u Faneuil Hall, dat tegenwoordig een markthal is dat samen met het ernaast gelegen Quincy Market een gezellig gebied vormt vol winkeltjes en kleine restaurants. Bezoek daarnaast Beacon Hill, een van de meest historische wijken van Boston.

Vlak voor de kust ligt het Boston Harbor Islands National Recreation Area, een groot natuurgebied dat uit talloze eilanden bestaat met vele wandelroutes en fietspaden. Door de ligging aan de Atlantische Oceaan is Boston een ideale locatie om tijdens een excursie op zoek te gaan naar walvissen.

Meer informatie
15 mei
Autoreis van 138 Kilometer - 1uur 41min
Boston MA
Kennebunkport ME
15 mei
2. Kennebunkport ME
Overnachten
Over de bestemming:

Kennebunkport is een klein, charmant plaatsje in Maine en heeft haar bekendheid te danken aan het zomerhuis van de voormalige presidenten Bush senior en Bush junior. U kunt deze huizen en andere mooie landhuizen bewonderen langs Ocean Avenue en Shore Road. Deze weg biedt ook een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Het centrum van Kennebunkport bevindt zich bij Dock Square waar u vele boetiekjes, kunstgalerijen, restaurants en gerestaureerde huizen kunt vinden. Een andere trekpleister voor dit pittoreske plaatsje zijn de stranden waarvan Goose Rocks Beach de mooiste is. Het heeft een uitgestrekte kustlijn van wel vijf kilometer lang en u kunt hier een kajak- of kanotocht maken naar de kleine eilandjes die voor de kust liggen.

Voor visliefhebbers is het zeker een aanrader om naar Cape Porpoise te gaan. Hier vindt u het Goat Island Lighthouse te vinden, een lokale vissersmarkt en kunt u kijken hoe de kreeftvissers te werk gaan op de pier.

Meer informatie
15 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
16 mei
Autoreis van 325 Kilometer - 3uur 25min
Kennebunkport ME
Bar Harbor ME
16 mei
3. Bar Harbor ME
Overnachten
Over de bestemming:

Bar Harbor is een kleine kustplaats in de staat Maine. Het is een trendy plaats met een gezellig centrum, dat vroeger bekend stond als hét vakantieoord voor de rijkere Amerikanen.

Het is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Acadia National Park, maar Bar Harbor zelf is ook zeker de moeite waard. U kunt Bar Harbor ontdekken per fiets, tijdens een wandeltour of vanaf het water per kajak. Bar Harbor staat bekend om de visserij en er wordt hier voornamelijk kreeft gevangen. Het proeven van verse kreeft, deelnemen aan een walvisexcursie en meegaan met een van de kreeftenboten wordt dan ook zeker aangeraden.

Het Acadia National Park is een van de oudste en mooiste nationale parken van Amerika. Het park is gelegen in de staat Maine op Mount Desert Island. In dit nationale park worden hoge kliffen afgewisseld met prachtige bergen, meren en pittorekse dorpjes. Ervaar de schoonheid van Acadia National Park terwijl u over de 43 kilometer lange Loop Road rijdt.

Meer informatie
18 mei
Autoreis van 363 Kilometer - 4uur 15min
Bar Harbor ME
Jackson NH
18 mei
4. Jackson NH
Overnachten
Over de bestemming:

In het midden van de schilderachtige White Mountains, in de Amerikaanse staat New Hampshire, ligt Jackson – een plaats dat het kenmerkende New England laat zien. Deze rustige plaats staat met name bekend om de overdekte ‘Honeymoon’-brug, witte kerkjes, Wentworth Castle en de waterval in de Wildcat-rivier.

De White Mountains zijn onderdeel van de Appalachen. In 1819 werd hier Amerika’s eerste wandelpad aangelegd en sindsdien zijn hier vele paden bijgekomen. Een van de bekendste is de 3500 kilometer lange Appalachian Trail, waarvan 188 kilometer door de White Mountains loopt. De hoge bergpieken en diepe valleien zien er prachtig uit vanaf de weg, maar de beste manier om de White Mountains te ervaren is te voet.

De hoogste berg in de White Mountains is Mount Washington en deze is 1.917 meter hoog. Het is mogelijk om deze top op verschillende manieren te bereiken, maar de meest populaire en leukste manier is met de Mount Washington Cog Railway.

Jackson is het hele jaar door een leuke bestemming voor avonturen in de buitenlucht. Geniet zomers van alle wandelmogelijkheden en ’s winters van alle mogelijkheden voor plezier in de sneeuw. 

Meer informatie
19 mei
Autoreis van 184 Kilometer - 2uur 21min
Jackson NH
Stowe
19 mei
5. Stowe
Overnachten
Over de bestemming:

In het prachtige groene landschap de Green Mountains in Vermont ligt het pittoreske dorpje Stowe. Hier hangt de typische New England sfeer en fans van de beroemde musical The Sound of Music moeten hier zeker naartoe, omdat de bekende Trapp Family Lodge hier gevestigd is. In de buurt van Stowe ligt ook dé Ben & Jerry’s Factory waar u met eigen ogen kan aanschouwen hoe dit overheerlijke ijs gemaakt wordt.

In noordelijke richting vindt u de hoogste berg van de Green Mountains, Mount Mansfield, met een hoogte van 1340 meter. Rondom deze berg kunt u prachtig wandelen. In Stowe zelf kunt u ook het bekende Stowe Recreation Path bewandelen en genieten van spectaculaire uitzichten. Op minder dan tien minuten afstand vindt u the Moss Glen Falls, een van de meest gefotografeerde plekken van Vermont.

Er is dus geen reden om u hier te vervelen, want er zijn genoeg activiteiten die u in de omgeving kunt doen, zoals mountainbiken, hiken, vissen en kanoën. In de winter kunt u hier ook snowboarden of skiën. Ook tijdens de herfst is dit gebied populair om te bezoeken vanwege de prachtige kleuren die de bomen dan krijgen.

Meer informatie
19 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
21 mei
Autoreis van 127 Kilometer - 1uur 31min
Stowe
Killington VT
21 mei
6. Killington VT
Overnachten
Over de bestemming:

Killington is een stad in de staat Vermont, Verenigde Staten, in het hart van de Green Mountains en staat bekend als een natuurlijk paradijs.

Killington is een prachtige locatie voor het maken van mooie wandelingen. De Killington Valley beschikt over vele wandelpaden en prachtige uitzichten. De Thundering Brook Falls Trail wordt vooral aangeraden. Via een toegankelijk kronkelpad stijgt dit pad naar een uitkijkplatform dat een adembenemend uitzicht biedt op prachtige watervallen. Daarnaast is Killington een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van de beroemde Appalachian Trail.

In de winter staat Killington – met haar overvloed aan natuurlijke sneeuwval - bekend als een van ’s werelds grootste skigebieden. Met kilometerslange paden gewijd aan allerlei soorten winteractiviteiten, zoals skiën, snowboarden, sneeuwscooteren, langlaufen en sneeuwschoenwandelen, is Killington een waar paradijs voor wintersportliefhebbers.

Omringt door prachtige bergen, waar genoten kan worden van allerlei verschillende activiteiten, is Killington het hele jaar door een geweldige bestemming voor avonturen in de buitenlucht. 

Meer informatie
21 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
22 mei
Autoreis van 195 Kilometer - 2uur 27min
Killington VT
Stockbridge MA
22 mei
7. Stockbridge MA
Overnachten
Over de bestemming:

The Berkshires is een schilderachtige heuvellandschap in Massachusetts met vele culturele bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes met de typische New England charme. Het staat bekend als luxe vakantieoord voor mensen die de drukte van Boston en New York willen ontvluchten.

In dit prachtige gebied ligt onder andere het rustieke dorpje Stockbridge. Door de prachtige ligging tussen de Berkshire Mountains en aan de Housatonic River was het vroeger een populair vakantieoord voor de rijke Amerikanen. Er zijn dan ook vele historische huizen gebouwd die tegenwoordig oude tijden doen herleven - waaronder een de mooiste koloniale huizen van de Verenigde Staten: Naumkeag Museum & Gardens.

Naast het Norman Rockwell Museum in Stockbridge kan een echte kunstliefhebber ook naar Great Barrington gaan om de vele kunstgalerijen te bezoeken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Balanced Rock State Park waar een gigantische balancerende rots te zien is, maar ook Mount Greylock State Reservation is een bezoek waard. Hier kunt u Massachusetts hoogste top van 1046 meter beklimmen.

Meer informatie
23 mei
Autoreis van 256 Kilometer - 2uur 51min
Stockbridge MA
Newport RI
23 mei
8. Newport RI
Overnachten
Over de bestemming:

Newport wordt ook wel de havenhoofdstad van Amerika genoemd vanwege haar gunstige ligging aan de kust en haar haven op Rhode Island.

Vandaag de dag kunt u nog steeds de koloniale sfeer proeven die met name in het Newport Historic District te vinden is. Hier treft u naast de vele gerestaureerde koloniale huizen ook de Newport County Colonial Landmark Trail. Wanneer u deze route volgt gaat u terug in de tijd naar de vroege Amerikaanse geschiedenis en zult u onder andere langs het Chase-Cory House en Hunter House komen.

Een bezoek aan het nationale monument Bellevue Avenue kan zeker niet ontbreken. In deze straat kunt u een glimp opvangen van de glitter en glamour van de prachtige woningen uit de ‘Gilged Age’ waarvan er een aantal ook open zijn voor rondleidingen. De meest bekenden zijn toch wel The Breakers, Marble House of Rosecliff.

Een andere bezienswaardigheid in Newport is een van de oudste bibliotheken van de Verenigde Staten, Redwood Library and Athenaeum, die uit 1747 komt. Ook de oudste synagoge van dit land is hier te vinden. De Touro Synagogue werd in 1763 ontworpen door Peter Harrison wie ook een van de eerste architecten van Amerika was.

Meer informatie
23 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
25 mei
Autoreis van 115 Kilometer - 1uur 28min
Newport RI
Cape Cod
25 mei
9. Cape Cod
Overnachten
Over de bestemming:

Het schiereiland Cape Cod is gelegen ten zuidoosten van Boston en staat vooral bekend om de eindeloze stranden en de typische New England sfeer. De gezellige kustplaatsen, vele ongerepte natuurgebieden en het rustieke karakter maken Cape Cod tot een geliefd vakantieoord.

Cape Cod wordt vaak gezien als geheel, maar bestaat uit 15 plaatsen met elk hun eigen charme. In sommige van deze plaatsen kunt u een fiets huren om op een leuke manier het schiereiland te ontdekken en vanuit bepaalde stadjes kunt een walvisexcursie doen om een glimp op te vangen van deze prachtige dieren.

Het schilderachtige Sandwich is het oudste stadje van Cape Cod en in Chatham lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Daarentegen zijn Hyannis en Falmouth wat grotere badplaatsen met gezellige straten waar winkels, restaurant en bars te vinden zijn.

Cape Cod kent een rijke variatie aan landschappen en stadjes en overal kunt u genieten van vers gevangen vis in een van de gezellige restaurants.

Meer informatie
25 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
27 mei
Autoreis van 107 Kilometer - 1uur 24min
Cape Cod
Boston MA
27 mei
10. Boston MA
Tussenstop
Over de bestemming:

Boston is de hoofdstad van de staat Massachusetts. In deze oude stad, met een rijke geschiedenis, is genoeg te ontdekken. Boston beschikt over meerdere bezienswaardigheden, musea, historische locaties en diverse wijken met elk een eigen karakter.

Een fantastische manier om deze stad te ontdekken is door het wandelen van de ‘Freedom Trail’. Deze wandelroute van vier kilometer brengt u langs 16 historische hoogtepunten uit de tijd van de Onafhankelijkheidsoorlog. De route begint bij de Boston Common en loopt via het Old State House - waar de Boston Massacre plaatsvond - naar de USS Constitution. Ook ziet u Faneuil Hall, dat tegenwoordig een markthal is dat samen met het ernaast gelegen Quincy Market een gezellig gebied vormt vol winkeltjes en kleine restaurants. Bezoek daarnaast Beacon Hill, een van de meest historische wijken van Boston.

Vlak voor de kust ligt het Boston Harbor Islands National Recreation Area, een groot natuurgebied dat uit talloze eilanden bestaat met vele wandelroutes en fietspaden. Door de ligging aan de Atlantische Oceaan is Boston een ideale locatie om tijdens een excursie op zoek te gaan naar walvissen.

Meer informatie
27 mei
Reizen van Boston MA naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines
14:52 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 10uur 23min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 2623
14:52 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
16:13 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Vervoer:  UA2623
Reisklasse: Economy
1uur 47min - Aansluiting op het vliegveld Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
UA
UA United Airlines - UA 70
18:00 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UA70
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.903 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 2
Accommodaties 9
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen