Hoogtepunten van Florida
o.v.v. wijzigingen 2.376 €

Hoogtepunten van Florida

autoreis
Laatst gewijzigd op: maandag 12 februari 2024 - Vertrek : woensdag 18 september 2024
Ref ID: 3440206
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.751 €
Laatst gewijzigd op: maandag 12 februari 2024 - Vertrek : woensdag 18 september 2024
Bestemmingen: Miami Beach, FL, Fort Lauderdale, Cocoa Beach FL, Orlando FL, Saint Augustine FL, Crystal River FL, St. Pete Beach FL, Naples FL, Key West FL, Miami Beach, FL

Over de reis

18 sep
Reizen van Amsterdam naar Miami Beach, FL
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:35 - Miami, Miami Intl (MIA)
15uur 20min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 71
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:45 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Vervoer:  UA71
Reisklasse: Economy
3uur 45min - Aansluiting op het vliegveld Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Verander van terminal B naar C
UA
UA United Airlines - UA 1357
15:30 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
18:35 - Miami, Miami Intl (MIA)
Vervoer:  UA1357
Reisklasse: Economy
18 sep
Autoverhuur
MAZDA 3 4 DOOR
Hertz
A/C 5 Personen
MAZDA 3 4 DOOR (ICAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als het huurvoertuig met minder brandstof ingeleverd is dan bij het ophalen, is er een tanktoeslag en kosten voor de ontbrekende brandstof.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
De klanten moeten bij terugkomst de bon van het tankstation laten zien, om te bevestigen dat ze de tank gevuld hebben. Als het voertuig niet met een volle tank ingeleverd is, zal de restitutie van het betaalde bedrag verminderd worden met de waarde van de ontbrekende liters brandstof (volgens de huidige benzineprijzen).
Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: Alle Categorieën 200.00 USD
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Verzekering cascoschade
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Huurauto ophalen

3900 NW 25TH STREET SUITE 410 - Telefoonnummer: 3058710300

3900 NW 25TH STREET SUITE 410, MIAMI, FL

Openingsuren: 00:01 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Pendelbus naar locatie
Terugbrengen

3900 NW 25TH STREET SUITE 410 - Telefoonnummer 3058710300

3900 NW 25TH STREET SUITE 410, MIAMI, FL

Openingsuren: 00:01 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Pendelbus naar locatie
18 sep
1. Miami Beach, FL
Overnachten
Over de bestemming:

Miami ligt in het zuiden van Florida. Miami is een grote stad dat bestaat uit vele verschillende wijken. De bekendste wijk is Miami Beach. Miami Beach ligt op een schiereiland, verbonden met bruggen naar het vaste land. Het schiereiland is weer onderverdeeld in 3 gedeeltes.

North Beach & Mid Beach waar het heerlijk ontspannen is, redelijk rustig en brede zandstranden. Het drukbezochtste gedeelte is al jaren het bekende Miami South Beach. Dit is “the place to be”. In Miami South Beach is het gezellig druk, bruisend en biedt vele trendy hotels. Huur een fiets en verken op deze manier het langgestrekte Miami Beach.

Volg een Art Deco-tour door Miami Beach om de kenmerkende architectuur van het gebied ten volle te waarderen. Het South Beach Art Deco District is een mooie verzameling van meer dan 800 architectonisch beschermde gebouwen in Miami Beach uit de jaren 1930 en 1940 - een absolute must see.

Ga zeker voor een wandeling langs het strand of naar Haulover Park om te vissen, fietsen, tennissen of golfen.

Meer informatie
20 sep
Autoreis van 51 Kilometer - 53min
Miami Beach, FL
Fort Lauderdale
20 sep
2. Fort Lauderdale
Overnachten
Over de bestemming:

Fort Lauderdale is een stad in de Amerikaanse staat Florida, dat, vanwege haar uitgebreide kanalensysteem, ook wel bekend als het ‘Venetië van Florida’ en vanwege de partysfeer en parelwitte stranden ook wel ‘Fort Liquordale’ wordt genoemd.

Met haar, in totaal, 11 kilometer lange stranden, vele watersportmogelijkheden en gezellige boulevard, heeft Fort Lauderdale alles voor een perfecte strandvakantie. Van snorkelen tussen tropische koraalriffen, tot tochtjes met een boot met glazen bodem, deze stad biedt het allemaal.

Daarnaast is het wandelen over de Riverwalk (1,8 kilometer) een echte must-do tijdens een verblijf in Fort Lauderdale. Deze route van Stranahan House naar het Broward Center of the Performing Arts loopt langs de Tarpon River en biedt schitterende uitzichten, goede restaurants en leuke winkels.

Verken tijdens een verblijf in Fort Lauderdale de prachtige stranden, cultuur, evenementen en breng ook zeker een bezoek aan het uitgaanscentrum vol bars en clubs. 

Meer informatie
20 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
21 sep
Autoreis van 279 Kilometer - 2uur 46min
Fort Lauderdale
Cocoa Beach FL
21 sep
3. Cocoa Beach FL
Overnachten
Over de bestemming:

Cocoa Beach is een plaats langs de Space Coast van Florida in de Verenigde Staten en is de thuisbasis van de wereldberoemde Westgate Cocoa Beach Pier. Deze mooie kustplaats staat met name bekend als een surfparadijs. Jaarlijks wordt Cocoa Beach bezocht door miljoenen surfers en worden er meerdere speciale surffestivals georganiseerd.

Het prachtige strand biedt naast de geweldige mogelijkheden voor surfen, boogieboarden, parasailen en vissen natuurlijk ook alles voor een heerlijk dagje ontspanning. Cocoa Beach is dé plek om te genieten van het heerlijke strandleven.

Daarnaast mag het verkennen van het historische Cocoa Village en het bezoeken van het bekende Kennedy Space Center zeker niet worden overgeslagen. De stad is namelijk met name bekend geworden voor dit ruimtevaartcomplex van NASA in Cape Canaveral. Hier kan alles geleerd worden over de geschiedenis, maar ook het huidige programma van de Amerikaanse ruimtevaart.

Cocoa Beach is, met alles dat het te bieden heeft, zeker een bezoek waard. De kustplaats heeft alles voor een familievakantie om nooit te vergeten. 

Meer informatie
22 sep
Autoreis van 98 Kilometer - 1uur 12min
Cocoa Beach FL
Orlando FL
22 sep
4. Orlando FL
Overnachten
Over de bestemming:

In het hart van Florida ligt de stad Orlando. Iedereen kent Orlando van de vele pretparken waar u zich geen minuut hoeft te vervelen. Maar er is meer dan alleen achtbanen.

De shopliefhebber zal het ook zeker genieten in Orlando. Naast de vele grote winkelcentra, zijn er ook een aantal outletcentra te vinden. Tevens kent Orlando een gezellig uitgaansleven, vele restaurants en sportfaciliteiten zoals mooie golfbanen.

Wie naar Orlando gaat, bezoekt uiteraard één of meerdere pretparken. Bezoek een van de 7 Disney parken of geniet van onvergetelijke avonturen in de waterparken Typhoon Lagoon en Blizzard Beach. Voor het entertainment en uitgaansleven gaat u naar Disney’s Boardwalk of Disneys Springs.

Naast de Disneyparken, heeft Universal ook nog twee grote themaparken. Wilt u weten hoe het op een echte filmset er aan toe gaat? Bezoek dan Universal Studios. De echte waaghalzen brengen een bezoek aan Island of Adventure. In dit park vindt u meest spectaculaire achtbanen van Amerika.

Meer informatie
22 sep
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
25 sep
Autoreis van 170 Kilometer - 1uur 40min
Orlando FL
Saint Augustine FL
25 sep
5. Saint Augustine FL
Overnachten
Over de bestemming:

Saint Augustine is een stad in Florida, Verenigde Staten.

Het is de oudste stad van het land en bruist van geschiedenis. Voor bezoekers die zoveel mogelijk van deze lange geschiedenis in zich op willen nemen, is de Old Town Trolley een aanrader. Must-visits voor geschiedenisliefhebbers zijn de Old Jail en het Castillo de San Marcos National Monument.

Naast de oudste, is Saint Augustine ook een van de mooiste steden van Florida. De stad staat bekend om haar Spaanse architectuur, prachtige stranden en gezellige sfeer. Ook natuurliefhebbers zijn in Saint Augustine op de juiste plek. Zij zullen zeker genieten op St. Augustine Beach en in het St. Augustine Wild Reserve.

Geniet tijdens een bezoek aan Saint Augustine van de vele geschiedenismusea of een van de vele tours op de grond, op het water of in de lucht. In Saint Augustine is het allemaal mogelijk. 

Meer informatie
25 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
26 sep
Autoreis van 203 Kilometer - 2uur 39min
Saint Augustine FL
Crystal River FL
26 sep
6. Crystal River FL
Overnachten
Over de bestemming:

Crystal River is een plaats langs de Nature Coast van Florida, Verenigde Staten.

De stad ligt rond Kings Bay: een plek dat in de winter dient als thuisbasis van meer dan 400 zeekoeien. Crystal River is daarom de perfecte plek om deze dieren in hun natuurlijke habitat te bewonderen. Ook is het de enige plaats in de Verenigde Staten waar mensen legaal met deze schattige dieren kunnen omgaan en zelfs zwemmen.

Ook ligt het Crystal River Preserve State park - een prachtige bestemming voor wandelen, paddleboarden, kajakken en vogel spotten - vlakbij.

Verken tijdens een bezoek aan de plaats de prachtige rivieren, wandel door de ongerepte bossen en duik naar sint-jakobsschelpen.

Crystal River is met haar natuurlijke schoonheid, wilde dieren en rijke geschiedenis een stad die zeker een bezoek waard is. 

Meer informatie
26 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
27 sep
Autoreis van 163 Kilometer - 1uur 43min
Crystal River FL
St. Pete Beach FL
27 sep
7. St. Pete Beach FL
Overnachten
Over de bestemming:

Aan de westkust van Florida ligt de gezellige badplaats St Petersburg. Zowel in de zomer als in de winter wordt de plaats druk bezocht.

In St Petersburg vindt u laagbouw en geen hoge wolkenkrabbers. Dit maakt de plaats gemoedelijk. U vindt hier ook een aantal bijzondere musea, waarvan de bekendste het Dali museum is. St Pete Beach staat bekend om haar prachtige langgerekte witte stranden. Vanwege de diverse recreatie mogelijkheden, winkels en restaurant, kunt u tijdens uw rondreis door Florida genieten van een heerlijke dagje strand.

St Petersburg kent een leuke, gezellige en lange pier. De diverse restaurants, leuke winkeltjes, het grote aquarium en de grote speeltuin bieden genoeg vertier voor iedereen. Bij de entree van de pier is het ook mogelijk om een fiets te huren. Zeker aan het einde van de middag en in de avond is de pier een leuke plek om te bezoeken. En uiteraard kunt u hier genieten van een geweldige zonsondergang. 

Meer informatie
29 sep
Autoreis van 244 Kilometer - 2uur 29min
St. Pete Beach FL
Naples FL
29 sep
8. Naples FL
Overnachten
Over de bestemming:

Aan de westkust van Florida ligt Naples. Ook wel de Paradise Coast genoemd vanwege haar 16 kilometer lange witte zandstrand. Naples is een gezellige plaats te bezoeken tijdens uw rondreis door Florida. Er is genoeg te doen en te ontdekken voor de hele familie.

In de historische binnenstad van Naples, Old Naples, vindt u de oude charme van Florida terug. Dwars door de stad loopt 5th Avenue. Een lange straat met gezellige winkels en de beste spareribs restaurants.

De echte shop liefhebber gaat naar Tin City. Dit overdekte winkelcentrum ligt in een oude vissersverf die allemaal zijn voorzien van tinnendaken. Hiervandaan vertrekken ook vele boottochten.

Breng ook een bezoek aan de Naples Pier. Het is een populaire plek om te genieten van het geweldige uitzicht en uiteraard te vissen. Gaat u wat later op de dag, geniet dan van de mooie zonsondergang. Vanaf de pier is het mogelijk om dolfijnen en zeeschildpadden te spotten. Er zijn leuke winkeltjes en vele gezellige restaurantjes. Een vis menu mag niet ontbreken deze avond.

Meer informatie
01 okt
Autoreis van 382 Kilometer - 5uur 15min
Naples FL
Key West FL
01 okt
9. Key West FL
Overnachten
Over de bestemming:

In het zuiden van Florida ligt een grote eilandengroep; de Florida Keys. Key West is het is meest zuidelijke punt van de Florida Keys en staat bekend om haar prachtige stranden, koraalriffen, levendige nachtleven en relaxte sfeer. Het is een geweldige bestemming om te ontspannen.

Key West is tevens het eindpunt van de 110 mijl lange Overseas Highway: Amerika’s de meest unieke snelweg. Deze weg, bestaande uit 42 bruggen, combineert een prachtig uitzicht op de oceaan met natuurlijke wonderen en geschiedenis. Vanuit Miami naar het meest zuidelijke eiland Key West is het ongeveer 4 uur rijden. Echter het is niet aan te raden om de route op 1 dag heen en weer te rijden. Er is namelijk genoeg te zien in de Florida Keys. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en gezellige plaatsen voor een drankje of lunch.

Geniet tijdens een bezoek aan Key West van met palmbomen omzoomde straten, prachtige stranden en een laid-back sfeer en kom helemaal tot rust.

Meer informatie
01 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
03 okt
Autoreis van 269 Kilometer - 3uur 41min
Key West FL
Miami Beach, FL
03 okt
10. Miami Beach, FL
Overnachten
Over de bestemming:

Miami ligt in het zuiden van Florida. Miami is een grote stad dat bestaat uit vele verschillende wijken. De bekendste wijk is Miami Beach. Miami Beach ligt op een schiereiland, verbonden met bruggen naar het vaste land. Het schiereiland is weer onderverdeeld in 3 gedeeltes.

North Beach & Mid Beach waar het heerlijk ontspannen is, redelijk rustig en brede zandstranden. Het drukbezochtste gedeelte is al jaren het bekende Miami South Beach. Dit is “the place to be”. In Miami South Beach is het gezellig druk, bruisend en biedt vele trendy hotels. Huur een fiets en verken op deze manier het langgestrekte Miami Beach.

Volg een Art Deco-tour door Miami Beach om de kenmerkende architectuur van het gebied ten volle te waarderen. Het South Beach Art Deco District is een mooie verzameling van meer dan 800 architectonisch beschermde gebouwen in Miami Beach uit de jaren 1930 en 1940 - een absolute must see.

Ga zeker voor een wandeling langs het strand of naar Haulover Park om te vissen, fietsen, tennissen of golfen.

Meer informatie
04 okt
Reizen van Miami Beach, FL naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines
13:47 - Miami, Miami Intl (MIA)
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 11uur 48min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 1938
13:47 - Miami, Miami Intl (MIA)
16:25 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
Vervoer:  UA1938
Reisklasse: Economy
1uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
UA
UA United Airlines - UA 946
18:00 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UA946
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.751 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 2
Accommodaties 10
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen