Maak kennis met Oregon
o.v.v. wijzigingen 2.388 €

Maak kennis met Oregon

autoreis
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : dinsdag 14 mei 2024
Ref ID: 3465966
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.775 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : dinsdag 14 mei 2024
Bestemmingen: Portland OR, Hood River OR, Pendleton OR, Baker City OR, John Day OR, Bend OR, Crater Lake OR, Medford OR, Coos Bay OR, Newport OR, Portland OR

Over de reis

14 mei
Reizen van Amsterdam naar Portland OR
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:26 - Portland, Portland Intl (PDX)
16uur 26min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 908
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:45 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Vervoer:  UA908
Reisklasse: Economy
3uur 12min - Aansluiting op het vliegveld Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Verander van terminal 5 naar 1
UA
UA United Airlines - UA 580
15:57 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
18:26 - Portland, Portland Intl (PDX)
Vervoer:  UA580
Reisklasse: Economy
14 mei
Autoverhuur
CHEVROLET MALIBU
Hertz
A/C 5 Personen
CHEVROLET MALIBU (FCAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Ongelimiteerde kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als het huurvoertuig met minder brandstof ingeleverd is dan bij het ophalen, is er een tanktoeslag en kosten voor de ontbrekende brandstof.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
De klanten moeten bij terugkomst de bon van het tankstation laten zien, om te bevestigen dat ze de tank gevuld hebben. Als het voertuig niet met een volle tank ingeleverd is, zal de restitutie van het betaalde bedrag verminderd worden met de waarde van de ontbrekende liters brandstof (volgens de huidige benzineprijzen).
Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: Alle Categorieën 200.00 USD
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Verzekering cascoschade
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Huurauto ophalen

7240 N.E. AIRPORT WAY - Telefoonnummer: 5035287900

7240 N.E. AIRPORT WAY, PORTLAND, OR

Openingsuren: 07:00 - 23:59

Pendelbus naar auto Verhuurcentrum
Terugbrengen

7240 N.E. AIRPORT WAY - Telefoonnummer 5035287900

7240 N.E. AIRPORT WAY, PORTLAND, OR

Openingsuren: 07:00 - 23:59

Pendelbus naar auto Verhuurcentrum
14 mei
1. Portland OR
Overnachten
Over de bestemming:

Portland is een stad in Oregon, Verenigde Staten, dat ook wel ‘The City of Roses’ wordt genoemd. In het centrum hangt een relaxte sfeer, waar bezoekers kunnen genieten van een dorpsgevoel.

Portland is de ideale stad om te verkennen per fiets, aangezien het een van de groenste steden ter wereld is. Een gids kan u naar diverse hoogtepunten brengen, zoals de Oregon Zoo, China Town, Japanse tuin en warenhuizen waar u belastingvrij kunt winkelen.

Het is ook leuk om een bierproeverij te doen in een van de brouwerijen. De bijnaam van Portland is dan ook Beervana. Daarnaast staat Portland bekend om de foodtrucks. Verspreid door de stad staan er wel meer dan 600. Het is dan ook niet zo raar dat Portland een reputatie heeft als ‘Beer and Food Cart Capital of the World’. 

Tip: Ga naar VooDoo waar u de meest heerlijke donuts kunt halen! Het is er vaak heel druk, maar niet getreurd: ze zijn 24 uur per dag geopend.

Meer informatie
16 mei
Autoreis van 100 Kilometer - 1uur 9min
Portland OR
Hood River OR
16 mei
2. Hood River OR
Overnachten
Over de bestemming:

Hood River wordt gezien als een van de meest charmante steden van de Amerikaanse staat Oregon, waar bezoekers kunnen genieten van eindeloze avonturen in de buitenlucht.

De stad staat bekend om het windsurfen en wordt zelfs ‘The Windsurfing Capital of the World' genoemd. In het centrum hangt een ontspannen sfeer en bevinden zich allerlei leuke cafés en restaurants. Het heeft de ideale ligging aan de Columbia River tussen de bergen, waardoor de wind boven de rivier vrij spel heeft.

Omdat het midden in de natuur ligt, is het een prachtige omgeving om te verkennen. De Columbia River is op sommige plekken wel twee kilometer breed, maar soms komt het in vernauwingen terecht en deze zijrivieren monden zich dan uit in prachtige watervallen. Ten westen van de stad liggen op ongeveer 50 kilometer de Multnomah watervallen. Door de grote kracht van het water is dit spectaculair om te bekijken.

De levendige en fijne sfeer, culturele festivals, schitterende kunst en oneindige mogelijkheden voor avontuur maken Hood River zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
17 mei
Autoreis van 242 Kilometer - 2uur 25min
Hood River OR
Pendleton OR
17 mei
3. Pendleton OR
Overnachten
Over de bestemming:

Pendleton is een van de grootste steden in Oregon, Verenigde Staten, dat – met haar westerse geest – het motto ‘The Real West’ heeft en bezoekers een andere kant van Oregon laat zien.

Pendleton is de thuisbasis van een wereldberoemde jaarlijkse rodeo - Pendleton Round-Up (een van de tien grootste rodeo’s ter wereld) – en een beroemde wolindustrie. Tijdens een rondleiding door de Pendleton Wollen Mills kan dit fijne vakmanschap verkend worden.

Daarnaast wordt aangeraden te genieten van de schitterende omliggende natuur in het Umatilla National Forest, Wallowa-Whitman National Forest, of een van de vele stadparken en meer te leren over de kleurrijke geschiedenis van de stad tijdens een bezoek aan een van de vele musea of een deelname aan een van de spannende Underground Tours.

Pendleton is een diverse stad met iets voor elke soort reiziger, waar genoten kan worden van kunst, historie en natuur. 

Meer informatie
18 mei
Autoreis van 157 Kilometer - 1uur 41min
Pendleton OR
Baker City OR
18 mei
4. Baker City OR
Overnachten
Over de bestemming:

Baker City is een stad in Oregon, Verenigde Staten, dat ook wel bekend staat als het basiskamp voor Oost-Oregon. De plaats is een perfecte plek voor roadtrippers en beschikt over heerlijke restaurants, prachtige bergen en meer dan 100 historische gebouwen.

Gelegen tussen het Umatilla National Forest en Wallowa-Whitman National Forest biedt Baker City onbeperkte recreatiemogelijkheden. Geniet van de kilometerslange wandelpaden en bewonder de ongerepte meren, canyons en bergtoppen. Ook kan er genoten worden van kanoën, vissen, skiën en langlaufen.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan de bekroonde Barley Brown’s Brew Pub, meer te leren over de goudkoortsgeschiedenis bij de Sumpter Valley Dredge en een wandeling te maken door de historische wijk met geweldige eetgelegenheden.

Baker City biedt bezoekers de mogelijkheid te genieten van een andere kant van Oregon.

Meer informatie
18 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
20 mei
Autoreis van 130 Kilometer - 1uur 54min
Baker City OR
John Day OR
20 mei
5. John Day OR
Overnachten
Over de bestemming:

John Day is een kleine plaats in Oregon, Verenigde Staten, dat met name bekend staat om haar dramatische landschappen. John Day is geliefd onder bezoekers voor haar opmerkelijke geologische verleden en openluchtrecreatie mogelijkheden.

Een bezoek aan John Day is pas compleet na een bezoek aan het John Day Fossil Beds National Monument. Dit monument – gevuld met kleurrijke rotsformaties en korte wandelroutes – bestaat uit drie gebieden (Clarno, Painted Hills en Sheep Rock) en vertelt het verhaal van 40 miljoen jaar aan evolutie.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan de historische Kam Wah Chung State Heritage Site, te genieten van de natuur in het prachtige Malheur National Forest, of een dag te relaxen langs de John Day River.

John Day is een geweldige bestemming met activiteiten voor jong en oud. 

Meer informatie
20 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
21 mei
Autoreis van 246 Kilometer - 3uur 23min
John Day OR
Bend OR
21 mei
6. Bend OR
Overnachten
Over de bestemming:

Bend is een sfeervolle plaats in de Amerikaanse staat Oregon, dat wereldberoemd is om haar ongerepte schoonheid.

Bend is dé plaats voor sportieve activiteiten, zoals kanoën, raften, mountainbiken, klimmen en hiken! Vanwege de fantastische ligging in de natuur, aan de oevers van de Deschutes rivier en onderaan de Cascade Mountains, is aan mogelijkheden geen gebrek.

In het centrum bevinden zich vele boetiekjes, gezellige restaurants en kleine cafés. Ook kunnen bezoekers ervoor kiezen een kunsttentoonstelling te bezoeken, of zichzelf te laten verwennen in een van de vele spa’s.

Als thuisbasis van verschillende brouwerijen, met smaken en brouwsels die uniek zijn voor de Pacific Northwest, staat Bend ook wel bekend als ‘Beer Town USA’. Bierfanaten kunnen de speciaal gecreëerde Bend Ale Trail volgen en genieten van alles dat de brouwerijen te bieden hebben.

De schitterende omliggende natuur, het sfeervolle centrum en het brede aanbod aan activiteiten maken Bend een bestemming die zeker een bezoek waard is. 

Meer informatie
22 mei
Autoreis van 183 Kilometer - 2uur 37min
Bend OR
Crater Lake OR
22 mei
7. Crater Lake OR
Tussenstop
Over de bestemming:

Crater Lake National Park heet niet voor niets zo! In dit park is een gigantisch kratermeer te vinden van 9 kilometer breed die wordt omringd door steile rotswanden. Vanaf de Rim Drive, de 50 kilometer lange weg die rondom het meer loopt, heeft u overal prachtig uitzicht.

Als gevolg van een enorme vulkaanuitbarsting ontstond er een krater die zich vulde met smeltwater en regenwater waardoor dit meer is ontstaan. Crater Lake is ongeveer 500 meter diep en het wateroppervlak ligt op bijna 2 kilometer hoogte. In het meer is Wizard Island te vinden, een kleinere vulkaan die later ontstond. Deze is te bezoeken tijdens een excursie per boot.

De Rim Drive is vanuit het zuiden en noorden te bereiken. Rim Village is te vinden aan de zuidkant samen met het Steel bezoekerscentrum.

Tip: Wanneer u blijft wachten bij Crater Lake tot de zonsondergang ziet u vanaf Cloud Cap Overlook de zon ondergaan in het felblauwe water. Echt een ervaring om nooit meer te vergeten!

Meer informatie
22 mei
Autoreis van 136 Kilometer - 2uur 13min
Crater Lake OR
Medford OR
22 mei
8. Medford OR
Overnachten
Over de bestemming:

Medford is een stad in het hart van Zuid-Oregon, Verenigde Staten, dat met name bekend staat om haar landschap en kwaliteit van leven. Medford ligt in het hart van de Rogue Valley en biedt bezoekers eindeloze mogelijkheden voor avontuur.

Geniet van alle mogelijkheden voor wateractiviteiten – waaronder kajakken, jetboating, raften, vissen en zwemmen - op de Rogue River en de uitstekende wandel-, fiets- en wildlife-observatiemogelijkheden van de Upper en Lower Table Rock trailheads.

Daarnaast is Medford door Forbes benoemd tot wereldwijde wijnbestemming. De uitzonderlijke wijnen en internationaal gewaardeerde kazen van de Rogue Creamery maken Medford een echte traktatie voor de smaakpapillen.

In Medford is dag en nacht en in alle seizoenen een avontuur te beleven. Dit maakt het een geweldige bestemming voor elke soort reiziger. 

Meer informatie
22 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
24 mei
Autoreis van 266 Kilometer - 3uur 8min
Medford OR
Coos Bay OR
24 mei
9. Coos Bay OR
Overnachten
Over de bestemming:

Coos Bay is de grootste stad aan de kust van Oregon, Verenigde Staten, gelegen in een grote baai aan de Grote Oceaan. Hier kunt u watersporten beoefenen, zoals vissen, snorkelen, zwemmen en varen. Ook kunt u schitterende wandelingen maken door duinen en langs kliffen. Onderweg heeft u prachtig uitzicht over de baai!

De beste manier om de kust van Oregon te verkennen, is door de 11 mijl lange Cape Arago Highway te volgen. Deze route verbindt de drie prominente staatsparken – Sunset Bay, Shore Acres en Cape Arago State Park –, die alle drie zeker een bezoek waard zijn.

Daarnaast kunt u een beeld krijgen van de geschiedenis van het gebied in het Coos History Museum & Maritime Collection, kunst bewonderen in het Coos Art Museum en shoppen in de diverse ‘vintage’ winkels. Tussen maart en oktober is er ook elke woensdag een boerenmarkt.

Tip: wanneer u in Coos Bay bent in het juiste seizoen, is het mogelijk om bij een van de uitkijkpunten bij de oceaan een walvis spotten!

Meer informatie
26 mei
Autoreis van 159 Kilometer - 2uur 4min
Coos Bay OR
Newport OR
26 mei
10. Newport OR
Overnachten
Over de bestemming:

In het noorden van de Amerikaanse staat Oregon ligt het schilderachtige Newport. Deze kleine plaats aan de ‘Central Coast’ biedt prachtige zeekliffen, natuurlijke terrassen, schilderachtige baaien en een geweldig uitzicht over de Yaquina Bay.

Newport heeft veel te bieden en staat met name bekend als een geweldige bestemming voor een familievakantie.

In Newport vinden bezoekers ongeremde toegang tot walvis spotten. Er kan deelgenomen worden aan een tour, maar er kan ook geprobeerd worden de dieren zelf te spotten vanaf de Yaguina Lighthouse – de hoogste vuurtoren van Oregon – of de prachtige omliggende stranden.

Daarnaast mag een bezoek aan het Oregon Coast-aquarium - het best gewaardeerde aquarium van de staat -, het verkennen van de interessante lokale geschiedenis in de vele musea en het genieten in de unieke brouwcafés en restaurants zeker niet worden overgeslagen.

Newport is een kleine gezellige kustplaats met iets voor elke soort reiziger. 

Meer informatie
26 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
27 mei
Autoreis van 214 Kilometer - 2uur 27min
Newport OR
Portland OR
27 mei
11. Portland OR
Overnachten
Over de bestemming:

Portland is een stad in Oregon, Verenigde Staten, dat ook wel ‘The City of Roses’ wordt genoemd. In het centrum hangt een relaxte sfeer, waar bezoekers kunnen genieten van een dorpsgevoel.

Portland is de ideale stad om te verkennen per fiets, aangezien het een van de groenste steden ter wereld is. Een gids kan u naar diverse hoogtepunten brengen, zoals de Oregon Zoo, China Town, Japanse tuin en warenhuizen waar u belastingvrij kunt winkelen.

Het is ook leuk om een bierproeverij te doen in een van de brouwerijen. De bijnaam van Portland is dan ook Beervana. Daarnaast staat Portland bekend om de foodtrucks. Verspreid door de stad staan er wel meer dan 600. Het is dan ook niet zo raar dat Portland een reputatie heeft als ‘Beer and Food Cart Capital of the World’. 

Tip: Ga naar VooDoo waar u de meest heerlijke donuts kunt halen! Het is er vaak heel druk, maar niet getreurd: ze zijn 24 uur per dag geopend.

Meer informatie
28 mei
Reizen van Portland OR naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines
10:45 - Portland, Portland Intl (PDX)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 13uur 35min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 357
10:45 - Portland, Portland Intl (PDX)
16:50 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Vervoer:  UA357
Reisklasse: Economy
1uur 30min - Aansluiting op het vliegveld Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
UA
UA United Airlines - UA 909
18:20 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UA909
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.775 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 11
Vlucht 2
Accommodaties 10
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen