Ontdek het prachtige Texas
o.v.v. wijzigingen 2.782 €

Ontdek het prachtige Texas

Autorondreis zelf samenstellen
Laatst gewijzigd op: donderdag 18 april 2024 - Vertrek : dinsdag 15 oktober 2024
Ref ID: 3473370
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.564 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 18 april 2024 - Vertrek : dinsdag 15 oktober 2024
Bestemmingen: Dallas TX, Austin TX, San Antonio TX, Del Rio TX, Terlingua TX, Midland TX, Amarillo, Fort Worth TX, Dallas TX
Thema

Over de reis

15 okt
Reizen van Amsterdam naar Dallas TX
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
08:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:20 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
12uur 50min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6054
08:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:55 - Detroit, Detroit Metro Wayne Co (DTW)
Vervoer:  KL6054 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
1uur 29min - Aansluiting op het vliegveld Detroit, Detroit Metro Wayne Co (DTW)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 5767
12:24 - Detroit, Detroit Metro Wayne Co (DTW)
14:20 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
Vervoer:  KL5767 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
15 okt
Autoverhuur
Nissan Versa /AC/A/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Nissan Versa /AC/A/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
93.22 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Dallas Fort Worth luchthaven (Shuttle Service) - 2424 E 38th Street Av - Telefoonnummer:

2424 E 38th Street Av, Dallas, TX 75261, U.S.A.

Terugbrengen

Dallas Fort Worth luchthaven (Shuttle Service) - 2424 E 38th Street Av - Telefoonnummer

2424 E 38th Street Av, Dallas, TX 75261, U.S.A.

15 okt
1. Dallas TX
Overnachten
Over de bestemming:

Dallas is een bruisend metropool in de staat Texas, dat met name bekend staat om haar grote aanbod aan restaurants en winkelcentra. Met het grootste kunstdistrict van het land, een verrukkelijke keuken, live-entertainment, groene ruimten en buitenpaden is in Dallas een nieuw avontuur nooit ver weg.

De bekendste bezienswaardigheden van Dallas zijn de Reunion Tower – waar genoten kan worden van verschillende activiteiten en een heerlijk diner op de top van de toren -, Fair Park – de thuisbasis van musea, tuinen en de State Fair – en de Dallas Arboretum – een van de beste botanische tuinen ter wereld.

Daarnaast is Dallas de plaats van de moord op John F. Kennedy. In het Sixth Floor Museum wordt het leven en de moord op JFK beschreven. Ook kunnen bezoekers in het raam staan waar Lee Harvey Oswald zijn geweer afvuurde. Dealy Plaza is tegenwoordig een nationaal historisch monument. Hier staat ook een ‘X’ op de plaats waar het schot de president trof.

Met tal van activiteiten en oneindige mogelijkheden voor avontuur is Dallas een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
17 okt
Autoreis van 324 Kilometer - 3uur 2min
Dallas TX
Austin TX
17 okt
2. Austin TX
Overnachten
Over de bestemming:

Austin is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Texas, dat ook wel als een van Amerika’s meest unieke en interessante bestemmingen wordt gezien. Van geweldige restaurants met het beste eten in de VS en live muziekoptredens, tot opmerkelijke bezienswaardigheden en prachtige natuur, Austin heeft het allemaal.

Austin wordt ook wel de ‘Live Music Capital of the World’ genoemd. Een bezoek aan Austin is dan ook pas compleet na het genieten van verschillende optredens van de muzikanten die door de hele stad livemuziek maken.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Capitool – een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van de stad -, de verschillende monumenten van boeren, muzikanten en helden van de burgeroorlog te bekijken, te winkelen en dineren in ‘SoCo’, de lokale kunstscene te verkennen en te kajakken op Lady Bird Lake.

Austin is een kosmopolitische stad met de sfeer van een kleine plaats, waar iedereen een geweldige tijd zal beleven. 

Meer informatie
17 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
18 okt
Autoreis van 129 Kilometer - 1uur 28min
Austin TX
San Antonio TX
18 okt
3. San Antonio TX
Overnachten
Over de bestemming:

San Antonio is de oudste stad van de Amerikaanse staat Texas en staat bekend als de ultieme bestemming voor avonturen van Texas-formaat. San Antonio beschikt over een rijke geschiedenis, verschillende moderne bezienswaardigheden en themaparken van wereldklasse.

De beste manier om San Antonio te zien, is door een wandeling te maken langs de River Walk of Paseo del Rio. Deze route slingert door het centrum van de stad, langs de grote attracties en oevers van de San Antonio-rivier. Langs de route bevinden zich tientallen restaurants en terrasjes met kleurrijke parasols en spelen straatartiesten mariachi-muziek.

Daarnaast kunnen geschiedenisliefhebbers een bezoek te brengen aan de Alamo, het San Antonio Missions National Historical Park en Spanish Governor’s Palace. Buitenliefhebbers kunnen genieten van wandelingen en fietstochten door de spectaculaire parken, tuinen en buitenruimtes. Ten slotte wordt een bezoek aan een van de geweldige themaparken – zoals SeaWorld San Antonio en Six Flags Fiesta Texas – ook erg aangeraden.

Meer informatie
18 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
20 okt
Autoreis van 259 Kilometer - 2uur 58min
San Antonio TX
Del Rio TX
20 okt
4. Del Rio TX
Overnachten
Over de bestemming:

Het charmante Del Rio is een plek waar het oude en het nieuwe samenkomen en waar reizigers kunnen genieten van avontuurlijke activiteiten en de warme Texaanse gastvrijheid.

Een van de opvallende kenmerken van Del Rio is de ligging aan de oevers van de Rio Grande-rivier. Deze rivier biedt tal van recreatiemogelijkheden, waaronder vissen, kajakken, kanoën en boottochten. Dit zijn geweldige manieren om te genieten van het buitenleven.

Andere interessante plekken om te bezoeken, zijn het Whitehead Memorial Museum – waar meer geleerd kan worden over de pioniersgeschiedenis en de Indiaanse cultuur van de regio – en de Val Verde Winery - waar genoten kan worden van wijntours en proeverijen.

Natuurliefhebbers worden aangeraden een bezoek te brengen aan de nabijgelegen Amistad National Recreation Area, waar genoten kan worden van wandelen, varen, vissen en het bewonderen van adembenemende uitzichten.

Kortom, Del Rio heeft voor ieder wat wils. 

Meer informatie
20 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
21 okt
Autoreis van 438 Kilometer - 5uur 37min
Del Rio TX
Terlingua TX
21 okt
5. Terlingua TX
Overnachten
Over de bestemming:

Terlingua is een afgelegen en unieke bestemming gelegen in West-Texas, Verenigde Staten. Het is een kleine gemeenschap in de buurt van het Big Bend National Park, dat bekend staat om zijn ruige woestijnlandschappen, rijke mijnbouwgeschiedenis en eigenzinnige sfeer.

Het Big Bend National Park – waar bezoekers kunnen wandelen, wilde dieren spotten en kamperen onder een adembenemende sterrenhemel - is een van de grootste trekpleisters van Terlingua. Daarnaast kunnen avontuurlijke reizigers in de omgeving van Terlingua genieten van mountainbiken en rivieravonturen op de Rio Grande.

Terlingua zelf is een plek met een unieke mix van kunstenaars, vrije geesten en liefhebbers van natuur. Verspreid door de stad staan charmante en kleurrijke gebouwen die een nostalgische charme uitstralen. Vergeet ook niet om te genieten van de lokale kunst en ambachten, heerlijke Texaanse gerechten te proeven in restaurants en cafés en deel te nemen aan de lokale gemeenschapsevenementen.

Terlingua is een geweldige bestemming om een onvergetelijk avontuur te beleven in een prachtige en afgelegen omgeving. 

Meer informatie
23 okt
Autoreis van 412 Kilometer - 5uur 1min
Terlingua TX
Midland TX
23 okt
6. Midland TX
Overnachten
Over de bestemming: Midland is een stad in en de provinciehoofdstad van Midland County, Texas, Verenigde Staten, op de zuidelijke vlaktes van het westelijke deel van de staat. Een klein deel van de stad strekt zich uit tot in Martin County. Midland werd opgericht als het halverwege punt tussen Fort Worth en El Paso op de Texas en Pacific Railroad in 1881. Het is de geboorteplaats van voormalig First Lady Laura Bush, en de voormalige woonplaats van voormalige presidenten George H. W. Bush en George W. Bush, en voormalig First Lady Barbara Bush. Bijgenaamd "The Tall City", staat Midland al lang bekend om zijn skyline in het centrum. De meeste grote kantoorgebouwen in het centrum van Midland werden gebouwd tijdens een periode van grote olie- en gasontdekkingen in het Permian Basin. De stijging van de energieprijzen in het midden van de jaren '80 zorgde voor een bouwboom in het centrum van Midland. Jarenlang was het 22 verdiepingen tellende Wilco-gebouw in het centrum van Midland het hoogste gebouw tussen Fort Worth en Phoenix. Vandaag de dag is het hoogste gebouw het 24 verdiepingen tellende Bank of America-gebouw, dat een hoogte heeft van 101 meter. Vier gebouwen van meer dan 150 meter hoog waren gepland in de jaren '80, waaronder een ontworpen door architect I.M. Pei. De grote oliecrisis van midden jaren '80 maakte een einde aan plannen voor toekomstige wolkenkrabbers. Een particuliere ontwikkelingsgroep was van plan om de Energy Tower te bouwen in het City Center, die naar verwachting 870 voet hoog zou zijn met 59 verdiepingen (6 verdiepingen ondergronds en 53 erboven). Als het was gebouwd, zou het het 6e hoogste gebouw van Texas zijn geweest.
Meer informatie
24 okt
Autoreis van 387 Kilometer - 3uur 46min
Midland TX
Amarillo
24 okt
7. Amarillo
Overnachten
Over de bestemming:

Amarillo is een stad in de staat Texas, Verenigde Staten, dat bekend staat om haar historische Route 66-attracties. Met haar echte westerse erfgoed, themarestaurants en klassieke auto’s, is het de ideale bestemming om de sfeer van het Wilde Westen te ontdekken.

Ook is het de thuisbasis van veel bekende kunstshows, theaters en het Don Harrington Discovery Center – een populair ruimtemuseum -, wat het een interessante bestemming maakt met iets voor iedereen.

Een echte must-visit is de Cadillac Ranch – een kunstproject dat in 1974 werd opgezet door Stanley Marsh. Langs de Interstate 40 staan meerdere Cadillacs met de neuzen in het zand. Het bijzondere aan dit kunstproject is dat bezoekers de auto’s zelf mogen bespuiten met graffiti. Af en toe worden de Cadillacs overgespoten, zodat er nieuwe kunstwerken kunnen worden gemaakt.

Daarnaast is Amarillo de toegangspoot tot de Palo Duro Canyon. Dit park, vol unieke rotsformaties, is de op een na grootste kloof van Amerika. Het park kan te voet, per fiets of per auto/camper verkend worden. De uitzichten op de vallei zijn echt adembenemend en het bewonderen van de schitterende zonsopkomsten en -ondergangen is ook zeker de moeite waard!

Meer informatie
24 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
26 okt
Autoreis van 546 Kilometer - 5uur 28min
Amarillo
Fort Worth TX
26 okt
8. Fort Worth TX
Overnachten
Over de bestemming:

Fort Worth is een bruisende stad, gelegen in de Amerikaanse staat Texas, die met name bekend staat om zijn historie, cultuur, architectuur en de beroemde Texaanse gastvrijheid. De stad biedt zowel een moderne stadservaring als een vleugje cowboycharme.

De Historic Stockyards District is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Fort Worth. Hier kan de authentieke sfeer van het oude wilde westen ervaren worden. Bezoekers kunnen ritjes maken met een oude stoomtrein, veemarkten bezoeken en genieten van livemuziek in een van de vele saloons. Mis ook zeker de beroemde Fort Worth Herd Cattle Drive niet, waar een kudde Longhorn-runderen door de straten van de wijk wordt gedreven!

Andere aanraders zijn een bezoek aan het Kimbell Art Museum – bekend om zijn prachtige architectuur en uitgebreide kunstcollectie -, de Sundance Square – het hart van het centrum - en de Fort Worth Zoo – een van de oudste en meest gewaardeerde dierentuinen in de VS.

Kortom, Fort Worth heeft voor ieder wat wils. 

Meer informatie
26 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
27 okt
Autoreis van 52 Kilometer - 41min
Fort Worth TX
Dallas TX
27 okt
9. Dallas TX
Tussenstop
Over de bestemming:

Dallas is een bruisend metropool in de staat Texas, dat met name bekend staat om haar grote aanbod aan restaurants en winkelcentra. Met het grootste kunstdistrict van het land, een verrukkelijke keuken, live-entertainment, groene ruimten en buitenpaden is in Dallas een nieuw avontuur nooit ver weg.

De bekendste bezienswaardigheden van Dallas zijn de Reunion Tower – waar genoten kan worden van verschillende activiteiten en een heerlijk diner op de top van de toren -, Fair Park – de thuisbasis van musea, tuinen en de State Fair – en de Dallas Arboretum – een van de beste botanische tuinen ter wereld.

Daarnaast is Dallas de plaats van de moord op John F. Kennedy. In het Sixth Floor Museum wordt het leven en de moord op JFK beschreven. Ook kunnen bezoekers in het raam staan waar Lee Harvey Oswald zijn geweer afvuurde. Dealy Plaza is tegenwoordig een nationaal historisch monument. Hier staat ook een ‘X’ op de plaats waar het schot de president trof.

Met tal van activiteiten en oneindige mogelijkheden voor avontuur is Dallas een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
27 okt
Reizen van Dallas TX naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
18:00 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
12:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 12uur 15min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6923
18:00 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
20:28 - Minneapolis, Minneapolis St Paul Intl (MSP)
Vervoer:  KL6923 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
1uur 42min - Aansluiting op het vliegveld Minneapolis, Minneapolis St Paul Intl (MSP)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 656
22:10 - Minneapolis, Minneapolis St Paul Intl (MSP)
12:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL656
Reisklasse: Economy
opmerkingen:



Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.564 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 9
Vlucht 2
Accommodaties 8
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen