Ontdek Noordoost-Amerika
o.v.v. wijzigingen 3.475 €

Ontdek Noordoost-Amerika

autoreis
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : donderdag 9 mei 2024
Ref ID: 3593088
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.950 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : donderdag 9 mei 2024
Bestemmingen: New York City NY, Cape Cod, Boston MA, Portland ME, Bar Harbor ME, North Conway NH, Stowe, Stockbridge MA, Syracuse NY, Niagara Falls NY, Lancaster PE, Washington DC, Philadelphia, New York City NY

Over de reis

09 mei
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA71
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:30 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
8uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA71
Reisklasse: Economy
09 mei
Autoverhuur
Hyundai Elantra /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Hyundai Elantra /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
92.79 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Newark (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

Building 25, Newark, NJ 07114, U.S.A.

Terugbrengen

Newark (Shuttle Service) - Telefoonnummer

Building 25, Newark, NJ 07114, U.S.A.

09 mei
1. New York City NY
Overnachten
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
11 mei
Autoreis van 398 Kilometer - 4uur 43min
New York City NY
Cape Cod
11 mei
2. Cape Cod
Overnachten
Over de bestemming:

Het schiereiland Cape Cod is gelegen ten zuidoosten van Boston en staat vooral bekend om de eindeloze stranden en de typische New England sfeer. De gezellige kustplaatsen, vele ongerepte natuurgebieden en het rustieke karakter maken Cape Cod tot een geliefd vakantieoord.

Cape Cod wordt vaak gezien als geheel, maar bestaat uit 15 plaatsen met elk hun eigen charme. In sommige van deze plaatsen kunt u een fiets huren om op een leuke manier het schiereiland te ontdekken en vanuit bepaalde stadjes kunt een walvisexcursie doen om een glimp op te vangen van deze prachtige dieren.

Het schilderachtige Sandwich is het oudste stadje van Cape Cod en in Chatham lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Daarentegen zijn Hyannis en Falmouth wat grotere badplaatsen met gezellige straten waar winkels, restaurant en bars te vinden zijn.

Cape Cod kent een rijke variatie aan landschappen en stadjes en overal kunt u genieten van vers gevangen vis in een van de gezellige restaurants.

Meer informatie
11 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
13 mei
Autoreis van 107 Kilometer - 1uur 24min
Cape Cod
Boston MA
13 mei
3. Boston MA
Overnachten
Over de bestemming:

Boston is de hoofdstad van de staat Massachusetts. In deze oude stad, met een rijke geschiedenis, is genoeg te ontdekken. Boston beschikt over meerdere bezienswaardigheden, musea, historische locaties en diverse wijken met elk een eigen karakter.

Een fantastische manier om deze stad te ontdekken is door het wandelen van de ‘Freedom Trail’. Deze wandelroute van vier kilometer brengt u langs 16 historische hoogtepunten uit de tijd van de Onafhankelijkheidsoorlog. De route begint bij de Boston Common en loopt via het Old State House - waar de Boston Massacre plaatsvond - naar de USS Constitution. Ook ziet u Faneuil Hall, dat tegenwoordig een markthal is dat samen met het ernaast gelegen Quincy Market een gezellig gebied vormt vol winkeltjes en kleine restaurants. Bezoek daarnaast Beacon Hill, een van de meest historische wijken van Boston.

Vlak voor de kust ligt het Boston Harbor Islands National Recreation Area, een groot natuurgebied dat uit talloze eilanden bestaat met vele wandelroutes en fietspaden. Door de ligging aan de Atlantische Oceaan is Boston een ideale locatie om tijdens een excursie op zoek te gaan naar walvissen.

Meer informatie
15 mei
Autoreis van 172 Kilometer - 1uur 52min
Boston MA
Portland ME
15 mei
4. Portland ME
Overnachten
Over de bestemming:

Portland is de grootste stad van de staat Maine en is direct gelegen aan de Atlantische Oceaan. De stad is omringd met natuur wat het ideaal maakt voor buitenactiviteiten.

Breng tijdens uw verblijf zeker een bezoek aan de historische buurt Old Port. U vindt hier nog geplaveide straten en Victoriaanse pakhuizen welke zijn omgetoverd tot boetiekjes, restaurants of galerieën. Net iets buiten deze wijk staat de bekende vuurtoren, Portland Head Light.

Kunstliefhebbers kunnen hun hart zeker ophalen in Portland. Er zijn verschillende musea en galerieën te vinden waaronder het Portland Museum of Art. Houdt u meer van muziek, dans en theater? Bezoek dan het Merrill Auditorium of het theater Portland Stage. Natuurliefhebbers kunnen een schitterende kajaktocht maken en bezoekers die op zoek zijn naar meer actie kunnen wildwaterraften over de Kennebec rivier.

Het centrum van de stad is erg compact en dus gemakkelijk te voet af te leggen. Het nemen van de veerboot naar de Casco Bay-eilanden, die net buiten de kust van Portland liggen, mag ook zeker niet worden overgeslagen.

Meer informatie
15 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
16 mei
Autoreis van 280 Kilometer - 2uur 54min
Portland ME
Bar Harbor ME
16 mei
5. Bar Harbor ME
Overnachten
Over de bestemming:

Bar Harbor is een kleine kustplaats in de staat Maine. Het is een trendy plaats met een gezellig centrum, dat vroeger bekend stond als hét vakantieoord voor de rijkere Amerikanen.

Het is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Acadia National Park, maar Bar Harbor zelf is ook zeker de moeite waard. U kunt Bar Harbor ontdekken per fiets, tijdens een wandeltour of vanaf het water per kajak. Bar Harbor staat bekend om de visserij en er wordt hier voornamelijk kreeft gevangen. Het proeven van verse kreeft, deelnemen aan een walvisexcursie en meegaan met een van de kreeftenboten wordt dan ook zeker aangeraden.

Het Acadia National Park is een van de oudste en mooiste nationale parken van Amerika. Het park is gelegen in de staat Maine op Mount Desert Island. In dit nationale park worden hoge kliffen afgewisseld met prachtige bergen, meren en pittorekse dorpjes. Ervaar de schoonheid van Acadia National Park terwijl u over de 43 kilometer lange Loop Road rijdt.

Meer informatie
18 mei
Autoreis van 340 Kilometer - 3uur 57min
Bar Harbor ME
North Conway NH
18 mei
6. North Conway NH
Overnachten
Over de bestemming:

In het hart van de White Mountains in de Amerikaanse staat New Hampshire ligt het dorp North Conway. Deze plaats staat vooral bekend om haar prachtige omgeving en de Conway Scenic Railroad. Het maken van een treinrit over deze historische spoorweg mag dan ook zeker niet worden overgeslagen.

De White Mountains zijn onderdeel van de Appalachen. In 1819 werd hier Amerika’s eerste wandelpad aangelegd en sindsdien zijn hier vele paden bijgekomen. Een van de bekendste is de 3500 kilometer lange Appalachian Trail, waarvan 188 kilometer door de White Mountains loopt. De hoge bergpieken en diepe valleien zien er prachtig uit vanaf de weg, maar de beste manier om de White Mountains te ervaren is te voet.

De hoogste berg in de White Mountains is Mount Washington en deze is 1.917 meter hoog. Het is mogelijk om deze top op verschillende manieren te bereiken, maar de meest populaire en leukste manier is met de Mount Washington Cog Railway.

Omgeven door prachtige landschappen, historische locaties en cultureel rijkdom, is North Conway zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
18 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
19 mei
Autoreis van 196 Kilometer - 2uur 33min
North Conway NH
Stowe
19 mei
7. Stowe
Overnachten
Over de bestemming:

In het prachtige groene landschap de Green Mountains in Vermont ligt het pittoreske dorpje Stowe. Hier hangt de typische New England sfeer en fans van de beroemde musical The Sound of Music moeten hier zeker naartoe, omdat de bekende Trapp Family Lodge hier gevestigd is. In de buurt van Stowe ligt ook dé Ben & Jerry’s Factory waar u met eigen ogen kan aanschouwen hoe dit overheerlijke ijs gemaakt wordt.

In noordelijke richting vindt u de hoogste berg van de Green Mountains, Mount Mansfield, met een hoogte van 1340 meter. Rondom deze berg kunt u prachtig wandelen. In Stowe zelf kunt u ook het bekende Stowe Recreation Path bewandelen en genieten van spectaculaire uitzichten. Op minder dan tien minuten afstand vindt u the Moss Glen Falls, een van de meest gefotografeerde plekken van Vermont.

Er is dus geen reden om u hier te vervelen, want er zijn genoeg activiteiten die u in de omgeving kunt doen, zoals mountainbiken, hiken, vissen en kanoën. In de winter kunt u hier ook snowboarden of skiën. Ook tijdens de herfst is dit gebied populair om te bezoeken vanwege de prachtige kleuren die de bomen dan krijgen.

Meer informatie
19 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
21 mei
Autoreis van 369 Kilometer - 3uur 44min
Stowe
Stockbridge MA
21 mei
8. Stockbridge MA
Overnachten
Over de bestemming:

The Berkshires is een schilderachtige heuvellandschap in Massachusetts met vele culturele bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes met de typische New England charme. Het staat bekend als luxe vakantieoord voor mensen die de drukte van Boston en New York willen ontvluchten.

In dit prachtige gebied ligt onder andere het rustieke dorpje Stockbridge. Door de prachtige ligging tussen de Berkshire Mountains en aan de Housatonic River was het vroeger een populair vakantieoord voor de rijke Amerikanen. Er zijn dan ook vele historische huizen gebouwd die tegenwoordig oude tijden doen herleven - waaronder een de mooiste koloniale huizen van de Verenigde Staten: Naumkeag Museum & Gardens.

Naast het Norman Rockwell Museum in Stockbridge kan een echte kunstliefhebber ook naar Great Barrington gaan om de vele kunstgalerijen te bezoeken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Balanced Rock State Park waar een gigantische balancerende rots te zien is, maar ook Mount Greylock State Reservation is een bezoek waard. Hier kunt u Massachusetts hoogste top van 1046 meter beklimmen.

Meer informatie
22 mei
Autoreis van 295 Kilometer - 2uur 55min
Stockbridge MA
Syracuse NY
22 mei
9. Syracuse NY
Overnachten
Over de bestemming:

Syracuse is een plaats in de staat New York, Verenigde Staten en staat ook wel bekend als de stad met de meeste sneeuw van het land. De vele kunstgalerijen, interessante musea en goede restaurants maken een bezoek aan Syracuse zeker de moeite waard.

Het maken van een boottocht op Skaneateles Lake, bewonderen van de zonsondergang in Onondaga Lake Park en genieten van een concert in St. Joseph’s Amphitheatre zijn ook echte aanraders tijdens een bezoek.

Daarnaast vindt elk jaar, aan het einde van de zomer, The Great New York State Fair - het grootste jaarlijkse evenement van New York - plaats. Dit is een 13-daagse evenement vol opwindende attracties, optredens van bekende artiesten en lekker eten. Erg leuk om mee te maken!

Syracuse is een stad met een levendige eetcultuur, schilderachtige parken en veel leuke festivals. Er is dus iets voor iedereen.

Tip: vergeet tijdens een bezoek aan Syracuse ook zeker niet een bezoek te brengen aan de prachtige Finger Lakes-regio. Syracuse is hier een goede uitvalsbasis voor!

Meer informatie
22 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
23 mei
Autoreis van 252 Kilometer - 2uur 37min
Syracuse NY
Niagara Falls NY
23 mei
10. Niagara Falls NY
Overnachten
Over de bestemming:

De Niagara Falls behoren tot de grootste watervallen ter wereld en worden gerekend tot een van de zeven wereldwonderen. De liters water die zich naar beneden storten maken deze watervallen zeer indrukwekkend. 

Ze bevinden zich op de grens tussen Amerika en Canada en het kan onderverdeeld worden in drie delen. De Horseshoe Falls, ook wel Canadian Falls genoemd, liggen in Canada en de American Falls en Bridal Veil Falls liggen in Amerika. De Rainbow Bridge, een brug over de Niagara River die te voet en per auto/camper overgestoken kan worden, verbindt beide landen.

Wanneer u de watervallen van dichtbij wilt aanschouwen kunt u achter de watervallen wandelen of de lift pakken naar de voet van de Horseshoe Falls. Ook kunt u een boottocht maken waarmee u tot vlak bij de watervallen komt.

Er zijn genoeg attracties en uitkijkpunten te vinden rondom de beroemde watervallen, maar wanneer u echt een spectaculair uitzicht wilt hebben, kunt u er voor kiezen om een helikoptervlucht te doen boven de Niagara Falls. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Meer informatie
24 mei
Autoreis van 534 Kilometer - 5uur 59min
Niagara Falls NY
Lancaster PE
24 mei
11. Lancaster PE
Overnachten
Over de bestemming:

Lancaster heeft een landelijke ligging en vormt het hart van de Amish Country. De tijd lijkt hier te hebben stil gestaan, omdat zij geen elektriciteit gebruiken en hun vervoer alleen uit paard en wagen bestaat. Sommige Amish staan er voor open om ‘buitenstaanders’ een kijkje te laten nemen in hun leven en een tour te geven. Een andere mogelijkheid is om een tour te doen met een gids in een authentieke buggy door Amish land.

U kunt lokale producten proeven en kopen bij een van de Amish boerderijen of bij de Central Market - de oudste boerenmarkt van Amerika- in het centrum. Lancaster was ook een thuis voor de 15e president van de Verenigde Staten James Buchanan. Zijn huis en landgoed zijn nog steeds te bewonderen in het Wheatland gebied. Naast deze bezienswaardigheden vindt u hier ook het langst draaiende theater in de Verenigde Staten The Fulton Opera House and Theatre en het Hole in the Wall Puppet Theatre, een museum vol met handpoppen en marionetten.

Op een klein half uur rijden ligt Strasburg waar u twee attracties kunt bezoeken die te maken hebben met treinen. Het museum Choo Choo Barn en het Railroad Museum of Pennsylvania.

Meer informatie
25 mei
Autoreis van 194 Kilometer - 2uur 28min
Lancaster PE
Washington DC
25 mei
12. Washington DC
Overnachten
Over de bestemming:

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten en absoluut een bezoek waard. Groene parken, sfeervolle woonwijken, veel cultuur en vermaak bevinden zich op loopafstand van elkaar. 

Het bekendste gebouw is ongetwijfeld The White House, de ambtswoning van de Amerikaanse president. In de directe omgeving daarvan bevinden zich veel bekende gebouwen, musea en monumenten. In The National Mall bevinden zich The State Capitol, het Washington Monument, Capitol Hill en het Lincoln Memorial.

Wanneer u meer van de sfeer in de stad wilt proeven kunt u ook door de straten wandelen van de historische wijk Georgetown, een sfeervol stukje Washington waar allerlei leuke boetieks en restaurants te vinden zijn.

Even buiten Washington ligt een van de best beveiligde plekken op de wereld, het Pentagon, met daarnaast begraafplaats Arlington, waar het graf van de Kennedy's wordt gemarkeerd door een altijd brandende vlam. 

U kunt de dag heerlijk afsluiten op een terras in The Wharf, een moderne wijk aan de Potomac River, met tal van restaurants en bars.

Meer informatie
25 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
27 mei
Autoreis van 223 Kilometer - 2uur 42min
Washington DC
Philadelphia
27 mei
13. Philadelphia
Overnachten
Over de bestemming:

De gezellige stad Philadelphia staat symbool voor de Amerikaanse onafhankelijkheid. ‘Philly’ is de plek waar de Onafhankelijkheidsverklaring werd getekend en vele historische bezienswaardigheden, zoals Independence Hall en de Liberty Bell, zijn hier te vinden.

Philadelphia staat ook bekend om de vele musea, zoals Museum of the American Revolution en Philadelphia History Museum. Bij het Museum of Art – een van de grootste kunstmusea van het land –bevinden zich de wereldberoemde ‘Rocky Steps’ en een standbeeld van de bekende boxer te vinden.

In deze leuke stad zijn ook Philadelphia City Hall - het hoogste overheidsgebouw van de Verenigde State -, University of Pennsylvania - een van de meest indrukwekkende universiteiten van het land - en Eastern State Penitentiary – een voormalige gevangenis waar beruchte criminelen, zoals Al Capone, zaten opgesloten.

In Philadelphia zijn ook vele parken te vinden, zoals Fairmount Park, en diverse gezellige restaurants, bars en winkels te vinden tussen de hoge gebouwen.

Meer informatie
27 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
28 mei
Autoreis van 153 Kilometer - 1uur 55min
Philadelphia
New York City NY
28 mei
14. New York City NY
Tussenstop
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
28 mei
Reizen van New York City NY naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA70
18:00 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
07:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 7uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA70
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.950 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vlucht 2
Accommodaties 13
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen