Langs de prachtige oostkust van Amerika
o.v.v. wijzigingen 3.730 €

Langs de prachtige oostkust van Amerika

autoreis
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : maandag 13 mei 2024
Ref ID: 3664292
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.460 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : maandag 13 mei 2024
Bestemmingen: New York City NY, Philadelphia, Washington DC, Roanoke VA, Asheville NC, Charleston SC, Savannah GA, Saint Augustine FL, Orlando FL, St. Pete Beach FL, Naples FL, Miami Beach, FL

Over de reis

13 mei
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL641
13:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:25 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
8uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL641
Reisklasse: Economy
13 mei
Autoverhuur
Nissan Versa /AC/A/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Nissan Versa /AC/A/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 532,69 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
92.79 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

New York-JFK Luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

Federal Circle, New York, NY 11430, U.S.A.

Terugbrengen

Miami International Airport (Shuttle to Miami Rental Car Center) - Telefoonnummer

3900 NW 25th street, Miami, FL 33142, U.S.A.

13 mei
1. New York City NY
Overnachten
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
13 mei
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
16 mei
Autoreis van 153 Kilometer - 1uur 57min
New York City NY
Philadelphia
16 mei
2. Philadelphia
Overnachten
Over de bestemming:

De gezellige stad Philadelphia staat symbool voor de Amerikaanse onafhankelijkheid. ‘Philly’ is de plek waar de Onafhankelijkheidsverklaring werd getekend en vele historische bezienswaardigheden, zoals Independence Hall en de Liberty Bell, zijn hier te vinden.

Philadelphia staat ook bekend om de vele musea, zoals Museum of the American Revolution en Philadelphia History Museum. Bij het Museum of Art – een van de grootste kunstmusea van het land –bevinden zich de wereldberoemde ‘Rocky Steps’ en een standbeeld van de bekende boxer te vinden.

In deze leuke stad zijn ook Philadelphia City Hall - het hoogste overheidsgebouw van de Verenigde State -, University of Pennsylvania - een van de meest indrukwekkende universiteiten van het land - en Eastern State Penitentiary – een voormalige gevangenis waar beruchte criminelen, zoals Al Capone, zaten opgesloten.

In Philadelphia zijn ook vele parken te vinden, zoals Fairmount Park, en diverse gezellige restaurants, bars en winkels te vinden tussen de hoge gebouwen.

Meer informatie
16 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
17 mei
Autoreis van 224 Kilometer - 2uur 43min
Philadelphia
Washington DC
17 mei
3. Washington DC
Overnachten
Over de bestemming:

Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten en absoluut een bezoek waard. Groene parken, sfeervolle woonwijken, veel cultuur en vermaak bevinden zich op loopafstand van elkaar. 

Het bekendste gebouw is ongetwijfeld The White House, de ambtswoning van de Amerikaanse president. In de directe omgeving daarvan bevinden zich veel bekende gebouwen, musea en monumenten. In The National Mall bevinden zich The State Capitol, het Washington Monument, Capitol Hill en het Lincoln Memorial.

Wanneer u meer van de sfeer in de stad wilt proeven kunt u ook door de straten wandelen van de historische wijk Georgetown, een sfeervol stukje Washington waar allerlei leuke boetieks en restaurants te vinden zijn.

Even buiten Washington ligt een van de best beveiligde plekken op de wereld, het Pentagon, met daarnaast begraafplaats Arlington, waar het graf van de Kennedy's wordt gemarkeerd door een altijd brandende vlam. 

U kunt de dag heerlijk afsluiten op een terras in The Wharf, een moderne wijk aan de Potomac River, met tal van restaurants en bars.

Meer informatie
17 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
19 mei
Autoreis van 389 Kilometer - 3uur 47min
Washington DC
Roanoke VA
19 mei
4. Roanoke VA
Overnachten
Over de bestemming:

Roanoke is een typische Amerikaanse stad in de staat Virginia. Het ligt in de Appalachen waardoor deze stad omringd wordt door natuur.

Het centrum van Roanoke is Center in the Square waar u ook musea kunt vinden over wetenschap en de lokale geschiedenis. Het Harrison Museum of African American Culture was vroeger de eerste openbare school in Amerika voor Afro-Amerikanen. In deze stad vindt u ook het Virginia Museum of Transportation waar diverse stoomlocomotieven te vinden zijn.

Zuidelijk van Roanoke is Mill Mountain te vinden. Op deze berg ligt de Mill Mountain dierentuin, maar ook de beroemde Mill Mountain Star. Deze 27 meter hoge verlichte ster is de reden waarom Roanoke de bijnaam ‘Star City’ heeft gekregen.

Omdat Roanoke te midden in een prachtig landschap ligt, raden wij aan deze natuur zeker te ontdekken. U kunt ervoor kiezen de Roanoke Mountain Loop te lopen. Deze wandeling is 6,4 kilometer lang en tijdens de route heeft u prachtig uitzicht op de Blue Ridge Mountains. Op ongeveer een uur rijden in zuidoostelijke richting ligt het Smith Mountain Lake. Dit is een prachtig park en de zonsondergang is hier spectaculair om te aanschouwen.

Meer informatie
19 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
20 mei
Autoreis van 394 Kilometer - 3uur 53min
Roanoke VA
Asheville NC
20 mei
5. Asheville NC
Overnachten
Over de bestemming:

Asheville is een stad in North Carolina, Verenigde Staten.

Het centrum van de stad staat vol historische gebouwen, goede restaurants, gezellige bars en lokale winkels. De stad staat ook wel bekend als een van Amerika’s gelukkigste steden en heeft een bloeiende kunst-, muziek-, en brouwscene. 

Een bezoek aan het bekende Biltmore Estate – een Frans Renaissance kasteel – en het Chimney Rock State Park – een park waar genoten kan worden van prachtige vergezichten – wordt ook zeker aangeraden.

Daarnaast is Asheville een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Great Smoky Mountains National Park. Dit wereldwijd bekende park, vol natuurlijke en door de mens gemaakte attracties, is het meest bezochte nationale park van Amerika. In het park bevinden zich kilometerslange beboste paden, schilderachtige autoroutes en prachtige watervallen.

Geniet tijdens een bezoek aan Asheville van het rijke architecturale erfgoed van de stad en ontdek het prachtige berglandschap eromheen. 

Meer informatie
20 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
22 mei
Autoreis van 431 Kilometer - 4uur 10min
Asheville NC
Charleston SC
22 mei
6. Charleston SC
Overnachten
Over de bestemming:

Charleston is een stad in South Carolina, Verenigde Staten.

De stad staat bekend als ‘de Heilige Stad’, door het grote aantal kerken dat zich in de stad bevindt. Een bezoek aan een van deze vele kerken mag dus zeker niet worden overgeslagen. De St. Micheal’s Church – de oudste kerk in de stad – en de Circular Congregational Church worden hiervoor aangeraden. Ook is het volgen van een nachtelijke rondleiding op de Magnolia Cemetery (The Spirits of Magnolia Cemetery Tour) – de meest angstaanjagend mooie Victoriaanse begraafplaats van de stad - zeker een aanrader.

Daarnaast kunnen bezoekers genieten van prachtige uitzichten in Battery Park & White Point Garden en mooie wandelingen in de prachtige tuin vol meren, bloemen en platen van Middleton Place.

Geniet tijdens een bezoek aan Charleston van de rijke geschiedenis, vele musea, prachtige kunst, goede restaurants, gezellige bars, het bruisende nachtleven en de overal charme en gastvrijheid van de stad. 

Meer informatie
24 mei
Autoreis van 186 Kilometer - 2uur 14min
Charleston SC
Savannah GA
24 mei
7. Savannah GA
Overnachten
Over de bestemming:

Savannah is de oudste stad in de Amerikaanse staat Georgia en heeft als bijnaam ‘America’s Sweetheart’. De stad staat met name bekend om haar prachtige kustlandschappen, rijke geschiedenis en goed bewaard gebleven architectuur.

Savannah, een deftige oude stad vol zuidelijke charme en druipend van Spaans mos, is een prachtige bestemming om te bezoeken en zelfs een van de meest bezochte steden in het zuiden van de Verenigde Staten.

Naast de vrolijke feesten en zuidelijke gastvrijheid heeft Savannah ook een ‘donkere’ kant. Het gerucht gaat dat het spookt in de stad. De verhalen over spookhuizen, geesten en behekste begraafplaatsen maken Savannah ‘America’s Most Haunted City’.

In Savannah kan genoten worden van prachtige kunst, trendy boetieks, historische architectuur, gerechten rechtstreeks van de kust, cocktails bij elke maaltijd en de betoverende ziel van de stad. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het Forsyth Park!

Meer informatie
24 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
25 mei
Autoreis van 283 Kilometer - 2uur 58min
Savannah GA
Saint Augustine FL
25 mei
8. Saint Augustine FL
Overnachten
Over de bestemming:

Saint Augustine is een stad in Florida, Verenigde Staten.

Het is de oudste stad van het land en bruist van geschiedenis. Voor bezoekers die zoveel mogelijk van deze lange geschiedenis in zich op willen nemen, is de Old Town Trolley een aanrader. Must-visits voor geschiedenisliefhebbers zijn de Old Jail en het Castillo de San Marcos National Monument.

Naast de oudste, is Saint Augustine ook een van de mooiste steden van Florida. De stad staat bekend om haar Spaanse architectuur, prachtige stranden en gezellige sfeer. Ook natuurliefhebbers zijn in Saint Augustine op de juiste plek. Zij zullen zeker genieten op St. Augustine Beach en in het St. Augustine Wild Reserve.

Geniet tijdens een bezoek aan Saint Augustine van de vele geschiedenismusea of een van de vele tours op de grond, op het water of in de lucht. In Saint Augustine is het allemaal mogelijk. 

Meer informatie
25 mei
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
26 mei
Autoreis van 170 Kilometer - 1uur 42min
Saint Augustine FL
Orlando FL
26 mei
9. Orlando FL
Overnachten
Over de bestemming:

In het hart van Florida ligt de stad Orlando. Iedereen kent Orlando van de vele pretparken waar u zich geen minuut hoeft te vervelen. Maar er is meer dan alleen achtbanen.

De shopliefhebber zal het ook zeker genieten in Orlando. Naast de vele grote winkelcentra, zijn er ook een aantal outletcentra te vinden. Tevens kent Orlando een gezellig uitgaansleven, vele restaurants en sportfaciliteiten zoals mooie golfbanen.

Wie naar Orlando gaat, bezoekt uiteraard één of meerdere pretparken. Bezoek een van de 7 Disney parken of geniet van onvergetelijke avonturen in de waterparken Typhoon Lagoon en Blizzard Beach. Voor het entertainment en uitgaansleven gaat u naar Disney’s Boardwalk of Disneys Springs.

Naast de Disneyparken, heeft Universal ook nog twee grote themaparken. Wilt u weten hoe het op een echte filmset er aan toe gaat? Bezoek dan Universal Studios. De echte waaghalzen brengen een bezoek aan Island of Adventure. In dit park vindt u meest spectaculaire achtbanen van Amerika.

Meer informatie
26 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
28 mei
Autoreis van 185 Kilometer - 2uur 10min
Orlando FL
St. Pete Beach FL
28 mei
10. St. Pete Beach FL
Overnachten
Over de bestemming:

Aan de westkust van Florida ligt de gezellige badplaats St Petersburg. Zowel in de zomer als in de winter wordt de plaats druk bezocht.

In St Petersburg vindt u laagbouw en geen hoge wolkenkrabbers. Dit maakt de plaats gemoedelijk. U vindt hier ook een aantal bijzondere musea, waarvan de bekendste het Dali museum is. St Pete Beach staat bekend om haar prachtige langgerekte witte stranden. Vanwege de diverse recreatie mogelijkheden, winkels en restaurant, kunt u tijdens uw rondreis door Florida genieten van een heerlijke dagje strand.

St Petersburg kent een leuke, gezellige en lange pier. De diverse restaurants, leuke winkeltjes, het grote aquarium en de grote speeltuin bieden genoeg vertier voor iedereen. Bij de entree van de pier is het ook mogelijk om een fiets te huren. Zeker aan het einde van de middag en in de avond is de pier een leuke plek om te bezoeken. En uiteraard kunt u hier genieten van een geweldige zonsondergang. 

Meer informatie
29 mei
Autoreis van 244 Kilometer - 2uur 29min
St. Pete Beach FL
Naples FL
29 mei
11. Naples FL
Overnachten
Over de bestemming:

Aan de westkust van Florida ligt Naples. Ook wel de Paradise Coast genoemd vanwege haar 16 kilometer lange witte zandstrand. Naples is een gezellige plaats te bezoeken tijdens uw rondreis door Florida. Er is genoeg te doen en te ontdekken voor de hele familie.

In de historische binnenstad van Naples, Old Naples, vindt u de oude charme van Florida terug. Dwars door de stad loopt 5th Avenue. Een lange straat met gezellige winkels en de beste spareribs restaurants.

De echte shop liefhebber gaat naar Tin City. Dit overdekte winkelcentrum ligt in een oude vissersverf die allemaal zijn voorzien van tinnendaken. Hiervandaan vertrekken ook vele boottochten.

Breng ook een bezoek aan de Naples Pier. Het is een populaire plek om te genieten van het geweldige uitzicht en uiteraard te vissen. Gaat u wat later op de dag, geniet dan van de mooie zonsondergang. Vanaf de pier is het mogelijk om dolfijnen en zeeschildpadden te spotten. Er zijn leuke winkeltjes en vele gezellige restaurantjes. Een vis menu mag niet ontbreken deze avond.

Meer informatie
30 mei
Autoreis van 207 Kilometer - 2uur 25min
Naples FL
Miami Beach, FL
30 mei
12. Miami Beach, FL
Overnachten
Over de bestemming:

Miami ligt in het zuiden van Florida. Miami is een grote stad dat bestaat uit vele verschillende wijken. De bekendste wijk is Miami Beach. Miami Beach ligt op een schiereiland, verbonden met bruggen naar het vaste land. Het schiereiland is weer onderverdeeld in 3 gedeeltes.

North Beach & Mid Beach waar het heerlijk ontspannen is, redelijk rustig en brede zandstranden. Het drukbezochtste gedeelte is al jaren het bekende Miami South Beach. Dit is “the place to be”. In Miami South Beach is het gezellig druk, bruisend en biedt vele trendy hotels. Huur een fiets en verken op deze manier het langgestrekte Miami Beach.

Volg een Art Deco-tour door Miami Beach om de kenmerkende architectuur van het gebied ten volle te waarderen. Het South Beach Art Deco District is een mooie verzameling van meer dan 800 architectonisch beschermde gebouwen in Miami Beach uit de jaren 1930 en 1940 - een absolute must see.

Ga zeker voor een wandeling langs het strand of naar Haulover Park om te vissen, fietsen, tennissen of golfen.

Meer informatie
30 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
01 jun
Reizen van Miami Beach, FL naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
15:25 - Miami, Miami Intl (MIA)
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 11uur 50min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 5969
15:25 - Miami, Miami Intl (MIA)
18:45 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Vervoer:  KL5969 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
45min - Aansluiting op het vliegveld New York, John F Kennedy Intl (JFK)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6007
19:30 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL6007 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisagent naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.460 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 12
Vlucht 2
Accommodaties 12
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen