Het beste van Nieuw-Zeeland
o.v.v. wijzigingen 5.336 €

Het beste van Nieuw-Zeeland

autoreis
Laatst gewijzigd op: maandag 8 april 2024 - Vertrek : vrijdag 28 juni 2024
Ref ID: 6009577
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 16.006 €
Laatst gewijzigd op: maandag 8 april 2024 - Vertrek : vrijdag 28 juni 2024
Bestemmingen: Auckland, Rotorua, Taupo, Napier, Turangi, Palmerston North, New Plymouth, Waitomo, Regio Waikato, Auckland

Over de reis

Van dag tot dag

28 jun
1. Auckland
Overnachten
Over de bestemming:

Auckland is een kosmopolitische en charmante stad, gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Gelegen tussen twee natuurlijke havens - de Waitemata-haven en de Manukau-haven, met het hoogste aantal boten per hoofd van de bevolking ter wereld, wordt Auckland ook wel de 'City of Sails' genoemd.

De skyline van Auckland wordt gedomineerd door de Skytower. Deze toren biedt een spectaculair uitzicht over de stad.

Het centrum van de stad ligt direct aan de baai en bestaat uit moderne hoogbouw en winkelcentra. Door de restauratie van de historische gedeelten zijn gezellige winkelbuurten ontstaan. Het levendigste deel van het centrum is High Street, net ten zuiden van de binnenstad.

Andere highlights die zeker een bezoek waard zijn, zijn het Auckland Domain and the Museum, Albert Park, Parnell, Mt. Eden en Cronwall Park.

Met haar schoonheid en vele mogelijkheden is Auckland de meest levendige stad van Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
28 jun
Autoverhuur
Toyota RAV4 SUV /AC/A/4dr
Auckland Intl
Auckland luchthaven (Shuttle Service) - 104 Montgomerie road mangere
12:00 - 28 jun 2024
Auckland Intl
Auckland luchthaven (Shuttle Service) - 104 Montgomerie road mangere
10:00 - 29 jun 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
112.47 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Auckland luchthaven (Shuttle Service) - 104 Montgomerie road mangere - Telefoonnummer:

104 Montgomerie road mangere, Auckland, Nieuw Zeeland

Terugbrengen

Auckland luchthaven (Shuttle Service) - 104 Montgomerie road mangere - Telefoonnummer

104 Montgomerie road mangere, Auckland, Nieuw Zeeland

Reizen van Auckland naar Rotorua
Op eigen gelegenheid
29 jun
2. Rotorua
Overnachten
Over de bestemming:

Rotorua is een stad in de Bay of Plenty-regio op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, gelegen aan de zuidelijke oevers van het gelijknamige meer, dat met name bekend staat om de geothermische activiteit, geisers en hete modderpoelen. 

Het landschap heeft iets mysterieus door de stoom die uit de aarde opstijgt. Nabij de stad ligt het indrukwekkende Whakarewarewa - misschien wel het meest bezochte natuurpark van Nieuw-Zeeland. Hier bevinden zich warmwaterbronnen, kokende modderpoelen en dampende rotsen, met als topattractie een aantal van de meest indrukwekkende geisers van het land.

Rotorua is voor de Maori’s een heilige plaats en de Maori cultuur is hier dan ook duidelijk aanwezig. De stad wordt al sinds de 14e eeuw door de Maori's bewoond en vandaag de dag kunnen bezoekers hun cultuur beleven en zelfs letterlijk proeven. Zo kunnen bezoekers ceremoniële dansen en concerten bijwonen en ‘hangi’ – een traditionele Maori maaltijd – proeven. Ook is er veel Maori kunst en architectuur te zien.

Kortom, Rotorua is een interessante bestemming die zeker niet mag worden overgeslagen tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
Reizen van Rotorua naar Taupo
Op eigen gelegenheid
01 jul
3. Taupo
Overnachten
Over de bestemming:

Taupo is een kleine stad gelegen in een schilderachtige omgeving aan de noordzijde van Lake Taupo in het hart van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland.

Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Het kristalheldere water en de omringende bergen creëren een adembenemend landschap. Bezoekers kunnen boottochten over het meer maken, vissen, zeilen, kajakken, of simpelweg volledig tot rust komen in de schitterende omgeving. Het wordt zeker aangeraden een bezoek te brengen aan Wairakei Park, waar de langste rivier van Nieuw-Zeeland – de Waikato – stroomt en voor een spectaculaire waterval zorgt: de Huka Falls.

Daarnaast kunnen bezoekers in en rond Taupo genieten van schitterende wandelingen langs vulkanische terreinen en spectaculaire uitzichtpunten, ontspannen in geothermische warmwaterbronnen en het landschap vanuit de lucht bekijken tijdens een skydive. In het stadscentrum bevinden zich tal van winkels en restaurants, die ook zeker het verkennen waard zijn.

Kortom, Taupo biedt voor elk wat wils, wat het zeker een bezoek waard maakt. 

Meer informatie
Reizen van Taupo naar Napier
Op eigen gelegenheid
03 jul
4. Napier
Overnachten
Over de bestemming:

Napier is een prachtige stad, gelegen in Hawke’s Bay, aan de oostkust van het Noordereiland van Nieuw Zeeland en biedt een combinatie van prachtige stranden, een rijke wijnscene, historische architectuur en een bruisend artistiek leven.

Napier werd in 1931 bijna geheel verwoest door een aardbeving. Toen de stad weer moest worden opgebouwd, was Art Deco dé architectuurstijl van het moment en daardoor groeide Napier uit tot een van de meest fascinerende Art Deco-steden ter wereld. Het wordt zeker aangeraden om een wandeling door de straten van de stad te maken en de prachtige Art Deco-gevels, kleurrijke mozaïeken en elegante ontwerpen te bewonderen.

Vanuit Napier kan ook een bezoek gebracht worden aan de wijngaarden van Hawke’s Bay – een van de belangrijkste wijngebieden van Nieuw-Zeeland. Het wordt zeker aangeraden om deel te nemen aan een rondleiding door de wijngaarden en de wijnproeverijen.

Daarnaast zijn het maken van een wandeling langs het strand van Marine Parade, bezoeken van een van de verschillende kunstgalerijen en genieten van de heerlijke culinaire scene echte aanraders.

Meer informatie
Reizen van Napier naar Turangi
Op eigen gelegenheid
05 jul
5. Turangi
Overnachten
Over de bestemming:

Turangi is een dorp gelegen aan de zuidelijke oevers van het kristalheldere Lake Taupo in Nieuw-Zeeland. Het is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Tongariro National Park en staat bekend als de ‘Trout Fishing Capital of the World’ vanwege de overvloedige vismogelijkheden in de nabijgelegen Tongariro River.

De forelvissen zijn de belangrijkste attractie van Turangi. Sportvissers van over de hele wereld trekken naar Turangi om te genieten van een uitdagende en lonende viservaring. De Tongariro River zit vol bruine forel en regenboogforel. Degenen die nog nooit hebben gevist, kunnen ter plaatse een gids inhuren die hen kan helpen de juiste technieken onder de knie te krijgen.

Daarnaast biedt Turangi tal van andere activiteiten in de buitenlucht. Zo kunnen er prachtige wandelingen gemaakt worden in de omringende bossen en bergen, zoals de Tongariro Alpine Crossing, die bekend staat als een van de beste dagwandelingen ter wereld. Avontuurlijke reizigers kunnen genieten van activiteiten als raften en mountainbiken.

Van dagen vol avontuur tot een ontspannen vakantie aan het meer, Turangi heeft voor elk wat wils. 

Meer informatie
Reizen van Turangi naar Palmerston North
Op eigen gelegenheid
07 jul
6. Palmerston North
Overnachten
Over de bestemming:

Palmerston North – vaak afgekort als ‘Palmy’ - is een bruisende stad gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Deze stad biedt een perfecte combinatie van stadse gemakken en natuurlijke schoonheid, wat het een geweldige bestemming maakt voor zowel stadsreizigers als natuurliefhebbers.

Een bezoek aan het Victoria Esplanade Park is een aanrader. Dit prachtige park wordt gezien als het groene hart van de stad. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen, picknicks en ritjes in de miniatuurtrein. Natuurliefhebbers worden ook aangeraden een bezoek te brengen aan de Manawatu Gorge, waar wandelingen gemaakt kunnen worden door een weelderig regenwoud.

Palmerston North biedt ook een rijk cultureel aanbod. In het Te Manawa Museum zijn lokale kunstwerken en tentoonstellingen over de geschiedenis en cultuur van de regio te bekijken. Daarnaast heeft de stad een bruisend centrum met tal van winkels, restaurants, cafés en bars om te ontdekken.

De vriendelijke en gastvrije gemeenschap zal uw reis naar deze stad nog specialer maken. Van cultuur en natuur tot lekker eten en een gezellige lokale sfeer, Palmerston North heeft voor elk wat wils. 

Meer informatie
07 jul
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Palmerston North naar New Plymouth
Op eigen gelegenheid
08 jul
7. New Plymouth
Overnachten
Over de bestemming:

New Plymouth is een levendige stad gelegen aan de westkust van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Het is een moderne stad met een ontspannen sfeer en een prachtige natuurlijke omgeving.

New Plymouth is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Egmont National Park. Dit park strekt zich uit rondom de vulkaan Taranaki (2518 meter). Deze vulkaan en het omliggende nationale park bieden talloze mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken en van adembenemende landschappen te genieten. Er is in totaal voor 300 km aan wandelroutes uitgezet, variërend van korte, eenvoudige wandelingen tot zware klimtochten.

Het centrum van New Plymouth is bruisend en gastvrij, met veel gezellige cafés, restaurants, bars en boetiekjes om te verkennen. De promenade langs de kust is een populaire plek om te wandelen of te fietsen en Fitzroy Beach biedt geweldige mogelijkheden om te surfen en te zwemmen.

New Plymouth zal elke bezoekers betoveren met zijn prachtige landschap, levendige cultuur en vriendelijke gemeenschap. 

Meer informatie
08 jul
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van New Plymouth naar Waitomo
Op eigen gelegenheid
10 jul
8. Waitomo
Overnachten
Over de bestemming:

Waitomo is een prachtige bestemming in Nieuw-Zeeland die met name bekend staat om zijn prachtige grotten en unieke ondergrondse landschap. Het is de ideale bestemming om te genieten van natuurlijke wonderen en avontuurlijke activiteiten.

De beroemde Glowworm Caves zijn het hoogtepunt van een bezoek aan Waitomo. Deze grotten worden door duizenden glimwormen verlicht, wat voor een magische en surrealistische sfeer zorgt. Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen en getuige zijn van het adembenemende schouwspel van de glimwormen die als sterren aan het plafond schitteren. Een boottocht is ook een absolute aanrader! Andere opties zijn blackwater-rafting, abseilen en ziplinen.

Daarnaast zijn er in het landschap rondom Waitomo volop mogelijkheden om te wandelen. Het volgen van de Waitomo Walkway door weelderige bossen en langs beekjes en watervallen, is zeker een aanrader.

Van deelnemen aan avontuurlijke activiteiten tot genieten van de prachtige omgeving, Waitomo biedt het allemaal. 

Meer informatie
10 jul
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Waitomo naar Regio Waikato
Op eigen gelegenheid
11 jul
9. Regio Waikato
Overnachten
Over de bestemming: Net ten zuiden van Auckland ligt de regio Waikato; een land van weelderige weiden dat werd gekozen om The Shire te spelen in de films The Lord of the Rings en The Hobbit. De regio Waikato, bekend om zijn ondergrondse wonderen, zwarte zand surfstranden en glooiende groene heuvels, biedt een schat aan activiteiten en attracties gebaseerd op de natuur rondom een levendig stadscentrum.
Meer informatie
Reizen van Regio Waikato naar Auckland
Op eigen gelegenheid
12 jul
10. Auckland
Tussenstop
Over de bestemming:

Auckland is een kosmopolitische en charmante stad, gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Gelegen tussen twee natuurlijke havens - de Waitemata-haven en de Manukau-haven, met het hoogste aantal boten per hoofd van de bevolking ter wereld, wordt Auckland ook wel de 'City of Sails' genoemd.

De skyline van Auckland wordt gedomineerd door de Skytower. Deze toren biedt een spectaculair uitzicht over de stad.

Het centrum van de stad ligt direct aan de baai en bestaat uit moderne hoogbouw en winkelcentra. Door de restauratie van de historische gedeelten zijn gezellige winkelbuurten ontstaan. Het levendigste deel van het centrum is High Street, net ten zuiden van de binnenstad.

Andere highlights die zeker een bezoek waard zijn, zijn het Auckland Domain and the Museum, Albert Park, Parnell, Mt. Eden en Cronwall Park.

Met haar schoonheid en vele mogelijkheden is Auckland de meest levendige stad van Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
12 jul
Reizen van Auckland naar Amsterdam
Terug
Air New Zealand
KLM Royal Dutch Airlines
Multiple airlines Multiple airlines
20:15 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
12:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 25uur 55min 1 PC 1 tussenstop
NZ
NZ Air New Zealand - NZ 6
20:15 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
13:20 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
Vervoer:  NZ6
Reisklasse: Economy
3uur 30min - Aansluiting op het vliegveld Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 604
16:50 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
12:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL604
Reisklasse: Economy

Aanvullende diensten

28 jun
Vervoer

Vluchten voor : VANDERMEULEN/MAXIMEMR


28 juni - QR 274 - Amstedam - Doha - vertrek 16.15 - aankomst 23.30 - 25kg

29 juni - QR 920 - Doha - Auckland - vertrek 01.50 - aankomst 02.45 - 25kg

12juli - QR 921 - Auckland - Doha - vertrek 13.15 - aankomst 21.40 - 30kg

13jul - QR 273 - Doha - Amsterdam - vertrek 08.10 - aankomst 13.55 - 30kg

*aankomst de volgende dag

Reischema is onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse wijzigingen.

28 jun
Vervoer

Vluchten voor: VANDERMEULEN/MAXIMEMR PREMIUM ECONOMY CLASS


28 juni CX 270 - Amsterdam - Hongkong - vertrek 12.15 - aankomst 06.10* - 2pc

29juni CX 7401 - Hongkong - Auckland - vertrek 19.50 - aankomst 1030* - 2pc

12juli CX 198 - Auckland - Hongkong - vertrek 13.45 - aankomst 21.20 - 2pc

12juli CX 271 - Hongkong - Amsterdam - vertrek 23.10 - aankomst 23.10 - 2pc

*aankomst de volgende dag

Bovenstaand reisschema is onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse wijzigingen

30 jun
Vervoer

Vluchten voor: VANDERMEULEN/PHILIPPEMR


30 juni QF 153 Melbourne - Auckland - vertrek 13.20 - aankomst 18.55 - 30kg

12 juli QF 156 Auckland - Melbourne - vertrek 15.15 - aankomst 17.25 - 30kg

Bovenstaand reisschema is onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse wijzigingen

opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.


Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 16.006 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 10
Vlucht 1
Accommodaties 9
Aanvullende diensten 3
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen