Deluxe Nieuw-Zeeland
o.v.v. wijzigingen 5.918 €

Deluxe Nieuw-Zeeland

autoreis
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : maandag 28 oktober 2024
Ref ID: 6116538
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 11.836 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : maandag 28 oktober 2024
Bestemmingen: Auckland, Coromandel schiereiland, Rotorua, Taupo, Wellington, Christchurch, Greymouth, Franz Josef, Queenstown, Te Anau, Dunedin, Lake Tekapo, Christchurch

Over de reis

Van dag tot dag

28 okt
Reizen van Amsterdam naar Auckland
Vertrek
Emirates
Emirates Emirates
22:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:05 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
+2 dagen 25uur 5min 30 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 150
22:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
07:45 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK150
Reisklasse: Economy
2uur 20min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 448
10:05 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
11:05 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
Vervoer:  EK448
Reisklasse: Economy
30 okt
1. Auckland
Overnachten
Over de bestemming:

Auckland is een kosmopolitische en charmante stad, gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Gelegen tussen twee natuurlijke havens - de Waitemata-haven en de Manukau-haven, met het hoogste aantal boten per hoofd van de bevolking ter wereld, wordt Auckland ook wel de 'City of Sails' genoemd.

De skyline van Auckland wordt gedomineerd door de Skytower. Deze toren biedt een spectaculair uitzicht over de stad.

Het centrum van de stad ligt direct aan de baai en bestaat uit moderne hoogbouw en winkelcentra. Door de restauratie van de historische gedeelten zijn gezellige winkelbuurten ontstaan. Het levendigste deel van het centrum is High Street, net ten zuiden van de binnenstad.

Andere highlights die zeker een bezoek waard zijn, zijn het Auckland Domain and the Museum, Albert Park, Parnell, Mt. Eden en Cronwall Park.

Met haar schoonheid en vele mogelijkheden is Auckland de meest levendige stad van Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
30 okt
Autoverhuur
Toyota RAV4 Hybrid Family SUV /AC/A/4dr
Auckland
Auckland (City Office)
12:15 - 30 okt 2024
Christchurch Intl
Christchurch Airport (Shuttle to office)
18:00 - 16 nov 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
0 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Auckland (City Office) - Telefoonnummer:

165 Beach Road, Auckland, 1010, Nieuw Zeeland

Terugbrengen

Christchurch Airport (Shuttle to office) - Telefoonnummer

155 Orchard Road, Harewood - Christchurch, 8053, Nieuw Zeeland

Reizen van Auckland naar Coromandel schiereiland
Op eigen gelegenheid
31 okt
2. Coromandel schiereiland
Overnachten
Over de bestemming:

Coromandel Peninsula is een adembenemend schiereiland op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Dit gebied staat vooral bekend om de ongerepte natuur, prachtige stranden, weelderige regenwouden en geothermische hotspots. Het biedt een ideale mix van ontspanning, avontuur en natuurlijke schoonheid.

Een van de meest iconische highlights is Cathedral Cove. Deze betoverende baai, bekend vanwege zijn natuurlijke rotsformaties en kristalheldere water, is via een wandeling of per kajak te bereiken. Het is zeker de moeite waard om te genieten van het uitzicht op de witte zandstranden en imposante rotsbogen.

Een bezoek aan Hot Water Beach mag ook zeker niet worden overgeslagen. Bezoekers kunnen hun eigen warmwaterbad in het zand graven, waar heet water uit thermale bronnen naar boven komt. Daarnaast biedt het Coromandel Peninsula een aantal levendige kustplaatsen die zeker het verkennen waard zijn.

Het Coromandel Peninsula heeft voor ieder wat wils en is dus zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
31 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Coromandel schiereiland naar Rotorua
Op eigen gelegenheid
02 nov
3. Rotorua
Overnachten
Over de bestemming:

Rotorua is een stad in de Bay of Plenty-regio op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, gelegen aan de zuidelijke oevers van het gelijknamige meer, dat met name bekend staat om de geothermische activiteit, geisers en hete modderpoelen. 

Het landschap heeft iets mysterieus door de stoom die uit de aarde opstijgt. Nabij de stad ligt het indrukwekkende Whakarewarewa - misschien wel het meest bezochte natuurpark van Nieuw-Zeeland. Hier bevinden zich warmwaterbronnen, kokende modderpoelen en dampende rotsen, met als topattractie een aantal van de meest indrukwekkende geisers van het land.

Rotorua is voor de Maori’s een heilige plaats en de Maori cultuur is hier dan ook duidelijk aanwezig. De stad wordt al sinds de 14e eeuw door de Maori's bewoond en vandaag de dag kunnen bezoekers hun cultuur beleven en zelfs letterlijk proeven. Zo kunnen bezoekers ceremoniële dansen en concerten bijwonen en ‘hangi’ – een traditionele Maori maaltijd – proeven. Ook is er veel Maori kunst en architectuur te zien.

Kortom, Rotorua is een interessante bestemming die zeker niet mag worden overgeslagen tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
Reizen van Rotorua naar Taupo
Op eigen gelegenheid
04 nov
4. Taupo
Overnachten
Over de bestemming:

Taupo is een kleine stad gelegen in een schilderachtige omgeving aan de noordzijde van Lake Taupo in het hart van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland.

Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Het kristalheldere water en de omringende bergen creëren een adembenemend landschap. Bezoekers kunnen boottochten over het meer maken, vissen, zeilen, kajakken, of simpelweg volledig tot rust komen in de schitterende omgeving. Het wordt zeker aangeraden een bezoek te brengen aan Wairakei Park, waar de langste rivier van Nieuw-Zeeland – de Waikato – stroomt en voor een spectaculaire waterval zorgt: de Huka Falls.

Daarnaast kunnen bezoekers in en rond Taupo genieten van schitterende wandelingen langs vulkanische terreinen en spectaculaire uitzichtpunten, ontspannen in geothermische warmwaterbronnen en het landschap vanuit de lucht bekijken tijdens een skydive. In het stadscentrum bevinden zich tal van winkels en restaurants, die ook zeker het verkennen waard zijn.

Kortom, Taupo biedt voor elk wat wils, wat het zeker een bezoek waard maakt. 

Meer informatie
Reizen van Taupo naar Wellington
Op eigen gelegenheid
06 nov
5. Wellington
Overnachten
Over de bestemming:

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en bevindt zich in het zuiden van het Noordereiland. Het is een bruisende en culturele stad, gelegen aan Port Nicholson – één van de mooiste natuurlijke havens ter wereld.

Het centrum van de stad is compact en vrijwel alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Het Museum of New Zealand, oftewel Te Papa Tongarewa (‘onze plek’ in Maori) is, met een grootte van drie voetbalvelden, één van de grootste nationale musea ter wereld. De belangrijkste bezienswaardigheid van de stad zijn de prachtig opgeknapte parlementsgebouwen. Dit complex bevindt zich in de historische buitenwijk Thorndon en bestaat uit 3 architectonisch kenmerkende gebouwen.

Een andere must-do in Wellington is een ritje met de Kelburn Cable Car naar Kelburn, vooral aan het einde van de dag. Kelburn ligt op de top van een steile heuvel van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft over Wellington en Port Nicholson.

Met prachtige landschappen, trendy clubs en vele bezienswaardigheden is Wellington een leuke bestemming om te bezoeken. 

Meer informatie
07 nov
Reizen van Wellington naar Christchurch
Air New Zealand
Air New Zealand Air New Zealand - NZ359
13:30 - Wellington, Wellington Intl (WLG)
14:25 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
55min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  NZ359
Reisklasse: Economy
07 nov
6. Christchurch
Overnachten
Over de bestemming:

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat vooral bekend om de rijke geschiedenis, prachtige tuinen en bruisende culturele scene. Na de verwoestende aardbeving in 2011 zijn kunstenaars opgestaan om Christchurch letterlijk wat kleur terug te geven en is het getransformeerd tot een moderne stad. Op veel plekken zijn indrukwekkende muurschilderingen gemaakt die de stad opvrolijken.

Vanwege de prachtige botanische tuinen en parken wordt Christchurch ook wel ‘de tuinstad van Nieuw Zeeland’ genoemd. De Avon River vormt als het ware de levensader van de stad. Langs deze rivier bevinden zich groene oevers met oude eiken en treurwilden, zwanen en eenden en Victoriaanse bruggetjes die bezoekers uitnodigen tot heerlijke wandelingen.

Het centrum van de stad biedt een levendige mix van winkels, restaurants, cafés en kunstgalerijen. De bekende straat ‘New Regent Street’ is een echte must-visit. Hier bevinden zich prachtig gerestaureerde art-decogebouwen en charmante boetieks.

Christchurch biedt een prachtige mix van cultuur, geschiedenis, natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden. Dit maakt het zeker een bezoek waard tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
07 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Christchurch naar Greymouth
Op eigen gelegenheid
08 nov
7. Greymouth
Overnachten
Over de bestemming:

Greymouth is de grootste plaats aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en was oorspronkelijk gebouwd als havenplaats om het goud – dat hier in 1860 gevonden werd – te verschepen. Tegenwoordig biedt de stad een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, avontuurlijke activiteiten en rijke geschiedenis.

In en rondom Greymouth kunnen een aantal prachtige wandelingen gemaakt worden, waarvan de Point Elizabeth Track de bekendste is. Deze route ligt 6 kilometer ten noorden van Greymouth en voert door de Rapahoe Range Scenic Reserve en langs oude verlaten goudmijnen. Avontuurlijke reizigers kunnen rondom Greymouth ook genieten van fietsen, kajakken, vissen en deelnemen aan een jetboat-avontuur op de rivier.

Acht kilometer ten zuiden van Greymouth ligt Shantytown – een nagebouwd stadje, waar bezoekers de sfeer van een gouddelverstadje uit de periode rond 1880 kunnen proeven. Hoewel het allemaal namaak is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Bezoekers kunnen ook zelf proberen goud te vinden met behulp van een ouderwetse goedzoekerspan.

Van geschiedenis tot avontuur, Greymouth is een bestemming die voor elk wat wils biedt. 

Meer informatie
08 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Greymouth naar Franz Josef
Op eigen gelegenheid
09 nov
8. Franz Josef
Overnachten
Over de bestemming:

Franz Josef is een pittoresk dorpje, gelegen aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, dat vooral bekend staat om de majestueuze Franz Josef-gletsjer. Dit adembenemende natuurwonder trekt elk jaar bezoekers van over de hele wereld.

Franz Josef is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het gebied staat bekend om het ongerepte landschap, met weelderige regenwouden, gletsjers, meren en bergen. De Franz Josef-gletsjer is een van de meest toegankelijke gletsjers ter wereld! Bezoekers kunnen wandeltochten maken op de gletsjer, waarbij ze door spectaculaire ijsformaties en kloven lopen, of ervoor kiezen om te genieten van een panoramisch uitzicht op het landschap tijdens een helikoptervlucht.

Naast de gletsjer zijn er ook genoeg andere activiteiten en attracties om van te genieten. Zo kunnen er prachtige wandelingen gemaakt worden in het omliggende regenwoud – waaronder de Tatare Tunnels Walk of de Douglas Walk - en kan deelgenomen worden aan activiteiten als kajakken, raften en paardrijden.

Met de adembenemende natuurlijke landschappen en avontuurlijke mogelijkheden is Franz Josef een bestemming die iedere bezoeker zal betoveren. 

Meer informatie
09 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Franz Josef naar Queenstown
Op eigen gelegenheid
10 nov
9. Queenstown
Overnachten
Over de bestemming:

Queenstown is een adembenemende bestemming, gelegen aan de oevers van het schilderachtige Lake Wakatipu, dat wereldberoemd is om haar spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en bruisende sfeer.

Als avonturenhoofdstad van Nieuw-Zeeland biedt Queenstown een breed scala aan opwindende activiteiten. Zo kunnen bezoekers bungeejumpen vanaf de Kawarau Bridge – de oorspronkelijke bungeejumplocatie ter wereld -, tochten maken in een jetboat, paragliden, skydiven, meedoen aan canyoning en helikoptervluchten maken over de indrukwekkende landschappen.

Degenen die het liever wat rustiger aandoen, worden aangeraden de Skyline Gondola naar Bob’s Peak (730 m) te nemen. Eenmaal boven kan genoten worden van een adembenemend uitzicht over de stad, het meer en de omgeving. Een bezoek aan de Queenstown Garden, om te relaxen en te genieten van een uitzicht op het Lake Wakatipu, is ook een aanrader.

Kortom, Queenstown heeft voor ieder wat wils en mag zeker niet worden overgeslagen tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
10 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Queenstown naar Te Anau
Op eigen gelegenheid
12 nov
10. Te Anau
Overnachten
Over de bestemming:

Te Anau, gelegen aan de oevers van het gelijknamige meer, is een prachtige bestemming op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en de toegangspoort tot het wereldberoemde Fiordland National Park. Het is een charmant stadje omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid en biedt tal van attracties en activiteiten om van te genieten.

Veel bezoekers komen naar Te Anau om het beroemde nabijgelegen fjord Milford Sound te bezoeken. Reizigers kunnen een dagtocht vanuit Te Anau maken en genieten van een boottocht over het water, omringt door hoge kliffen, watervallen en weelderige regenwouden. Er zijn ook mogelijkheden voor kajakken, fietsen, jetboat varen, vissen en helikoptertochten.

Daarnaast zijn er vele wandel- en trektochtmogelijkheden in de omgeving van Te Anau. De bekendste hiervan is de wereldberoemde Milford Track, langs valleien, meren en watervallen. Er zijn ook kortere wandelingen mogelijk, waaronder de Kepler Track en de Routeburn Track, waar ook genoten kan worden van adembenemende uitzichten.

Te Anau is de ideale bestemming om te genieten van de ongerepte schoonheid van Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
12 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Te Anau naar Dunedin
Op eigen gelegenheid
14 nov
11. Dunedin
Overnachten
Over de bestemming:

Dunedin is een stad vol charme, geschiedenis en prachtige natuurlijke landschappen, gelegen aan de oostkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Dunedin biedt vele leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Zo is Baldwin Street officieel erkend als ’s werelds steilste woonstraat. Hier kan genoten worden van een prachtig uitzicht op de stad en de omliggende heuvels. In het Otago Settlers Museum krijgen bezoekers een inkijkje in de geschiedenis van de stad en Maori-cultuur. Verder kan voor een middag winkelen het best een bezoek gebracht worden aan de autovrije winkelstraat George Street.

Daarnaast is Dunedin het uitgangspunt voor een bezoek aan het Otago Peninsula. Dit schiereiland is de thuisbasis van het enige kasteel van Nieuw-Zeeland – Larnach Castle. Piloten Beach is een klein strand, waar pelsrobben, zeehonden, dolfijnen, orka’s, walvissen en de grootste kolonie van blauwe pinguïns van het schiereiland te zien zijn. Tijdens zonsondergang zijn bij Sandfly Bay ook de uiterst zeldzame en met uitsterven bedreigde geeloogpinguïns te zien. Verder kunnen er prachtige wandelingen en autoritten langs de steile kliffen van de kustlijn gemaakt worden. Zeker een aanrader!

Kortom, Dunedin is een diverse bestemming met iets voor elke soort reiziger.

Meer informatie
Reizen van Dunedin naar Lake Tekapo
Op eigen gelegenheid
15 nov
12. Lake Tekapo
Overnachten
Over de bestemming:

Lake Tekapo, gelegen in het centrum van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, ligt aan de rand van het 20 kilometer lange gelijknamige gletsjermeer en wordt volledig omgeven door bergen. Zomers is Lake Tekapo een waterspeeltuin en ’s winters een skiresort.

Langs de oevers van het meer kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden. In de omgeving zijn verschillende wandelpaden uitgezet met uitkijkpunten, waar genoten kan worden van een panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende bergen.

De lucht rondom Lake Tekapo is ook buitengewoon helder, wat het een van ’s werelds beste locaties maakt voor sterrenkijken. Het Mount John Observatory organiseert regelmatig astronomische observaties en rondleidingen.

Daarnaast mag een bezoek aan de Church of the Good Shepherd - een van de meest iconische bezienswaardigheden – niet worden overgeslagen. Dit charmante kerkje, met stenen muren en rieten dak, kijkt uit over het meer en is een populaire plek voor fotografie. Het is ook een symbool geworden van de natuurlijke schoonheid en spirituele rust van de omgeving.

Kortom, Lake Tekapo is een betoverende bestemming met iets voor iedere soort reiziger. 

Meer informatie
Reizen van Lake Tekapo naar Christchurch
Op eigen gelegenheid
16 nov
13. Christchurch
Tussenstop
Over de bestemming:

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat vooral bekend om de rijke geschiedenis, prachtige tuinen en bruisende culturele scene. Na de verwoestende aardbeving in 2011 zijn kunstenaars opgestaan om Christchurch letterlijk wat kleur terug te geven en is het getransformeerd tot een moderne stad. Op veel plekken zijn indrukwekkende muurschilderingen gemaakt die de stad opvrolijken.

Vanwege de prachtige botanische tuinen en parken wordt Christchurch ook wel ‘de tuinstad van Nieuw Zeeland’ genoemd. De Avon River vormt als het ware de levensader van de stad. Langs deze rivier bevinden zich groene oevers met oude eiken en treurwilden, zwanen en eenden en Victoriaanse bruggetjes die bezoekers uitnodigen tot heerlijke wandelingen.

Het centrum van de stad biedt een levendige mix van winkels, restaurants, cafés en kunstgalerijen. De bekende straat ‘New Regent Street’ is een echte must-visit. Hier bevinden zich prachtig gerestaureerde art-decogebouwen en charmante boetieks.

Christchurch biedt een prachtige mix van cultuur, geschiedenis, natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden. Dit maakt het zeker een bezoek waard tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
16 nov
Reizen van Christchurch naar Amsterdam
Terug
Emirates
Emirates Emirates
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 30uur 20min 25 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 413
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
05:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK413
Reisklasse: Economy
  • 125 minimale technische tussenstop in Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD).
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 147
08:10 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  EK147
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 11.836 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 13
Vlucht 3
Accommodaties 12
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen