Nieuw-Zeeland Familiereis
o.v.v. wijzigingen 4.658 €

Nieuw-Zeeland Familiereis

familiereis
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : vrijdag 1 november 2024
Ref ID: 6117079
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 18.631 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 22 maart 2024 - Vertrek : vrijdag 1 november 2024
Bestemmingen: Christchurch, Lake Tekapo, Oamaru, Dunedin, Te Anau, Wanaka, Franz Josef, Greymouth, Nelson, Nieuw-Zeeland, Picton, Wellington, Napier, Rotorua, Coromandel schiereiland, Paihia, Auckland

Over de reis

Van dag tot dag

01 nov
Reizen van Amsterdam naar Christchurch
Vertrek
Emirates
Emirates Emirates
22:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:00 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
+2 dagen 28uur 0min 25 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 150
22:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
07:45 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK150
Reisklasse: Economy
2uur 30min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 412
10:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
14:00 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
Vervoer:  EK412
Reisklasse: Economy
  • 105 minimale technische tussenstop in Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD).
03 nov
1. Christchurch
Overnachten
Over de bestemming:

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat vooral bekend om de rijke geschiedenis, prachtige tuinen en bruisende culturele scene. Na de verwoestende aardbeving in 2011 zijn kunstenaars opgestaan om Christchurch letterlijk wat kleur terug te geven en is het getransformeerd tot een moderne stad. Op veel plekken zijn indrukwekkende muurschilderingen gemaakt die de stad opvrolijken.

Vanwege de prachtige botanische tuinen en parken wordt Christchurch ook wel ‘de tuinstad van Nieuw Zeeland’ genoemd. De Avon River vormt als het ware de levensader van de stad. Langs deze rivier bevinden zich groene oevers met oude eiken en treurwilden, zwanen en eenden en Victoriaanse bruggetjes die bezoekers uitnodigen tot heerlijke wandelingen.

Het centrum van de stad biedt een levendige mix van winkels, restaurants, cafés en kunstgalerijen. De bekende straat ‘New Regent Street’ is een echte must-visit. Hier bevinden zich prachtig gerestaureerde art-decogebouwen en charmante boetieks.

Christchurch biedt een prachtige mix van cultuur, geschiedenis, natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden. Dit maakt het zeker een bezoek waard tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
03 nov
Autoverhuur
Ford Escape SUV /AC/A/4dr
Christchurch Intl
Christchurch luchthaven (Desk at Airport)
15:00 - 3 nov 2024
Auckland Intl
Auckland Airport (Please exit via door 8 and follow the signs forRental Cars)
20:00 - 29 nov 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
114.22 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Christchurch luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Christchurch, Nieuw Zeeland

Terugbrengen

Auckland Airport (Please exit via door 8 and follow the signs forRental Cars) - Telefoonnummer

Auckland, Nieuw Zeeland

Reizen van Christchurch naar Lake Tekapo
Op eigen gelegenheid
05 nov
2. Lake Tekapo
Overnachten
Over de bestemming:

Lake Tekapo, gelegen in het centrum van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, ligt aan de rand van het 20 kilometer lange gelijknamige gletsjermeer en wordt volledig omgeven door bergen. Zomers is Lake Tekapo een waterspeeltuin en ’s winters een skiresort.

Langs de oevers van het meer kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden. In de omgeving zijn verschillende wandelpaden uitgezet met uitkijkpunten, waar genoten kan worden van een panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende bergen.

De lucht rondom Lake Tekapo is ook buitengewoon helder, wat het een van ’s werelds beste locaties maakt voor sterrenkijken. Het Mount John Observatory organiseert regelmatig astronomische observaties en rondleidingen.

Daarnaast mag een bezoek aan de Church of the Good Shepherd - een van de meest iconische bezienswaardigheden – niet worden overgeslagen. Dit charmante kerkje, met stenen muren en rieten dak, kijkt uit over het meer en is een populaire plek voor fotografie. Het is ook een symbool geworden van de natuurlijke schoonheid en spirituele rust van de omgeving.

Kortom, Lake Tekapo is een betoverende bestemming met iets voor iedere soort reiziger. 

Meer informatie
Reizen van Lake Tekapo naar Oamaru
Op eigen gelegenheid
07 nov
3. Oamaru
Overnachten
Over de bestemming: Oamaru is de grootste stad in Noord-Otago, op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, het is de belangrijkste stad in het Waitaki District. Oamaru is gebouwd tussen de glooiende heuvels van kalksteen en korte strook vlak land naar de zee. Deze kalksteenrots wordt gebruikt voor de bouw van lokale "Oamaru-steen", soms "Whitestone" -gebouwen genoemd. De stad werd in 1858 aangelegd door Otago's provinciale landmeter John Turnbull Thomson, die de vroege straten vernoemde naar Britse rivieren, met name rivieren in het noordwesten en zuidoosten van het land. De naam Oamaru is afgeleid van het Maori en kan worden vertaald als "de plaats van Maru".
Meer informatie
Reizen van Oamaru naar Dunedin
Op eigen gelegenheid
08 nov
4. Dunedin
Overnachten
Over de bestemming:

Dunedin is een stad vol charme, geschiedenis en prachtige natuurlijke landschappen, gelegen aan de oostkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Dunedin biedt vele leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Zo is Baldwin Street officieel erkend als ’s werelds steilste woonstraat. Hier kan genoten worden van een prachtig uitzicht op de stad en de omliggende heuvels. In het Otago Settlers Museum krijgen bezoekers een inkijkje in de geschiedenis van de stad en Maori-cultuur. Verder kan voor een middag winkelen het best een bezoek gebracht worden aan de autovrije winkelstraat George Street.

Daarnaast is Dunedin het uitgangspunt voor een bezoek aan het Otago Peninsula. Dit schiereiland is de thuisbasis van het enige kasteel van Nieuw-Zeeland – Larnach Castle. Piloten Beach is een klein strand, waar pelsrobben, zeehonden, dolfijnen, orka’s, walvissen en de grootste kolonie van blauwe pinguïns van het schiereiland te zien zijn. Tijdens zonsondergang zijn bij Sandfly Bay ook de uiterst zeldzame en met uitsterven bedreigde geeloogpinguïns te zien. Verder kunnen er prachtige wandelingen en autoritten langs de steile kliffen van de kustlijn gemaakt worden. Zeker een aanrader!

Kortom, Dunedin is een diverse bestemming met iets voor elke soort reiziger.

Meer informatie
08 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Dunedin naar Te Anau
Op eigen gelegenheid
10 nov
5. Te Anau
Overnachten
Over de bestemming:

Te Anau, gelegen aan de oevers van het gelijknamige meer, is een prachtige bestemming op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en de toegangspoort tot het wereldberoemde Fiordland National Park. Het is een charmant stadje omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid en biedt tal van attracties en activiteiten om van te genieten.

Veel bezoekers komen naar Te Anau om het beroemde nabijgelegen fjord Milford Sound te bezoeken. Reizigers kunnen een dagtocht vanuit Te Anau maken en genieten van een boottocht over het water, omringt door hoge kliffen, watervallen en weelderige regenwouden. Er zijn ook mogelijkheden voor kajakken, fietsen, jetboat varen, vissen en helikoptertochten.

Daarnaast zijn er vele wandel- en trektochtmogelijkheden in de omgeving van Te Anau. De bekendste hiervan is de wereldberoemde Milford Track, langs valleien, meren en watervallen. Er zijn ook kortere wandelingen mogelijk, waaronder de Kepler Track en de Routeburn Track, waar ook genoten kan worden van adembenemende uitzichten.

Te Anau is de ideale bestemming om te genieten van de ongerepte schoonheid van Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
10 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Te Anau naar Wanaka
Op eigen gelegenheid
12 nov
6. Wanaka
Overnachten
Over de bestemming:

Wanaka ligt aan de zuidoever van het schitterende blauwe Lake Wanaka op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en wordt omringt door hoge bergen en een overvloed aan natuurlijke schoonheid. Wanaka biedt een perfecte mix van avontuurlijke activiteiten, prachtige landschappen en een ontspannen sfeer.

De natuur met prachtige bossen, meren en bergen is elk jaargetijde schitterend, met veel bloemen in het voorjaar, groen in de zomer, goudgele en rode bladeren in de herfst en met sneeuw bedekte bergtoppen in de winter. Het wordt zeker aangeraden om een ontspannen wandeling te maken lang de oevers van het meer, te varen, kajakken of paddleboarden en te genieten van alle prachtige uitzichten.

Daarnaast is Wanaka de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het nabijgelegen Mount Aspiring National Park, dat op de Werelderfgoedlijst staat en bekend staat om de ongerepte wildernis en spectaculaire wandelroutes.

De oneindige mogelijkheden voor avonturen in de buitenlucht – met iets voor elk wat wils – maken Wanaka een bestemming die zeker een bezoek waard is. 

Meer informatie
12 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Wanaka naar Franz Josef
Op eigen gelegenheid
13 nov
7. Franz Josef
Overnachten
Over de bestemming:

Franz Josef is een pittoresk dorpje, gelegen aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, dat vooral bekend staat om de majestueuze Franz Josef-gletsjer. Dit adembenemende natuurwonder trekt elk jaar bezoekers van over de hele wereld.

Franz Josef is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het gebied staat bekend om het ongerepte landschap, met weelderige regenwouden, gletsjers, meren en bergen. De Franz Josef-gletsjer is een van de meest toegankelijke gletsjers ter wereld! Bezoekers kunnen wandeltochten maken op de gletsjer, waarbij ze door spectaculaire ijsformaties en kloven lopen, of ervoor kiezen om te genieten van een panoramisch uitzicht op het landschap tijdens een helikoptervlucht.

Naast de gletsjer zijn er ook genoeg andere activiteiten en attracties om van te genieten. Zo kunnen er prachtige wandelingen gemaakt worden in het omliggende regenwoud – waaronder de Tatare Tunnels Walk of de Douglas Walk - en kan deelgenomen worden aan activiteiten als kajakken, raften en paardrijden.

Met de adembenemende natuurlijke landschappen en avontuurlijke mogelijkheden is Franz Josef een bestemming die iedere bezoeker zal betoveren. 

Meer informatie
13 nov
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Franz Josef naar Greymouth
Op eigen gelegenheid
15 nov
8. Greymouth
Overnachten
Over de bestemming:

Greymouth is de grootste plaats aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en was oorspronkelijk gebouwd als havenplaats om het goud – dat hier in 1860 gevonden werd – te verschepen. Tegenwoordig biedt de stad een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, avontuurlijke activiteiten en rijke geschiedenis.

In en rondom Greymouth kunnen een aantal prachtige wandelingen gemaakt worden, waarvan de Point Elizabeth Track de bekendste is. Deze route ligt 6 kilometer ten noorden van Greymouth en voert door de Rapahoe Range Scenic Reserve en langs oude verlaten goudmijnen. Avontuurlijke reizigers kunnen rondom Greymouth ook genieten van fietsen, kajakken, vissen en deelnemen aan een jetboat-avontuur op de rivier.

Acht kilometer ten zuiden van Greymouth ligt Shantytown – een nagebouwd stadje, waar bezoekers de sfeer van een gouddelverstadje uit de periode rond 1880 kunnen proeven. Hoewel het allemaal namaak is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Bezoekers kunnen ook zelf proberen goud te vinden met behulp van een ouderwetse goedzoekerspan.

Van geschiedenis tot avontuur, Greymouth is een bestemming die voor elk wat wils biedt. 

Meer informatie
Reizen van Greymouth naar Nelson, Nieuw-Zeeland
Op eigen gelegenheid
16 nov
9. Nelson, Nieuw-Zeeland
Overnachten
Over de bestemming:

Nelson is een charmante stad gelegen aan de noordelijke kust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De stad staat vooral bekend om zijn prachtige natuur, levendige kunstscene en heerlijke lokale producten.

De regio rondom Nelson biedt een schat aan natuurlijke schoonheid, variërend van gouden stranden tot ruige bergen en weelderige bossen. Het Abel Tasman National Park – dat zich op korte afstand van Nelson bevindt – is een van de topattracties van Nieuw-Zeeland en biedt adembenemende kustpaden, kristalhelder water en afgelegen baaien. Bezoekers kunnen genieten van wandelen, kajakken, of simpelweg ontspannen op een van de prachtige stranden.

Nelson zelf biedt tal van kunstgalerijen, kunstenaarsateliers en ambachtelijke winkels om te verkennen. De Nelson Saturday Market is een populaire plek om kennis te maken met lokale ambachten en te genieten van vers eten en live-entertainment.

Met zijn combinatie van natuurlijke schoonheid, kunst en cultuur, is Nelson een bestemming die een breed scala aan ervaringen biedt. 

Meer informatie
Reizen van Nelson, Nieuw-Zeeland naar Picton
Op eigen gelegenheid
18 nov
10. Picton
Tussenstop
Over de bestemming:

Picton is een pittoresk stadje op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De stad staat vooral bekend om de adembenemende landschappen, buitenactiviteiten en als een knooppunt voor veerboten tussen het Noorder- en Zuidereiland. Ook is het een uitgangspunt voor een bezoek aan het fjorden-gebied Marlborough Sounds.

De Marlborough Sounds is een maritiem park met een oppervlakte van 960 km2 en is een prachtig doolhof van beboste bergen, omgeven door water en eilanden. Er zijn talloze wandelpaden om te volgen, vele dieren om te spotten – zoals vogels, dolfijnen en pinguïns -, goudgele stranden om op te ontspannen en paradijselijke panorama’s om van te genieten. 

Daarnaast beschikt Picton over een charmant stadscentrum vol restaurants, cafés en boetiekjes om te verkennen. Om meer te weten te komen over de maritieme geschiedenis van de stad, kan een bezoek gebracht worden aan het Edwin Fox Maritime Museum.

Als start- of eindpunt van de schilderachtige Interislander-veerbootreis, met spectaculaire uitzichten op de Marlborough Sounds en Cook Strait, is Picton zeker een bezoek waard tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
18 nov
Reizen van Picton naar Wellington
Interislander
Interislander - Interislander Aratere
11:00 - Picton (Harbour)
14:30 - Wellington (Harbour)
3uur 30min Rechtstreeks
Accommodatie / Zitplaatsen:Without accommodation
Voertuig:Auto, Ford Escape
Reisklasse: Economy
18 nov
11. Wellington
Overnachten
Over de bestemming:

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en bevindt zich in het zuiden van het Noordereiland. Het is een bruisende en culturele stad, gelegen aan Port Nicholson – één van de mooiste natuurlijke havens ter wereld.

Het centrum van de stad is compact en vrijwel alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Het Museum of New Zealand, oftewel Te Papa Tongarewa (‘onze plek’ in Maori) is, met een grootte van drie voetbalvelden, één van de grootste nationale musea ter wereld. De belangrijkste bezienswaardigheid van de stad zijn de prachtig opgeknapte parlementsgebouwen. Dit complex bevindt zich in de historische buitenwijk Thorndon en bestaat uit 3 architectonisch kenmerkende gebouwen.

Een andere must-do in Wellington is een ritje met de Kelburn Cable Car naar Kelburn, vooral aan het einde van de dag. Kelburn ligt op de top van een steile heuvel van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft over Wellington en Port Nicholson.

Met prachtige landschappen, trendy clubs en vele bezienswaardigheden is Wellington een leuke bestemming om te bezoeken. 

Meer informatie
Reizen van Wellington naar Napier
Op eigen gelegenheid
19 nov
12. Napier
Overnachten
Over de bestemming:

Napier is een prachtige stad, gelegen in Hawke’s Bay, aan de oostkust van het Noordereiland van Nieuw Zeeland en biedt een combinatie van prachtige stranden, een rijke wijnscene, historische architectuur en een bruisend artistiek leven.

Napier werd in 1931 bijna geheel verwoest door een aardbeving. Toen de stad weer moest worden opgebouwd, was Art Deco dé architectuurstijl van het moment en daardoor groeide Napier uit tot een van de meest fascinerende Art Deco-steden ter wereld. Het wordt zeker aangeraden om een wandeling door de straten van de stad te maken en de prachtige Art Deco-gevels, kleurrijke mozaïeken en elegante ontwerpen te bewonderen.

Vanuit Napier kan ook een bezoek gebracht worden aan de wijngaarden van Hawke’s Bay – een van de belangrijkste wijngebieden van Nieuw-Zeeland. Het wordt zeker aangeraden om deel te nemen aan een rondleiding door de wijngaarden en de wijnproeverijen.

Daarnaast zijn het maken van een wandeling langs het strand van Marine Parade, bezoeken van een van de verschillende kunstgalerijen en genieten van de heerlijke culinaire scene echte aanraders.

Meer informatie
Reizen van Napier naar Rotorua
Op eigen gelegenheid
21 nov
13. Rotorua
Overnachten
Over de bestemming:

Rotorua is een stad in de Bay of Plenty-regio op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, gelegen aan de zuidelijke oevers van het gelijknamige meer, dat met name bekend staat om de geothermische activiteit, geisers en hete modderpoelen. 

Het landschap heeft iets mysterieus door de stoom die uit de aarde opstijgt. Nabij de stad ligt het indrukwekkende Whakarewarewa - misschien wel het meest bezochte natuurpark van Nieuw-Zeeland. Hier bevinden zich warmwaterbronnen, kokende modderpoelen en dampende rotsen, met als topattractie een aantal van de meest indrukwekkende geisers van het land.

Rotorua is voor de Maori’s een heilige plaats en de Maori cultuur is hier dan ook duidelijk aanwezig. De stad wordt al sinds de 14e eeuw door de Maori's bewoond en vandaag de dag kunnen bezoekers hun cultuur beleven en zelfs letterlijk proeven. Zo kunnen bezoekers ceremoniële dansen en concerten bijwonen en ‘hangi’ – een traditionele Maori maaltijd – proeven. Ook is er veel Maori kunst en architectuur te zien.

Kortom, Rotorua is een interessante bestemming die zeker niet mag worden overgeslagen tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
Reizen van Rotorua naar Coromandel schiereiland
Op eigen gelegenheid
23 nov
14. Coromandel schiereiland
Overnachten
Over de bestemming:

Coromandel Peninsula is een adembenemend schiereiland op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Dit gebied staat vooral bekend om de ongerepte natuur, prachtige stranden, weelderige regenwouden en geothermische hotspots. Het biedt een ideale mix van ontspanning, avontuur en natuurlijke schoonheid.

Een van de meest iconische highlights is Cathedral Cove. Deze betoverende baai, bekend vanwege zijn natuurlijke rotsformaties en kristalheldere water, is via een wandeling of per kajak te bereiken. Het is zeker de moeite waard om te genieten van het uitzicht op de witte zandstranden en imposante rotsbogen.

Een bezoek aan Hot Water Beach mag ook zeker niet worden overgeslagen. Bezoekers kunnen hun eigen warmwaterbad in het zand graven, waar heet water uit thermale bronnen naar boven komt. Daarnaast biedt het Coromandel Peninsula een aantal levendige kustplaatsen die zeker het verkennen waard zijn.

Het Coromandel Peninsula heeft voor ieder wat wils en is dus zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
Reizen van Coromandel schiereiland naar Paihia
Op eigen gelegenheid
25 nov
15. Paihia
Overnachten
Over de bestemming:

Paihia is een pittoresk stadje, gelegen in de Bay of Islands in het uiterste noorden van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. De stad staat vooral bekend als een populaire bestemming vanwege de mooie stranden en overvloed aan activiteiten in de omgeving.

Paihia ligt dicht bij de historische steden Russel en Kerikeri en zo’n 60 kilometer ten noorden van Whangarei. Ook Waitangi Treaty Grounds – waar het verdrag van Waitangi werd ondertekend tussen de Maori-stammen en de Britse kroon – is vanuit Paihia gemakkelijk bereikbaar.

Daarnaast wordt Paihia omgeven voor prachtige baaien, eilanden en groene heuvels. Hier kan genoten worden van activiteiten als boottochten, vissen, duiken, kajakken en parasailen.

Kortom, Paihia is een geweldige uitvalsbasis om de omliggende regio te verkennen en de ideale bestemming voor degenen die willen genieten van prachtige natuur en de Nieuw-Zeelandse Maori-cultuur willen ervaren. 

Meer informatie
Reizen van Paihia naar Auckland
Op eigen gelegenheid
27 nov
16. Auckland
Overnachten
Over de bestemming:

Auckland is een kosmopolitische en charmante stad, gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Gelegen tussen twee natuurlijke havens - de Waitemata-haven en de Manukau-haven, met het hoogste aantal boten per hoofd van de bevolking ter wereld, wordt Auckland ook wel de 'City of Sails' genoemd.

De skyline van Auckland wordt gedomineerd door de Skytower. Deze toren biedt een spectaculair uitzicht over de stad.

Het centrum van de stad ligt direct aan de baai en bestaat uit moderne hoogbouw en winkelcentra. Door de restauratie van de historische gedeelten zijn gezellige winkelbuurten ontstaan. Het levendigste deel van het centrum is High Street, net ten zuiden van de binnenstad.

Andere highlights die zeker een bezoek waard zijn, zijn het Auckland Domain and the Museum, Albert Park, Parnell, Mt. Eden en Cronwall Park.

Met haar schoonheid en vele mogelijkheden is Auckland de meest levendige stad van Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
29 nov
Reizen van Auckland naar Amsterdam
Terug
Emirates
Emirates Emirates
21:05 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 27uur 35min 30 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 449
21:05 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
05:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK449
Reisklasse: Economy
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 147
08:10 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  EK147
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.


Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 18.631 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 16
Vlucht 3
Accommodaties 15
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen