Het beste van Bali
o.v.v. wijzigingen 2.717 €

Het beste van Bali

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: vrijdag 12 januari 2024 - Vertrek : woensdag 8 mei 2024
Ref ID: 7006147
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.433 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 12 januari 2024 - Vertrek : woensdag 8 mei 2024
Bestemmingen: Sanur, Bali, Candidasa, Bali, Lovina, Bali, Pemuteran, Munduk, Ubud, Bali, Legian, Bali
Thema

Over de reis

Van dag tot dag

08 mei
Reizen van Amsterdam naar Sanur, Bali
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL835
20:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
+1 dag 16uur 35min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL835
Reisklasse: Economy
  • 80 minimale technische tussenstop in Changi Intl (SIN).
09 mei
1. Sanur, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Sanur is een prachtige kustplaats, gelegen aan de zuidoostkust van het Indonesische eiland Bali, op ongeveer 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Denpasar. Sanur is vooral een populaire bestemming vanwege de rustige sfeer, prachtige stranden en het rijke culturele erfgoed. Het is de ideale plek voor ontspanning, watersportactiviteiten en het verkennen van de lokale cultuur.

Het strand, met fijn wit zand en kalme wateren, dat zich kilometers lang uitstrekt, is een echte must-visit. Dit is de perfecte plek om te zonnebaden, te zwemmen en te genieten van de zonsondergang. Ook is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen, zoals snorkelen, duiken, kajakken en stand-up paddleboarden.

Daarnaast is Sanur een geweldige uitvalsbasis om de omliggende plaatsen te ontdekken. Zo kan een bezoek gebracht worden aan Serangan, een schilderachtig vissersdorpje dat bekend staat om zijn schildpaddenopvang en surfmogelijkheden. Verder kunnen er excursies gemaakt worden naar Ubud, Kuta en Seminyak.

Degenen die tijdens hun reis even tot rust willen komen, zijn in Sanur zeker op de juiste plek. 

Meer informatie
09 mei
Transfer
Transfer van Bali Ngurah Rai (DPS) naar The Pavilions Bali

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
11 mei
Reizen van Sanur, Bali naar Candidasa, Bali
Your Bali Trekking Tour
Your Bali Trekking Tour - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Sanur, Bali City Center
13:00 - Denpasar, Bali Ngurah Rai
1uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Sanur and drive you to Ngurah Rai International Airport, Tuban - Bali.


Please wait for our English-speaking driver/guide at the hotel lobby with Vio Travel Identification and a signboard displaying the client's surname.

11 mei
2. Candidasa, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Candidasa is een charmante badplaats gelegen in het oosten van Bali, Indonesië. Deze bestemming staat vooral bekend om zijn rustige en ontspannen sfeer, prachtige stranden, rijke cultuur en vriendelijke lokale bevolking.

De rustige stranden zijn een van de grootste attracties van Candidasa. In tegenstelling tot de drukke stranden in het zuiden van Bali, biedt Candidasa een rustige en vredige omgeving om te ontspannen en te genieten van de zon. Naast ontspannen kunnen bezoekers ook zwemmen, snorkelen en duiken in het heldere water, dat rijk is aan koraalriffen en onderwaterleven.

Daarnaast heeft Candidasa een rijke cultuur en geschiedenis om te verkennen. In de omgeving bevinden zich verschillende historische tempels, zoals de Pura Candidasa-tempel - waar meer geleerd kan worden over de lokale religieuze gebruiken en ceremonies. Ook het nabijgelegen waterpaleis van Tirta Gangga is een bezoek waard.

Candidasa is een bestemming die elke bezoeker zal betoveren met zijn prachtige natuur, rijke cultuur en warme gastvrijheid. Van ontspannen aan het strand tot het verkennen van de lokale cultuur, Candidasa biedt een authentieke en onvergetelijke reiservaring voor iedereen. 

Meer informatie
12 mei
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Candidasa privéauto met Engels sprekende chauffeur
Candidasa privéauto met Engels sprekende chauffeur
2 Ingangs ( Volwassenen van 10 tot 81 jaar: 2 )
Van 8 tot 10 uur 09:00 Candidasa privéauto met Engels sprekende chauffeur
Niet vergoedbaar
Zie details
13 mei
Reizen van Candidasa, Bali naar Lovina, Bali
VIO travel
VIO travel - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Candidasa , Candidasa City Center
15:30 - Lovina, Lovina City Center
3uur 30min 4 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Candidasa and drive you to your hotel in Lovina.

13 mei
3. Lovina, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Lovina is een rustig kustplaatsje, gelegen aan de noordkust van het Indonesische eiland Bali, dat bekend staat om zijn serene sfeer, zwarte zandstranden en de kans om dolfijnen in hun natuurlijke habitat te spotten.

De mogelijkheid om dolfijnen te zien, is een van de grootste attracties van Lovina. Het maken van een vroege ochtendboottocht is een aanrader. Terwijl de zon opkomt, kan genoten worden van het spektakel van dolfijnen die rond de boten springen en spelen.

Het ontspannen op een van de prachtige zwarte zandstranden is ook een must. De stranden van Lovina zijn minder druk dan die in het zuiden van Bali, wat het een geweldige plek maakt om volledig tot rust te komen en te genieten van de kalme zee.

Daarnaast biedt de omgeving van Lovina een aantal natuurlijke bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Gitgit-watervallen of de boeddhistische tempel Brahmavihara Arama.

Kortom, Lovina biedt een ontsnapping aan de drukte van het zuidelijke Bali en zal elke bezoeker betoveren met zijn charme en rust. 

Meer informatie
14 mei
Reizen van Lovina, Bali naar Pemuteran
VIO travel
VIO travel - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Lovina, Bali City Center
13:00 - Pemuteran , Pemuteran City Center
1uur 0min 4 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Lovina and drive you to your hotel in Pemuteran.

14 mei
4. Pemuteran
Overnachten
Over de bestemming:

Pemuteran is een rustig en idyllisch kustplaatsje aan de noordwestkust van het Indonesische eiland Bali, die vooral bekend staat om zijn prachtige koraalriffen, kristalheldere water en vriendelijke sfeer.

Het indrukwekkende onderwaterleven is een de grootste trekpleisters van Pemuteran. De stad biedt enkele van de beste snorkel- en duikmogelijkheden op Bali. Reizigers kunnen de kleurrijke koraaltuinen verkennen, exotische vissen bewonderen en soms zelfs een zeeschildpad rustig voorbij zien zwemmen.

Ook een bezoek aan het nabijgelegen West-Bali National Park is een aanrader. Tijdens een trektocht door het park kan de diverse flora en fauna bewonderd worden.

Andere aanraders zijn een bezoek aan een van de prachtige stranden – die ideaal zijn om te relaxen en te genieten van de zonsondergang over de zee – en de Pulaki-tempel – die prachtig gelegen is aan de zee en omringd wordt door brutale apen.

Pemuteran biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, duikavonturen en ontspanning op het strand. Het is een geweldige bestemming om de authentieke sfeer van Bali te ervaren. 

Meer informatie
16 mei
Reizen van Pemuteran naar Munduk
VIO
VIO - Baliku Tour & Travel100
12:00 - Pemuteran , Pemuteran City Center
14:30 - Munduk City Center
2uur 30min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Pemuteran and drive you to Munduk.

16 mei
5. Munduk
Overnachten
Over de bestemming:

Munduk is een schilderachtig bergdorp in het noorden van Bali, Indonesië. Munduk staat vooral bekend om zijn weelderige natuurlijke schoonheid, frisse berglucht en prachtige rijstterrassen.

Een bezoek aan de adembenemende rijstterrassen en weelderige heuvels, die het landschap van Munduk sieren, is een must-do. De rijstterrassen van Munduk behoren tot de mooiste van Bali. Bezoekers kunnen wandelingen maken door de velden en genieten van panoramische uitzichten op het bergachtige landschap.

Daarnaast ligt Munduk dicht bij enkele van de mooiste watervallen van Bali, waaronder de Munduk-waterval en de Melanting-waterval. Ook het serene Bratan-meer – dat wordt omgeven door weelderige tuinen en de iconische Ulun Banu Bratan-tempel – is een bezoek waard.

Het dorp zelf heeft een ontspannen en vriendelijke uitstraling, met traditionele huizen en lokale winkels. Bezoekers kunnen lokale ambachten ontdekken en genieten van heerlijke Balinese gerechten.

Munduk is een ideale plek voor reizigers die op zoek zijn naar rust, natuur en avontuur. 

Meer informatie
17 mei
Reizen van Munduk naar Ubud, Bali
VIO Travel
VIO Travel - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Denpasar, Bali Ngurah Rai
14:00 - Ubud, Ubud City Center
2uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our driver will pick you up from Ngurah Rai International Airport, Tuban - Bali, and drive you to your accommodation in Ubud .


Upon arrival, please collect your baggage and proceed through customs. Please wait for our English-speaking driver/guide at the Ngurah Rai International Airport, Tuban - Bali arrival gate with Vio Travel Identification and a signboard displaying the client's surname.


17 mei
6. Ubud, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Ubud is een schilderachtige stad op het Indonesische eiland Bali, dat met name bekend staat om haar prachtige rijstvelden, traditionele ambachten en tempels. Het is de ideale plek voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke ervaring. Ubud biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden is het Monkey Forest, waar bezoekers oog in oog komen te staan met de speelse makaken die het gebied bewonen. Ook een bezoek aan een van de prachtige tempels en heiligdommen – waaronder de Pura Taman Saraswati tempel en de Goa Gajah-tempel - mag niet worden overgeslagen.

Daarnaast beschikt Ubud over een levendige kunst- en ambachtscene met tal van galerijen en winkels die traditionele Balinese kunstwerken en handwerk verkopen. Op de Ubud markt – ook wel bekend als ‘Pasar Seni Ubud’ – staan veel kraampjes waar souvenirs, zoals gekleurde kleding, sjaals, tassen en sieraden, gekocht kunnen worden.

Ubud is de ideale plek om u volledig onder te dompelen in de Balinese cultuur en te genieten van een rustige en natuurlijke omgeving. 

Meer informatie
19 mei
Reizen van Ubud, Bali naar Legian, Bali
VIO Travel
VIO Travel - Baliku Tour & Travel100
12:00 - Ubud, Bali City Center
14:00 - Legian, Legian City Center
PREMIUM_ECONOMY 2uur 0min 10 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Premium economy
Beschrijving:

Our English-speaking guide and driver will pick you up at the designated hotel in Ubud and drive you to Legian.

19 mei
7. Legian, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Legian is een bruisende en gezellige kustplaats gelegen in het zuiden van Bali. Het biedt een combinatie van prachtige stranden, levendige uitgaansgelegenheden en leuke winkels. Dit maakt het een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar plezier, ontspanning en entertainment.

De stranden van Legian zijn vergelijkbaar met die van Kuta en Seminyak, met zacht zand en helderblauw water. Er kan genoten worden van zonnebaden, surfen en andere strandactiviteiten. De golven zijn ideaal voor surfers van alle niveaus.

De levendige winkelscéne is ook zeker het verkennen waard. De straten van Legian zijn bezaaid met boetieks, winkels en markten, waar kleding, souvenirs en handwerk gekocht kan worden.

Cultuurliefhebbers worden aangeraden een bezoek te brengen aan de nabijgelegen Pura Petitenget-tempel – een historische en sfeervolle hindoeïstische tempel die deel uitmaakt van het rijke culturele erfgoed van Bali.

Kortom, Legian heeft voor elk wat wils en is zeker het verkennen waard. 

Meer informatie
23 mei
Transfer
Transfer van Legian Beach Hotel naar Bali Ngurah Rai (DPS)

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
23 mei
Reizen van Legian, Bali naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
05:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 19uur 20min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 3960
16:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
19:35 - Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Intl (KUL)
Vervoer:  KL3960 Uitgevoerd door:  Malaysia Airlines
Reisklasse: Economy
3uur 30min - Aansluiting op het vliegveld Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Intl (KUL)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 810
23:05 - Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Intl (KUL)
05:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL810
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.433 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 7
Vlucht 8
Accommodaties 7
Activiteiten 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen