Hoogtepunten van Texas
o.v.v. wijzigingen 3.930 €

Hoogtepunten van Texas

Autorondreis zelf samenstellen
Laatst gewijzigd op: donderdag 18 april 2024 - Vertrek : woensdag 16 oktober 2024
Ref ID: 9001531
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.860 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 18 april 2024 - Vertrek : woensdag 16 oktober 2024
Bestemmingen: Houston TX, Fort Worth TX, Graham TX, Austin TX, Fredericksburg TX, Sonora TX, Alpine TX, Terlingua TX, Del Rio TX, Bandera TX, San Antonio TX, Port Aransas TX, Houston TX

Over de reis

16 okt
Reizen van Amsterdam naar Houston TX
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA21
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:40 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
10uur 25min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA21
Reisklasse: Economy
16 okt
Autoverhuur
Nissan Versa /AC/A/2dr
A/C 2 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Nissan Versa /AC/A/2dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Leeftijd bestuurder

Minimaal 21, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
93.22 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Houston George Bush Intercontinental luchthaven (Shuttle Service) - 17330 Palmetto Pines - Telefoonnummer:

17330 Palmetto Pines, Houston, TX 77032, U.S.A.

Terugbrengen

Houston George Bush Intercontinental luchthaven (Shuttle Service) - 17330 Palmetto Pines - Telefoonnummer

17330 Palmetto Pines, Houston, TX 77032, U.S.A.

16 okt
1. Houston TX
Overnachten
Over de bestemming:

Houston is een multiculturele en levendige stad in de Amerikaanse staat Texas. Met ten minste 145 talen die door de stadsbewoners gesproken worden, meer dan 150 uitstekende musea, indrukwekkende wolkenkrabber-architectuur, prachtige parken en talloze restaurants, is in Houston altijd wat te beleven.

Bekijk een meer dan 156 voet lange gevlogen SpaceX Falcon 9-raket in het NASA Space Center, ontdekt mysterieuze tradities in het National Funeral History Museum, bewonder kunstwerken in het Museum of Fine Arts, of verken de grootste paleontologie-exposities in het Houston Natural Science Museum.

Daarnaast wordt aangeraden een kajak te huren of deel te nemen aan een boottocht om de honderden hectaren aan parklandschap van de Buffalo Bayou Partnership te verkennen.

Houston is een moderne en diverse stad die niet snel zal vervelen. 

Meer informatie
17 okt
Autoreis van 429 Kilometer - 4uur 9min
Houston TX
Fort Worth TX
17 okt
2. Fort Worth TX
Overnachten
Over de bestemming:

Fort Worth is een bruisende stad, gelegen in de Amerikaanse staat Texas, die met name bekend staat om zijn historie, cultuur, architectuur en de beroemde Texaanse gastvrijheid. De stad biedt zowel een moderne stadservaring als een vleugje cowboycharme.

De Historic Stockyards District is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Fort Worth. Hier kan de authentieke sfeer van het oude wilde westen ervaren worden. Bezoekers kunnen ritjes maken met een oude stoomtrein, veemarkten bezoeken en genieten van livemuziek in een van de vele saloons. Mis ook zeker de beroemde Fort Worth Herd Cattle Drive niet, waar een kudde Longhorn-runderen door de straten van de wijk wordt gedreven!

Andere aanraders zijn een bezoek aan het Kimbell Art Museum – bekend om zijn prachtige architectuur en uitgebreide kunstcollectie -, de Sundance Square – het hart van het centrum - en de Fort Worth Zoo – een van de oudste en meest gewaardeerde dierentuinen in de VS.

Kortom, Fort Worth heeft voor ieder wat wils. 

Meer informatie
17 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
19 okt
Autoreis van 145 Kilometer - 1uur 41min
Fort Worth TX
Graham TX
19 okt
3. Graham TX
Overnachten
Over de bestemming: Ontdek de charme en allure van Graham, Texas, genesteld in het hart van de Verenigde Staten. Deze pittoreske locatie biedt een overvloed aan activiteiten en ervaringen die u onvergetelijke herinneringen zullen bezorgen. Graham, doordrenkt van geschiedenis, is een plek waar je een stap terug in de tijd kunt doen om het authentieke Amerikaanse Westen te ervaren. Begin je reis bij het Old Post Office Museum and Art Center, waar je de lokale geschiedenis kunt verkennen en prachtige kunstwerken kunt bewonderen. Voor liefhebbers van het buitenleven stelt Graham niet teleur. Bezoek het adembenemende Possum Kingdom Lake, een lokale oase die bekend staat om zijn helderblauwe water, ideaal om te varen, vissen en watersporten. Maak een wandeling in het Lake Mineral Wells State Park, waar u de ruige Texaanse wildernis kunt verkennen, of ga op jacht, een geliefd tijdverdrijf in Graham. Zorg ervoor dat je de Young County Arena ervaart, een hotspot voor rodeo's, concerten en lokale festivals. Paardensportliefhebbers zullen blij zijn met de aanblik van cowboys en cowgirls die hun vaardigheden in deze arena laten zien. Wandel in het centrum van Graham door de historische Oak Street, waar 19e-eeuwse architectuur samenkomt met moderne boetieks, antiekwinkels en schilderachtige eetgelegenheden. Proef de smaak van Texas in een van de vele lokale restaurants, waar u alles kunt proberen, van authentieke Texas BBQ tot Mexicaanse gerechten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Food Truck Championship of Texas dat jaarlijks in Graham wordt gehouden. Dit evenement trekt fijnproevers uit het hele land aan om een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes te proeven, van gastronomische gegrilde kaas tot exotische internationale gerechten. In Graham vind je de charme van het leven in een kleine stad gecombineerd met de opwinding van buitenavonturen en culturele rijkdom. Het is een plek waar zuidelijke gastvrijheid en een westerse geest elkaar ontmoeten. Of je nu een geschiedenisfanaat bent, een liefhebber van het buitenleven, een fijnproever of gewoon op zoek bent naar een ontspannen uitje, Graham, Texas, is een bestemming die een onvergetelijke ervaring belooft. Dus pak je koffers en laat je avontuur in Graham, Texas beginnen!
Meer informatie
21 okt
Autoreis van 379 Kilometer - 4uur 6min
Graham TX
Austin TX
21 okt
4. Austin TX
Overnachten
Over de bestemming:

Austin is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Texas, dat ook wel als een van Amerika’s meest unieke en interessante bestemmingen wordt gezien. Van geweldige restaurants met het beste eten in de VS en live muziekoptredens, tot opmerkelijke bezienswaardigheden en prachtige natuur, Austin heeft het allemaal.

Austin wordt ook wel de ‘Live Music Capital of the World’ genoemd. Een bezoek aan Austin is dan ook pas compleet na het genieten van verschillende optredens van de muzikanten die door de hele stad livemuziek maken.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Capitool – een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van de stad -, de verschillende monumenten van boeren, muzikanten en helden van de burgeroorlog te bekijken, te winkelen en dineren in ‘SoCo’, de lokale kunstscene te verkennen en te kajakken op Lady Bird Lake.

Austin is een kosmopolitische stad met de sfeer van een kleine plaats, waar iedereen een geweldige tijd zal beleven. 

Meer informatie
23 okt
Autoreis van 127 Kilometer - 1uur 37min
Austin TX
Fredericksburg TX
23 okt
5. Fredericksburg TX
Overnachten
Over de bestemming:

Fredericksburg is een charmant stadje, gelegen in de Texas Hill Country in de Verenigde Staten, die vooral bekend staat om zijn rijke Duitse erfgoed, prachtige landschappen, wijngaarden en unieke winkels.

De Duitse invloed is nog overal in de stad te zien. Het historische centrum van Fredericksburg is gevuld met Duitse vakwerkhuizen, antiekwinkels, bakkerijen en restaurants die heerlijke Duitse gerechten serveren. Reizigers kunnen ook genieten van bierproeverijen in lokale brouwerijen of een bezoek brengen aan een van de Duitse festivals die het hele jaar door plaatsvinden.

Daarnaast kunnen bezoekers meer leren over de geschiedenis en cultuur van de regio in een van de vele musea, genieten van wijnproeverijen en rondleidingen bij een van de vele wijngaarden en deelnemen aan tal van buitenactiviteiten in het Enchanted Rock State Natural Area of Pedernales Falls State Park.

Fredericksburg biedt een prachtige combinatie van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. 

Meer informatie
23 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
25 okt
Autoreis van 191 Kilometer - 1uur 49min
Fredericksburg TX
Sonora TX
25 okt
6. Sonora TX
Overnachten
Over de bestemming:

Sonora is een schilderachtig stadje, gelegen in de heuvels van Sutton Country in de Amerikaanse staat Texas. Het is een bestemming met rustieke charme, prachtige natuur en warme gastvrijheid.

De omringende natuurlijke schoonheid is een van de meest opvallende kenmerken van Sonora. De stad ligt in een regio met glooiende heuvels, canyons en uitgestrekte vlaktes, die uitnodigen tot avontuurlijke verkenningen. Er zijn talloze mogelijkheden om te wandelen, kamperen en vissen. Daarnaast is Sonora beroemd om zijn prachtige grotten. Het Caverns of Sonora National Natural Landmark – een van de mooiste kalksteengrotten van Texas – is een must-visit.

Het centrum van Sonora zit vol gezellige cafés, restaurants en winkels, waar bezoekers kunnen genieten van authentieke Texaanse gerechten en ambachtelijke producten.

Kortom, bezoek Sonora en laat u betoveren door de charme en de natuurlijke pracht van dit mooie stadje in het hart van Texas, Verenigde Staten. 

Meer informatie
26 okt
Autoreis van 336 Kilometer - 3uur 9min
Sonora TX
Alpine TX
26 okt
7. Alpine TX
Overnachten
Over de bestemming:

Het schilderachtige stadje Alpine bevindt zich in de bergen van West-Texas en staat vooral bekend om zijn prachtige landschap, vriendelijke gemeenschap en unieke mix van cultuur en geschiedenis.

Een van de belangrijkste trekpleisters van Alpine is de nabijheid van het Big Bend National Park. Dit is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Bezoekers kunnen genieten van spectaculaire woestijnlandschappen, bergen, canyons en de majestueuze Rio Grande-rivier. Populaire activiteiten zijn wandelen, vogels spotten, sterren kijken en kamperen.

Daarnaast heeft Alpine zelf ook veel te bieden. Het historische centrum beschikt over tal van charmante winkels, kunstgaleries en restaurants om te ontdekken. Hier vindt u lokale ambachten, kunstwerken en handgemaakte souvenirs die het unieke karakter van de regio weerspiegelen.

Kortom, in Alpine is het mogelijk om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving en de charme van een kleine stad. 

Meer informatie
27 okt
Autoreis van 138 Kilometer - 1uur 58min
Alpine TX
Terlingua TX
27 okt
8. Terlingua TX
Overnachten
Over de bestemming:

Terlingua is een afgelegen en unieke bestemming gelegen in West-Texas, Verenigde Staten. Het is een kleine gemeenschap in de buurt van het Big Bend National Park, dat bekend staat om zijn ruige woestijnlandschappen, rijke mijnbouwgeschiedenis en eigenzinnige sfeer.

Het Big Bend National Park – waar bezoekers kunnen wandelen, wilde dieren spotten en kamperen onder een adembenemende sterrenhemel - is een van de grootste trekpleisters van Terlingua. Daarnaast kunnen avontuurlijke reizigers in de omgeving van Terlingua genieten van mountainbiken en rivieravonturen op de Rio Grande.

Terlingua zelf is een plek met een unieke mix van kunstenaars, vrije geesten en liefhebbers van natuur. Verspreid door de stad staan charmante en kleurrijke gebouwen die een nostalgische charme uitstralen. Vergeet ook niet om te genieten van de lokale kunst en ambachten, heerlijke Texaanse gerechten te proeven in restaurants en cafés en deel te nemen aan de lokale gemeenschapsevenementen.

Terlingua is een geweldige bestemming om een onvergetelijk avontuur te beleven in een prachtige en afgelegen omgeving. 

Meer informatie
29 okt
Autoreis van 16 Kilometer - 17min
Terlingua TX
Big Bend National Park
29 okt
9. Big Bend National Park
NATURE - Tussenstop
29 okt
Autoreis van 422 Kilometer - 4uur 48min
Big Bend National Park
Del Rio TX
29 okt
10. Del Rio TX
Overnachten
Over de bestemming:

Het charmante Del Rio is een plek waar het oude en het nieuwe samenkomen en waar reizigers kunnen genieten van avontuurlijke activiteiten en de warme Texaanse gastvrijheid.

Een van de opvallende kenmerken van Del Rio is de ligging aan de oevers van de Rio Grande-rivier. Deze rivier biedt tal van recreatiemogelijkheden, waaronder vissen, kajakken, kanoën en boottochten. Dit zijn geweldige manieren om te genieten van het buitenleven.

Andere interessante plekken om te bezoeken, zijn het Whitehead Memorial Museum – waar meer geleerd kan worden over de pioniersgeschiedenis en de Indiaanse cultuur van de regio – en de Val Verde Winery - waar genoten kan worden van wijntours en proeverijen.

Natuurliefhebbers worden aangeraden een bezoek te brengen aan de nabijgelegen Amistad National Recreation Area, waar genoten kan worden van wandelen, varen, vissen en het bewonderen van adembenemende uitzichten.

Kortom, Del Rio heeft voor ieder wat wils. 

Meer informatie
29 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
30 okt
Autoreis van 243 Kilometer - 2uur 45min
Del Rio TX
Bandera TX
30 okt
11. Bandera TX
Overnachten
Over de bestemming:

Bandera – ook bekend als de ‘cowboyhoofdstad van de wereld’ – bevindt zich in het hart van de Texas Hill County in de Verenigde Staten. Bandera is een unieke bestemming, die bekend staat om zijn rijke cowboy-erfgoed, prachtige landschappen en avontuurlijke activiteiten.  

De stad weerspiegelt de cowboytradities en is bezaaid met historische gebouwen, rodeoarena’s en westernsaloons. Reizigers kunnen genieten van live muziekoptredens, rodeo’s bijwonen en deelnemen aan paardrijtochten om de authentieke westernsfeer te ervaren.  

Andere aanraders zijn het Frontier Times Museum – waar meer geleerd kan worden over de pioniersgeschiedenis en de cowboycultuur van de regio - en het nabijgelegen Hill Country State Natural Area – waar bezoekers kunnen genieten van wandelingen, fietstochten, paardrijtochten, vissen, kanoën en kamperen. Daarnaast beschikt het centrum van Bandera over tal van winkels, boetieks en antiekwinkels om te verkennen. 

Bandera houdt de geest van het Wilde Westen levend en is daarom de ideale bestemming om een authentieke Texas-ervaring op te doen. 

Meer informatie
01 nov
Autoreis van 82 Kilometer - 1uur 5min
Bandera TX
San Antonio TX
01 nov
12. San Antonio TX
Overnachten
Over de bestemming:

San Antonio is de oudste stad van de Amerikaanse staat Texas en staat bekend als de ultieme bestemming voor avonturen van Texas-formaat. San Antonio beschikt over een rijke geschiedenis, verschillende moderne bezienswaardigheden en themaparken van wereldklasse.

De beste manier om San Antonio te zien, is door een wandeling te maken langs de River Walk of Paseo del Rio. Deze route slingert door het centrum van de stad, langs de grote attracties en oevers van de San Antonio-rivier. Langs de route bevinden zich tientallen restaurants en terrasjes met kleurrijke parasols en spelen straatartiesten mariachi-muziek.

Daarnaast kunnen geschiedenisliefhebbers een bezoek te brengen aan de Alamo, het San Antonio Missions National Historical Park en Spanish Governor’s Palace. Buitenliefhebbers kunnen genieten van wandelingen en fietstochten door de spectaculaire parken, tuinen en buitenruimtes. Ten slotte wordt een bezoek aan een van de geweldige themaparken – zoals SeaWorld San Antonio en Six Flags Fiesta Texas – ook erg aangeraden.

Meer informatie
03 nov
Autoreis van 281 Kilometer - 2uur 36min
San Antonio TX
Port Aransas TX
03 nov
13. Port Aransas TX
Overnachten
Over de bestemming:

Port Aransas is een verborgen juweeltje gelegen aan de Golfkust van Texas, Verenigde Staten. De stad staat bekend om zijn serene stranden, levendige dieren in het wild en relaxte Texaanse charme. 

Het strand is een echte must-visit. Met 11 mijl aan prachtige kustlijn biedt Port Aransas uitgestrekte zandstranden, waar bezoekers kunnen zonnebaden, zwemmen, wandelen en genieten van de zeebries. Het is ook een geweldige plek om te vliegeren, schelpen te verzamelen en te genieten van spectaculaire zonsondergangen. 

Verder zijn er uitstekende vismogelijkheden. Port Aransas staat namelijk ook bekend als een paradijs voor sportvissers, met de mogelijkheden om te vissen op baars, forel, snapper, tonijn en nog veel meer. Reizigers kunnen een visexcursie boeken met een lokale gids of zelfstandig vissen vanaf de pieren en stranden. Daarnaast beschikt het centrum van Port Aransas over gezellige winkels, restaurants en kunstgaleries, die ook zeker het verkennen waard zijn. 

Kortom, Port Aransas biedt een ontspannen sfeer en is de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie. 

Meer informatie
05 nov
Autoreis van Geen routebeschrijving
Port Aransas TX
Houston TX
05 nov
14. Houston TX
Overnachten
Over de bestemming:

Houston is een multiculturele en levendige stad in de Amerikaanse staat Texas. Met ten minste 145 talen die door de stadsbewoners gesproken worden, meer dan 150 uitstekende musea, indrukwekkende wolkenkrabber-architectuur, prachtige parken en talloze restaurants, is in Houston altijd wat te beleven.

Bekijk een meer dan 156 voet lange gevlogen SpaceX Falcon 9-raket in het NASA Space Center, ontdekt mysterieuze tradities in het National Funeral History Museum, bewonder kunstwerken in het Museum of Fine Arts, of verken de grootste paleontologie-exposities in het Houston Natural Science Museum.

Daarnaast wordt aangeraden een kajak te huren of deel te nemen aan een boottocht om de honderden hectaren aan parklandschap van de Buffalo Bayou Partnership te verkennen.

Houston is een moderne en diverse stad die niet snel zal vervelen. 

Meer informatie
05 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
06 nov
Reizen van Houston TX naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA20
16:20 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
08:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA20
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 7.860 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vlucht 2
Accommodaties 13
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen