Het beste van Nieuw-Zeeland
o.v.v. wijzigingen 6.092 €

Het beste van Nieuw-Zeeland

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: woensdag 29 mei 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Ref ID: 9523709
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 12.183 €
Laatst gewijzigd op: woensdag 29 mei 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Bestemmingen: Auckland, Paihia, Coromandel schiereiland, Rotorua, Tongariro National Park., New Plymouth, Wellington, Picton, Blenheim, Nelson, Nieuw-Zeeland, Greymouth, Franz Josef, Queenstown, Te Anau, Invercargill, Dunedin, Lake Tekapo, Christchurch

Over de reis

Van dag tot dag

08 okt
Reizen van Amsterdam naar Auckland
Vertrek
Emirates
Emirates Emirates
21:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
10:50 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
+2 dagen 26uur 0min 35 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 150
21:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
06:30 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK150
Reisklasse: Economy
3uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 448
10:05 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
10:50 - Auckland, Auckland Intl (AKL)
Vervoer:  EK448
Reisklasse: Economy
10 okt
1. Auckland
Overnachten
Over de bestemming:

Auckland is een kosmopolitische en charmante stad, gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Gelegen tussen twee natuurlijke havens - de Waitemata-haven en de Manukau-haven, met het hoogste aantal boten per hoofd van de bevolking ter wereld, wordt Auckland ook wel de 'City of Sails' genoemd.

De skyline van Auckland wordt gedomineerd door de Skytower. Deze toren biedt een spectaculair uitzicht over de stad.

Het centrum van de stad ligt direct aan de baai en bestaat uit moderne hoogbouw en winkelcentra. Door de restauratie van de historische gedeelten zijn gezellige winkelbuurten ontstaan. Het levendigste deel van het centrum is High Street, net ten zuiden van de binnenstad.

Andere highlights die zeker een bezoek waard zijn, zijn het Auckland Domain and the Museum, Albert Park, Parnell, Mt. Eden en Cronwall Park.

Met haar schoonheid en vele mogelijkheden is Auckland de meest levendige stad van Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
10 okt
Autoverhuur
Toyota RAV4 SUV /AC/A/4WD/4dr
Auckland Intl
Auckland luchthaven (Shuttle Service) - 110 Montgomerie Road, Mangere
12:00 - 10 okt 2024
Christchurch Intl
Christchurch Airport (Meet at car rentals transfer area outside exit door 2)
15:00 - 5 nov 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 19, Maximaal 75

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
1692.14 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Auckland luchthaven (Shuttle Service) - 110 Montgomerie Road, Mangere - Telefoonnummer:

110 Montgomerie Road, Mangere, Auckland, 2022, Nieuw Zeeland

Terugbrengen

Christchurch Airport (Meet at car rentals transfer area outside exit door 2) - Telefoonnummer

11 Logistics Drive, Harewood, Christchurch, 8051, Nieuw Zeeland

Reizen van Auckland naar Paihia
Op eigen gelegenheid
11 okt
2. Paihia
Overnachten
Over de bestemming:

Paihia is een pittoresk stadje, gelegen in de Bay of Islands in het uiterste noorden van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. De stad staat vooral bekend als een populaire bestemming vanwege de mooie stranden en overvloed aan activiteiten in de omgeving.

Paihia ligt dicht bij de historische steden Russel en Kerikeri en zo’n 60 kilometer ten noorden van Whangarei. Ook Waitangi Treaty Grounds – waar het verdrag van Waitangi werd ondertekend tussen de Maori-stammen en de Britse kroon – is vanuit Paihia gemakkelijk bereikbaar.

Daarnaast wordt Paihia omgeven voor prachtige baaien, eilanden en groene heuvels. Hier kan genoten worden van activiteiten als boottochten, vissen, duiken, kajakken en parasailen.

Kortom, Paihia is een geweldige uitvalsbasis om de omliggende regio te verkennen en de ideale bestemming voor degenen die willen genieten van prachtige natuur en de Nieuw-Zeelandse Maori-cultuur willen ervaren. 

Meer informatie
11 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Paihia naar Coromandel schiereiland
Op eigen gelegenheid
13 okt
3. Coromandel schiereiland
Overnachten
Over de bestemming:

Coromandel Peninsula is een adembenemend schiereiland op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Dit gebied staat vooral bekend om de ongerepte natuur, prachtige stranden, weelderige regenwouden en geothermische hotspots. Het biedt een ideale mix van ontspanning, avontuur en natuurlijke schoonheid.

Een van de meest iconische highlights is Cathedral Cove. Deze betoverende baai, bekend vanwege zijn natuurlijke rotsformaties en kristalheldere water, is via een wandeling of per kajak te bereiken. Het is zeker de moeite waard om te genieten van het uitzicht op de witte zandstranden en imposante rotsbogen.

Een bezoek aan Hot Water Beach mag ook zeker niet worden overgeslagen. Bezoekers kunnen hun eigen warmwaterbad in het zand graven, waar heet water uit thermale bronnen naar boven komt. Daarnaast biedt het Coromandel Peninsula een aantal levendige kustplaatsen die zeker het verkennen waard zijn.

Het Coromandel Peninsula heeft voor ieder wat wils en is dus zeker een bezoek waard. 

Meer informatie
Reizen van Coromandel schiereiland naar Rotorua
Op eigen gelegenheid
15 okt
4. Rotorua
Overnachten
Over de bestemming:

Rotorua is een stad in de Bay of Plenty-regio op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, gelegen aan de zuidelijke oevers van het gelijknamige meer, dat met name bekend staat om de geothermische activiteit, geisers en hete modderpoelen. 

Het landschap heeft iets mysterieus door de stoom die uit de aarde opstijgt. Nabij de stad ligt het indrukwekkende Whakarewarewa - misschien wel het meest bezochte natuurpark van Nieuw-Zeeland. Hier bevinden zich warmwaterbronnen, kokende modderpoelen en dampende rotsen, met als topattractie een aantal van de meest indrukwekkende geisers van het land.

Rotorua is voor de Maori’s een heilige plaats en de Maori cultuur is hier dan ook duidelijk aanwezig. De stad wordt al sinds de 14e eeuw door de Maori's bewoond en vandaag de dag kunnen bezoekers hun cultuur beleven en zelfs letterlijk proeven. Zo kunnen bezoekers ceremoniële dansen en concerten bijwonen en ‘hangi’ – een traditionele Maori maaltijd – proeven. Ook is er veel Maori kunst en architectuur te zien.

Kortom, Rotorua is een interessante bestemming die zeker niet mag worden overgeslagen tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
Reizen van Rotorua naar Tongariro National Park.
Op eigen gelegenheid
17 okt
5. Tongariro National Park.
Overnachten
Over de bestemming:

Tongariro National Park is een van de oudste natuurparken ter wereld, bevindt zich in het midden van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland en maakt sinds 1993 onderdeel uit van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het park wordt gedomineerd door drie actieve vulkanen – Tongariro, Ngauruhoe en Ruapehu – en beschikt over een diversiteit aan landschappen.

Ten westen van de vulkanen liggen weelderige bossen en hebben de hellingen een diverse vegetatie, terwijl het aan de oostkant een stuk droger is en er grote temperatuurverschillen zijn. Er zijn zelfs droge steppe-achtige gebieden, waar bijna niets wil groeien. In de bossen leven inheemse vogels, zoals de kiwi, bellbird en tui. Het park biedt ook verschillende thermale baden en warmwaterbronnen.

In Tongariro National Park kan genoten worden van een breed scala aan buitenactiviteiten. Zo kan er onder andere gekozen worden uit wandelen, vissen, skiën en snowboarden. Er zijn verschillende wandeltochten uitgezet in het park om te volgen. De 19,4 kilometer lange Tongariro Crossing is de bekendste.

Kortom, Tongariro National Park is een must-visit voor natuur- en outdoorliefhebbers!

Meer informatie
Reizen van Tongariro National Park. naar New Plymouth
Op eigen gelegenheid
18 okt
6. New Plymouth
Overnachten
Over de bestemming:

New Plymouth is een levendige stad gelegen aan de westkust van het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Het is een moderne stad met een ontspannen sfeer en een prachtige natuurlijke omgeving.

New Plymouth is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het Egmont National Park. Dit park strekt zich uit rondom de vulkaan Taranaki (2518 meter). Deze vulkaan en het omliggende nationale park bieden talloze mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken en van adembenemende landschappen te genieten. Er is in totaal voor 300 km aan wandelroutes uitgezet, variërend van korte, eenvoudige wandelingen tot zware klimtochten.

Het centrum van New Plymouth is bruisend en gastvrij, met veel gezellige cafés, restaurants, bars en boetiekjes om te verkennen. De promenade langs de kust is een populaire plek om te wandelen of te fietsen en Fitzroy Beach biedt geweldige mogelijkheden om te surfen en te zwemmen.

New Plymouth zal elke bezoekers betoveren met zijn prachtige landschap, levendige cultuur en vriendelijke gemeenschap. 

Meer informatie
18 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van New Plymouth naar Wellington
Op eigen gelegenheid
20 okt
7. Wellington
Overnachten
Over de bestemming:

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en bevindt zich in het zuiden van het Noordereiland. Het is een bruisende en culturele stad, gelegen aan Port Nicholson – één van de mooiste natuurlijke havens ter wereld.

Het centrum van de stad is compact en vrijwel alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Het Museum of New Zealand, oftewel Te Papa Tongarewa (‘onze plek’ in Maori) is, met een grootte van drie voetbalvelden, één van de grootste nationale musea ter wereld. De belangrijkste bezienswaardigheid van de stad zijn de prachtig opgeknapte parlementsgebouwen. Dit complex bevindt zich in de historische buitenwijk Thorndon en bestaat uit 3 architectonisch kenmerkende gebouwen.

Een andere must-do in Wellington is een ritje met de Kelburn Cable Car naar Kelburn, vooral aan het einde van de dag. Kelburn ligt op de top van een steile heuvel van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft over Wellington en Port Nicholson.

Met prachtige landschappen, trendy clubs en vele bezienswaardigheden is Wellington een leuke bestemming om te bezoeken. 

Meer informatie
20 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
21 okt
Reizen van Wellington naar Picton
Interislander
Interislander - Interislander Kaitaki
08:45 - Wellington (Harbour)
12:15 - Picton (Harbour)
3uur 30min Rechtstreeks
Accommodatie / Zitplaatsen:Without accommodation
Voertuig:Auto, Mitsubishi ASX
Reisklasse: Economy
21 okt
8. Picton
Tussenstop
Over de bestemming:

Picton is een pittoresk stadje op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De stad staat vooral bekend om de adembenemende landschappen, buitenactiviteiten en als een knooppunt voor veerboten tussen het Noorder- en Zuidereiland. Ook is het een uitgangspunt voor een bezoek aan het fjorden-gebied Marlborough Sounds.

De Marlborough Sounds is een maritiem park met een oppervlakte van 960 km2 en is een prachtig doolhof van beboste bergen, omgeven door water en eilanden. Er zijn talloze wandelpaden om te volgen, vele dieren om te spotten – zoals vogels, dolfijnen en pinguïns -, goudgele stranden om op te ontspannen en paradijselijke panorama’s om van te genieten. 

Daarnaast beschikt Picton over een charmant stadscentrum vol restaurants, cafés en boetiekjes om te verkennen. Om meer te weten te komen over de maritieme geschiedenis van de stad, kan een bezoek gebracht worden aan het Edwin Fox Maritime Museum.

Als start- of eindpunt van de schilderachtige Interislander-veerbootreis, met spectaculaire uitzichten op de Marlborough Sounds en Cook Strait, is Picton zeker een bezoek waard tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
Reizen van Picton naar Blenheim
Op eigen gelegenheid
21 okt
9. Blenheim
Overnachten
Over de bestemming:

Blenheim is een charmante stad gelegen in het hart van de wijnstreek Marlborough op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat bekend om zijn prachtige wijngaarden, adembenemende landschappen en vriendelijke sfeer. 

De wijnindustrie is de grootste trekpleister. Marlborough staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende sauvignon blanc-wijnen. Bezoekers kunnen talloze wijngaarden bezoeken en genieten van wijnproeverijen. Fietsen tussen de wijngaarden is ook een aanrader. Dit is een geweldige manier om de prachtige landschappen te verkennen.

Daarnaast biedt Blenheim een breed scala aan buitenactiviteiten. Zo is het nabijgelegen Wither Hills Farm Park een geweldige plek om te wandelen en te genieten van een panoramisch uitzicht over de stad en de omringende wijngaarden. Ook het schilderachtige Pollard Park is een perfecte plek voor een ontspannen middag in de natuur. Verder biedt het centrum van Blenheim leuke boetiekjes, ambachtelijke winkels, gezellig cafés en uitstekende restaurants om te verkennen.

Blenheim biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en culinaire ervaringen.

Meer informatie
Reizen van Blenheim naar Nelson, Nieuw-Zeeland
Op eigen gelegenheid
23 okt
10. Nelson, Nieuw-Zeeland
Overnachten
Over de bestemming:

Nelson is een charmante stad gelegen aan de noordelijke kust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De stad staat vooral bekend om zijn prachtige natuur, levendige kunstscene en heerlijke lokale producten.

De regio rondom Nelson biedt een schat aan natuurlijke schoonheid, variërend van gouden stranden tot ruige bergen en weelderige bossen. Het Abel Tasman National Park – dat zich op korte afstand van Nelson bevindt – is een van de topattracties van Nieuw-Zeeland en biedt adembenemende kustpaden, kristalhelder water en afgelegen baaien. Bezoekers kunnen genieten van wandelen, kajakken, of simpelweg ontspannen op een van de prachtige stranden.

Nelson zelf biedt tal van kunstgalerijen, kunstenaarsateliers en ambachtelijke winkels om te verkennen. De Nelson Saturday Market is een populaire plek om kennis te maken met lokale ambachten en te genieten van vers eten en live-entertainment.

Met zijn combinatie van natuurlijke schoonheid, kunst en cultuur, is Nelson een bestemming die een breed scala aan ervaringen biedt. 

Meer informatie
Reizen van Nelson, Nieuw-Zeeland naar Greymouth
Op eigen gelegenheid
25 okt
11. Greymouth
Overnachten
Over de bestemming:

Greymouth is de grootste plaats aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en was oorspronkelijk gebouwd als havenplaats om het goud – dat hier in 1860 gevonden werd – te verschepen. Tegenwoordig biedt de stad een perfecte mix van natuurlijke schoonheid, avontuurlijke activiteiten en rijke geschiedenis.

In en rondom Greymouth kunnen een aantal prachtige wandelingen gemaakt worden, waarvan de Point Elizabeth Track de bekendste is. Deze route ligt 6 kilometer ten noorden van Greymouth en voert door de Rapahoe Range Scenic Reserve en langs oude verlaten goudmijnen. Avontuurlijke reizigers kunnen rondom Greymouth ook genieten van fietsen, kajakken, vissen en deelnemen aan een jetboat-avontuur op de rivier.

Acht kilometer ten zuiden van Greymouth ligt Shantytown – een nagebouwd stadje, waar bezoekers de sfeer van een gouddelverstadje uit de periode rond 1880 kunnen proeven. Hoewel het allemaal namaak is, is een bezoek toch zeker de moeite waard. Bezoekers kunnen ook zelf proberen goud te vinden met behulp van een ouderwetse goedzoekerspan.

Van geschiedenis tot avontuur, Greymouth is een bestemming die voor elk wat wils biedt. 

Meer informatie
Reizen van Greymouth naar Franz Josef
Op eigen gelegenheid
26 okt
12. Franz Josef
Overnachten
Over de bestemming:

Franz Josef is een pittoresk dorpje, gelegen aan de westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, dat vooral bekend staat om de majestueuze Franz Josef-gletsjer. Dit adembenemende natuurwonder trekt elk jaar bezoekers van over de hele wereld.

Franz Josef is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het gebied staat bekend om het ongerepte landschap, met weelderige regenwouden, gletsjers, meren en bergen. De Franz Josef-gletsjer is een van de meest toegankelijke gletsjers ter wereld! Bezoekers kunnen wandeltochten maken op de gletsjer, waarbij ze door spectaculaire ijsformaties en kloven lopen, of ervoor kiezen om te genieten van een panoramisch uitzicht op het landschap tijdens een helikoptervlucht.

Naast de gletsjer zijn er ook genoeg andere activiteiten en attracties om van te genieten. Zo kunnen er prachtige wandelingen gemaakt worden in het omliggende regenwoud – waaronder de Tatare Tunnels Walk of de Douglas Walk - en kan deelgenomen worden aan activiteiten als kajakken, raften en paardrijden.

Met de adembenemende natuurlijke landschappen en avontuurlijke mogelijkheden is Franz Josef een bestemming die iedere bezoeker zal betoveren. 

Meer informatie
26 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Franz Josef naar Queenstown
Op eigen gelegenheid
27 okt
13. Queenstown
Overnachten
Over de bestemming:

Queenstown is een adembenemende bestemming, gelegen aan de oevers van het schilderachtige Lake Wakatipu, dat wereldberoemd is om haar spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en bruisende sfeer.

Als avonturenhoofdstad van Nieuw-Zeeland biedt Queenstown een breed scala aan opwindende activiteiten. Zo kunnen bezoekers bungeejumpen vanaf de Kawarau Bridge – de oorspronkelijke bungeejumplocatie ter wereld -, tochten maken in een jetboat, paragliden, skydiven, meedoen aan canyoning en helikoptervluchten maken over de indrukwekkende landschappen.

Degenen die het liever wat rustiger aandoen, worden aangeraden de Skyline Gondola naar Bob’s Peak (730 m) te nemen. Eenmaal boven kan genoten worden van een adembenemend uitzicht over de stad, het meer en de omgeving. Een bezoek aan de Queenstown Garden, om te relaxen en te genieten van een uitzicht op het Lake Wakatipu, is ook een aanrader.

Kortom, Queenstown heeft voor ieder wat wils en mag zeker niet worden overgeslagen tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
27 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Queenstown naar Te Anau
Op eigen gelegenheid
29 okt
14. Te Anau
Overnachten
Over de bestemming:

Te Anau, gelegen aan de oevers van het gelijknamige meer, is een prachtige bestemming op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en de toegangspoort tot het wereldberoemde Fiordland National Park. Het is een charmant stadje omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid en biedt tal van attracties en activiteiten om van te genieten.

Veel bezoekers komen naar Te Anau om het beroemde nabijgelegen fjord Milford Sound te bezoeken. Reizigers kunnen een dagtocht vanuit Te Anau maken en genieten van een boottocht over het water, omringt door hoge kliffen, watervallen en weelderige regenwouden. Er zijn ook mogelijkheden voor kajakken, fietsen, jetboat varen, vissen en helikoptertochten.

Daarnaast zijn er vele wandel- en trektochtmogelijkheden in de omgeving van Te Anau. De bekendste hiervan is de wereldberoemde Milford Track, langs valleien, meren en watervallen. Er zijn ook kortere wandelingen mogelijk, waaronder de Kepler Track en de Routeburn Track, waar ook genoten kan worden van adembenemende uitzichten.

Te Anau is de ideale bestemming om te genieten van de ongerepte schoonheid van Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
29 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Te Anau naar Invercargill
Op eigen gelegenheid
31 okt
15. Invercargill
Overnachten
Over de bestemming:

Invercargill is de zuidelijkste stad van Nieuw-Zeeland en een van de zuidelijkste steden ter wereld. Het is een charmante stad met een ontspannen sfeer en een rijke geschiedenis. Invercargill staat vooral bekend om zijn vriendelijke inwoners, mooie parken, historische gebouwen en diverse attracties.

Het groene en ruime stadcentrum, met brede straten en prachtige tuinen is een van de opvallende kenmerken van Invercargill. Een bezoek aan Queens Park – een uitgestrekt park in het hart van de stad – is een echt must. Hier kunnen wandelingen gemaakt worden door aangelegde tuinen en genoten worden van de rustige sfeer.

Geïnteresseerden in geschiedenis en cultuur kunnen de goed bewaarde historische gebouwen bewonderen en een bezoek brengen aan een van de vele galeries en kunstcentra die zich in de stad bevinden. Daarnaast is Invercargill een goede uitvalsbasis om de prachtige Catlins-kust en de indrukwekkende fjorden van Fiordland National Park te verkennen.

Invercargill biedt een perfecte mix van stedelijke gemakken en toegang tot de prachtige natuur van Zuid-Nieuw-Zeeland.

Meer informatie
31 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Invercargill naar Dunedin
Op eigen gelegenheid
02 nov
16. Dunedin
Overnachten
Over de bestemming:

Dunedin is een stad vol charme, geschiedenis en prachtige natuurlijke landschappen, gelegen aan de oostkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Dunedin biedt vele leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Zo is Baldwin Street officieel erkend als ’s werelds steilste woonstraat. Hier kan genoten worden van een prachtig uitzicht op de stad en de omliggende heuvels. In het Otago Settlers Museum krijgen bezoekers een inkijkje in de geschiedenis van de stad en Maori-cultuur. Verder kan voor een middag winkelen het best een bezoek gebracht worden aan de autovrije winkelstraat George Street.

Daarnaast is Dunedin het uitgangspunt voor een bezoek aan het Otago Peninsula. Dit schiereiland is de thuisbasis van het enige kasteel van Nieuw-Zeeland – Larnach Castle. Piloten Beach is een klein strand, waar pelsrobben, zeehonden, dolfijnen, orka’s, walvissen en de grootste kolonie van blauwe pinguïns van het schiereiland te zien zijn. Tijdens zonsondergang zijn bij Sandfly Bay ook de uiterst zeldzame en met uitsterven bedreigde geeloogpinguïns te zien. Verder kunnen er prachtige wandelingen en autoritten langs de steile kliffen van de kustlijn gemaakt worden. Zeker een aanrader!

Kortom, Dunedin is een diverse bestemming met iets voor elke soort reiziger.

Meer informatie
Reizen van Dunedin naar Lake Tekapo
Op eigen gelegenheid
03 nov
17. Lake Tekapo
Overnachten
Over de bestemming:

Lake Tekapo, gelegen in het centrum van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, ligt aan de rand van het 20 kilometer lange gelijknamige gletsjermeer en wordt volledig omgeven door bergen. Zomers is Lake Tekapo een waterspeeltuin en ’s winters een skiresort.

Langs de oevers van het meer kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden. In de omgeving zijn verschillende wandelpaden uitgezet met uitkijkpunten, waar genoten kan worden van een panoramisch uitzicht op het meer en de omliggende bergen.

De lucht rondom Lake Tekapo is ook buitengewoon helder, wat het een van ’s werelds beste locaties maakt voor sterrenkijken. Het Mount John Observatory organiseert regelmatig astronomische observaties en rondleidingen.

Daarnaast mag een bezoek aan de Church of the Good Shepherd - een van de meest iconische bezienswaardigheden – niet worden overgeslagen. Dit charmante kerkje, met stenen muren en rieten dak, kijkt uit over het meer en is een populaire plek voor fotografie. Het is ook een symbool geworden van de natuurlijke schoonheid en spirituele rust van de omgeving.

Kortom, Lake Tekapo is een betoverende bestemming met iets voor iedere soort reiziger. 

Meer informatie
Reizen van Lake Tekapo naar Christchurch
Op eigen gelegenheid
04 nov
18. Christchurch
Overnachten
Over de bestemming:

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat vooral bekend om de rijke geschiedenis, prachtige tuinen en bruisende culturele scene. Na de verwoestende aardbeving in 2011 zijn kunstenaars opgestaan om Christchurch letterlijk wat kleur terug te geven en is het getransformeerd tot een moderne stad. Op veel plekken zijn indrukwekkende muurschilderingen gemaakt die de stad opvrolijken.

Vanwege de prachtige botanische tuinen en parken wordt Christchurch ook wel ‘de tuinstad van Nieuw Zeeland’ genoemd. De Avon River vormt als het ware de levensader van de stad. Langs deze rivier bevinden zich groene oevers met oude eiken en treurwilden, zwanen en eenden en Victoriaanse bruggetjes die bezoekers uitnodigen tot heerlijke wandelingen.

Het centrum van de stad biedt een levendige mix van winkels, restaurants, cafés en kunstgalerijen. De bekende straat ‘New Regent Street’ is een echte must-visit. Hier bevinden zich prachtig gerestaureerde art-decogebouwen en charmante boetieks.

Christchurch biedt een prachtige mix van cultuur, geschiedenis, natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden. Dit maakt het zeker een bezoek waard tijdens een reis door Nieuw-Zeeland. 

Meer informatie
04 nov
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
05 nov
Reizen van Christchurch naar Amsterdam
Terug
Emirates
Emirates Emirates
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 30uur 20min 30 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 413
18:20 - Christchurch, Christchurch Intl (CHC)
05:15 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK413
Reisklasse: Economy
  • 125 minimale technische tussenstop in Sydney International Airport Kingsford Smith (SYD).
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 147
08:10 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  EK147
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 12.183 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 18
Hotelovernachtingen 25
Vlucht 3
Accommodaties 16
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen