Musical Roots of the Deep South
o.v.v. wijzigingen 2.790 €

Musical Roots of the Deep South

autoreis
Laatst gewijzigd op: dinsdag 13 februari 2024 - Vertrek : woensdag 18 september 2024
Ref ID: 3551887
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.580 €
Laatst gewijzigd op: dinsdag 13 februari 2024 - Vertrek : woensdag 18 september 2024
Bestemmingen: Dallas TX, Austin TX, San Antonio TX, Houston TX, Lafayette LA, New Orleans LA, Natchez MS, Tupelo MS, Memphis TN, Florence AL, Nashville TN, Gatlingburg TN, Atlanta GA

Over de reis

18 sep
Reizen van Amsterdam naar Dallas TX
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:33 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
13uur 18min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 21
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:40 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
Vervoer:  UA21
Reisklasse: Economy
1uur 40min - Aansluiting op het vliegveld Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
Verander van terminal E naar C
UA
UA United Airlines - UA 1788
16:20 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
17:33 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
Vervoer:  UA1788
Reisklasse: Economy
18 sep
Autoverhuur
MAZDA 3 4 DOOR
Hertz
A/C 5 Personen
MAZDA 3 4 DOOR (ICAR)
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
//mileage//
Extra::
OneWay - US$255.55
Leeftijd bestuurder

Minimaal 18, Maximaal 80

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Als het huurvoertuig met minder brandstof ingeleverd is dan bij het ophalen, is er een tanktoeslag en kosten voor de ontbrekende brandstof.
Is het belangrijk om te tanken binnen een straal van 10 kilometer van het verhuurstation en om de tankbon te bewaren. Gebeurt dit niet, dan kan er een nabelasting van de leverancier volgen.
De klanten moeten bij terugkomst de bon van het tankstation laten zien, om te bevestigen dat ze de tank gevuld hebben. Als het voertuig niet met een volle tank ingeleverd is, zal de restitutie van het betaalde bedrag verminderd worden met de waarde van de ontbrekende liters brandstof (volgens de huidige benzineprijzen).
Algemene betalingsvoorwaarden
De minimale borg bedraagt: Alle Categorieën 200.00 USD
De meeste verhuurbedrijven stellen een borgsom voor de autohuur als voorwaarde
Bescherming tegen diefstal
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Verzekering cascoschade
Er is geen eigen risico. Ook niet voor Zero Exess dekkingen, dekking aan onderstel, ruiten en banden. De klant dient in de huurvoorwaarden te controleren welke dekkingen van toepassing zijn.
Huurauto ophalen

2424 EAST 38TH STREET - Telefoonnummer: 9724534600

2424 EAST 38TH STREET, DALLAS, TX

Openingsuren: 00:01 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Pendelbus naar locatie
Terugbrengen

2200 RENTAL CAR CENTER PKWY - Telefoonnummer 9724534600

2200 RENTAL CAR CENTER PKWY, COLLEGE PARK, GA

Openingsuren: 00:01 - 23:59

Hertz Desk in Arrivals - Loop naar de autoverhuur
18 sep
1. Dallas TX
Overnachten
Over de bestemming:

Dallas is een bruisend metropool in de staat Texas, dat met name bekend staat om haar grote aanbod aan restaurants en winkelcentra. Met het grootste kunstdistrict van het land, een verrukkelijke keuken, live-entertainment, groene ruimten en buitenpaden is in Dallas een nieuw avontuur nooit ver weg.

De bekendste bezienswaardigheden van Dallas zijn de Reunion Tower – waar genoten kan worden van verschillende activiteiten en een heerlijk diner op de top van de toren -, Fair Park – de thuisbasis van musea, tuinen en de State Fair – en de Dallas Arboretum – een van de beste botanische tuinen ter wereld.

Daarnaast is Dallas de plaats van de moord op John F. Kennedy. In het Sixth Floor Museum wordt het leven en de moord op JFK beschreven. Ook kunnen bezoekers in het raam staan waar Lee Harvey Oswald zijn geweer afvuurde. Dealy Plaza is tegenwoordig een nationaal historisch monument. Hier staat ook een ‘X’ op de plaats waar het schot de president trof.

Met tal van activiteiten en oneindige mogelijkheden voor avontuur is Dallas een geweldige bestemming voor iedereen. 

Meer informatie
20 sep
Autoreis van 314 Kilometer - 2uur 58min
Dallas TX
Austin TX
20 sep
2. Austin TX
Overnachten
Over de bestemming:

Austin is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Texas, dat ook wel als een van Amerika’s meest unieke en interessante bestemmingen wordt gezien. Van geweldige restaurants met het beste eten in de VS en live muziekoptredens, tot opmerkelijke bezienswaardigheden en prachtige natuur, Austin heeft het allemaal.

Austin wordt ook wel de ‘Live Music Capital of the World’ genoemd. Een bezoek aan Austin is dan ook pas compleet na het genieten van verschillende optredens van de muzikanten die door de hele stad livemuziek maken.

Daarnaast wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Capitool – een van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van de stad -, de verschillende monumenten van boeren, muzikanten en helden van de burgeroorlog te bekijken, te winkelen en dineren in ‘SoCo’, de lokale kunstscene te verkennen en te kajakken op Lady Bird Lake.

Austin is een kosmopolitische stad met de sfeer van een kleine plaats, waar iedereen een geweldige tijd zal beleven. 

Meer informatie
21 sep
Autoreis van 129 Kilometer - 1uur 26min
Austin TX
San Antonio TX
21 sep
3. San Antonio TX
Overnachten
Over de bestemming:

San Antonio is de oudste stad van de Amerikaanse staat Texas en staat bekend als de ultieme bestemming voor avonturen van Texas-formaat. San Antonio beschikt over een rijke geschiedenis, verschillende moderne bezienswaardigheden en themaparken van wereldklasse.

De beste manier om San Antonio te zien, is door een wandeling te maken langs de River Walk of Paseo del Rio. Deze route slingert door het centrum van de stad, langs de grote attracties en oevers van de San Antonio-rivier. Langs de route bevinden zich tientallen restaurants en terrasjes met kleurrijke parasols en spelen straatartiesten mariachi-muziek.

Daarnaast kunnen geschiedenisliefhebbers een bezoek te brengen aan de Alamo, het San Antonio Missions National Historical Park en Spanish Governor’s Palace. Buitenliefhebbers kunnen genieten van wandelingen en fietstochten door de spectaculaire parken, tuinen en buitenruimtes. Ten slotte wordt een bezoek aan een van de geweldige themaparken – zoals SeaWorld San Antonio en Six Flags Fiesta Texas – ook erg aangeraden.

Meer informatie
21 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
23 sep
Autoreis van 319 Kilometer - 3uur 5min
San Antonio TX
Houston TX
23 sep
4. Houston TX
Overnachten
Over de bestemming:

Houston is een multiculturele en levendige stad in de Amerikaanse staat Texas. Met ten minste 145 talen die door de stadsbewoners gesproken worden, meer dan 150 uitstekende musea, indrukwekkende wolkenkrabber-architectuur, prachtige parken en talloze restaurants, is in Houston altijd wat te beleven.

Bekijk een meer dan 156 voet lange gevlogen SpaceX Falcon 9-raket in het NASA Space Center, ontdekt mysterieuze tradities in het National Funeral History Museum, bewonder kunstwerken in het Museum of Fine Arts, of verken de grootste paleontologie-exposities in het Houston Natural Science Museum.

Daarnaast wordt aangeraden een kajak te huren of deel te nemen aan een boottocht om de honderden hectaren aan parklandschap van de Buffalo Bayou Partnership te verkennen.

Houston is een moderne en diverse stad die niet snel zal vervelen. 

Meer informatie
24 sep
Autoreis van 356 Kilometer - 3uur 28min
Houston TX
Lafayette LA
24 sep
5. Lafayette LA
Overnachten
Over de bestemming:

Lafayette is een stad in Louisiana, Verenigde Staten, in Sportsman’s Paradise - een mekka voor buitenliefhebbers. Lafayette staat bekent als een perfecte bestemming voor vissen, vogels kijken, peddelen en allerlei andere leuke buitenactiviteiten.

Lafayette ligt in het hart van Cajun & Creole Country, ook wel bekend als de 'Happiest City in America' en wordt vooral bezocht door mensen die op zoek zijn naar een echte Arcadische ervaring.

De stad heeft met haar culinaire identiteit – de Cajun-keuken - de titel ‘Best Food City’ in de Verenigde Staten gewonnen. Lafayette is met haar uitgesproken culinaire identiteit een geweldige plek om te eten.

Geniet tijdens een bezoek aan Lafayette van de rijke culturele geschiedenis, prachtige parken, geweldige eetscene en kenmerkende muziek. 

Meer informatie
24 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
25 sep
Autoreis van 219 Kilometer - 2uur 15min
Lafayette LA
New Orleans LA
25 sep
6. New Orleans LA
Overnachten
Over de bestemming:

New Orleans is de grootste stad van Louisiana, Verenigde Staten, gelegen aan de Mississippi en Lake Pontchartrain. New Orleans staat met name bekend om haar rijke culturele erfgoed op het gebied van muziek en keuken en wordt ook wel gezien als een van de meest unieke steden van Amerika.

De Franse wijk van New Orleans is een van de bekendste buurten van het land. Hier kan genoten worden van jazzclubs, heerlijke restaurants met Cajun-eten en buitensporige Mardi Gras-vieringen.

Naast geweldige muziek en kunst beschikt New Orleans ook over prachtige architectuur en verschillende historische bezienswaardigheden, die zeker het bewonderen waard zijn. Twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn de Saint Louis Cemeteries - historische begraafplaatsen uit de 18e eeuw – en de St. Louis Cathedral – de oudste nog in gebruik zijnde kathedraal van Amerika.

New Orleans is een smeltkroes van culturen met iets voor iedereen. Dit maakt het zeker het verkennen waard. 

Meer informatie
25 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
27 sep
Autoreis van 286 Kilometer - 2uur 54min
New Orleans LA
Natchez MS
27 sep
7. Natchez MS
Overnachten
Over de bestemming:

Natchez is een stad in Mississippi, Verenigde Staten.

De stad staat vooral bekend om haar vele vooroorlogse huizen. Een deel van deze historische gebouwen is open voor bezoekers. Er wordt vooral aangeraden de Rosalie Mansion, Stanton Hall, Melrose Mansion en Longwood te bezoeken.

Daarnaast is een bezoek aan de St. Mary’s Basilica zeker een aanrader. De kerk, die onderdeel is van het nationaal register van historische plaatsen, ziet er van buiten simpel uit, maar dit is het van binnen zeker niet. De kerk heeft een uitgebreid interieur, kleurrijk glas in lood, prachtige beelden en een ruim verbogen plafond. Het originele orgel uit 1882 is ook nog steeds in gebruik.

Geniet tijdens een bezoek aan Natchez van de rijke geschiedenis, prachtige gebouwen en breng ook zeker een bezoek aan de oudste bar van de stad, The King’s Tavern.

Meer informatie
28 sep
Autoreis van 269 Kilometer - 2uur 53min
Natchez MS
Indianola MS
28 sep
8. Indianola MS
TOWN - Tussenstop
28 sep
Autoreis van 251 Kilometer - 2uur 40min
Indianola MS
Tupelo MS
28 sep
9. Tupelo MS
Overnachten
Over de bestemming:

Tupelo is de grootste stad van Lee County in de Amerikaanse staat Mississippi, dat met name bekend staat als de geboorteplaats van de King of Rock and Roll, Elvis Presley.

Om meer te weten te komen over zijn leven kan een bezoek gebracht worden aan het Elvis Birthplace and Park, waar het huis waar hij is geboren, de kerk waar hij voor het eerst gospel zong en verschillende standbeelden van de zanger zich bevinden. Een bezoek aan het enorme standbeeld vlak bij het stadhuis mag ook niet worden overgeslagen.

Een echte must-visit voor natuurliefhebbers is de Natchez Trace Parkway. Dit park biedt bezoekers de mogelijkheid te genieten van schitterende wandelingen, fietstochten en autoritten. Daarnaast wordt een bezoek aan het Tupelo Automobile Museum - waar meer dan honderd oldtimers te bekijken zijn - en het verkennen van het bruisende uitgaansleven zeker aangeraden.

Tupelo is een gastvrije stad met een mix van geschiedenis, cultuur, kunst en natuur. 

Meer informatie
29 sep
Autoreis van 177 Kilometer - 1uur 46min
Tupelo MS
Memphis TN
29 sep
10. Memphis TN
Overnachten
Over de bestemming:

Memphis is de grootste stad van de Amerikaanse staat Tennessee en ligt tussen de rivieren Wolf en Mississippi. Memphis is een van de bekendste en meest populaire steden in Amerika en staat wereldwijd bekend als de geboorteplaats van verschillende muziekstijlen, waaronder Blues, Soul en Rock and Roll. 

De stad heeft voor ieder wat wils. Muziekliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het legendarische Sun Records - waar enkele bekende stemmen, waaronder Elvis Presley en Johnny Cash, hun albums opnamen - en een rondleiding volgen door het huis van Graceland. Sportliefhebbers kunnen een rondleiding volgen en een wedstrijd bekijken in het FedExForum stadion – waar NBA basketbalteam de Memphis Grizzlies speelt. Kunst- en cultuurliefhebbers wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het National Civil Rights Museum - om meer te leren over de geschiedenis van de stad - en het Memphis Brooks Museum of Art - waar elke dag schitterende tentoonstellingen te zien zijn.

Daarnaast beschikt Memphis over een geweldige gastronomie en bruisend nachtleven waar van genoten kan worden.

Meer informatie
30 sep
Autoreis van 250 Kilometer - 2uur 43min
Memphis TN
Florence AL
30 sep
11. Florence AL
Overnachten
Over de bestemming:

Florence is een levendige en gastvrije stad in Alabama, Verenigde Staten, waar het traditionele zuidelijke leven op zijn best ervaren kan worden. Als thuisbasis van de jaarlijkse Alabama Renaissance Faire, wordt Florence ook wel de ‘Alabama Renaissance City’ genoemd.

Florence heeft iets voor elke soort reiziger. Geschiedenisliefhebbers kunnen genieten van de historische binnenstad vol wereldberoemde architectonische wonderen. Fijnproevers zijn in Florence ook op de juiste plek. De bekroonde keuken van de stad biedt bezoekers de mogelijkheid te genieten van heerlijke smaken. Daarnaast beschikt Florence over schitterende natuurlijke landschappen, waar genoten kan worden van schilderachtige wandelpaden, vissen van wereldklasse en allerlei watersporten.

De verscheidenheid van Florence maakt het een echt must-visit voor elke reiziger. 

Meer informatie
01 okt
Autoreis van 198 Kilometer - 2uur 19min
Florence AL
Nashville TN
01 okt
12. Nashville TN
Overnachten
Over de bestemming:

Nashville is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee, dat door haar levendige muziek- en entertainmentscene – met name op het gebied van countrymuziek - ook wel de ‘City of Music’ wordt genoemd. Ook staat de stad bekend als het ‘Athene van het Zuiden’ door haar neoklassieke architectuur.

Nashville is een diverse stad met iets voor iedereen. Muziekliefhebbers wordt aangeraden een bezoek te brengen aan het Grand Ole Opry theater, waar elke dag genoten kan worden van verschillende concerten. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers kunnen het Tennessee State Museum bezoeken en allerlei verhalen over de stad ontdekken. Natuurliefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan de Opryland Hotel Garden – een enorme tuin in een glazen koepel.

Naast plezier overdag is in Nashville ook ’s nachts van alles te beleven. Geniet vooral van de geweldige muzieksfeer in de The Big Bang Dueling Pianos bar en de heerlijke westerse sfeer in Robert’s Western World pub.

Nashville is de ideale bestemming voor onvergetelijke ervaringen. 

Meer informatie
01 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
03 okt
Autoreis van 356 Kilometer - 3uur 39min
Nashville TN
Gatlingburg TN
03 okt
13. Gatlingburg TN
Overnachten
Over de bestemming:

Gatlinburg is een dorp in Tennessee, Verenigde Staten, aan de rand van het Great Smoky Mountain National Park – het meest bezochte nationale park van Amerika. Gatlinburg is een geweldige uitvalsbasis voor avontuur en een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers.

Het Great Smoky Mountain National Park is wereldberoemd om haar diversiteit aan planten- en dierenleven. Het deelnemen aan A Walk in the Woods – een wandeling met een deskundige gids – is de ideale activiteit om de schoonheid van de oude bergen en zuidelijke Appalachische bergcultuur te bewonderen en dit indrukwekkende nationale park ten volle te ervaren.

Gatlinburg is de thuisbasis van enkele van de beste buitenattracties van het land en ziet er in elk seizoen goed uit. Geniet van kilometerslange wandelpaden, fietsen, golfen, vissen, wildwaterraften, ziplinen, skiën en snowtubing, of verken de vele restaurants, winkels en kunstnijverheid van de charmante en levendige binnenstad. In Gatlinburg kan het allemaal.

Meer informatie
05 okt
Autoreis van 317 Kilometer - 3uur 53min
Gatlingburg TN
Atlanta GA
05 okt
14. Atlanta GA
Overnachten
Over de bestemming:

Atlanta is de hoofdstad van de staat Georgia, Verenigde Staten. De stad, bekend om haar perziken en zuidelijke gastvrijheid, heeft een diverse en bloeiende culturele scene.

De stad zit vol musea over de rijke geschiedenis en enkele invloedrijke personen. Een bezoek aan het Atlanta History Center, Margret Mitchell House and Museum, Martin Luther King Jr. Historic Site, of het Fernbank Museum of Natural History wordt vooral aangeraden. Daarnaast is een bezoek aan het Georgia Aquarium, het Centennial Olympic Park, de World of Coca-Cola en het Stone Mountain Park zeer populair.

Voor gezinnen en jongeren is een bezoek aan pretpark Six Flags over Georgia ook zeker een leuke dagbesteding.

Geniet tijdens een bezoek aan Atlanta van de vele bezienswaardigheden, trendy bars, goede restaurants en zuidelijke charme die de stad te bieden heeft. 

Meer informatie
07 okt
Reizen van Atlanta GA naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines
15:30 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 11uur 50min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 516
15:30 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
16:35 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Vervoer:  UA516
Reisklasse: Economy
1uur 40min - Aansluiting op het vliegveld Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
UA
UA United Airlines - UA 909
18:15 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
09:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UA909
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisagent naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.580 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 14
Vlucht 2
Accommodaties 13
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen