Pacific Coast Explorer
o.v.v. wijzigingen 2.989 €

Pacific Coast Explorer

autoreis
Laatst gewijzigd op: donderdag 25 januari 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Ref ID: 3712215
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.978 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 25 januari 2024 - Vertrek : dinsdag 8 oktober 2024
Bestemmingen: Seattle WA, Olympia WA, Ashford WA, Portland OR, Newport OR, Coos Bay OR, Eureka CA, Napa CA, San Francisco CA, Monterey CA, Pismo Beach CA, Los Angeles CA

Over de reis

08 okt
Reizen van Amsterdam naar Seattle WA
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
09:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:40 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
14uur 50min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 605
09:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:45 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
Vervoer:  KL605
Reisklasse: Economy
1uur 35min - Aansluiting op het vliegveld San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
Verander van terminal I naar 2
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 6333
13:20 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
15:40 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
Vervoer:  KL6333 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
08 okt
Autoverhuur
Hyundai Elantra /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Hyundai Elantra /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra::
Oneway kosten - 343,20 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
90.79 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Seattle Luchthaven (Shuttle Service) - Telefoonnummer:

3150 S 160th Ste 509, Seattle, WA 98188, U.S.A.

Terugbrengen

Los Angeles Airport (Shuttle to Central Parking area) - Telefoonnummer

9020 Aviation Blvd, Inglewood, Los Angeles, 90301 -2907, U.S.A.

08 okt
1. Seattle WA
Overnachten
Over de bestemming:

Omringd door water en bergen is Seattle één van de mooist gelegen steden van Amerika. De stad ligt in de westelijke staat Washington en is de thuishaven van Boeing, koffieketen Starbucks en Microsoft. Er is hier genoeg te beleven!

Het symbool en de grote eyecatcher van de stad is de Space Needle. Deze 184 meter hoge toren in het Seattle Centre is ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1962. De glazen lift brengt u naar het observatieplatform met een prachtig uitzicht over de stad, de Cascade Mountains, Mount Rainier en de Puget Sound. Een andere aanrader in de stad is de Pike Place Market. Deze actieve boerenmarkt bestaat al 100 jaar en is daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Hier vindt u verse etenswaren waaronder kaas, vis, vlees, pasta en nog veel meer.

Rond Pioneer Square, in het oude centrum van Seattle, kunt u het ondergrondse deel van de stad verkennen tijdens een van de Underground Tours. Als u even weg wilt uit de drukke binnenstad, kunt u een van de eilandjes in de Puget Sound bezoeken. Daarnaast biedt de omgeving van Seattle schitterende natuurlijke landschappen die zeker het verkennen waard zijn.

Meer informatie
08 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
10 okt
Autoreis van 98 Kilometer - 1uur 11min
Seattle WA
Olympia WA
10 okt
2. Olympia WA
Overnachten
Over de bestemming:

Olympia is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Washington, waar genoten kan worden van eindeloos plezier. Als thuisbasis van meer dan 200 vogelsoorten, tal van wandel- en fietspaden, een energieke kunst- en muziekscene en een indrukwekkend omringend landschap, kan iedereen iets in Olympia vinden om van te houden.

Een bezoek aan downtown om alle bijzondere gebouwen, monumenten en tuinen – waaronder het Washington State Capitol, Medal of Honor Monument, Tivoli Fountain en Sunken Garden – te bewonderen, mag zeker niet worden overgeslagen. Daarnaast wordt aangeraden te genieten van lokale producten op de Olympia Farmers Market, een wandeling te maken door de Yashiro Japanese Garden, een van de musea te bezoeken, of een wandeling langs de waterkant te maken bij Percival Landing – het meest iconische park van Olympia.

Olympia is met haar diversiteit, rijke geschiedenis en levendige cultuur een leuke bestemming voor elke soort reiziger. 

Meer informatie
10 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
11 okt
Autoreis van 94 Kilometer - 1uur 29min
Olympia WA
Ashford WA
11 okt
3. Ashford WA
Overnachten
Over de bestemming:

Ashford is een berggemeenschap ongeveer 10 kilometer buiten het Mount Rainier National Park. Dit maakt Ashford de ideale uitvalsbasis voor Mount Rainier-avonturen.

Het Mount Rainier National Park is het hele jaar door een waar recreatieparadijs. Geniet zomers van prachtige wandelingen – volg vooral de Skyline Trail naar Panorama Point -, fietsen, vissen en het bewonderen van schitterende watervallen en adembenemende uitzichten. ’s Winters is het park een geweldige plek voor skiën, snowboarden, sneeuwscooteren, begeleide sneeuwschoenwandelingen en sleeën.

Daarnaast beschikt Ashford zelf over een aantal must-do’s. Een bezoek aan de Cannibal Hot Springs is een van de beste dingen om te doen in Ashford. Kunstliefhebbers kunnen genieten van de unieke sculpturen in het Recycled Spirits of Iron Sculpture Park. Een half uur buiten Ashford ligt het Northwest Trek Wildlife Park, waar meer van 40 soorten inheemse dieren uit het noordwesten te bekijken zijn.

Ashford is een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en reiziger die op zoek zijn naar iets nieuws.

Meer informatie
13 okt
Autoreis van 212 Kilometer - 2uur 21min
Ashford WA
Portland OR
13 okt
4. Portland OR
Overnachten
Over de bestemming:

Portland is een stad in Oregon, Verenigde Staten, dat ook wel ‘The City of Roses’ wordt genoemd. In het centrum hangt een relaxte sfeer, waar bezoekers kunnen genieten van een dorpsgevoel.

Portland is de ideale stad om te verkennen per fiets, aangezien het een van de groenste steden ter wereld is. Een gids kan u naar diverse hoogtepunten brengen, zoals de Oregon Zoo, China Town, Japanse tuin en warenhuizen waar u belastingvrij kunt winkelen.

Het is ook leuk om een bierproeverij te doen in een van de brouwerijen. De bijnaam van Portland is dan ook Beervana. Daarnaast staat Portland bekend om de foodtrucks. Verspreid door de stad staan er wel meer dan 600. Het is dan ook niet zo raar dat Portland een reputatie heeft als ‘Beer and Food Cart Capital of the World’. 

Tip: Ga naar VooDoo waar u de meest heerlijke donuts kunt halen! Het is er vaak heel druk, maar niet getreurd: ze zijn 24 uur per dag geopend.

Meer informatie
15 okt
Autoreis van 213 Kilometer - 2uur 24min
Portland OR
Newport OR
15 okt
5. Newport OR
Overnachten
Over de bestemming:

In het noorden van de Amerikaanse staat Oregon ligt het schilderachtige Newport. Deze kleine plaats aan de ‘Central Coast’ biedt prachtige zeekliffen, natuurlijke terrassen, schilderachtige baaien en een geweldig uitzicht over de Yaquina Bay.

Newport heeft veel te bieden en staat met name bekend als een geweldige bestemming voor een familievakantie.

In Newport vinden bezoekers ongeremde toegang tot walvis spotten. Er kan deelgenomen worden aan een tour, maar er kan ook geprobeerd worden de dieren zelf te spotten vanaf de Yaguina Lighthouse – de hoogste vuurtoren van Oregon – of de prachtige omliggende stranden.

Daarnaast mag een bezoek aan het Oregon Coast-aquarium - het best gewaardeerde aquarium van de staat -, het verkennen van de interessante lokale geschiedenis in de vele musea en het genieten in de unieke brouwcafés en restaurants zeker niet worden overgeslagen.

Newport is een kleine gezellige kustplaats met iets voor elke soort reiziger. 

Meer informatie
15 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
16 okt
Autoreis van 158 Kilometer - 2uur 6min
Newport OR
Coos Bay OR
16 okt
6. Coos Bay OR
Overnachten
Over de bestemming:

Coos Bay is de grootste stad aan de kust van Oregon, Verenigde Staten, gelegen in een grote baai aan de Grote Oceaan. Hier kunt u watersporten beoefenen, zoals vissen, snorkelen, zwemmen en varen. Ook kunt u schitterende wandelingen maken door duinen en langs kliffen. Onderweg heeft u prachtig uitzicht over de baai!

De beste manier om de kust van Oregon te verkennen, is door de 11 mijl lange Cape Arago Highway te volgen. Deze route verbindt de drie prominente staatsparken – Sunset Bay, Shore Acres en Cape Arago State Park –, die alle drie zeker een bezoek waard zijn.

Daarnaast kunt u een beeld krijgen van de geschiedenis van het gebied in het Coos History Museum & Maritime Collection, kunst bewonderen in het Coos Art Museum en shoppen in de diverse ‘vintage’ winkels. Tussen maart en oktober is er ook elke woensdag een boerenmarkt.

Tip: wanneer u in Coos Bay bent in het juiste seizoen, is het mogelijk om bij een van de uitkijkpunten bij de oceaan een walvis spotten!

Meer informatie
17 okt
Autoreis van 349 Kilometer - 4uur 12min
Coos Bay OR
Eureka CA
17 okt
7. Eureka CA
Overnachten
Over de bestemming:

Eureka is de provinciehoofdstad van het wereldberoemde Humboldt County in Californië, Verenigde Staten, aan de oevers van Humboldt Bay. Eureka vormt het hart van de Amerikaanse Redwoord Coast en is met name bekend om haar unieke Victoriaanse architectuur, artistieke cultuur en ambachtelijke bedrijven.

Eureka is een typische Californische kustplaats vol bezienswaardigheden. Omgeven door schitterende landschappen vol sequoia’s – ’s werelds hoogste bomen – beschikt Eureka over een aantal schitterende wandel-, fiets- en autoroutes om te verkennen. In de musea, kunstgalerijen en ambachtelijke winkels kan meer geleerd worden over de historie, cultuur en het erfgoed van de stad.

Daarnaast mag een bezoek aan ’s werelds meest gefotografeerde herenhuis, ’s werelds oudste dierentuin en het nationaal erkende Old Town Historic District zeker niet worden overgeslagen.

Eureka heeft iets voor elke soort reiziger. Dit maakt het een mooie en diverse bestemming die zeker een bezoek waard is. 

Meer informatie
18 okt
Autoreis van 397 Kilometer - 4uur 50min
Eureka CA
Napa CA
18 okt
8. Napa CA
Overnachten
Over de bestemming:

Napa is de provinciehoofdstad van Napa County en een na grootste stad in de wijnstreek van Californië, Verenigde Staten. Napa is een levendige en moderne stad, waar prachtige Victoriaanse huizen worden gecombineerd met hedendaagse architectuur.

Napa Valley – een van ’s werelds beroemdste wijnregio’s – is een echte must-visit voor natuurliefhebbers en fijnproevers. De meer dan 400 wijnmakerijen die geopend zijn voor proeverijen en 90 proeflokalen maken Napa Valley de ideale bestemming om het hele jaar door te genieten van adembenemende landschappen en wijnen van wereldklasse. Deze schitterende omgeving kan ook verkend worden per fiets, wandelpad, boot, kajak, paddleboard, of door deel te nemen aan een ballonvaart.

Daarnaast beschikt Napa over een levendige muziek-, entertainment- en winkelscene. Geniet van livemuziek, theatershows, jaarlijkse festivals, musea, beeldende kunst, vele winkels en heerlijke gastronomie.

Napa is een diverse bestemming vol erfgoed, entertainment en natuur. 

Meer informatie
20 okt
Autoreis van 84 Kilometer - 1uur 11min
Napa CA
San Francisco CA
20 okt
9. San Francisco CA
Overnachten
Over de bestemming:

San Francisco, ook wel bekend als de ‘City by the Bay’, gelegen in de staat Californië, Verenigde Staten, is een van de meest historische steden ter wereld. San Francisco is een grote levendige stad dat geschiedenis en moderniteit feilloos combineert en wordt door velen gezien als de mooiste stad van Amerika.

De stad is met name bekend onder reizigers voor de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Transamerican Pyramid, Chinatown en het San Francisco cable car system. Een bezoek aan San Francisco is pas compleet na een bezoek aan deze beroemde kenmerken.

Om een goede indruk te krijgen van de stad is het leuk om een dag rond te fietsen. Vanaf Fishermans Wharf, waar de bekende zeeleeuwen bij Pier 39 liggen, kunnen bezoekers over de Golden Gate Bridge naar Sausolito fietsen. Proef ook de gezellige sfeer in San Francisco door te winkelen in een van de shopping malls, of ga naar Lombard Street en wandel door het beroemde straatje met de scherpe bochten.

San Francisco heeft alles voor een onvergetelijke ervaring en verdient zeker een plek op het verlanglijstje van elke reiziger. 

Meer informatie
20 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
22 okt
Autoreis van 192 Kilometer - 2uur 21min
San Francisco CA
Monterey CA
22 okt
10. Monterey CA
Overnachten
Over de bestemming:

Monterey een populaire plek vanwege de woeste stranden en fantastische kustlijn met klippen, heuvels en beekjes. Het is een van de mooiste kuststeden van Californië en staat onder andere bekend voor het aquarium van wereldklasse – het Monterey Bay Aquarium - en de vele romans van John Steinbeck die zich hier afspelen.

Volg vooral de 17-Mile Drive om te genieten van het adembenemende landschap van de omgeving, kies een van de wandelpaden in het Point Lobos State natuurreservaat om te genieten van prachtige stranden en onvergetelijke uitzichten, neem deel aan een excursies om walvissen te spotten, of ontdek de plaats tijdens een tour begeleidt door een local. Langs Cannery Row bevinden zich allerlei leuke winkels en restaurants die ook zeker het verkennen waard zijn.  

Tip: Monterey’s Fisherman’s Wharf heeft vele visrestaurants. Een echte visliefhebber kan hier zijn of haar hart zeker ophalen!

Meer informatie
23 okt
Autoreis van 259 Kilometer - 2uur 44min
Monterey CA
Pismo Beach CA
23 okt
11. Pismo Beach CA
Overnachten
Over de bestemming:

Pismo Beach is een kustplaats in het Central Coast-gebied van Californië, Verenigde Staten. Het is de ideale uitvalsbasis voor de Highway 1. Pismo Beach staat bekend om de woeste kust, hoge kliffen en prachtige uitzichten. Tijdens zonsondergang en zonsopgang zijn deze uitzichten nog spectaculairder.

Er bestaat geen beter toevluchtoord voor liefhebbers van de oceaan dan Pismo Beach. De plaats beschikt over tal van activiteiten en bezienswaardigheden op het gebied van zand, zee en natuur. Geniet van de prachtige stranden en alle mogelijke waterattracties als surfen en bodyboarden. 

Daarnaast is Pismo Beach een populaire bestemming om te genieten van wandelingen door prachtige parken, heerlijk eten, wijn in fantastische wijnmakerijen, rijden door de duinen in een vierwielige ATV en paardrijden.

Pismo Beach is de perfecte plek voor zowel relax- als actieve vakanties. 

Meer informatie
23 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
24 okt
Autoreis van 295 Kilometer - 3uur 41min
Pismo Beach CA
Los Angeles CA
24 okt
12. Los Angeles CA
Overnachten
Over de bestemming:

De stad die bekend staat om de rich and famous, Hollywood, Beverly Hills en nog veel meer.

In Hollywood kunt u wandelen over de beroemde Walk of Fame met haar sterren, een bezoek brengen aan het Dolby Theatre of gewoon genieten van imposante figuren die er rondlopen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de Santa Monica Pier. Hier kunt u genieten van de leuke sfeer, straatartiesten langs de boulevard en de typisch Amerikaanse kermis ‘Pacific Park’.

Vanaf hier kunt u ook een fiets huren en langs het strand richting Venice Beach fietsen. Het wijkje achter Venice Beach is echt een verborgen parel! Hier zijn allemaal kleine bruggetjes te vinden die aan Venetië doen denken. Even buiten het centrum kunt u een bezoek brengen aan de rijke buurt Beverly Hills, de museumwijk Wilshire, of de Farmers Market waar u heerlijk kunt eten bij een van de vele leuke eettentjes.

Tip: Vanaf het Griffith Observatory heeft u het mooiste uitzicht over de stad en ziet u het bekende Hollywood bord in de heuvels. 

Meer informatie
24 okt
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
25 okt
Reizen van Los Angeles CA naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL602
13:50 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
09:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 10uur 15min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL602
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig. 

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisagent naar de achterlatingskosten.

 

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.978 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 12
Vlucht 2
Accommodaties 12
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen