Strandvakantie Cancun
o.v.v. wijzigingen 2.006 €
Cancun, Mexico

Strandvakantie Cancun

strandvakantie
Laatst gewijzigd op: vrijdag 19 januari 2024 - Vertrek : zaterdag 1 juni 2024
Ref ID: 5103447
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.011 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 19 januari 2024 - Vertrek : zaterdag 1 juni 2024

Over de reis

Over de bestemming

Stel je voor... eindeloze witte zandstranden die zachtjes overgaan in het azuurblauwe water van de Caribische Zee, weelderige palmbomen die zachtjes wiegen in de zwoele bries en een bruisende sfeer die doordrenkt is met cultuur, luxe en opwinding. Dat is Cancun, een wereldberoemde vakantiebestemming die een perfecte mix biedt van paradijselijke stranden, avontuurlijke activiteiten en een levendig nachtleven.

Gelegen aan de prachtige kust van Mexico, verwelkomt Cancun reizigers met zijn verleidelijke tropische charme. De uitgestrekte strook witte zandstranden, grenzend aan de glinsterende Caribische wateren, is slechts het begin van wat deze bestemming te bieden heeft.

Of je nu verlangt naar ontspanning onder de zon, opwindende watersporten zoals duiken in het opmerkelijke koraalrif van de regio, de rijke geschiedenis van de Maya-cultuur wilt verkennen in nabijgelegen ruïnes zoals Chichén Itzá en Tulum, of wilt genieten van een bruisend nachtleven met trendy clubs en restaurants, Cancun biedt voor elk wat wils.

Geniet van de luxe resorts die langs de kust liggen en gasten verwennen met eersteklas voorzieningen en adembenemende uitzichten. Ontdek de smaken van de Mexicaanse keuken in de diverse eetgelegenheden, variërend van lokale lekkernijen tot internationale gerechten.

Kortom, Cancun is niet alleen een bestemming, het is een onvergetelijke ervaring die belooft te betoveren, te inspireren en een blijvende indruk achter te laten op iedereen die zijn betoverende kusten bezoekt. Welkom in het betoverende Cancun, waar elke dag een nieuwe ontdekking is en ontspanning hand in hand gaat met avontuur.

Meer informatie

Inbegrepen diensten

01 jun
Reizen van Amsterdam naar Cancun
Vertrek
Air Europa
Air Europa Air Europa
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
18:30 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
0 PC 1 tussenstop
UX
UX Air Europa - UX 1098
11:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Vervoer:  UX1098
Reisklasse: Economy
1uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Verander van terminal 2 naar 1
UX
UX Air Europa - UX 63
15:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
18:30 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
Vervoer:  UX63
Reisklasse: Economy
01 jun
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Wyndham Alltra Cancun All Inclusive Resort 8,9 Heel goed
Cancun - Op 6,0 km van het centrumALLES INBEGREPEN Boulevard Kukulkan, Km. 11.5, Cancun 77500 Junior suite 1 king bed - jrsk
Met een verblijf bij Wyndham Alltra Cancun All Inclusive Resort in Cancún, in de buurt Zona Hotelera, bevind je je op 5 min. rijden van Winkelcentrum La Isla en Nationaal Park Costa Occidental de Isla Mujeres. Dit 4-sterrenaparthotel ligt op 1,8 km van Conferentiecentrum en op 4,8 km van Playa Tortuga. Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 buitenzwembaden, een gratis waterpark en een sauna. Dit aparthotel in mediterraanse stijl biedt ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). Doe of je thuis bent in één van de 458 kamers met een koelkast en een plasmatelevisie. Je bed beschikt over luxe beddengoed en alle kamers zijn gemeubileerd met een slaapbank. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers.
08 jun
Reizen van Cancun naar Amsterdam
Terug
Air Europa
Air Europa Air Europa
20:30 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
17:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 0 PC 1 tussenstop
UX
UX Air Europa - UX 64
20:30 - Cancún, Aeropuerto Internacional de Cancún (CUN)
13:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Vervoer:  UX64
Reisklasse: Economy
1uur 50min - Aansluiting op het vliegveld Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Verander van terminal 1 naar 2
UX
UX Air Europa - UX 1093
15:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UX1093
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.011 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen