Ontdek het prachtige Bali
o.v.v. wijzigingen 2.986 €

Ontdek het prachtige Bali

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: vrijdag 29 december 2023 - Vertrek : woensdag 12 juni 2024
Ref ID: 7357717
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.972 €
Laatst gewijzigd op: vrijdag 29 december 2023 - Vertrek : woensdag 12 juni 2024
Bestemmingen: Sanur, Bali, Ubud, Bali, Sidemen, Haven van Padang Bai, Gili Air, Jimbaran, Bali
Thema

Over de reis

Van dag tot dag

12 jun
Reizen van Amsterdam naar Sanur, Bali
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL835
20:50 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
19:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
+1 dag 16uur 35min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL835
Reisklasse: Economy
  • 80 minimale technische tussenstop in Changi Intl (SIN).
13 jun
1. Sanur, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Sanur is een prachtige kustplaats, gelegen aan de zuidoostkust van het Indonesische eiland Bali, op ongeveer 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Denpasar. Sanur is vooral een populaire bestemming vanwege de rustige sfeer, prachtige stranden en het rijke culturele erfgoed. Het is de ideale plek voor ontspanning, watersportactiviteiten en het verkennen van de lokale cultuur.

Het strand, met fijn wit zand en kalme wateren, dat zich kilometers lang uitstrekt, is een echte must-visit. Dit is de perfecte plek om te zonnebaden, te zwemmen en te genieten van de zonsondergang. Ook is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen, zoals snorkelen, duiken, kajakken en stand-up paddleboarden.

Daarnaast is Sanur een geweldige uitvalsbasis om de omliggende plaatsen te ontdekken. Zo kan een bezoek gebracht worden aan Serangan, een schilderachtig vissersdorpje dat bekend staat om zijn schildpaddenopvang en surfmogelijkheden. Verder kunnen er excursies gemaakt worden naar Ubud, Kuta en Seminyak.

Degenen die tijdens hun reis even tot rust willen komen, zijn in Sanur zeker op de juiste plek. 

Meer informatie
13 jun
Transfer
Transfer van Bali Ngurah Rai (DPS) naar Griya Santrian a Beach Resort & Spa

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
13 jun
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
16 jun
Reizen van Sanur, Bali naar Ubud, Bali
Your Bali Trekking Tour
Your Bali Trekking Tour - Your Bali Trekking Tour100
12:00 - Sanur, Bali City Center
13:00 - Denpasar, Bali Ngurah Rai
1uur 0min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Sanur and drive you to Ngurah Rai International Airport, Tuban - Bali.


Please wait for our English-speaking driver/guide at the hotel lobby with Vio Travel Identification and a signboard displaying the client's surname.

16 jun
2. Ubud, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Ubud is een schilderachtige stad op het Indonesische eiland Bali, dat met name bekend staat om haar prachtige rijstvelden, traditionele ambachten en tempels. Het is de ideale plek voor degenen die op zoek zijn naar een authentieke ervaring. Ubud biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden is het Monkey Forest, waar bezoekers oog in oog komen te staan met de speelse makaken die het gebied bewonen. Ook een bezoek aan een van de prachtige tempels en heiligdommen – waaronder de Pura Taman Saraswati tempel en de Goa Gajah-tempel - mag niet worden overgeslagen.

Daarnaast beschikt Ubud over een levendige kunst- en ambachtscene met tal van galerijen en winkels die traditionele Balinese kunstwerken en handwerk verkopen. Op de Ubud markt – ook wel bekend als ‘Pasar Seni Ubud’ – staan veel kraampjes waar souvenirs, zoals gekleurde kleding, sjaals, tassen en sieraden, gekocht kunnen worden.

Ubud is de ideale plek om u volledig onder te dompelen in de Balinese cultuur en te genieten van een rustige en natuurlijke omgeving. 

Meer informatie
17 jun
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Tour van een halve dag op een elektrische fiets in Ubud
Tour van een halve dag op een elektrische fiets in Ubud
2 Ingangs ( Volwassenen van 12 tot 100 jaar: 2 )
3 uur 09:00 Ochtendtour
Zie details
18 jun
Bijgevoegde Excursie | Ticket
Balinese kookles met traditioneel ochtendmarktbezoek
Balinese kookles met traditioneel ochtendmarktbezoek
2 Ingangs ( Volwassenen van 12 tot 60 jaar: 2 )
6 uur 07:30 Ubud gebied Ophalen
Zie details
19 jun
Reizen van Ubud, Bali naar Sidemen
VIO Travel
VIO Travel - Baliku Tour & Travel100
12:00 - Ubud, Bali City Center
14:30 - Sidemen City Center
2uur 30min 4 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Our English-speaking driver will pick you up at the designated hotel in Ubud and drive you to Sidemen.

19 jun
3. Sidemen
Overnachten
Over de bestemming:

Sidemen is een betoverende bestemming, gelegen in Oost-Bali, dat bekend staat om zijn weelderige rijstterrassen, rustige dorpen en prachtige uitzichten op de heilige berg Agung. Het is een ideale bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van adembenemende natuurlijke schoonheid en de traditionele Balinese cultuur.

Een van de belangrijke kenmerken van Sidemen is het landschap dat wordt gedomineerd door terrasvormige rijstvelden die zich uitstrekken tot aan de horizon. Deze rijssterrassen zijn niet alleen adembenemend om te bekijken, maar ook van vitaal belang voor de Balinese gemeenschap. Bezoekers kunnen door de terrassen wandelen of fietsen en genieten van het serene landschap.

De omgeving van Sidemen herbergt ook een aantal prachtige tempels die bezocht kunnen worden. De nabijgelegen Besakih-tempel – die bekend staat als de ‘Moedertempel’ van Bali – is zeker een bezoek waard.

Sidemen is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust van het platteland. 

Meer informatie
19 jun
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
22 jun
Transfer
Transfer van Sawah Indah Villa naar Sidemen City Center

Privé

Express Private SUV (1-4) (SUV)
  • Maximale wachttijd: 15 minuten
22 jun
Reizen van Sidemen naar Haven van Padang Bai
BlueWaterExpress
BlueWaterExpress - BlueWaterExpress100
07:00 - Sidemen City Center
08:00 - Bali, Padang Bai Harbour
1uur 0min 4 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

You will be picked up by our representative from your designated hotel in Sidemen then transfered to Padang Bai Harbour

 

22 jun
4. Haven van Padang Bai
Overnachten
Over de bestemming:

Padang Bai is een schilderachtige kustplaats in het oosten van Bali. Deze haven is niet alleen een belangrijk knooppunt voor de veerboten die Bali met de nabijgelegen eilanden verbinden, maar is op zichzelf ook een leuke bestemming om te bezoeken.

Een van de hoogtepunten van Padang Bai is het prachtige strand. Het witte zand en turquoise water maken het een perfecte plek om te ontspannen, te zwemmen en te genieten van de zon. Padang Bai is ook een geweldige plek voor snorkelliefhebbers en duikers. Er zijn verschillende duikcentra die excursies aanbieden naar nabijgelegen duiklocaties, waaronder het beroemde Blue Lagoon-gebied.

Cultuur- en geschiedenisliefhebbers worden aangeraden een bezoek te brengen aan de nabijgelegen Pura Silayukti-tempel. Dit is een belangrijke religieuze site en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Ook is het een geweldige plek om meer te weten te komen over de Balinese religie en tradities.

Van ontspanning op het strand en duiken in heldere wateren, tot het ontdekken van de lokale cultuur en genieten van het prachtige landschap, Padang Bai is een geweldige bestemming voor iedere soort reiziger. 

Meer informatie
22 jun
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
23 jun
Reizen van Haven van Padang Bai naar Gili Air
Bluewater Express
Bluewater Express - Bluewater Express Bluewater Express Xii
12:15 - Bali, Padang Bai Harbour
14:20 - Gili Air (Harbour)
2uur 5min Rechtstreeks
Accommodatie / Zitplaatsen:Without accommodation
Reisklasse: Economy
23 jun
5. Gili Air
Overnachten
Over de bestemming:

Gili Air is een van de prachtige Gili-eilanden en bevindt zich aan de noordwestkust van Lombok, Indonesië. Het is een klein, paradijselijk eiland dat bekend staat om zijn ontspannen sfeer, witte zandstranden, turquoise wateren en fantastische snorkel- en duikmogelijkheden.

Het prachtige strand is een van de grootste trekpleisters. Hier kunnen reizigers de hele dag ontspannen onder de wuivende palmbomen, genieten van de zon en zwemmen in het heldere water. Het eiland biedt meerdere standen om uit te kiezen. Sommigen hiervan zijn rustig en afgelegen, terwijl anderen een levendige sfeer hebben met strandbars en restaurants. De wateren rond het eiland zijn ook rijk aan kleurrijk koraal en zeeleven, wat een middag snorkelen of duiken zeker de moeite waard maakt.

Het eiland is gemakkelijk te voet, per fiets of met paard en wagen te verkennen. Gemotoriseerde voertuigen zijn ook niet toegestaan, waardoor reizigers volledig kunnen genieten van de natuurlijke geluiden van het eiland.

Kortom, Gili Air is een bestemming die bezoekers zal betoveren met zijn natuurlijke schoonheid, vredige sfeer en mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten. 

Meer informatie
27 jun
Reizen van Gili Air naar Jimbaran, Bali
Bali Eka Jaya
Bali Eka Jaya - Bali Eka Jaya 100
11:15 - Gili Air (Harbour)
13:30 - Sanur, Bali City Center
2uur 30min 1 PC Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

Bali Eka Jaya has 34-meter long Aluminum boats powered by 4x Volvo D16 750HP brand new engines to assure the passengers’ safety. With a capacity that is comfortable for 210 passengers, our vessels cruise at 35 knots and are equipped with complete safety equipment. The high speed engines make all of our boats competitive as well as punctual to get to the Bali, Nusa Lembongan, Nusa Penida, Nusa Ceningan, Gili Trawangan, Gili Meno, Gili Air, Bangsal and Lembar Lombok destination.


Traveling by a fast boat to Lombok using our services will even be more relaxing when you know everything else from hotel booking, to transfers to and from hotels are all taken care of prior to your departure, since we also provide additional transfers as well as Bali and Gili Trawangan hotel booking services.


Why choose Ekajaya Fast Boat:

  • Aluminum Boat with International standard: 4xVolvo D16 750 HP – High Speed and Comfort – Accredited captain and crew – 210 passengers capacity – Full AC cabin – Wide space with high-quality seating furnished – Sun Deck – Complete safety equipment – LCD TV + DVD GPS Technology – ship-to-shore radio – Life raft – Fire extinguisher – Toilet.
  • Multi trips and destination: Serangan, Nusa Penida, Nusa Lembongan, Nusa Ceningan, Padangbai, Gili Trawangan, Gili Meno, Gili Air, Bangsal-Lombok.
  • Eka Jaya has 3 boats that are available at each port: Serangan, Padangbai, and Gili islands.
  • TEMPORARILY THE ROUTES TO NUSA LEMBONGAN, NUSA CENINGAN, and NUSA PENIDA are CLOSED. We will inform you as soon as it's available.


Gili Trawangan

Lombok’s most popular tourist destination, the Gili Islands came to the attention of the wider world as a backpacker mecca in the 1980s and 1990s. Gili Islands consist of Gili Trawangan, Gili Meno and Gili Air. Gili Trawangan (Trawangan), or simply Gili T, is the largest and most visited of the three Gili Islands off Lombok, known as a party island. Fast boat services are the quickest and most direct way to travel to the Gili Islands from Bali. There are now numerous direct boat services from Bali to the Gilis, all of which continue onto the main island of Lombok. On Gili Trawangan (as well as the other two Gilis), there are no motorized vehicles. The main means of transportation are bicycles (rented by locals to tourists) and Cidomo (a small horse-drawn carriage). For traveling to and from each of the Gilis, locals usually use motorized boats and speedboats.


Note:

You will be picked up from Gili Trawangan Harbor for transfer crossing Lombok Strait to your designated hotel in Bali (including Ngurah Rai International Airport, Legian, Kuta, Seminyak, Denpasar, Sanur, Jimbaran, and Nusa Dua) with SIC Shuttle.


Important:

  1. For free seat in coach shuttle services to Padang Bai Harbor from Nusa Dua (BTDC), Jimbaran (not in hill Jimbaran) , Airport, Kuta, Legian, Sanur, Canggu (point Canggu popular), Ubud Centre and Candidasa (only for from Padang Bai Harbor ), for drop service Ubud until point service at Cocomart Ubud; and the other way round.
  2. For pick-up and drop-off service to all areas outside the coverage area will be charged with an extra charge.
27 jun
6. Jimbaran, Bali
Overnachten
Over de bestemming:

Jimbaran is een charmante kustplaats, gelegen aan de zuidwestkust van Bali, die vooral bekend staat om zijn prachtige stranden, visrestaurants aan het strand en ontspannen sfeer.

De uitgestrekte zandstranden, met zacht wit zand en helderblauw water, zijn een echte must-visit. Jimbaran’s stranden hebben voor elk wat wils: ontspannen dagen zonnebaden, beachvolleyballen, of wandelingen langs de kustlijn. Watersportliefhebbers kunnen ook genieten van surfen, snorkelen en duiken.

Het dineren in een van de vele visrestaurants aan het strand is ook een unieke ervaring. ’s Avonds veranderen de stranden in sfeervolle eetplekken, waar genoten kan worden van verse zeevruchten en heerlijke gerechten terwijl de zon ondergaat.

Cultuurliefhebbers worden aangeraden de nabijgelegen Uluwatu-tempel te bezoeken. Deze tempel is bovenop een klif aan zee gebouwd en biedt een spectaculair uitzicht. Er worden tijdens zonsondergang ook traditionele Kecak-dansvoorstellingen gehouden – een unieke culturele ervaring!

Jimbaran zal elke bezoeker betoveren met zijn charme en schoonheid.

Meer informatie
01 jul
Transfer
Transfer van FOX Hotel Jimbaran Beach naar Bali Ngurah Rai (DPS)

Privé

Standaard Standaard Privé transfer (Auto type)
  • Geen wachttijd
01 jul
Reizen van Jimbaran, Bali naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
05:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 19uur 20min 1 PC 1 tussenstop
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 3960
16:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
19:35 - Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Intl (KUL)
Vervoer:  KL3960 Uitgevoerd door:  Malaysia Airlines
Reisklasse: Economy
3uur 30min - Aansluiting op het vliegveld Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Intl (KUL)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 810
23:05 - Kuala Lumpur, Kuala Lumpur Intl (KUL)
05:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  KL810
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 5.972 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 7
Accommodaties 6
Activiteiten 2
Transfers 3

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen