Ontdek New York & Florida
o.v.v. wijzigingen 3.099 €

Ontdek New York & Florida

Combinatie-Planner
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : woensdag 18 september 2024
Ref ID: 8025109
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.198 €
Laatst gewijzigd op: donderdag 8 februari 2024 - Vertrek : woensdag 18 september 2024
Bestemmingen: New York City NY, Orlando FL, Crystal River FL, Clearwater FL, Naples FL, Key Largo FL, Key West FL, Miami Beach, FL

Over de reis

Van dag tot dag

18 sep
Reizen van Amsterdam naar New York City NY
Vertrek
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA71
09:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
11:45 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
8uur 30min 1 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA71
Reisklasse: Economy
18 sep
1. New York City NY
Overnachten
Over de bestemming:

Heeft deze beroemde stad nog een introductie nodig? New York heeft verschillende bijnamen, zoals ‘The Big Apple’ en ‘The city that never sleeps’ en is een belevenis voor iedereen op elk moment. Het is een van de meest toonaangevende steden ter wereld en de meeste bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

Vanaf het Empire State Building, Rockefeller Centre, One World Observatory, of vanaf een boot naar het Vrijheidsbeeld heeft u een fantastisch uitzicht over de stad. Geniet van winkelen op 5th Avenue of zie een spectaculaire show op Broadway. Times Square, mag ook zeker niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook even de mensenmassa’s mijden in Central Park of bij The Cloisters.

Er zijn teveel musea om te bezoeken, maar een bezoek aan The Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum, Museum of Natural History en het 9/11 Memorial met bijbehorend museum wordt met name aangeraden. Voor cafés en restaurants gaat u naar Greenwich Village, Soho, Little Italy of Chinatown. Wanneer u zich een echte New Yorker wilt voelen kunt u naar een wedstrijd van de New York Yankees gaan of naar de Madison Square Gardens om de New York Knicks te zien spelen.

Meer informatie
21 sep
Reizen van New York City NY naar Orlando FL
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA2204
13:29 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
16:14 - Orlando, Orlando Intl (MCO)
2uur 45min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  UA2204
Reisklasse: Economy
21 sep
2. Orlando FL
Overnachten
Over de bestemming:

In het hart van Florida ligt de stad Orlando. Iedereen kent Orlando van de vele pretparken waar u zich geen minuut hoeft te vervelen. Maar er is meer dan alleen achtbanen.

De shopliefhebber zal het ook zeker genieten in Orlando. Naast de vele grote winkelcentra, zijn er ook een aantal outletcentra te vinden. Tevens kent Orlando een gezellig uitgaansleven, vele restaurants en sportfaciliteiten zoals mooie golfbanen.

Wie naar Orlando gaat, bezoekt uiteraard één of meerdere pretparken. Bezoek een van de 7 Disney parken of geniet van onvergetelijke avonturen in de waterparken Typhoon Lagoon en Blizzard Beach. Voor het entertainment en uitgaansleven gaat u naar Disney’s Boardwalk of Disneys Springs.

Naast de Disneyparken, heeft Universal ook nog twee grote themaparken. Wilt u weten hoe het op een echte filmset er aan toe gaat? Bezoek dan Universal Studios. De echte waaghalzen brengen een bezoek aan Island of Adventure. In dit park vindt u meest spectaculaire achtbanen van Amerika.

Meer informatie
21 sep
Geselecteerd hotel:
3 Nachten
21 sep
Autoverhuur
Nissan Kicks SUV /AC/A/4dr
Orlando Intl
Orlando International luchthaven (Desk at Airport)
17:15 - 21 sep 2024
Orlando Intl
Orlando International luchthaven (Desk at Airport)
12:00 - 3 okt 2024
Leeftijd bestuurder

Minimaal 25, Maximaal 99

Voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank.

Volle tank bij het ophalen

Algemene betalingsvoorwaarden
Aanbetaling van toepassing op deze boeking
92.79 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Orlando International luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

1 Jeff Fuqua Boulevard, Orlando, FL 32827, U.S.A.

Terugbrengen

Orlando International luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer

1 Jeff Fuqua Boulevard, Orlando, FL 32827, U.S.A.

Reizen van Orlando FL naar Crystal River FL
Op eigen gelegenheid
24 sep
3. Crystal River FL
Overnachten
Over de bestemming:

Crystal River is een plaats langs de Nature Coast van Florida, Verenigde Staten.

De stad ligt rond Kings Bay: een plek dat in de winter dient als thuisbasis van meer dan 400 zeekoeien. Crystal River is daarom de perfecte plek om deze dieren in hun natuurlijke habitat te bewonderen. Ook is het de enige plaats in de Verenigde Staten waar mensen legaal met deze schattige dieren kunnen omgaan en zelfs zwemmen.

Ook ligt het Crystal River Preserve State park - een prachtige bestemming voor wandelen, paddleboarden, kajakken en vogel spotten - vlakbij.

Verken tijdens een bezoek aan de plaats de prachtige rivieren, wandel door de ongerepte bossen en duik naar sint-jakobsschelpen.

Crystal River is met haar natuurlijke schoonheid, wilde dieren en rijke geschiedenis een stad die zeker een bezoek waard is. 

Meer informatie
24 sep
Geselecteerd hotel:
1 Nacht
Reizen van Crystal River FL naar Clearwater FL
Op eigen gelegenheid
25 sep
4. Clearwater FL
Overnachten
Over de bestemming:

Clearwater is een stad aan de westkust van Florida, Verenigde Staten, gelegen op een schiereiland tussen Tampa Bay en de Golf van Mexico. Clearwater is beroemd om haar heldere water en beschikt over enkele van de beste stranden van Amerika. Dit maakt het een geweldige vakantiebestemming om tot rust te komen.

Clearwater heeft een beloopbaar centrum, waar bezoekers het rustige en oude Florida kunnen verkennen. Een bezoek aan Clearwater is pas compleet na een bezoek aan Clearwater Beach en Pier 60. Dit prachtige witte zandstand, met veilig ondiep water, waar schitterende zonsondergangen bekeken kunnen worden en het 300 meter lange recreatiepark met vissteiger zijn de meest centrale plaatsen om te bezoeken.

Daarnaast mag een bezoek aan het ultramoderne aquarium – waar twee van ’s werelds beroemdste dolfijnen leven –, het dwalen langs alle ambachtelijke kraampjes en het genieten van de geweldige plekken om uit eten te gaan, zeker niet worden overgeslagen.

Clearwater is een van de beste badplaatsen aan de Gulf Coast. 

Meer informatie
25 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Clearwater FL naar Naples FL
Op eigen gelegenheid
27 sep
5. Naples FL
Overnachten
Over de bestemming:

Aan de westkust van Florida ligt Naples. Ook wel de Paradise Coast genoemd vanwege haar 16 kilometer lange witte zandstrand. Naples is een gezellige plaats te bezoeken tijdens uw rondreis door Florida. Er is genoeg te doen en te ontdekken voor de hele familie.

In de historische binnenstad van Naples, Old Naples, vindt u de oude charme van Florida terug. Dwars door de stad loopt 5th Avenue. Een lange straat met gezellige winkels en de beste spareribs restaurants.

De echte shop liefhebber gaat naar Tin City. Dit overdekte winkelcentrum ligt in een oude vissersverf die allemaal zijn voorzien van tinnendaken. Hiervandaan vertrekken ook vele boottochten.

Breng ook een bezoek aan de Naples Pier. Het is een populaire plek om te genieten van het geweldige uitzicht en uiteraard te vissen. Gaat u wat later op de dag, geniet dan van de mooie zonsondergang. Vanaf de pier is het mogelijk om dolfijnen en zeeschildpadden te spotten. Er zijn leuke winkeltjes en vele gezellige restaurantjes. Een vis menu mag niet ontbreken deze avond.

Meer informatie
27 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Naples FL naar Key Largo FL
Op eigen gelegenheid
29 sep
6. Key Largo FL
Overnachten
Over de bestemming:

Vanuit Miami is het een kleine 2 uur rijden naar het eerste eiland van de Florida Keys: Key Largo. Aangezien dit eiland het dichts bij Miami ligt, komen hier ook veel inwoners uit Miami genieten van het eiland gevoel.

Key Largo staat ook wel bekend als de duikhoofdstad van de wereld, dankzij de vele gemakkelijk toegankelijke duikplekken. Ook is het de thuisbasis van het op twee na grootste barrièrerif ter wereld.

Breng zeker een bezoek aan het John Pennekamp Coral Reef Shark Park. Dit is een uitstekende plek om te snorkelen en te duiken. In het kristalheldere water kunt u zelfs zeeschildpadden tegenkomen. Ook is het mogelijk om een kano te huren of een boottocht te maken met een glasbodemboot.

Key Largo is de ideale plek voor watersportactiviteiten. Geniet onder andere van vissen, kajakken en zwemmen met dolfijnen, of kies er juist voor om te ontspannen en prachtige zonsondergangen te bewonderen met een tropisch drankje in de hand. Key Largo biedt het allemaal.

Meer informatie
Reizen van Key Largo FL naar Key West FL
Op eigen gelegenheid
30 sep
7. Key West FL
Overnachten
Over de bestemming:

In het zuiden van Florida ligt een grote eilandengroep; de Florida Keys. Key West is het is meest zuidelijke punt van de Florida Keys en staat bekend om haar prachtige stranden, koraalriffen, levendige nachtleven en relaxte sfeer. Het is een geweldige bestemming om te ontspannen.

Key West is tevens het eindpunt van de 110 mijl lange Overseas Highway: Amerika’s de meest unieke snelweg. Deze weg, bestaande uit 42 bruggen, combineert een prachtig uitzicht op de oceaan met natuurlijke wonderen en geschiedenis. Vanuit Miami naar het meest zuidelijke eiland Key West is het ongeveer 4 uur rijden. Echter het is niet aan te raden om de route op 1 dag heen en weer te rijden. Er is namelijk genoeg te zien in de Florida Keys. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en gezellige plaatsen voor een drankje of lunch.

Geniet tijdens een bezoek aan Key West van met palmbomen omzoomde straten, prachtige stranden en een laid-back sfeer en kom helemaal tot rust.

Meer informatie
30 sep
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
Reizen van Key West FL naar Miami Beach, FL
Op eigen gelegenheid
02 okt
8. Miami Beach, FL
Overnachten
Over de bestemming:

Miami ligt in het zuiden van Florida. Miami is een grote stad dat bestaat uit vele verschillende wijken. De bekendste wijk is Miami Beach. Miami Beach ligt op een schiereiland, verbonden met bruggen naar het vaste land. Het schiereiland is weer onderverdeeld in 3 gedeeltes.

North Beach & Mid Beach waar het heerlijk ontspannen is, redelijk rustig en brede zandstranden. Het drukbezochtste gedeelte is al jaren het bekende Miami South Beach. Dit is “the place to be”. In Miami South Beach is het gezellig druk, bruisend en biedt vele trendy hotels. Huur een fiets en verken op deze manier het langgestrekte Miami Beach.

Volg een Art Deco-tour door Miami Beach om de kenmerkende architectuur van het gebied ten volle te waarderen. Het South Beach Art Deco District is een mooie verzameling van meer dan 800 architectonisch beschermde gebouwen in Miami Beach uit de jaren 1930 en 1940 - een absolute must see.

Ga zeker voor een wandeling langs het strand of naar Haulover Park om te vissen, fietsen, tennissen of golfen.

Meer informatie
02 okt
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
04 okt
Reizen van Miami Beach, FL naar Amsterdam
Terug
United Airlines
United Airlines United Airlines
13:47 - Miami, Miami Intl (MIA)
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 11uur 48min 1 PC 1 tussenstop
UA
UA United Airlines - UA 1938
13:47 - Miami, Miami Intl (MIA)
16:25 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
Vervoer:  UA1938
Reisklasse: Economy
1uur 35min - Aansluiting op het vliegveld Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
UA
UA United Airlines - UA 946
18:00 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD)
07:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Vervoer:  UA946
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Indien u na een intercontinentale vlucht overstapt op een binnenlandse vlucht, heeft u tweeënhalf uur overstaptijd nodig.

Er kunnen Resort Fees van toepassing zijn op de geselecteerde hotels. Op www.resortfeechecker.com kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreffende de verschillende Resort Fees.

Er kunnen achterlatingskosten van toepassing zijn voor de huurauto. Zie hiervoor de autohuurvoorwaarden of informeer bij uw reisadviseur naar de achterlatingskosten.

Totale prijs o.v.v. wijzigingen 6.198 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 8
Vlucht 3
Accommodaties 8
Auto's 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Onze bestemmingen